tosja
|
IVF,ICSI - Januarčice, februarčice Borke: pika74 (2.IVF, Lj, dr. Drobnič), Neža81 (1.ICSI, Mb, dr. Reljič), Taja79 (2.ICSI, dr.Reš), Vesna_2, Elysabeth (2.IVF, Lj), Crnitulipan, Mijavček, čiška (2.IVF), Ursulca (2. ICSI), leli, nenna (IVF, dr. Reš), Ninika1 (ICSI), Bety upa (4.ICSI), citrončica (Lj, dr. Drobnič), soni (1.ICSI), Dalija, škatlica (1.IVF, Lj, dr. Zorn), ija (4.ICSI), petraps, DaisyE 20 Vesna_2 in petraps (javita!!!) Ursulca test (04.03.) ija test (07.03) NAVIJAČICE: tosja (aprilčica, majčica), Mojca9000 (aprilčica, majčica), soncek.djukelica (marčevka), anabanana (marčevka), Saša27 (aprilčica), citrončica (aprilčica), Elysabeth (aprilčica), Crnizulipan (marčevka - eskimčki), škatlica (aprila po laparoskopiji), čiška, koala, Tia-na, Anitka, Sayuri, leli, cati, PAMELA Naredila sem krajši seznam , ker imam med navijačicami motivatorko, ki poskrbi, da mi ni dolg cajt Pupike bodite pridne: jutri bo Neža slišala bitje dveh srčkov, svojih , ki jih greje in nosi pod . Ursulca in ija - pa bosta še malo počakali s testom Saj bo minlo, bosta vidli
< Sporočilo je popravil tosja -- 26.2.2007 14:59:22 >