dskubin
|
da se po kar dolgem času še jaz malo oglasim. Čez (podaljšan) vikend smo se cartali pri mojih in ko sem prišla domov, me je skoraj kap - kol ste se razpisale čez vikend, ko so navadno ravno takrat bli glih eni 3 posti. Zdej pa,... Se vidi, da nas je večina že doma in nimamo kaj delat. Sicer pa sem jaz že nevemkolkič bla v "cukrarni", no in tokrat mam 1 meritev čez mejo - diagnoza je torej motena toleranca za glukozo in sem dobila dieto (tako, kot jo imajo sladkorni bolniki). Sej niti ni tako hudo. Aja Sibil, jaz pa niti nimam težav s sadjem, meni je te zelenjave too much, oziroma so mi kar celi obroki preveliki, pa jaz kar malo režem stran, ker tolk nisem pojedla niti prej. Pa se mi zdi, da če bom tolk jedla, se bom v zadnjem mesecu napihnila kot balon. Še največ problemov mi dela jedilnik (oz. pisanje le-tega), ker se mi zdi da se večino časa ukvarjam s tem. Sem iskala po netu, pa ne najdem nikjer že napisanega jedilnika, da se mi ga ne bi bilo treba zmišljevat, ampak bi samo kaj priredila. Kako tebi to uspeva? frizura - tazgornjo bom šla enkrat v prihodnosti poštimat k sosedi, da bo potem do poroda mir, s taspodnjo pa je že malo kriza. No glihkar sem jo odstranila (kakršna je že pač bila) čisto do nule, ko pa malo zraste, bomo pa urejali, kolkor bo pač šlo. Sej na koncu mi moj malo pomaga, če kaj preveč ostane (ampak res malo, ker ga je strah, da mi ne bi kaj naredu ) torba - jaz prakticiram nošenje nahrbtnika, pa bi mogla najt spet kakšnega fajnega, ker smo do sedaj že 3 uničili. Nahrbtnik mi je lažje prenašat kot torbo, če nimam vozička s sabo. Je pa navadno kar poln, sploh sedaj. Jaz ga (skoraj) vedno (še zmeraj, ja) vzamem s sabo, ker navadno pride do kakšne nevšečnosti glih takrat, ko ga nimam. Notri pa imam za previjanje: podlogo (kar uno od Fixies al pa DM), nekaj plenic za 1xno uporabo (da mi ni potrebno vsakič znova pregledovat, če je še kakšna), čistilne robčke in manjšo kremico v tubi za ritko ter prazne tamale tazastonjske vrečke, kamor zavijem porabljene plenice (al pa umazano obleko). Potem je zraven še 1x za preoblečt (čisto vse od bodyja, nogavic, pa navadno kaka trenerkica) in za najmanj 1 obrok hrane (na začetku sem imela s sabo samo flašo mojega mleka, zdej pa kakšna merendinca in sadje, al pa jogurt, puding,.. in pijača). Pol je tu še kakšen slinček in (včasih) duda. No, v začetku sem mela zraven še par tetra plenic in 1 povijalno, pa kakšno dekco. Tako da je ruksak vedno poln. Samo zdej, ko bom mogla količine podvojit, pa ne vem, kaj bom tovorila s sabo - kar un ruksak za v hribe Obalke - načeloma sem jaz cel teden na razpolago za klepet, Sibil, tudi petek lahko. Pripravljeno nimam še skoraj nič, no ja, doma je že vse, samo je treba na mesto dat, še nekja oprat in zlikat (najbrž dobim naslednji teden pomočnice - prideta mami in sestrična). Predali so pripravljeni, ker sem prejšnji teden končno preložila od tamalega stvari v njegovo sobo, zdej ga moremo samo še iz posteljce vržt (v večjo). No, če nam slučajno ne bo ratalo, bomo pa še eno nabavli, ampak to lahko itak zadnji dan, ker je posteljnina pa že pripravljena. Me že prav jezi, ker je še vedno v tej tamali postelji, moj pa si nikakor ne vzame časa, da bi mu taveliko poštimal (stranice, da mi dol ne rukne), ampak se že cel mesec ukvarja z želvicami in njihovim terarijem. Pa sem mu zagrozila, da če ta teden ne bo nič, bo mali kar lepo ostal v tej posteljci, novega člana oz. članico pa bomo dali v želvji terarij, itak zgleda kot inkubator http://www.exotic-animals.org/forum/viewtopic.php?t=4191&sid=705b6428f8d52ad5b35e9d235718c73f. Samo eno podlogo morem nabavit dolgolaska - jaz glasujem za Lan-a- Mi pa se tudi še nismo uspeli dogovorit . Ne samo to, ne da nimamo imena, nimamo še niti širšega, kaj šele ožjega izbora imen, ki bi prišla v poštev . No ja, sej mogoče pa imamo še dovolj časa, tudi za taprvega nismo vedeli veliko prej. tinaaja, najbrž je pri vsaki drugače, enim se fuuuul povečajo, drugim niti ne tolko. Ampak če boš dojila, jih bo mleko gotovo napihnilo in sigurno ti ne bo prav modrček, ki ga sedaj nosiš. EA - če se bo le dalo, jo hočem spet. Mi je bilo prejšnjič tolk všeč
< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.2.2007 14:13:02 >
|