|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lidl
2.10.2005 15:30:41   
sezam
A kera ve, a ima Lidl res že eno trgovino v Sloveniji in kje?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lidl
2.10.2005 15:31:19   
Anonimen
Za trgovino ne vem, sedež firme je pa v Lj.-Črnuče, Pot k sejmišču, ne vem številke...

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2005 15:32:51   
Marogica
Lidl odpira trgovino v MB in to v kratkem

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2005 16:41:18   
Baldi
Slišal sem, da je Lidl kupil zemljišče v BTC-ju, na znani lokaciji...kaj več pa ne vem povedat user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2005 16:54:30   
pika74
Meni je ena rekla, da je trgovina odprta nekje v Črnučah in da prodajajo dobro polento user posted image .

Sam tolk user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2005 17:08:17   
Baldi
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
...in da prodajajo dobro polento user posted image

A res, pol moram pa takoj probat...sem norc na poleto user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2005 18:00:00   
paris
Za Lidl v Ljubljani še nisem slišala, mogoče je znanka mislila Euro Spin, ki je v Črnučah.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2005 21:48:53   
Maxica
Ne, mislim, da ga še ni v Sloveniji. Tudi v Ajdovščini naj bi bil v bližnji prihodnosti.
Drugače pa mi gremo kdaj v Lidl v Stari Gorici. Ene stvari so čist ok, pa ful ful poceni. Hehe, polenta je tudi ok, ja, Baldi. Ti zrihtam en paket, boš probaluser posted image ?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2007 8:37:32   
lemavrica
Tole je zanimivo za pogledat. Grozno če je res.

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070226_3090970_16168416.php

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2007 8:41:35   
Anonimen
Ja obljubljajo marsikaj,potem je pa user posted image user posted image .
Upam,da jim bodo stopili na prste,ker tole je pa višek.user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2007 8:45:15   
Anonimen
Še dober da so mi poslali negativni odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2007 8:47:53   
CAPA
V kratkem se bo odpru v Domžalah!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2007 9:04:26   
Miss Piggy
Poznam eno, ki je na uvajanju. Po njenih besedah naj bi se odprl marca v Trbovljah.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2007 11:39:57   
bodoča
Te obtožbe, takšne in drugačne, pa so res smešne.

Ne vem kako, da si bolje vedo kaj se dogaja v Lilu, kot pa mi, ki smo tam zaposleni. Ja, jaz delam v Lidlu,pa nisem na višjem položaju, sem "samo " trgovka, pa nič od tega, kar se govori o Lidlu nisem videla oz. občutila v resnici.

Na wc grem kdaj hočem, testni kupci bodo ja, saj pa jih imajo v drugih trgovinah tudi, le da o tem ne govorijo tako na glas, če kot prodajalka dobro opravljam svoje delo pol se itak nimam kaj bat testnih kupcev, se jih v prejšnji službi nisem in se jih tu ne bom. Tam, kjer delam jaz smo res super kolektiv, ful si pomagamo med sabo, se vzpodbujamo in skupaj učimo novih stvari. Šefica je ženska na mestu in se da z njo tud normalno pogovorit. Nihče ne izvaja kakšnega psihičnega nasilja nad nami in nam govori, da smo stare in nesposobne, v mojem kolektivu je celo zelo veliko žensk starejših (45 - 50 let). V glavnem, če je kateri ponujena služba pri Lidlu naj poskusi, pa bo sama videla, saj odpoved lahko še vedno da, delat je pa itak vsepovsod treba.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2007 11:48:29   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tole je zanimivo za pogledat. Grozno če je res.

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070226_3090970_16168416.php

Bedarija...phe...najhuje,da se je gonja proti Lidlu začela še preden je sploh odprl svoje trgovine.Očitno je res hud konkurent.
Mogoče pa mislijo,da je isto kot Hofer.No,glede Hoferja je bilo večinoma res,kar se je pisalo,glede Lidla pa ni.Vsaj po mojih izkušnjah ne.Sicer je pa najbolje,da ne verjamete govoricam,še preden se trgovina sploh odpre...meni se zdi osebna izkušnja največ vredna.Mnogi,ki iščete službo in bi radi delali v trgovini,pa verjamete govoricam,ki jih verjetno širi konkurenca in se zaradi tega Lidlu izogibate....po mojem mnenju zamujate dobro priložnost.Vsaka da komot prošnjo v Lidl, pa sama vidi ali je res kar se govori.Če bi človek verjel vsemu kar prebere,ne vem kam bi prišel...user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2007 12:04:43   
1ksantipa
No panic!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2007 12:07:40   
polona2
Lidl so zgradili tudi na Jesenicah, pa še ni odprt, ker se menda celotna lokacija diskonta ugreza.

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2007 13:53:03   
sergy
Če je po Tv predsednik sindikata delavcev javno pozval ljudi naj ne sprejmejo tega dela potem je že nekaj resnice.

Sicer pa se 12. marca odpre v Celju-Hudinja.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2007 13:57:55   
lemavrica
Meni se je zanimivo zdelo dati ta link. Kolk je pa resnice vedo pa samo zaposleni tam. Sama sem bila na razgovoru za delo v pisarni, razgovor se mi je zdel korekten gospa/gospodična ki me je imela zelo prijazna mi pa ni odgovarjalo ker bi bilo delo samo za 4ure dnevno.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2007 15:58:02   
bamby

Za Lidl v Ljubljani še nisem slišala, mogoče je znanka mislila Euro Spin, ki je v Črnučah.

Pa na Rudniku tudi.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.2.2007 20:44:13   
FruityTango
IZVIRNO SPOROČILO: polona2

Lidl so zgradili tudi na Jesenicah, pa še ni odprt, ker se menda celotna lokacija diskonta ugreza.

A zato še ni odprt?
Stavba je postavljena že en lep čas, en dan je bila celo roba notri postavljena... pa še kar nič... mislim pa da so govorili, da bi že morala biti utvoritev

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2007 21:10:56   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: FruityTango

IZVIRNO SPOROČILO: polona2

A zato še ni odprt?
Stavba je postavljena že en lep čas, en dan je bila celo roba notri postavljena... pa še kar nič... mislim pa da so govorili, da bi že morala biti utvoritev

Ma dej nehajte no...user posted image Več stavb je že lep čas postavljenih,ne le na Jesenicah.Če je katera od vas zaposlena v Lidlu že ve,zakaj še ni odprta trgovina.In nima nobene veze s pogrezanjem.Vse kar se tiče odprtja trgovin boste pravočasno izvedeli.To,kar se sedaj govori,so samo neuradne informacije,torej govorice,ki jim ni za verjeti.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu FruityTango)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.2.2007 21:10:59   
Anonimen
Ja sem zadnjič videla,da je odprt malo pred Ljubljano nekje.Bo pa tudi v Ljutomeru počasi.Kakšno robo pa kaj imajo tam??

(odgovor članu FruityTango)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
27.2.2007 21:19:20   
Marogica
Po moje je to samo negativna propaganda konkurence. In sem prepričana, da se marsikaj "nemoralnega" do zaposlenih dogaja tudi pri ostalih ponudnikih, kot so Mercator, Tuš, Interspar...V bistvu ne vem za kaj se ne bi oz. zakaj se bi. SEm se imela priložnost pogovarjati s trgovkami iz zgoraj omenjenih firm, pa tudi niso povedale samo lepih stvari.

Resnično je najbolje, da vsak sam sproba, da bo o tem lahko sodil.

Zelo neobjektiven prispevek.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.2.2007 22:36:42   
eya
V roku 14 dni naj bi se odprl Lidl v Domžalah.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?