|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
15.2.2007 7:05:27   
malecka_mateja
OJLA!

ja vidim da vam je kolumbo že sporočila za dogajanje!sem pravkar dobila sms da je že v porodni da je že dobila klistir in da zdej zdej bo!sej vam javim ko dobim sms!

torej srečno kolumbo!!!!

PUNCE ZDAJ PA DOSTI!!!!!!!!!!!!VSE ME PREHITEVATE MOJ PRAVI ŽE PO ODSTAVNEM PASU!!!!!kaj je zdaj TOOOOO??????jaz hočem rodit!!!!
mislim da bom res zadnja pa najbolj me mantra!user posted image user posted image user posted image

zdaj grem zajtrkovat potem dat urin!potem pa z dragim na razgovor!tako da se javim potem!pa sporočim če bo že kaj z kolumbo!!!

metuljčica ali je poroka uspela?????
lulu welcom back kaj ti tudi greš pred mano???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
15.2.2007 8:18:39   
Jenki
Bravo Kolumbo! Držim pesti zate. A ti me pomagala ta velika žoga? Jaz sem na njej sedela v porodni in mi je bilo ful boljše kot pa ležati na tisti postelji.

Lulu, upam da je vse ok z vama, pa da naslednjič ko greš v bolnišnico, bo za to, da boš rodila. user posted image

Mateja, tudi tvoja bo morala ven. Uživaj, pa se NASPI!!! user posted image

No, zdaj grem še malo čvekati.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
15.2.2007 10:23:24   
metuljčica27
Evo mene.

Najprej user posted image user posted image user posted image za Kolumbo. Mislimo nate.

Lulu, dobrodošla. In počutje?

Jaz sem se včeraj imela super. No, bila je poroka malo drugače! Prav zanimivo.

Jaz pa imam novico: ZAROČENA SEM.user posted image user posted image user posted image   In presrečna.user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa je res vse user posted image user posted image user posted image , samo še našo bebo čakamo.

Tako da, Lulu se vidimo kmalu. Pa ti Malečka_matejčica, se nama boš pridružila?

Lepo se imejte in LP.

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
15.2.2007 15:21:16   
malecka_mateja
od kolumbo še nič novic!tako da upam da bo zdaj zdaj in da se ne mantra preveč!

čestitke za zaroko metuljčicauser posted image user posted image user posted image
mislim da ta teden in naslednji se vama ne pridružim ker izkoriščam čas z mojim ker potem ko bo mlaa bo pestro in manj časa za naju!tako da ne zamerit!user posted image
ve ste jih mele sedaj vsak dan doma jaz pa sem sedaj prišla na tapeto!
torej v službo sprejet in gre jutri na zdravniškega tako da delat začne ali 1.3 lai pa nekje na sredi marca bomo vidli kaj se s tem šefom zmeni!

zdaj sem se najedla sem naredila mlince in puranja bedra.njami!
zdaj pa cartat in počivatuser posted image
javim ko kolumbo javi!
papa

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
15.2.2007 17:10:08   
metuljčica27
Halo bejbe, kje ste???????

Nikjer več nobene, kaj vse rojevate?

Neposredna povezava do sporočila: 2330
15.2.2007 22:32:37   
Anonimen
Kolumbo user posted image user posted image user posted image Držimo pesti in mislimo nate. Upam, da je že fertik vse in da je vse ok. Mene kr mal skrbi, ker se ne javljaš.user posted image No mogoče vam je pa tak fajn pri cartanju, da enostavno nimaš časa user posted image user posted image

Metuljčica user posted image user posted image user posted image za zaroko!

LuLu  super da si že nazaj, smo te pogrešali. user posted image user posted image user posted image

In čestitke seveda vsem, ki na novo zibajo! user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za Jenki, Ribicau-o (sklanjanje user posted image ) in ostale mamice, ki so kljub svojim malim sončkom še kar z nami in se nam javljajo vsake toliko časa. user posted image

Jaz sem tudi še kr v enem kosu. Sem danes imela tako laufarijo, da me noge bolijo za znoret. Sploh ne morem ležat, mi je lažje če hodim, sam pol še bolj boli, ko hočem počivat,... user posted image Malecka_mateja zgleda boma med zadnjimi... Če mi še ti pobegneš... No sej še ostaneta LuLu in Metuljčica, pa še verjetno katera, ki se ne javlja...

Grem zdej z mojim pred TV, mam še sestro na obisku, tak da bo jutri spet laufarija... user posted image Ko bi me le kam pognalo... Tak pa še na wc ne morem user posted image

Ribicau - a tebi je user posted image pomagalo? Zgleda da je Kolumbo tudi to rešilo user posted image Pa še na rok je šla! user posted image

Grem zdej dragemu noge v naročje tišat, če bo kej pri volji za masažo user posted image

Lepo spite vse, če pa katera gre v Rim - SREČNO! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2331
15.2.2007 22:45:59   
LuLu
oj, jaz sploh ne rojevam... vse prej kot to.
Smo končno dobili še zadnji artikel za bebico - lupinico. Super. Je darilo, kar je še tolko lepše user posted image
metuljčica27 čestitke k zaroki, upam, da ne bosta zaročena 20 let user posted image  Pa upam, da ko se vidimo, da boš malo opisala kak je zaroka potekala. Radovedna, pač. Sem pa v bolnici spoznala eno mlajšo dečvo in eno malo starejšo dečvo in obe te poznata user posted image  Obe sta imeli carski rez 13.2. z eno imam stike, za ta drugo pa upam, da je itak vse ok in da se že imajo lepo ...
A si radovedna, kdo te vse pozna???user posted image  Boš že zvedela...
Metuljčica, ti si se že odločla kje boš rodila?
Malecka_mateja, prav čutim te kak si jezna, ker še nisi rodila user posted image  Ali pa si že? Danes? Počaki, da bo "še_bolj_malecki_mateji" dovolj v tebi... ji pač nenormalno paše noter.
Sicer so pa itak same viroze veni, pa naj se malo zrak ščisti, pa potem gremo rodit.
Jasna81 lepo je biti nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2332
16.2.2007 7:27:02   
malecka_mateja
dobro jtro!
o kolumbo še kr ničuser posted image upam da se ni kaj zakompliciralo ali pa da ni imela CR!user posted image
seveda takoj javim ko bo kaj!sem ji sms poslal z lepimi željami tako da držim pesti da je vse ok!

meni slonček nič ne pomaga!user posted image pa tudi paše ne!tako da mam stopnice pa sprehode v praksi!
no zdaj grem z dragim na zdravnišškega za novo službo potem pa kosilo kuhat!sevda javim se takoj ko pridem da me nebote rodit pošiljale!

ja lulu res sem že user posted image  jezna ker noče ven!ji je očitno res lepo notri!bojim se samo umetnih poppadkov potem sej drugega ne!

eh sej bo že prišla!uoam!sedaj imam že +2 dniuser posted image

no grem se obleč potem pa gasa!
se tipkamo!
pridne bit!pa javite če gre katera v rim pa srečno!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
16.2.2007 9:23:33   
Tabali
Ole punce!!
Najprej cestitke user posted image user posted image user posted image  vsem novopecenim mamicam in dobrodosle vse, ki ste se sele zdaj priruzile veselim februarcicam!

Punce, redno in pridno vas vsak dan berem, ne da se mi pa pisat. Saj pri nas se nic posebnega  ne dogaja, kar se prihoda bebice tice.
Vceraj zvecer smo spet imeli CTG in je zaznal prvi popadekuser posted image (jaz ga namrec nisem user posted image . G je bila navdusena: “OOOOOOOOO, prvi popadek!!!” Jaz pa: “ A res, kje pa user posted image ” Pol mi je razlozila, da je tisti ovinek na izpisu pravzaprav popadek.Nasa punckauser posted image je brcala 100 na uro, kolcala kot pravi kolcamoz, pulz 170 tako da nic kaj ne kaze, da namerava zapustiti sedanje stanovanjeuser posted image .

Naslednji pregled – 22.02. (to je tri dni po roku – me prav zanima kje bomo takrat). Po tihem sem ze danes upala, da bova z mozekom po pregledu kar nadaljevala za LJ – pravac Zaloska, ampak, nic – bomo se cakali.

Drugace pa vsak dan s user posted image  pridno setam po prelepi naravi, obcudujem zasnezene Kamniske alpe, poslusam zuborenje bliznjega potocka , gledam user posted image  v ribniku in uzivam ob prvih spomladanskih rozicah. Vmes si zavrtim kako muziko, baje je za user posted image najboljsa klasika(glede na njeno velikost ji res pase user posted image  , pa za Valentinovo mi je dragi  user posted image  pripravil kompilacijo meni najljubsih pesmic. Popoldne kuham za mozeka – skratka uzivam vsak trenutek in ce po pravici povem – cisto nic ne pogresam sluzbeno zivljenje, bi kar bila na porodniski se ene dve tri leti user posted image .

Itak pa me sodelavci iz LJ pa tudi iz skoraj cele bivse Juge, kje imamo hcerinske druzbe, vsak dan klicejo in sprasujejo kaj je novega. So prav hecni ;))))

Glem zdele spet mal zalezt, da ne bojo noge prevec zatekale. Se javim ko bo kaj novega.
Uzivajte in vso sreco tistim, ki boste sle v porodnisnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.2.2007 10:08:07   
malecka_mateja

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Kveder P,  user posted image
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 20user posted image  in 20 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 4

MAMICE SO POSTALE:

24.12. Biba1, user posted image Domen, 42 cm, 1470g, user posted image Tjaša, 40 cm, 1690g user posted image (21.2) - PDP
18.01.,   Jenki,   user posted image    Jaka,  53 cm,  3440 g user posted image   , (13.02.)
21.01.,   Kamy,   user posted image    Taja,  49 cm,  2700 g user posted image   , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,   user posted image    Marcel,  52 cm,  3720 g user posted image   , (28.01)
1.2.,   Sminc,   user posted image    Aljaž,  49 cm,  2880 g user posted image   , (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550 g user posted image   , (3.02.)
3.2.,   Aja32,   user posted image    Naja,  49 cm,  3060 g user posted image , (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image    David,  53 cm,  3890 g user posted image   , (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,   user posted image    Gal,  52 cm,  3600 g user posted image   , (26.01.)
4.2.,   Ajči,   user posted image    Jaš,  51cm,  3170 g user posted image   , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,  50 cm,  3420 g  user posted image   , (4.02.)
6.2.,   Mihi33,   user posted image    Vita,  49 cm,  3180 g  user posted image   , (10.02.) 
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930 g user posted image   , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image    Nejc,  53 cm,  3520 g user posted image   , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,   user posted image    Eva,  51 cm,  3150 g user posted image   , (8.02.)
10.2.,   Darja.grm   user posted image    Lara  user posted image   , (16.2.)
11.2.,   Btina   user posted image    Maša,  54  cm,  3450 g user posted image   , (3.02.)
14.2.,   Geja   user posted image    Lara,  50 cm,  3050 g user posted image   , (10.02.)
15.2.,   Kolumbo   user posted image    Maj,  51 cm,  3800 g user posted image   , (15.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 21 user posted image  od tega 10 user posted image  : 11 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                                   

Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.2.2007 10:09:44   
malecka_mateja
evo kolumboje sporočila da se že cartajo!včeraj ob 17.00 so ji naredili CR!
imata fanteka z imenom Maj!

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

no jaz sem še tudi v enem kosu!user posted image user posted image
aja kolumbo vse lepo pozdravlja!

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 16.2.2007 10:10:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2336
16.2.2007 13:26:54   
Anonimen
Kolumbo user posted image user posted image user posted image Čestitke tebi in tvojemu dragemu! Pa hitro okrevanje in da bote čimprej doma!

A vete, da sem sanjala, da sem bila na CTG-ju pri svoji G in me je neki še pregledovala pa mi je kao rekla "Ja vam se je pa čep pravkar odluščil, boma malo počakale." Pa sem jaz rekla da bi kr takoj rodila, pol me pa ženska napiz** da kaj se pa grem, da je ja prvo Kolumbo in Malecka_mateja na vrsti...Pol sem pa jaz panično iskala tel. št. od vaju dveh, da vama javim naj pohitite, ker meni že "dol pritiska" user posted image user posted image user posted image Sem se ful smejala ko sem se zbudila zjutri... Evo kolk mi psiha vpliva na sanje.

Tabali na tebe sem čist pozabla... user posted image Se pravi še ena čakajoča. Mene je že kr malo strah, da bom zadnja februarčica... Pol se pa spomnem tistih čvekic na marčevskem forumu - se bom pa njim pridružila user posted image Čeprav upam, da ne bo tako dolgo za čakat. Ma sej bo!

Zdej grema s sestro mal na sprehod in v shopping - se boma do mesta kr peljale, pol pa peš lepo po vrsti.

Lep pozdrav vsem čakajočim, tistim pa ki že pestujete ogromno cartanja z vašimi najdražjimi. Se slišimo zvečer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2337
16.2.2007 13:30:25   
Anonimen
Aja - punce, KOLUMBO moramo spomniti, da bo od Quelle-ta dobila bon v vrednosti 150 evrov, ker je rodila na 15. Sem glih brala spet neki na reklami in sem se spomnila. Lepo, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
16.2.2007 13:40:27   
Teja29
Živjo!

Najprej čestitke vsem novim mamicam!!!

Jasna81, zgleda da ne boš ti zadnja ampak jaz. Pravkar sem prišla s pregleda v P.
CTG ni pokazal čisto nič, UZ pa je bil tudi uredu. Pretoki so uredu, posteljica tudi še uredu, plodovnice dovolj. Danes mi je namerila da ima cca 2.600 g in je rekla, da grem komot rodit. Rekla pa je tudi, da je ocena teže zelo nenatančna, ker mu je težko izmerila trebušček in ni našla čisto pravega preseka. No, upam, da ima večji trebušček in da je težji. Kako pa kaj vam ocenjujejo težo v zadnjih dneh?
Zdaj pa imam kontrolo na PDP, to je v torek 20.2.

Skoz me bega ta teža, ki je tako nizka. Ker imam za sabo že eno zelo hudo izkušnjo z neuspelo nosečnostjo zaradi kromosomske napake, pa sem še bolj v skrbeh in stalno gledam te cifre iz UZ in se bojim, da ni kaj narobe. Včasih kar jokam in si ne morem pomagat. Saj veste kako je, če te piči kača se potem bojiš tudi zvite vrvi. Držite pesti, da bo vse ok!

Lep dan in srečno!!
t.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.2.2007 14:56:59   
metuljčica27
Hajli, hajlo.

Evo mene.
Danes sem imela zadnji pregled pri svojem G.
Sedaj pa me nekaj zanima.:
Malečka_mateja kaj si se morala naročit za ctg v porodnišnici na DPD?

Pa  ti Lulu, ti boš tudi šla na ctg v nedeljo, ne? Si se naročila?

Naš user posted image  je drugače super, sicer ni nevem kak težak, še kar okoli 3 kg, sicer je bolj nazaj zlezel, mi je reko G da mu očitno paše v trebuščku. Plodovnica pa naj bi bila čisto zrela.
Več informacij pa torej v nedeljo.

MA KAK JE HITRO MINILO. sPLOH NEVEM, KAM JE ŠLO TEH DEVET MESECEV.

user posted image user posted image user posted image KOLUMBOuser posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
16.2.2007 15:03:57   
metuljčica27
Pa še nekaj LULU, ena je bila Barbara, ne? Ena pa ?

Ma me matra!

Neposredna povezava do sporočila: 2341
16.2.2007 15:34:23   
malecka_mateja
ja metuljčica pokliči in se naroči povej kadj maš pdp in te takrat naročijo!jaz tudi grem v nedljo ob 10 uri tak da se mogoče vidimo!

kolumbo me je klicala in vsak lepo pozdravlja in pravi da ni tako hudo in da se odlično počuti mali še ni skoz poleg nje amapk ji je ok da se malo spočije!je pa taki lepi cartek!baje sej verjamemo da je!

no grem po nakupih se javim!
torej jasna sem sedaj jaz na vrstI???

Neposredna povezava do sporočila: 2342
16.2.2007 15:38:05   
LuLu
oj,
Kolumbo, čestitke!!!!  user posted image user posted image user posted image  Pa je pubec prišel... bo dost oblečen v rdeče, tak kot naš user posted image  Kaj se je zgodilo z Juretom?
Ja darilni bon ti pripada od Quelle.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1262346&mpage=1&#1262346

Metuljčica27, v nedeljo imam CTG, prav imaš. Meni so dali uro ob 10. Jaz sem ga še danes imela, ker sem šla po izvide za urin... Tak je prepozno, da se naročiš za nedeljo, pač pridi ob 10. uri, itak ne bo gužve, ker je nedelja, pa lahko tam malo začvekama in kako kavo potem spijema. Nobena ni bila Barbara user posted image
A nisi malecka_mateja ti tudi omenjala nekaj 18.2., da boš v bolnici??

Moji bebici so izmerili 3375 g. Eh, po nekih merah sem v 38 tednu, po nekih pa v 40.
Popadkov nobenih, pravzaprav nobenih znakov, da bi mali hotel iti ven. Danes mi je tak plesal v trebuhu, da sem komaj CTG naredila, pa še aparat je zaštekal. Še sestra je rekla, da je ful živahen za 40 teden. Naj bi se res umirli na koncu. Se že vidi, da se moj ne drži nobenih pravil, tak kot mami in ati ne user posted image
Pa vsi ti doktorji na CTG-ju so brez meja ali kaj?? niti eden ni slovenec, dosti jih je muslimanov, ta danes pa je bil neki čeh ali poljak, da se glih nisma takoj zaštekala.
Kar pa je seveda najpomembnejše, je to, da smo Ga. Bakterijo izgnali iz mojega telesa in imam urin čist user posted image  
Zdaj pa bolj umirjeno čakam... in čakam... eh, enkrat bo že mali prikukal.
Ajd, zaenkrat, metuljčica, ti pa javi kdaj boš v nedeljo tam... čao

Zdaj sem vidla... malecka_mateja ob 10 uri? Super, pa se lepo vse tam prikažemo user posted image
A vete, da smo na dobri poti, da bomo imeli ribice in ne vodnarčke?user posted image

< Sporočilo je popravil LuLu -- 16.2.2007 15:43:09 >

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
16.2.2007 15:41:21   
metuljčica27
Ja sem poklicala, vendar mi je rekla po tel. da se ne rabim naročat, in da mi bodo kar dole naredili ctg. Pa sem jo vpr. še enkrat, če se ne rabim naročit pa je rekla, da ne, naj pridem v nedeljo.
Ti si se naročila prvič Mlačka _mateja?
Kaj pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2344
16.2.2007 15:47:22   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

Mlačka _mateja?

user posted image   user posted image
Ti črke nagajajo?

Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.2.2007 16:52:02   
metuljčica27
Joj, sorry! HA,HA,HA!

Če pa sem danes ko zadeta, rola me. Tečna sem, pa samo se smejim. Nora kombinacija.

Lulu, sedaj pa vem, keri dve! Blanka in Metka, ne? Ha,ha...
No, ti si se že naročila za ctg za v nedeljo?

Matejčica, torej se vidimo v nedeljo. Super!user posted image user posted image user posted image

Pa ti Lulu?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
16.2.2007 19:23:24   
bilbo
pa smo rodili;
pupa Nia, 50 cm, 3630 gramov

Jupi!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.2.2007 19:23:48   
visnjaaa
Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!!!!

Mi smo o.k., naš Nejček je priden...lepo se redi...user posted image  super.

Malecka_mateja zdej si pa res ti  na vrsti....držim user posted image  pesti, da čim prej rodiš in nehaš čakat....user posted image .

Tudi ostalim, ki čakate želim vse o.k.

Grem počasi spat, da se bom naspala. Jaz hodim s kuram spatuser posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2348
16.2.2007 19:25:45   
visnjaaa
Bilbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke tudi tebi!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
16.2.2007 19:55:10   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Kveder P,  user posted image
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 19 user posted image  in 19  user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  7 : 3

MAMICE SO POSTALE:

24.12. Biba1, user posted image Domen, 42 cm, 1470g, user posted image Tjaša, 40 cm, 1690g user posted image (21.02) -                                                                                                                      PDP
18.01.,   Jenki,   user posted image    Jaka,  53 cm,  3440 g user posted image   , (13.02.)
21.01.,   Kamy,   user posted image    Taja,  49 cm,  2700 g user posted image   , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,   user posted image    Marcel,  52 cm,  3720 g user posted image   , (28.01)
1.2.,   Sminc,   user posted image    Aljaž,  49 cm,  2880 g user posted image   , (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550 g user posted image   , (3.02.)
3.2.,   Aja32,   user posted image    Naja,  49 cm,  3060 g user posted image , (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image    David,  53 cm,  3890 g user posted image   , (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,   user posted image    Gal,  52 cm,  3600 g user posted image   , (26.01.)
4.2.,   Ajči,   user posted image    Jaš,  51cm,  3170 g user posted image   , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,  50 cm,  3420 g  user posted image   , (4.02.)
6.2.,   Mihi33,   user posted image    Vita,  49 cm,  3180 g  user posted image   , (10.02.) 
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930 g user posted image   , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image    Nejc,  53 cm,  3520 g user posted image   , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,   user posted image    Eva,  51 cm,  3150 g user posted image   , (8.02.)
10.2.,   Darja.grm   user posted image    Lara  user posted image   , (16.02.)
11.2.,   Btina   user posted image    Maša,  54  cm,  3450 g user posted image   , (3.02.)
14.2.,   Geja   user posted image    Lara,  50 cm,  3050 g user posted image   , (10.02.)
15.2.,   Kolumbo   user posted image    Maj,  51 cm,  3800 g user posted image   , (15.02.)
16.2.,   Bilbo    user posted image     Nia,   50 cm,   3630 g user posted image     , (17.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 22 user posted image  od tega 10 user posted image  : 12 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                                    

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?