|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne prikačujemo v februarju...
14.2.2007 10:52:30   
pina-1
ur+sa, špika tudi mene. sem se prej neki režala pa me je kar fajn bodlo.... user posted image user posted image

a nismo rekle da so to sami dobro znakiuser posted image user posted image .

še samo 4  dni

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.2.2007 11:05:17   
ur+sa
user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, sem bomo tega kr držal...naj bodo znakci, sam da kažejo to kar si želimo, da ni kej drucgauser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.2.2007 11:33:36   
afnica mala
Ur+sa mene bolj skrbi, da je pri meni bolj namišljeno. Špika me itak skozuser posted image , no zdaj 2 dni ne- ko bi me najbolj moralo, prsi imam boleče že dober teden, smrdi user posted image  pa mi surovo meso- težko kuhami kosilo z mesom. Od sobote sem tako utrujena, prav izčrpana sem, sploh ko pridem iz službe,  tako da si merim T, če me kakšna gripa lovi.
Pa zredila sem se še za kg in sem čist user posted image , vse hlače me vežejo v pasu.
Sem si rekla ta mesec še probamo, potem si dam pa 3 mesece pavze. Na dopustu pa nadaljujemo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
14.2.2007 11:37:10   
ur+sa
user posted image  jest si drgač po pravic povedan ne morem ubit v glavo, da ko bo bo...da morm najmanj mislit na to...potem pa bo... na začetku meseca še nekak grem.. k me itk user posted image  tko razočara...ko pa se spet bliza datum, k naj nebi pršla...sem pa čist na trnih...pa si skoz pravim mogoče pa le bo zdej...user posted image user posted image user posted image user posted image

večina vas že m user posted image , jest pa sem še praznih rok....user posted image

no pa vseeno upajmo... mogoče ..............

še 4 dniuser posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.2.2007 11:44:52   
PUHICA 26
OJLA ,upam  da je jaz ne dobim user posted image 24.2., user posted image ampak ne vem ker mimam rednih ciklusov.Tiste dniuser posted image , ko bi bili srečni za me so sedaj, misilm na O,,,AMPAK MENI JE SEDAJ ŽE TAKO SLABO IN VSE MI SMRDI , DA ME MOREM POVEDATI.user posted image A JE TO MOGOČE? Pa še v jajčnikih me tako špika, da ni za verjet.
UPAM DA BOSTE VSE KI ČAKATE, ZAČUTILE TO BLAŽENOST PD VAŠIM SRČKOM. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.2.2007 12:06:44   
ur+sa
09.02.2007 mojca9000
09.02.2007 Inibini
11.02.2007 mlavla
12.02.2007 *marjetica*
12.02.2007 Metkica 1
12.02.2007 janice
12.02.2007 florita
13.02.2007 neja2007
14.02.2007 lučka 25
15.02.2007 torcica
16.02.2007 daga11
17.02.2007 mehurčica
17.02.2007 ur+sa
17.02.2007 pina-1
17.02.2007 Kristina
19.02.2007 zivepo
19.02.2007 curkec
20.02.2007 afnica mala
23.02.2007 Anitka
23.02.2007 andre3a
24.02.2007 nicolina
24.02.2007 PUHICA 26

25.02.2007 *pajacek*
25.02.2007 ajtak
26.02.2007 nemrak
26.02.2007 stunfek
26.02.2007 vetrnica
26.02.2007 Bimba80

puhica, si na seznamuuser posted image user posted image
tut mene špika,pa pravjo, da jih je to full, pa da niblo poj niččuser posted image

upajmo, me samo upjamouser posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.2.2007 12:10:20   
*marjetica*
Pozdravljene!

Moje user posted image  še ni. Danes je 28 dan, ponavadi pride že 25 dan.
Bom še malo počakala, verjetno do vikenda in če je ne bo, delam test!

Čestitke novim nosečkam user posted image

VSEM VESELO VALENTINOVO!!!

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.2.2007 12:22:36   
PUHICA 26
Upam, midva sva se trudila kar 7 mesecev a zadnji mesec kar na dva dni ali vsak danuser posted image . Sedaj ko pa je O pa kar na ziher in uporabljava skoraj vse metode, zato mislim da nama bi kar moralo uspeti user posted image ker mi še nikoli mi bilo tako slabo.Si bom jutri zjutraj izmerila tem. pa bomo videli kaj se dogaja tam spodaj.
Me pa zanima a mora biti BT zjutraj niska ali visoka?user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 433
14.2.2007 12:30:38   
ur+sa
user posted image uf napačno si prašala... jest se na BT ne spoznam...sem si pa zapomnila, da v primeru nosečnosti, more bit nekako višjauser posted image  ne mi pa čist verjet

no, poj pa srečnouser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.2.2007 12:47:48   
andreja2000
Puhica26 ,ja,BT,je po O. višja,a če je do sedaj nisi merila ne moreš vedeti,če je višja.  BT je potrebno meriti celi mesec,preden vstaneš in približno ob istem času.Ko je BT po O. višja nekako18 dni,lahko gre za user posted image ,če spet pade pa pride user posted image .
Jaz ti želim ,da boš user posted image
srečno user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.2.2007 13:10:14   
pina-1
meni se je spet pojavila sluz..taka gosta pa nič kej preveč raztegljiva. kot v času pred O. A to kej pomeni?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 436
14.2.2007 14:50:56   
maja24-2
No ker nisem mislila da se bo ta mesec kaj zgodilo se tudi nisem javljala, sam sedaj je pa vse skupi zelo čudno, zadnja M je bla 18.1 sa pravi da bi mogla na test še mal počakat. Sam me skoz lulat in BT se mi kar zvišuje danes je bla 37,6 user posted image tako da res ne vem kaj se dogaja.

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.2.2007 15:08:56   
florita
user posted image user posted image  vsem user posted image , zanima me kolikokrat ste pa pridno user posted image  ta mesec ko ste znaosile? 

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.2.2007 15:18:47   
andre3a
maja, če se ti BT zvišuje je to dober znak,samo povišana mora ostati!Želim ti da zagledašuser posted image .
Hvala da ste me uvrstile na seznam nečakajočih!
Jaz še imam danes kar neko vlečljivo sluz tako da še kar pridnouser posted image pol pa bomo videli kaj bo,seveda upam nauser posted image  tako da najini hčerkici podarima bratca ali sestrico.
Pozdravček in vsem novimuser posted image  lepo in zdravo nosečnost.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 439
14.2.2007 15:53:37   
zarjica
...tudi jaz sem tu, med vami - čeprav vas ponavadi samo berem, pa vendar sem vsak dan tu...user posted image
Ja, preživljam 23. dan in vsekakor NE čakam čez 3 ali 4 ali 5 dni. Mislim, da če do vikenda ne bo nič, bom kar test naredla. Sem se odločila, da mora bit test za vikend, ker če bo dobra novica,...ne vem, se mi bo kar odpelal....in da bi mogla po taaaaki novici v službo,....NEMOGOČE,ker sem stalno pred ljudmi, izpostavljena, biti moram skoncentrirana 101%....ne vem, no...kako bi se zadrževala in bila resna pri delu.
Joj, spet delam neke načrte...upam, da ta mesec res nebom spet user posted image .
Joj, komaj čakam vikend - pa bojim se tudi.

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.2.2007 15:59:32   
nicolina
Punce pozdravljene, da se vam malo še jaz oglasim. Misva sva tud pridno user posted image  ta mesec. In močno upam, da je 24.2. ne bo. Sicer sem pa nekam utrujena, pa prsa me že bolijo,  pa še prehlad me loviuser posted image . Upam, da ne bo kaj resnega, v šoli sem pokasirala od otrok. Sicer pa imamo drugi teden počitnice user posted image user posted image user posted image  tako, da se bom zeloo spočila.

Puhica, potem bova nekje skupaj delali test, a ne?

Vsem skupaj en velik user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image  v tem mesecu

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.2.2007 16:19:30   
neja2007
Pozdravljene,

za vse user posted image sem full vesela, da vam je je  uspelouser posted image user posted image user posted image
Sama pa še vedno čakam! Danes že cel dan letam na WC in gledam, če je kaj, zaenkat je še vse pod kontrolouser posted image .

Zadnje štiri dni si tudi jaz merim BT, imela sem naslednje temperature 36,9; 37, včeraj le 36,7, danes pa 36,8. Kakšnih posebnih znakov nimam, vendar še vedno upam!!!

Mislite, da še imam kaj možnosti, da postanem srečkauser posted image ? Vem, dokler ne pride user posted image  upanje ostaja.

Lep dan!

Neja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.2.2007 16:22:35   
zarjica
Oprosti Neja2007 če sem kje spregledala, ali ti zamuja?

(odgovor članu neja2007)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.2.2007 16:27:06   
neja2007
Pozdravljena zarjica,

ja včeraj je bil 28 dan, user posted image  pa sem imela vedno točne.
Sem na seznamu tistih ki je ne pričakujeno v februarju!!!

LP

Neja 

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.2.2007 17:34:23   
ur+sa
zdravo, mi je le uspelo priti na internet.... in kako... s tole sluzjo.....jest jo mam tutuser posted image sicer nevem kaj pomeni, ampak jest še vedno UPAMuser posted image user posted image user posted image

(mislm, da bom na konc zlo razočarana...)

alpa neuser posted image

držmo vse pesti za žeuser posted image  in za nas bodoče user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu neja2007)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.2.2007 18:42:20   
zarjica
Neja2007!
Oprosti, sem te spregledala na seznamu...
Dobro ti kaže, drži se - pa kar bo, pač bo....

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.2.2007 21:12:21   
Anonimen
Še ena med vami user posted image ne pričakujem jutri in če je do sobote ne bo delam test, imava pa že enega user posted image , ki je ratal takoj pri temu pa se trudiva že skoraj pol leta pa ne rata. Mam slab občutek tudi za ta mesec.user posted image

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
14.2.2007 22:17:30   
Anitka
Oj, oj!

vsem novim srečkam user posted image čestitke in lepo nosečnost vam želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mehurčica - vse bi dala, da bi pri mojem imenu res še ta mesec dodala znak user posted image , ker če ne, potem sem tudi jaz ponovno na poti do MB.

Seveda pa enako želim vsem mojim "sotrpinkam".

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
15.2.2007 7:35:44   
neja2007
Ojla,

sporočam vam, da sem tudi jaz srečka user posted image !!!user posted image user posted image user posted image
Včerja sem delala test in zagledala user posted image .

Kot ste že druge zapisale, se strinjam, da so v tistem trenutku mešani občutki, tako je bilo tudi pri nama, vendar danes zjutraj pa je bilo en kup nežnostiuser posted image user posted image

Vsem, ki še čakate, želim da tudi vi čimprej zagledateuser posted image !

Lep dan!

Neja

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 449
15.2.2007 7:42:00   
stunfek
čestitke neja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neja2007)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?