*goldfish*
|
ŽIV! Luškana otroka imaš Lu. Takoj se jima pozna, da sta bratec in sestrica. Pa take lepe črne očke imata. Sladkana sta. No, da povem kaj se je pri nas skuhalo. Vnetje grla sva imela. Ampak jaz se vse skupaj bolj težko prenašala. Mali je samo en popoldan javkal, in govoril da ga buba (boli), jaz pa se bila kot crknjena podgana. Zdaj sva zdrava, le jaz še včasih bolj težko požiram, mali pa je že dalje hiperaktiven pri vsem. Glavno da je tak, kot pa da mi jokca cel dan in ne vem si več kaj. Lu, veš jaz pa sem prišla gor, da je brez veze če ga tepeš ali kar koli, da bi razumel da je kazen to. Jaz ga enostavno, recimo zadnjič mi je težil, naj mu muziko prižgem, jaz pa sem ravno telefonirala na Quelle in se pogovarjala z tisto teto tam . Mali se mi je vesel na hlače, pa kričal mama, mama muziko,...tak da skoraj nisem nič ove tete slišala, sem hitro naročila par izdelkov in čao. KO pa sem odložila, pa sem samo na glas in še enkrat na glas rekla, zdaj pa tišina. Ga poslala v kot (ko ne uboga ali dela take zgage kot je ta, ima en kot, kjer mora stati in "premišljevati" o tem kaj je ušpičil) in mu lepo razložila, da ne morem vedno ugoditi njegovim željam zdaj in takoj, da mora počakati, pa bla, bla, bla,...sicer je bil jok, ampak kasneje je pogruntal. Danes pa je zopet jovo na novo bilo. Pozabil. Ampak mislim si, par krat mu bom še to ponovila in bo mogoče dojel. Pa danes je recimo juho razlil po mizi. Ne iz neprevidnosti, pač pa zanalašč. Sem ga poslala v kot, bil je jok, ker takrat glasno vpjem nanj. Ga kregam in mu govorim kaj je naredil, da je mizo umazal, in kdo bo zdaj to čistil, ...pa take finte mu "glasno" govorim. Mogoče bo potrkala slaba vest? Ker on vedno potem ko kaj takega ušpiči, se mršči in kaže na to, kaj je naredil. Ker po moje tepež, lasanje, ali kar koli takega nič ne zaleže. Če se dobro nagrajuje, potem naj slabo kaznujem s tem dam eno po riti. JE pa res, da tudi meni pride enkrat čez glavo vse....takrat pa krčim. Sem pa mnenja, da naši pamži že veliko razumejo in se da vse pogovoriti. Ni danes hotel jesti in pravim, juho je polival po mizi, seveda so mi živčki šli na 100 stopinj in sem enostavno rekla, danes pa bova z atijem šla k babici, ti pa ne. Pa je samo gledal in ....dediju?..., pa sem rekla, ja šla bova k babici in dediju, TI pa ne, ker nočeš jesti juhe. Bil je jok in kričanje, pa sem mu rekla... Če boš pojedel juho boš TI tudi šel k babici in dediju. Ne boste verjele kakšen učinek je to imelo. Juha je bila v momentu v želodčku Sem še nekaj pozabila rečti....že prejšnji dan sem hotela napisati, pa ni šlo, ker je RR nekaj štekala. Mali ima lonček presenečanja in mislim, da je te besede pobral od tam. Zadnjič ko sem ga dajala k počitku, mi je rekel...at te mam (rad te imam)...joj, vsa sem se stopila, čeprav vem, da ne razume pomen teh besed . Jaz pa sem mu nazaj...jaz tebe tudi...on pa meni še bolj potiho...at te mam...pa jaz se mu nazaj rekla in on še bolj nežno in potiho at te mam....Zdaj pa mu samo rečeš jaz tebe tudi...in že krči at te mam!!!! To sem hotela deliti z vami Bodite pridni in zdravi!!!!!
< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:29:53 >
|