|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
7.2.2007 18:42:10   
Anonimen
user posted image -Nejc
user posted image -Eva ali Neja

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
7.2.2007 18:45:58   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
TRANSFER: 11.2 (nedelja) ali 16.2 (petek)
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcija
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

Dajmo punce: NEŽA, PIKA in BETY (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 427
7.2.2007 20:05:02   
citrončica
Tosja, res pohvalno, ko tako obnavljaš tale naš seznamuser posted image ,
tudi jaz hodim v LJ,dr.Drobnič...isto kot Pika74.....

No zdaj ste pa na imena "prešaltale".
Pojma nimam,meni je všeč Anže in Neža,
pa Jure in Anja..............nikoli pa nisem-nisva še resneje razmišljala o tem.......

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 428
7.2.2007 20:14:07   
Ursulca
Živjo punce!

Evo mene izpod kovtrov.

Najprej čestitke in pestke za nove, ki že čuvajo svoje pikice pri sebi.

V soboto sem začela z špikanjem in že takoj me je obiskala "teta" viroza in mi podarila hudo visoko vročino. 
Dva dni nisem bila sposobna niti vstati. Komaj sem se zjutraj zrihtala da sem dobila porcijo v rito.
Danes sem že velikooo bolje in komaj čakam na petek ko grem na pregled da vidim koliko mojih superbork (jajčec) je z mano preživljalo vročino. Upam da je vsaj kakšna in da bo ta tako utrjena da bo zdrzala punkcijo, oploditev in vsaditev pa pol se tistih prelepih 9 mesecev.

JAz imam ime za punčko izbrano že nekaj let in to je Špela. Sploh moj ni smel nč druzga rečt kukr da se strinja da bo Špela. Sem bla pa tolk dobra da sem mu pustila da si on izbere ime za fantka. Ta druga punca bo pa NEža.

Pridne bodite pa lepo praznujte jutrišnji praznik.

Ursula

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 429
7.2.2007 20:19:18   
citrončica
Ja, uživajte in izkoristite jutrišnji praznični dan...za karkoli že!!user posted image
pozdravček

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 430
7.2.2007 20:25:28   
nenna

Ojla punce,da vam sporočim;danes punkcija uspešna,neboleča,dobili 8 jajčnih celic,v ponedeljek pa transfer.user posted image  
lp

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
7.2.2007 21:19:44   
Neža81
Leli, juhuuuuuuuuuu za 10 celic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ko bo transfer pa bomo držali pesti.

Hm, nekaj je narobe s temi zgornjimi smajliji, ker samo zadnji ploska user posted image user posted image user posted image ... mogoče bodo potem vsi ploskali, ko bom oddala sporočilo.

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 432
7.2.2007 21:56:20   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - začetek februarja, 2. ICSI
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., začetek špikanja
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
TRANSFER: 11.2 (nedelja) ali 16.2 (petek)
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

Dajmo punce: NEŽA, PIKA in BETY (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image

2) pika 74                    03.02. (ned.) user posted image  user posted image

3) Bety upa                  04.02. (ned.) user posted image  user posted image

4) leli                            11.02. ali 16.02.

5) nenna                        12.02. (pon.) 

Pupike naredila sem še en seznam user posted image  - tako bomo lažje preštele vse dojenčke user posted image  user posted image  user posted image , če bo šlo tako naprej
 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 433
8.2.2007 8:31:39   
Bety upa
Pozdravljene!

Uffffffffffff....se nabira teh bodočih mamic, ni kaj...VSEM ŽELIM ČIMVEČ JAJČK, VSI OPLOJENI IN VSI THE BEST!!!!

Zopet pogrešam Piko, ker se prav ni čne oglasi. Pa zanima me njeno počutje in če je zagledala kakšen izcedek v prejšnjih dneh, ker je to znak vgezditve?!?!

Neža?!??!....Kje si zdaj in kako se počutiš????? Jaz sem prepričana, DA TI JE USPELO!!!

Pri meni...hmmmmmm....pa nič posebnega. Danes je 8.dan po punkciji in 10. po injekciji ßhcg. Joške so še boleče in to me veseli. Ker sem na dopustu in samo poležavam, ne čutim nobene utrujenosti, samo se bašem s hrano.... Najbolj me veseli to, da nimam prav nobenih krčev. In upam, da tokrat bo BINGO zadetek.

Moj uradni test je 18.2., v nedeljo naslednjo. Kolikor poznam zadeve, mislim, da test najprej pokaže 14 dni po punkciji. Če bom nestrpna, bom en skriti BC naredila čez en teden.

Eto, toliko. Imejte se lepo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 434
8.2.2007 9:50:50   
Mijavček
Oj!
Poročilo z 2. UZ; k petim folikelčkom se je pridružil še šesti user posted image , tako da smo zdaj; 20,20,19,19,18,17. Na UZ je bil dr. Tomaževič in se je skoz neki hecal in tud vse sestre ,vsi so bli ful dobre volje... ne vem mogoče so dobil kakšno povišico plače user posted image
Danes ob 23.00 moram it v porodnišnico, da mi dajo stop injekcijo (in to v sprejemno porodnouser posted image - a se ne sliš dobr? )
Punkcijo pa imamo v soboto 10.02. zjutraj user posted image user posted image user posted image  !

Zdaj ne vem, a sem vesela, al me je že strah, al kaj. Mah bom že preživela. Bom do sobote božala bušija in folikelčke in jih tolažila, da jih ne bo preveč strah punkcije.

En veeelik objem Piki, Neži, Bety, leli in nenni, držte se. Pa tudi vse ostale, špikarice in navijačice in sploh vse... leeep pozdrav in uživajte!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
8.2.2007 10:12:12   
Saša27
Punce srečno vsem, držim pesti

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 436
8.2.2007 13:01:05   
soni
Jaz bi imela pa samo eno vprašanje, ali ste že ob uporabi suprefacta  dobile občutek napihnjenosti, večjem apetitu? Ali šele kasneje?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 437
8.2.2007 13:16:13   
škatlica
Živjo Soni!

Jaz sem zdaj 14 dni na suprefactu, pa me občasno v jajčnikih špika, pa tudi napihnjena sem, da ne govorim o apetitu. saj ni čudno od vseh teh hormonov.

A si prvič v postopku?

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 438
8.2.2007 13:28:06   
soncek.djukelica
ojla,
Mijavček, to so pa lepe novice!user posted image
Še malo, pa boš tudi ti grela svojouser posted image  ali pa user posted image user posted image !

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 439
8.2.2007 14:32:37   
Mijavček
O djukelica! Iz tvojih ust v božja ušesa! Kako si pa ti kej? Sej bo kmal marec...

Drgač me pa še neki zanima punce .... mal sem gledala ta forum za nazaj, pa sem vidla, da so uglavnem dobile stopko, ko so mele folikle čez 20, tko recimo 22,23. Jaz mam pa njavečja dva komi 20, pa danes že dobim stopko...user posted image
A mislite, da ne bo prekmal? Še sestra me je mal prestrašla, k je neki gruntala pa gruntala, pol je šla pa dohtarja še enkrat vprašat, pa je ful dolg ni blo, pol so se pa odločil, da mi kr dajo stopko. user posted image
Sej vem, da spet paniko zganjam, .. ampak... no, se veste....

Nej mi kera pove, da je dobila stopko pri 20 mm in da je mela lepe oplojene celice, k so se spremenile v lepe otročičke....   user posted image

...če se mi ne bo v naslednjih 3 tednih zmešal, se mi ne bo nikol.... user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.2.2007 8:24:12   
Neža81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... jočem ....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... neutolažljivo jočem ... user posted image user posted image user posted image user posted image
....  ker sem danes leto dni starejša!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vas nasrala a? Ste mislile, da mi v prvi rundi ni uspelo, a? Ste mislile, da sem dobla M?user posted image       neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nisem (še).

V trebuhu me še kr šraufa in šraufa .... bomo vidli kaj bo... upam, da še vedno grejem Jankota in Metko, bom pa v nedeljo naredla test, ker je doktor rekel, da lahko naredimo radovedne babe 3 dni prej test. Včasih pokaže negativno, ampak si lahko vseeno user posted image . Če mi bo pokazalo -, ne bom žalostna, ampak bom počakala do ssrede, ko grem na odvzem krvi.

Kje ste?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.2.2007 8:30:44   
Sulfinija
Neža81!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,si nas pa dobro dobila no.Kako si?Jaz ti želim vse naj,naj ob tvojem današnjem prazniku.Ja držim ti pesti za nedeljo,da se ti končno prikaže +.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.2.2007 8:34:03   
Anonimen
Vse najboljše Neža in veliko sreče pri user posted image user posted image  !
Naj ti uspe!

user posted image

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
9.2.2007 8:36:15   
Neža81
Hvalaaaaaaaa vama! Da bi se le voščila uresničla!

Dalija hvala za rože! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.2.2007 8:55:58   
ija
Neža, vse najboljše! Držim pesti zate in za vse druge, ki že grejete svoje malčke! Pa tudi za tiste, ki ste pred punkcijo, po punkciji ... ma, res nas je mali milijon user posted image
Jaz se pridno špikam in upam, da bo tokrat pridelek kaj boljši (v prejšnjih postopkih mi ni uspevalo ravno najboljše ...).user posted image

Bodte fajn, ija

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.2.2007 8:57:47   
Anonimen
Punce mene malo skrbi kje je naša Pika. Ali katera kaj ve?
Upam,da je z njo vse v redu:

(odgovor članu ija)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
9.2.2007 9:03:13   
Sulfinija
Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika,javi se nam.Pogrešamo te.Upam,da vam gre dobro.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.2.2007 9:11:44   
Mijavček
O ti Neža, nehej me strašit!
Vse najboljše in... a mi je treba sploh pisat kakšno darilo ti želim? user posted image   Močno stiskam pesti zate za nedeljo!

Men je tud čudno da Pike ni nič na spregleduser posted image , upajmo na najboljše.

Jaz grem pa jutri znest jajčka, potem pa bom malo doma, in ker doma nimam tolk časa kot v službi user posted image  (sej ne .... doma mava samo laptop, k ga moj skoz nosi za sabo), bom samo na vsake toliko prečekirala, kaj se z vami dogaja.

Zdaj pa grem papat odvajalne tabletke, potem pa najbolš, da grem kmal domov user posted image  .

Uživaaaaajteeeee!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.2.2007 9:12:06   
pika74
Evo me evo me...user posted image

najprej Neža81 vse najboljše in da bi tale dva user posted image user posted image  ostala pri tebi!

Pa fajn praznuj!

Kako pa kej drugač?

Ja, ena je zadnjič sprašvala, če mam kej izcedka (Bety upa) in evo ga hudiča... glih dons grem na WC in na papirju zagledam mali rjavkasti flekec... sem rekla, na pa je konec zabave, kar se drugega postopka tiče...

Kar se tiče ostalih znakov... ostajajo podobni, kot sem jih zadnjič napisala. Edin po trebuhu me skor nič več ne šraufa. Se prav se najbrž nič ne dogaja. Ponoči pa me oblivajo razni vročinski valčkiuser posted image  (kaka fajn beseda). V glavnem, se zbujam ponoč s čist mokro majco in se morm preoblečt. E, kot ta bi bla že v meni user posted image . Zmatrana sem še zmer tko kot prej... zato zadremam na vsakem možnem kavču user posted image user posted image .

Tokle na kratk.

Pa ve? A je še ktera imela kake čudne izcedke 1 tedn po punkciji?

Pa čestitke vsem, ki ste preživele punkcijo in vsem čakajočim močne pestke, da se prime. Vsem, ki se špikate pa velik potrpljenja in močne zobe (jaz sem kar stiskala zobe skup, ko sem se špikalauser posted image user posted image )

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.2.2007 9:17:02   
pika74
Aja pa še neki... včeri sva se z mojim pomenla... in skup odločla, da tokrat ne bova nič upala. V bistvu se bova probala obnašat tko, kot da nič ni (haha-you wishuser posted image ). Itak greva pol v naslednji (tretji) postopek in ker gre v tretje rado, bo takrat ratalo. Zato ne računava nič (0, njente). Če pa slučajn kej bo, bo pa surprajs surprajsuser posted image .

In tud tist rjav flekc bi lahko bil vgnezditvena... sam vem, da je velik več šans, da je flekc zarad vseh hormonov. Zato... ne računam nč.user posted image

Al sm čudna auser posted image user posted image user posted image . Ja takle rataš po mnogih letih neuspeha. Čeprou... pr nas bi se dejansko lahko rekl, da sva šele tadrugič probala otroke delat, ker so moji jajcevodi tko fuč, da je blo vse tist (razn teh dveh IVF) čist streljanje v prazno. Tko, da niti še nimamo taprave kilometrine user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!