janice
|
jutro! no, spanje v troje je kar zanimivo... še vedno sicer kar ne moreva verjet... mi je pa v veselje, ko vidim, da nas je kar nekaj, ki nam je tokrat uspelo. čestitam vsem, metkica, tebi tudi in vsem želim zdravo in zdravega zdaj čakamo še na marjetico, a ne? (od nas, ki smo ble na seznamu 12.2.) nekje sem zasledila vprašanje, kakšne znake smo imele, pa bom napisala kar tukaj. saj o tem sem že pisala, pa vendar. u-t-r-u-j-e-n-o-s-t. kaj takega pa res še ne. začelo se mi je že cca 5. dan po (predvidevam) O. to se sploh ne da opisat. ni tako kot ko si utrujen, ko imaš naporen dan, ampak drugače. 1000 x bolj. če ne bi bila , bi se zelo zasekirala, kaj je narobe z mano. Boste prepoznale. :-) isti čas nekje so se mi začeli neki mini krčki, ki jih prej ni bilo. že pred tem pa sem dva tedna kašljala in nekje v tistem času sem vsakič, ko sem zakašljala, čutila jajčnike, predvsem levega. kot da bi mi hotel ven odletet. no, po nekaj dneh se je umiril. pa lulat sem začela hodit nekje okrog 5h zjutraj... slabo mi ni bilo pa nič in mi tudi zdaj (še) ni. moj dan NE je bil v pon. in v petek sem nekje prebrala, da so itak PMS in znaki enaki, pa sem kar malo izgubila upanje in potem čez vikend skoraj nič mislila na to, saj sem si mislila, da je brezveze in da bo treba četz 14 dni ponoviti vajo. No, pa je hitreje minilo. Tako da priporočam vsem, da (če se da) malo odmislite. v nedeljo mi je bila pa BT še kar visoka, pa v pon tudi... in potem sem pa že kar mislila, da pa verjetno bo. samo je še vedno neverjetno, ko zagledaš tisti plusek... sicer pa priporočam merjenje BT. priznam, mene ste k temu spodbudile ve, ko sem vas brala kako si vse to merite. In ker nam prejšnji mesec spet ni uspelo, sem ta mesec prvič merila. Zdelo se mi je super, da vidiš, kako res deluje telo, kar neverjetno. In še pomaga. vsaj pri nama je. Pa še en praktičen predlog (ki sem ga tukaj še nisem našla) - midva sva (odločilno) dva in en dan preden je BT padla (naslednji dan je potem pa narasla). mislila sva še na dan padca (bil je ravno 14.dan), pa sva bila preveč utrujena in nisva. Malo sva se zasekirala, češ, spet sva zgrešila, samo očitno se res plavalčki noter dobro počutijo in kar preživijo kak dan ali dva. Tako da so me počakali. v glavnem, punce, glavo pokonci, vsem bo uspelo!!! držim pesti, vsem pa tudi veliko užitkov ob sicer se bom preselila na sosednji forum med oktoberke, a vas pridem še kaj pogledat. Lep dan, Janice (se opravičujem za roman.....)
|