bodoča -> RE: Lidl (27.2.2007 11:39:57)
|
Te obtožbe, takšne in drugačne, pa so res smešne. Ne vem kako, da si bolje vedo kaj se dogaja v Lilu, kot pa mi, ki smo tam zaposleni. Ja, jaz delam v Lidlu,pa nisem na višjem položaju, sem "samo " trgovka, pa nič od tega, kar se govori o Lidlu nisem videla oz. občutila v resnici. Na wc grem kdaj hočem, testni kupci bodo ja, saj pa jih imajo v drugih trgovinah tudi, le da o tem ne govorijo tako na glas, če kot prodajalka dobro opravljam svoje delo pol se itak nimam kaj bat testnih kupcev, se jih v prejšnji službi nisem in se jih tu ne bom. Tam, kjer delam jaz smo res super kolektiv, ful si pomagamo med sabo, se vzpodbujamo in skupaj učimo novih stvari. Šefica je ženska na mestu in se da z njo tud normalno pogovorit. Nihče ne izvaja kakšnega psihičnega nasilja nad nami in nam govori, da smo stare in nesposobne, v mojem kolektivu je celo zelo veliko žensk starejših (45 - 50 let). V glavnem, če je kateri ponujena služba pri Lidlu naj poskusi, pa bo sama videla, saj odpoved lahko še vedno da, delat je pa itak vsepovsod treba.
|
|
|
|