Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 12:33:48
|
|
|
|
tago
|
Ops,ps. andreja-ji 2000, a želje so namenjene tudi lani 38.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 12:37:55
|
|
|
|
medika 13
|
Se vam bom pa še jaz pridružla.Tako kot se poslavlja februar sem se jaz danes poslovila od punc na M ne pričakujem februarja, kajti danes ponoči je prišla . Tako da je ponovno ne pričakujem 28. 3. pa upam, da je v marcu res ne bo . Za vse nas, ki čakamo pa držim pesti 100/h.
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 13:08:27
|
|
|
|
mišeka
|
Živjo vsem! Sem nova na forumu, vendar vas pasivno spremljam že od decembra in moram reč da ste zakon. Res ste carice, kako ena drugo podpirate in vlivate novo upanje. Velikokrat ste tudi meni pomagale ne da bi se tega zavedale. Tudi jaz ne pričakujem 13.3. Vsem želim, da bi čimprej zagledale
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 13:10:01
|
|
|
|
alekasandra
|
Živim po takšnim stresom, da sem dobila menstruacijo, kar tri dni prej, upam da bo sedaj bolje, dobila sem službo za določen čas preko javnih del, ampak služba je služba, glavno da so euri.V bistvu je to takšna služba, ki mi je pisana na kožo. Manj bom obremenjena s bolno mamo, na katero pazim 24 ur, tako da se bom v službi razbremenila.Še dobro, da sem si uredila varstvo za njo.
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 14:08:13
|
|
|
|
yaris
|
Pozdravljene punce Midva sva tudi delala na , pa nama ni ratalo. mi je zamujala tri dni, pa je danes zjutraj prišla. Jaz pa sem bila že srečna,ker sem upala, da nama je ratalo. Pa me jajčniki pošteno že lep čas bolijo, pa ob desetih zvečer bi kar spat hodila od utrujenosti pa ne morem it , ker naš devet mesečnik noče zaspat pred polnočjo. Skoraj sigurna sem bila, da nama je ratalo pa nič. Tako da naslednje ne pričakujem od 27.3. Do takrat je še dolgaaaaaaaaaaaaaa. Do takrat pa bomo pridno . No pa upam, da bo tudi marca dosti novih srečnih .
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 14:51:25
|
|
|
|
medika 13
|
yaris tudi meni je zamujala 3 dni in sem bila že skoraj prepričan, da sem . Pa tudi ni bilo nič. Zdaj pa lahko skupaj čakava, saj jaz čakam na 28.3. Naj bo na svetu čim več in me vse med njimi!
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 16:43:13
|
|
|
|
kepica
|
andreja2000, he he meni je danes zjutraj popustil živec in sem naredila test, ki je bil seveda negativen. Sej ne vem, kje je bilo kaj upanja, da bo pozitiven, ampak, kakor sem rekla. Ne bi dala prej miru, dokler ne bi naredila testa. Zdej sem ga in sem mirna in bom lahko počakala do vikenda. Znaki so pa še zmeraj isti. Čeprav me je tale test danes vseeno malo potrl, še vedno upam na . Imam še nekaj upanja do konca tedna... Držim tudi pesti zate in za vse ostale upajoče. lp
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 16:51:51
|
|
|
|
andreja2000
|
kepica ja,dokler ni ali BT ne pade je še vedno upanje. Meni se pa zdi,da sem napihnjena kot kak balon ,in mislim,da mi bo moja BT ,jutri povedala svoje,do padca pa še vedno upam in seveda upam tudi zate,da se vendarle prikažeta Tudi vsem ostalim želim
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 17:16:27
|
|
|
|
yaris
|
Medika 13 Kolko časa pa že vidva z dragim delata na ?? Mene je danes prav na rit vrglo, ko sem dobila . Pa jajčniki me bolijo že kar lep čas, danes pa je še huje. Pa še tamali je danes tečkan, ker je prehlajen. Močno upam, da konec marca ne bo. Pa, da bi nas čim več zagledalo
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 17:35:49
|
|
|
|
nicolina
|
Pozdravljene, tako vas je lepo brat . Tiste, ki bote kmalu delale test, držim presti, da ugledate . Pri meni bo nekje konec vikenda ovulacija (upam), jutri imam pregled pri G in močno si želim, da okoli 20.3 ne bo. Pa pa
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 19:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
je že tukaj (prezgodaj)
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 19:54:54
|
|
|
|
nicolina
|
Miranda žal mi je zate, nič ne obupat, glavo gor in v nove boje, držim pestke zate, da bo v naslednjem mesecu
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 20:08:00
|
|
|
|
andreja2000
|
miranda resnično mi je žal da je prišla ,toda ne obupaj in upaj naprej,ker bo tudi tebi sonček sreče posijal.Vem,da sidanes žalostna in izjoči se,če bo ti potem bolje,nato pa pogumno v nov boj. Meni teče 21 krog po zadnji neuspeli ,a še vedno upam. Me pa že tako križ boli,da bi bil res pravi čudeš če moje ne bo,kar pa bi si seveda zelo želela,a kaj,ko me pa vse že takoooo matra,če prav še potiho upam na čudež.No,bom videla kako bo jutri z BT.
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 20:25:16
|
|
|
|
žrebička
|
Pozdravljene punce!Jaz sem danes prvič z vami na tej temi in morm povedat, da vas spremljam že par dni in prebiram vaše odgovore.S temi odgovori pa ste tudi meni odgovorile na veliko stvari, ki so mi pomagale.In s tem vidim, da si vse želite tako kot jaz, ampak na mojo žalost so se upanja razbila, ker sem dobila .To je bil najin prvi poizkus, ki pa se je žal ponesrečil.Vsem želim, da bi zagledale in postale srečne . Lepo se imejte in uživajte!!!
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 21:20:52
|
|
|
|
andreja2000
|
žrebička ,lepo pozdravljena med nami upajočimi na , Želim ti,da se vajine sanje hitro uresničijo in da se vama posreči naslednjič videti
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 22:24:49
|
|
|
|
torcica
|
O punce, vidim, da ste kar pridne. Bom malo popravila seznam. 01.03 Miranda , v nove boje 02.03 kepica 02.03 karatina 02.03 alekasandra , v nove boje 03.03 andreja2000 03.03 monikap 04.03 sssoncnica 05.03 tinkamiška 06.03 muca copatarica 06.03 listek 08.03 TinkiBinki 08.03 zorica 08.03 Linda25 09.03 Loni76 10.03 puhica13 10.03 raho 10.03 mojca9000 10.03 **NiNa** 11.03 karmen10 11.03 mlavla 12.03 galadriel 12.03 soraja 12.03 karin24 13.03 Kristina 13.03 Sapi 13.03 PATRICIJA_22 13.03 mišeka 14.03 florita 17.03 pikicaa25 17.03 daga11 18.03 afnica mala 18.03 violet 20.03 rebeca 20.03 lana38 20.03 nicolina 21.03 torcica 21.03 Anitka 22.03 tago 23.03 SM10 23.03 arobic3 27.03 ledenka 27.03 yaris 28.03 medika 13 31.03 PC Baby Miranda in alekasandra! Kar pogumno naprej , naj vaju ne potre preveč. Zato sem zraven dala še en za spodbudo. Za vse ostale pa za srečo! Žrebička, javi, kdaj je ne pričakuješ, da te damo na seznam . En lep pozdravček vsem , Torčica
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 28.2.2007 23:13:56
|
|
|
|
monikap
|
žrebička lepo pozdravljena med nami borkami.Tudi jaz je v soboto ne pričakujem čeprav mislim da bo prišla ker sem imela dva dni 40 vročine in to ni dobro sem jezna sama nase da sem morala ravno sedaj dobiti to za no virozo in je uničila moje upanje pa tako pridno sva sedaj pa to.grem v pojstlo svojo jezo in žalost obenem
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 1.3.2007 6:17:00
|
|
|
|
daga11
|
Žrebička lepo pozdravvljena med nami!
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 1.3.2007 10:02:04
|
|
|
|
loncica
|
Pozdravljene! Že kar nekaj časa vas spremljam, ampak nisem nič napisala, ker še ne spadam v rubriko ne pričakujemo marca. Verjetno se vam pridružim v rubriki, ne pričakujemo aprila/maja, saj še čakam, da mine tri mesece od prenehanja jemanja kt, sedaj pa že pridno jem folno kislino. Želim vam čimprejšni pogled na ali seveda in, da boste takrat ko bom jaz čakala na črtice, že vse v veselem pričakovanju. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 1.3.2007 10:53:54
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: yaris Medika 13 Kolko časa pa že vidva z dragim delata na ?? Mene je danes prav na rit vrglo, ko sem dobila . Pa jajčniki me bolijo že kar lep čas, danes pa je še huje. Pa še tamali je danes tečkan, ker je prehlajen. Močno upam, da konec marca ne bo. Pa, da bi nas čim več zagledalo Yaris tudi mene je skoraj kap ko sem zagledala . Poleg tečke pa so prišle tudi bolečine v jajčnikih, ki jih od prej ne poznam. Zoperno Na smo pri nas začeli delati pred 4 meseci. Upam, da boste čimprej pozdravili ta zoperni prehladek! Žrebička in loncica pozdravljeni med nami! Punce za vse nas pa za serečo, da bomo čimprej zagledale .
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 1.3.2007 11:05:35
|
|
|
|
kepica
|
Vsak dan sem bliže testu. In kaj sem šele danes ugotovila Da sem se pri datumu nahecala za en dan in M ne pričakujem 3.3., tako da me lahko prestavite za en dan. Test bom pa delala v nedeljo. So pa vsi znaki izginili, razen driske Groza, ne vem, kdaj bo konec tega. Že cel teden se vleče. Me je pa špikalo v jajčnikih od nedelje do včeraj, danes pa čisto nič. Pojma nimam, kaj to pomeni, upam pa, da so bile bolečine posledica vgnezditve. Bom še diplomirala na tem
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 1.3.2007 11:37:10
|
|
|
|
MP30
|
Kepica, držim pesti, da so tvoje bolečine v jajčnikih res posledica vgnezditve. Je bilo pri meni tudi tako, pa sem danes delala test in je čisti - ! Torej čakam . Zate pa GO GO for !
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 1.3.2007 12:34:19
|
|
|
|
kepica
|
Tavi, dokler ni je še upanje. Saj bo Držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 1.3.2007 13:45:18
|
|
|
|
andreja2000
|
pozdravljene Jaz pa sem danes zapazila čisto rahlo rjav izcedek,ki ga imam navadno pred ,in mi ni čist nič všeč .BT,je sicer bila zjutraj še povišana,celo malo zrasla je,da si vzame zalet za padec .Ja,bomo vidli no kako bo z BT,jutri.V jajčnikih me skoraj nič več ne špika,me pa zelo bolijo prsa,ki me itak bolj ali maj pred vsako .Sicer pa,dokler še ni ,bom še malo upala.
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 1.3.2007 13:58:09
|
|
|
|
florita
|
Andreja pri meni je bilo podobno prejšnji mesec zjutraj je bila T povišana pol sem dobila izcedek in naslednji danj T padala le za 0,3 (imela sem jo pol 36,6) šele 3 dan M je bila 36,1....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Energijske pijačeMichonne RRAli svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?Da (
30%)
Ne (
65%)
Občasno (
5%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!