|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
6.2.2007 16:16:48   
Žabika
A katera ve, zakaj mi ne delajo smeškoti???

Nosečke:

user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla (29) – PO user posted image
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya (31) – LJ user posted image
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. magor (33) LJ user posted image
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 8.3. Barči78 (28) – KR
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 8.3. Ela80 – LJ user posted image
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 9.3. Sibil – IZ
user posted image 10.3. darchy
user posted image 10.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 10.3. Sandra-10
user posted image 10.3. K_a_t_i (31) - TRBOVLJE
user posted image 11.3. Encijan (36) - LJ
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. *sonchek* (25) – LJ user posted image
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Majita – PO user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – KR user posted image
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 15.3. Tekica
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička user posted image
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 25.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

Mamice:

NMJ: Živa, Neža

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
6.2.2007 16:46:54   
tejčica
Ojla!

No, mi smo bili z malo danes pri zdravniku, ker ji vročina noče pasti pod 38. Bo ta teden kar doma, tako da Obalke, mene v petek na žalost ne bo na kavico. Jutri mi že zjutraj pride tašča Tajo pazit, ker morava z mojim na CSD za očetovstvo, pa pregled pri G imam, k osebni zdravnici moram po bolniški list za januar in po recept za ščitnico, pa zavarovanje za stanovanje podaljšat... v glavnem cel kup opravkov, ki sem jih te dni ko sem doma z malo prestavljala.

Slumpo, kako je minil zadnj delovni dan?user posted image

Amy26, ajoj, kaj tudi pri vas ste bolani! No, pri nas je zbolela samo Taja in se midva še dobro drživa (zaenkrat). Upam da se kmalu pozdravite.

*sonchek*, super da je z user posted image  vse okej.

K_a_t_i, v torbo daš plenice, robčke za ritko, kremico za ritko in za obraz, tetra plenico sem jaz tudi vedno imela notri, cunjice za preoblečt bebiko, kakšno igračko, flaško z mlekom ali čajem, kasneje kakšno papico, dudo in škatlico za dudo, jaz bom imela notri kar te previjalne podloge za enkratno uporabo. Pa še kaj bi se našlo. 

LeINA, kaj berem, da sta vidva na papir za očetovstvo morala napisat tudi ime otroka!?! Midva sva za jutri naročena na CSD imena pa še nimava izbranega.user posted image  Upam da ne bodo kaj kompliciral.

Žabika, smeškoti pa že nakej časa nikomur ne delajo (dodatni).

Sedaj pa mala spet rabi mamico...šibam.

Pa pa!

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
6.2.2007 17:31:23   
sezam
Res bi bilo zanimivo, če bi katero srečala v porodnišnici.

Pravijo pa, da če ti strije nastanejo v prvi user posted image , je zelo malo možnosti, da se jih bo še kaj pojavilo drugič. Pri meni že tako kaže. user posted image

Lepo, da ste se lepo naklepetale.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
6.2.2007 17:47:29   
Anonimen
tejčica jp prav si prebrala...Zapisnik o priznanju ocetovstva...Izjava oceta..soglasje matere...Potem pa citiram : Starsa otroku sporazumno dolocava priimek ______ in ime ______ ce bo deklica ali ______ ce bo decek.Trije podpisi na tem listu in to je to...Je pa mene socialna delavka ze po telefonu opozorila na to,da bova morala napisati ime in priimek za user posted image ....

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
6.2.2007 19:21:12   
Tekica
Leina, uf, hudo je tole z izjavami, izgleda, kot da ni rojstvo prav nič romantičnega več.

Tejčica - srčno upam, da se Taja čim prej pozdravi, moja prijateljica ima dve hčerki in sta obe zakuhali do 40 in sta obe jokavi (stari pa 3 in 1 leto) in bruhata. Res bogi deklici. Sicer pa srečno jutri pri vseh teh opravkih.

Dolgolaska, če že glasujemo, je meni najbolj všeč Lan.

Sonchek, pridi še k meni, jaz bi sicer raje prala in likala, ampak ta teden moram še pistai članek. In danes sem ga celo zares malo pisala. Upam, da mi uspe!

K_a_t_i dobrodošla!

Sezam, uf, kako sem vesela, ko praviš, da imaš po 36 t vsakič CTG - mi ne bo treba toliko čakati, hihihi. Saj pri Štolfi si včasih takoj, večinoma pa čakaš in čakaš. Zadnjič me je hotela še ena starejša prehiteti in ko sem ji pojasnila, da je za mano, je bilo strašansko razočarana. Nisem vedela, a se bo začela jokat al kaj. Ampak, kaj naj. Jaz tudi nisem tako navdušena nad čakanjem.

Itak mi pa ni jasno, ko ene ženske pridejo eno uro prej, preden so naročene, potem se pa razburjajo, koliko časa morajo čakat in da gredo nosečnice naprej. Hmm, a ne?

Lep večer vsem!

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
6.2.2007 19:28:59   
slumpo
ojla

moj zadnji delovni dan....od mene so se poslavljali kot da grem ne vem kam pa nikol več nazaj....ene so  celo jokale, da me bojo pogresale....ko pa se4m misenla da je res že konec in da bom končno odšla je prišel še naš direktor, ki da veliko na družino in otroke in z mano udaril eno osebno debato....pa glede vozičkov pa glede MŠ pa njunega primera doživljanja poroda, ki je bil dve leti nazaj.....pa še pa še...

sicer se pa danes popoldan kar čudno počutim...kar verjet ne morem da sem doma in v meni je kar čudna praznina (brezobveznost) ne vem kako bom do poroda.
sploh pa sem danes jezna ko 1000000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . zvedela sem namreč da je v LJ materinska šola 10xpo 1.5 ure + 2 obiska pediatrinje in še ene...
Jaz pa sem se prijavila v Škofji loki ker sva bila tam že na predavanju za zgodnjo nosečnost in imamo le 5x po 45min. (podennnnnnnnnnnnnnnnn)
Kaj je zdaj to in v čem je fora?
Ali tiste ki hodite v MŠ v LJ ste dobile kakšno literaturo ali kaj podobnega, ali mi lahko katera napiše kakšen je program?
Tukaj predava ena ki bolj muti kot pa kaj koristnega pove....GROZA.user posted image user posted image user posted image

Grem sedaj se mal cartat k možu da me spravi v boljšo voljo....

Lep večer in se pišemo (pa nežno pestvajte bušije)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
6.2.2007 19:42:43   
Boni3
Pozdravljene čvekice!

Spet se malo oglašam,preberem še kar kaj,za pisat sem pa bolj lena....
No v glavnem,danes sem šla izredni h G,ker mi že nekaj časa otrdeva trebuh,dva dni pa praktično non stop.Me je dal na CTG in se res že nekaj dogaja,tako,da moram sedaj ležat in strogo počivat,če hočem,da user posted image še malo počaka. Se pravi da bom od zdej naprej glumila inkubator....user posted image . Odveč bi bilo govorit,da nimam še nič pripravljeno,ampak bo že. Berem,da ste vse res ful pridne,ni kaj.
No samo nekaj pa mi ni čisto jasno,glede očetovstva, a moraš res osebno ime povedat za otroka al kaj!!!!! Saj niso normalni no! Ja kaj pa ko bova otroka videla in se nama bo zdelo,da mu bo kako drugače ime,mislim no!user posted image  Pa to svet ni videl....
Drugače se pa lepo imejte podbožajte svoje buške,dokler so še!user posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
6.2.2007 20:08:49   
Žabika
Popoldne sem dobila naslednji sms:

Oj. Tu Majita. Sem bila včeri pri G in me je kar v P poslala zaradi pritiska. Tako da bom že drugo noč prespala v PO. Za 1x brez zdravil, pod kontrolo. Smo mel tud UZ, vse ok! Upam, da ne bom februarčica! Pogrešam vas! Lp-ček vsem! Majita

Upajmo, da Majiti pade pritisk in da pride še malo domov, kjer bo počakala na marec! Sem jo pa v imenu vseh RR-jevk lepo pozdravila!

Slumpo: materinska šola res dolgo traja, ampak milsim, da ti bodo tudi v Škofji Loki vse povedali. Milsim, da je ena tukaj na naši temi objavila ene zapiske iz MŠ, ki ti jih bom poslala na ZS!

Lp,
Ž.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
6.2.2007 21:57:10   
tejčica
A je katera Obalka že urejala očetovstvo in ali je tudi tu potrebno ime že sedaj povedat??? Me referentka ni nič opozorila na to. Sem pa sedaj govorila z mojo sestro, ki je to urejala dve leti nazaj in tam so na CSD-ju (Radovljica) naredili zapisnik v tem smislu, da ta in ta priznava da je oče še nerojenega otroka matere te in te, ki bo predvidoma rodila datum PDP-ja. Upam da je tudi v Kopru tako, ker pri nas je pa sedaj velika panika, ker imena še nimamo!

Je pa naša pupa danes zvečer noro zakuhala in ima vročino skoraj 40! Ne morem verjet in to 5 dan viroze. Smo jo dali pod malo hladnejši tuš, sedaj pa še Calpol, ker take je pa res ne morem gledat. Bošček mali. Očitno smo jo pa še dobro odnesli (zaenkrat) ker vsaj bruha ne.

Boni3, pridno počivaj, da nam ne uideš med februarčice. 

Žabika, hvala za novice o Majiti. Majita, tebi pa veliiiiiiiko pozitivnih misli in upam da se ti pritisk umiri.

Sedaj se pa odpravljam na misijo nemeogoče - uredit spodnjo frizurco, saj imam jutri G.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.2.2007 7:51:01   
slumpo
ojla

....no in začel se je dopust do porodniške....user posted image user posted image
kako je super zjutraj v miru vstat in se lepo stusirat.....

Žabika....meil imam javno objavljen sam klikni na E-mail pa ga dobis. Namreč mi nekaj nagaja in ne morem poslati ZS.

Boni3 in Majita...držte se in počakajte na močno ekipo marčevk.

Zdej pa grem malček blodit po hiši in se privajat na dopustniško življenje. Se še javim.

Lep dopoldan

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.2.2007 9:02:26   
A-N-J-A
Ojla!

Včeri smo se mel luštno,a ne punce sam je tok hitro miniluser posted image .
Ko sem prišla domov me je ful trebuh začel bolet,kot da bi mela popadke,samo da je trajal dalj časa v enem kosu.Kaj bi to lahko bilo???

Majita merki se in počaki na marcauser posted image .

Boni3 ti pa počivaj,kolkr ti ta starejši otrok pač pusti.Težka bo,a?

MATERINSKA ŠOLA ,tole je povzetek z Lj. materinske šole.Jaz sem mela to sprintano in je babca govorila točno po temu,mogoče sem si par malenkosti dopisala.Pa pripomb neučakanih očkov tud ni zravenuser posted image .

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.2.2007 9:44:25   
Taya85
 Midva sva za jutri naročena na CSD imena pa še nimava izbranega.user posted image  Upam da ne bodo kaj kompliciral.

tejčica pri nas v Domžalah ti ni treba vpisat imena, vsaj midva ga nisva, sva se samo podpisala, ime in priimek bova pa kasneje vpisala, ampak morava po moje itak nazaj še enkrat podpisat, ker nama je una ženska na CSD-ju za rok poroda napisala 18.6.2007, namesto 18.3.2007.......user posted image

Uživajte in božajte svoje bauhijeuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.2.2007 10:49:04   
tinaaja
Mi imamo pa lupinico user posted image user posted image user posted image  Sem jo dobila v BC, kjer so jih dobili vceraj in pazite to - pridem danes mal po 9 in mi prodajalka prijavi, cakte, da pogledam, ce je se kaksna Lemonade barve user posted image  Me je skor pobral.. No in prinese juhuhu In seveda bi jaz se Easyfix in pravi, da jih niso dobili, da imajo samo se razstavljenega. In pol je sel daddy v akcijo in jih imajo v soncku.si, takoda dobimo v petek user posted image user posted image user posted image  hmmm zdaj bo treba pa pocas torbo zacet pripravlat..

OBALKE - kam se splaca v trstu it mal pogledat (nic specificnega? Jutri bi morda sla cist mal firbcat..  V Duo torre imajo prenatal ? kaksna je ta stacuna? Kaj pa center (upim, coin,..) .. se vidi da se leta nisem bila v trstu.. user posted image

Moja mami je prisla na idejo, da bi ona nasi punci kupila zibko, ker se ji zdi pojstlica 70x140 ful prevelika - v BC so dobili toook lepe. Jaz sploh nisem razmisljala, da bi jo imela, ker se mi je zdelo skoda denarja. Mojmu se itak zdi nepotrebno, pa me zanima, kaj mislite, ker se sploh ne znam odlocit.. Toook je cute zadeva, ampak dejansko je v bistvu ne rabim... Je pa sama ponudila, ve kaksna je cena, pa pravi, da ona bi, da naj se sama odlociva. Da ce bova imela vsaj dva, da se pol pa ja ze splaca user posted image user posted image user posted image  

Slumpo, je nenavadano a ne, obcutek, da si frej, pa kr mislis, da nekaj moras narest.user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.2.2007 11:07:05   
Sibil_
Dan!

No, jaz sem iz pregleda.Punce-a se zavedate, da gre zdaj že čisto zares?No, meni se še danes zjutraj ni kaj dosti sanjalo,. pa me je G. prizemljil-26. imam namreč že napotnico za sprejem v P., G. je pa napotnico spremil z besedami "Jah, če se seveda še kaj prej ne vidimo..."Mal sem v šoku zdejle, priznam.No, tako da bom jaz izgleda med zadnjimi Februarčicami, ampak vam bom vseeno ostala zvesta-bom na vašem čveku, ne na februarčicah.user posted image

Drugače sem se pa že včeraj prestrašila, ker mi je tri ure nekaj trebuh otrdeval-ampak to je bil občutek kot da je lažni popadek, hkrati pa da se dojenček noter preteguje na vso moč.In  je bil pritisk na vse strani in trebuh trd-groza.In seveda na intervale 20-15 minut cele tri ure.POtem se je umirilo tako da nisem šla v P., ampak če ne bi danes imela pregleda bi ziher šla.No, pa je pogledal in je še vse zaprto, juhu.Upam da dočakam 26. pa da bo pol vse ok.

Obalke kaj zdej za petek-a bova same z dskubin?No, jaz itak peljem malega h tašči in sem zjutraj tam okrog, kako se zmenimo?user posted image

Za zibelko-jaz sem jo prvič imela, izposojeno, pa bi jo lahko imela tudi tokrat, ampak se nisem odločila.Kaj pa vem, naš mali možek jo je prerastel v enem mesecu in potem se je ok počutil v postelji, ni bilo panike.Poleg tega imam tokrat košaro, pa bo magari v njej spal.

Grem še malo po forumih, da pridem k sebi,LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.2.2007 11:10:38   
Sibil_
Tinaaja-za Trst.V Torrih ni več Prenatala, je pa v centru, v starem delu.Se ti pa splača it pogledat Io bimbo, to je pri zgornjem Upimu-če veš kje je to.Imajo otroško opremo, igrače, vozičke-vse skratka.POtem je še bivša Standa, kjer je sedaj Oviesse-imajo cute cunjice za micene.Odvisno kaj bi gledala.Pa nasproti Stande (v Standi-Oviesse imaš parkirišče) je še Chicco, tam tudi marsikaj najdeš.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.2.2007 12:01:34   
slumpo
ojla

tinaaja....ja midva imava zibelko kot ste videle ali pa ne v albumu ker so mi jo tudi naši kupili. je resnično cortkana, pa slisala sem da je za novorojenčka na začetku super.
ampak pri prijateljici sedaj vidim ko ima dojenčka starega 1 mesec da spi čisto OK tudi v veliki posteljici 120x60. je pa tako da čez dan večina spi na njuni zakonski postli obdan s povštri, dekcami in igračami in je čisto srečen fant. tako da ne vem ti rečt kaj je pametno.
sva pa midva tudi jutri hotela v trst mal v šoping pol pa je mene mal minil. mogoče se zapeljeva rajši v avstrijo (ne vem)

naju je pa danes presenetila moja tašča da bosta onadva nama kupila voziček in nama to kar lepo finančno olajša. ga gremo v petek iskat.

ampak danes res blodim po bajti in vsake toliko se srečamuser posted image user posted image ....kaj je sedaj to ali res ne znam bit na dopustu in uživat (dokler še lahko sama...brez obveznosti )

bodte pridne

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.2.2007 12:45:07   
Encijan
O, Slumpo, saj se boš navadila, še prehitro! Jaz sem tudi imela krizo, ko sem (že septembra sicer) ostala doma na bolniški, pa mi zdaj prav tako časa zmanjkuje za vse malenkosti, ki jih je treba pripraviti oz. bi jih rada sama naredila. Sicer pa je dobro, da se nekaj tednov pred PDP malo umirimo, menda je potem tudi porod bolj miren. Kao!?

Anja, o podobni izkušnji (daljša bolečina v trebuhu) sem pisala prejšnji teden, se mi je zgodilo po vrnitvi iz LJ, ko sem bila res crknjena, držalo me je skupaj okoli ene ure, potem pa sem le začela dihat  kot med lažjimi popadki in se je počasi nehalo. Ker se od takrat ni več ponovilo, nisem glede tega nič naredila, le malo manj se naprezam. Tudi včeraj mi je naš čvek kar prav prišel, da nisem takoj iz avta planila po BTC-ju, ampak sem se najprej malo spočila in potem naprej. Tudi na dekompresiji mi je bilo prav všeč, mi je user posted image brcal kot že dolgo ne. Nekaj dni nazaj mi je kar malo "zaspal", zato sem te spremembe še toliko bolj vesela.  Prav spočita sem bila tudi še za vožnjo domov in jo prestala brez kakršnihkoli problemov, čeprav razmere niso bile ravno idelane (tema, dež).

Glede štetja gibov pa tudi mene zanima, kakšna so uradna navodila. Anja, v zapiskih MŠ, do kateih si dala link gor, se mi zdi, da je narobe napisano, saj piše, da se ena serija gibov šteje za en gib, v MŠ, pa mislim da še kje (Pušenjak), pa sem zasledila, da se šteje prav vsak gib. To sem napisala tudi zato, da se ne bi katera po nepotrebnem sekirala in vzela tiste zapiske za svete. Je dobro prej preveriti!

Danes tudi pri nas dežuje in me sploh nima nič ven, upam, da greva potem popoldne z možem, saj se mi sami res ne da. Če bi sijalo sonce, me zdajle že ne bi bilo več tukaj za PC-jem oz. šivalnim strojem.

L.p. Encijan

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.2.2007 13:26:15   
Žabika
tinaaja: kakšna barva lupinice je to? A je to model Cabriofix? Ker med letošnjimi barvami je ne najdem. Jaz pa iščem barvo penguin, pa je tudi nikjer ni!

Jaz sem pa danes čist povožena - tole vreme me ubija. Že zjutraj sem zaspala in tako komaj ujela MŠ, zdej sem sicer pospravila stanovanje in imam namen še kakšno urico likat. Potem pa se še odločam ali bi se ali se ne bi spakirali na Gorenjsko za nekaj dni.

Slumpo: sem ti poslala na E-mail, je pa to to, kar je pripopala Anja!

Preživite lep deževen dan in božajte bušije!

Lp,
Ž.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.2.2007 13:54:26   
Anonimen
Boni3  ti kar lepo "glumi" user posted image inkubator,da ostane user posted image cimdlje pri tebi v trebuscku!

Majita  naj ti hitro mine v PO, user posted image naj se pa se lepo crklja v tebi,upam,da ti pritisk cimprej pade....

Tejcica  kako je bilo danes na socialni?? Kako je pri vas to urejeno??

Stetje gibov: nam je v MŠ rekla,da ce v eni rundi brez presledka brcne enkrat,dvakrat al pa desetkrat se to steje za en gib...Da mora biti presledek vmes,da potem stejem kot za nov gib.Pa kolikor razberem iz tega Pusenjakovega odgovora pravi isto http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=88868&t=88841

Jaz pa danes v tem oblacno dezevnem dnevu prav nesramno lenarim in pocivam user posted image ...Zdaj se bom pocasi spravila kaj narest,da ne bom imela slabe vesti,da sem cel dan zabusila user posted image ...Moj pa je danes cel dan v sluzbi,tako,da vsaj nekdo je pridenuser posted image . Ko pride zvecer domov pa ga midva z user posted image polna energije napadeva user posted image ...

Dezevni pozdravcek in pobozajte svoje user posted image

(odgovor članu Encijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.2.2007 14:00:29   
A-N-J-A
Jaz mam pa že vse doma(sedež in bazo)user posted image .Sem hotla vzet Skydiver,pa ga takrat niso mel,zdaj mam pa Indian spice.Sem pa kupila takrat,ko si dobil nazaj bone user posted image ,tko da mam še za 10.000 sit za zapravituser posted image .

žabika eno opozorilo.Jaz sem mela pri Eli temnejši sedež in se poleti ful segreje,tko da mal v tej smeri razmisli.Edino če boš kupila frotirasto prevleko belo za čez.Drugač mi je pa ful všeč.

encijan saj najbrž bo to,da so me hlače mal šponale pod trebuh in mojmuuser posted image ni pasal.Bom od zdaj naprej v trenirkiuser posted image .
Glede štetja gibov ti bo pa vsak drugač povedal,tko da se moraš po mojem mal po svojmu filingu ravnatuser posted image .

tinaaja lep sedež,tud jaz sem najprej razmišljala o tej barvi.Glede zibke pa tko,jaz jo sicer mam ampak je še moja.Če bi jo mogla kupovat jo definitivno ne bi,ker jaz sem jo rabila samo 1m.Mogoče kakšen košek,če je kaj večji.

slumpo a ti maš to novo zibko???Jaz mam prav tako pa je stara 30 let(sem jaz not pančkala)user posted image .

sibil a ti moraš pa že 26 not?A ti bodo pol prec naredil cr,al boš še mal not uživalauser posted image ?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.2.2007 14:20:49   
dolgolaska
Pozdravljene user posted image !

Midva sva tudi na CSD zrihtala papirje za priznanje očetovstva,pa NISVA rabila napisati imena otroka,ampak se bo to naredilo naknadno po porodu,ko "bomo videli kaj bo...hihi"user posted image ,ker mora itak oče odnesti tja mojo odpustnico iz porodnišnice in se bo takrat tudi dopisalo ime otroka in pa spol!!!

A so se vam naredile strije...meni ena kar velika bolj vspodaj na trebuhu....
Kaj pa mleko...a kateri že teče???Meni zaenkrat še nič...user posted image

BONI3...ti pa pridno počivaj...vsaj še malo...

MAJITA...zate velja enako in držim pesti za vaju,da bo vse ok!!!

GIBI...kakor jaz vem se NE šteje vsak gib posebaj ampak serija...če ti sedaj brcne 10x to ne pomeni da je norma izpolnjena,ampak se to šteje za en gib!
Takih pa mora biti v celem dnevu 10x!

Lep pa čeprav deževen pozdravček!user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.2.2007 14:38:58   
tejčica
Ojla!

Jest sem čist kaput! Je bilo tole letanje zame danes čisto preveč. Na CSD-ju pa sva uredila, na srečo v Kopru ni potebno vpisat imena že sedaj. Naredili smo zapisnik, podpisali, vsi izvodi pa zaenkrat ostanejo na CSD-ju. Ko pa rodim, gre moj s potrdilom o rojstvu otroka tja in mu dajo zapisnik, tako da si lahko do konca uredi očetovski dopust. Ampak res ne moreš verjet, kako ima vsaka enota to drugače urejeno.

Tudi na pregledu sem dobro opravila. Ni bilo nič posebnega, ne UZ-ja, ne CTG-ja, ne vaginalnega pregleda, samo trebuh mi je malo pretipal, poslušal srček in pogledal če kaj otekam. Dobila sem napotnico za porodnišnico in za laboratorij. Naslednji pregled imam 23. februarja.

Tinaaja, jaz ne šopingiram ravno pogosto v Trstu, kadar pa grem pa preštrefim Upim, Oviesse, Prenatal in Iano. Pa še v kakšno manjšo trgovinico vmes zaidem. Prenatal ima pa toooolk cortkane cunjice. Pa tudi nekaj opreme imajo.
Mi bomo user posted image  na začetku imeli v košku. Taja je bila notri skoraj 3 mesece, potem pa posteljica naprej. Dobimo pa rabljenega, ker na novo tega sigurno ne bi kupovala.

Sibil, a tebe bojo pa že takrat notri zadržali!?! Kaj ti bodo že takrat sprožili porod? Se moram pa res enkrat kofetkanja udeležit, da se vidimo še s trebuhi. Pa prav hitro!

Sedaj pa grem malo vodoravno. Upam da bo Taja kaj mrknila, ker meni se tako spi... Imam danes zelo kratko noč za sabo. Je Taji zakuhalo na 40 in potem smo najprej s tuširanjem vročino zbijal, ni pomagalo, potem sem ji pa dala eno žličko Calpola in ji je vročino zbil iz 40 na 36! To je bil pa tudi šok. Se je pa ful prepotila in sem ji ob enih ponoči lase sušila, saj ji je kapljalo od konic. Danes je dosti boljša, čeprav vročino še vedno ima. Bo bolje.

Pa pa! 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.2.2007 15:45:39   
soncek78
Hello user posted image !

Jaz sem danes zadnji dan v službi in sem fullll happy, ker me je zadnji teden že pošteno mučil pri 9 urnem sedenju.

Boni3 in Majita držita se v enem kosu in lepo se cartajte.

Obalke v petek pridem na kavicouser posted image user posted image user posted image , ampak potem bom morala letet na UZ. Se vidimo! Se že prav veselim...

Thaiss kam si poniknila. Lepo se imej!

Tejčica, upam da se tvoja miška kmalu pozdravi. user posted image

Sibil - upam da boš počakala vsaj 1.marec... Bom držala pesti.

No jaz bom imela za začetek košek, ki pa je kar precej velik, tako da je mama rekla, da bo dober do 6 mesca. Bomo videli!!!

Moji user posted image  sta nonota že kupila nekaj v roza barvi - tako za dušo pravita... Ampak so res lepe te male cotkice!!!user posted image

Lepo se imejte in ujčkajte vaše user posted image  tako da božate bušije.

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.2.2007 16:43:48   
sezam
Tekica - ja res smo se sedaj pri Štolfi kdaj načakale, ker je prišla z zamudo. Tako, da sedaj si tega rešena - razen če si ti katera nosečka vrine na CTG user posted image .

slumpo - boš videla, kako hitro boš izklopila službo in se vživela v drugačen način življenja. Poznam ta občutek iz prve user posted image . Sem mislila, kako mi bo dolgčas doma, pa kaj bom delala sama doma do poroda, pa je minilo kot bi pihnil. Sedaj je malo drugače, ker je doma še en šktatek, ki poskrbi da mi ni diolgčas.

Boni3 - držim pesti, da čimdlje še zdržiš. Glede na to koliko imamo pripravljeno, je pa res, da se nam nekaterim rok kar hitro bliža - jaz ga imam čez dobre 3 tedne, tako da ni kaj več čakati.

majita - tudi tebi želim, da še malo zdržiš.

tejčica - ste pa tole res kar hudo pokasirali. držim pesti, da Taja kar hitro okreva.

sibil - a tako hitro te bodo poslali. no jaz sem tudi rekla, če me kaj prehiti in pristanem med februarčicam, bom ostala kar z vami.

Bomo pa imeli tudi mi v začetku košek (Ana je bila v njem do 3 meseca), je pa moj (na novo je bil kupljen, ko sem se jaz rodila user posted image ) Če bi ga morala sama kupiti, ga tudi verjetno ne bi. Sem pa slišala, da je bolje za začetek (posebno sedaj, ko je zima), ker mu je notri bolj toplo, v posteljci, ga ne moreš tako zadekati user posted image . Ne vem koliko je to res.

Sem pa danes bila v zadnjem šopingu za user posted image , tako da imam sedaj vse.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.2.2007 16:44:26   
Boni3
No danes je res vreme za počivat.Jest sem se zelo držala navodil in sem vstala ob 5h,bila pokonci do 6h,ko sta šla moja dva v službo in vrtec,potem sem pa drnjohala do 11h!!! Se ne spomnim,kdaj sem nazadnje toliko časa spala. Po mojem takrat,ko smo še na veliko žurirali..hi,hi,hi....je pa pasal ni kaj!

Sibil,a ti greš pa že kar 26. not al kaj? Madonca,si kar malo šokirala s temle datumom. Ja se bližamo ni kaj.
Me veseli,ko berem,da ni treba na vseh CSD jih imena imeti zbrana,ker midva misliva iti v petek,in sem včeraj že celo uzbuno naredila zaradi imen.

Kar se tiče gibov je meni v prejšnji nosečnosti G rekel,da moram 10x dnevno začutiti otroka in ni bilo govora o serijah gibov,tako,da ne vem.

Zibko bomo mi dobili naposodo od kolegice,in semo za premostit,dokler ta velikemu ne nabavimo postelje,kupili je pa nebi,se ne izplača.

Lp uživajteuser posted image inuser posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?