|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
6.2.2007 9:37:14   
sminc
Oj. Lep pozdrav vsem. Midva sva od vceraj doma, vse ok. Mali Aljaž pridno papa in panca jaz pa se vam na kratko javljam. pa se en popravek- rodili smo  se 1.02. 7 minut pred polnocjo. Porod je bil hiter, intenziven in razmeroma lahak. Rodila sem z EA- drugic in je super. Nasprotnice EA se močno motijo. Naj se javi kaka ki se ji je EA zamerilauser posted image user posted image . Dobila sem sicer minimalno dozo,ker je slo tako hitro- v porodni sem bila 2 uri, nic sivana, super. Vsaka cast NM porodnisnici. Anesteziologinja in babca sta bili super, tudi sestre na oddelku so vedno pripravljene pomagat.
Moram pa priznat da me je presenetilo. Ravno sem se usidrala pred tv, ko mi neki toplega pritece in tece in tece.... In je teklo vse do porodnisnice, CTG ni pokazal nič, UZ malo plodovnice, me posljejo na oddelek (ob 6 ), mojega domov. Ob 8 zvečer so se začeli blagi popadki takoj na 4 minute in potem je slo zares. Okrog 9 so me klistirali in ob 10 se je zacelo v porodni.
Tako to je na kratko vse. Se se pisemo. Moram malo ležat. By

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
6.2.2007 10:21:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sminc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
6.2.2007 11:52:57   
Anonimen
Sminc, super da sta že doma in da je šlo tko lepo in hitro! user posted image

Jaz pa sem se šla danes tudi pokazat v porodnišnico, ker se mi je zjutraj zdelo, da mi je mogoče malo vode odteklo. Vložek je bil moker, ni pa blo veliko. Pa ker sem blizu doma, sem si reklaq, da kar grem, pa da vidimo.
In je bil moj G in mi je naredil amnio in je rekel, da je že vse zrelo in pripravljeno za rodit, pa da mi mi jutri kar sprožili. user posted image  In je še rekel, da je user posted image  tud bolj velik, pa sem rekla kako, če mi je drug G nameril z UZ komaj 2800 g, pa je vprašal v katerem tednu, pa sem rekla, ja v soboto! user posted image  In ni mogu verjet, zato grem danes popoldan še enkrat k temu G na UZ, pa bomo videli, kok je user posted image  velik in če se bomo za jutri kar zmenili. user posted image
Joj, vam ne morem povedat kako tremo mam, sej ne vem, če bom ponoči kaj spala. user posted image  Se še javim nocoj, pa povem kako in kaj bo jutri potem! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
6.2.2007 11:58:42   
ribicau
Zdravo bejbe! Pri nas nič novega, pa še nč ne kaže, da kej bo kmal....naslednji pregled imam v petek! Dons je bil CTG čisto ravna črta, ne duha in sluha o popadkih. Odprta sem za 2-3 prste je napisal, nič kaj dosti bolje, kot je bilo v petek. Je reku dohtar, da se otrok še čisto u redu počuti pri meni, tko da see you next time. Je pa ena glih rojevala tam zraven in morm rečt, da ti tisto dretje čist vzame vso voljo, da bi šel človk sploh rodit. Če bi mi dons rekl, da naj grem rodit, se pomojem že pred porodno derem da hočem epiduralno...u glavnem, no comment! Je bil pa dons dohtar mal bolj nežen, tko da zdej vsaj hodim lahko!  Šminc pozdravljena! Me veseli, da je šlo hitro in da je vse OK! Ja, če sem bila do zdej za EA odločena kakšne 80 %, sem po današnjem dnem 100%, da jo bom zahtevala. Jest ne vem no, a je to res tko hudiča hudo, ker da bi ve to dons slišale.....še moj mož se je kr prestopal tam zraven, potem pa CTG-ja ni bilo nobenega frej in je babca rekla, da bom na vrsti čez kakšno urco....sva šla kr lepo na kavo, ker tam čakat in poslušat...ne,ne! Cao 

Hothien, srečno jutri! Pa poročaj user posted image !

< Sporočilo je popravil ribicau -- 6.2.2007 11:59:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
   [Brisano sporočilo]
6.2.2007 15:04:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
6.2.2007 17:44:02   
malecka_mateja

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

01. hothien, Trbovlje,  user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
02. Laruska, Trbovlje
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 30 user posted image  in 31 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 9

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,  user posted image   Marcel,  52 cm, 3720g user posted image  , (28.01)
1.2.,   Sminc,  user posted image   Aljaž,  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.02.)
3.2.,   Aja32,  user posted image    Naja, user posted image ,  (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image   David,  53 cm, 3890 g user posted image  ,  (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,  user posted image    Gal,  52 cm, 3600 g user posted image  , (26.01.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,   50 cm, 3420g  user posted image   , (4.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 9 user posted image  od tega 6 user posted image  : 3 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                        

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 6.2.2007 17:57:25 >

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
6.2.2007 17:55:27   
malecka_mateja
ojla!

jaz sem še v enem kosu!
moj dragi gre zjutraj dalje!tako dauser posted image user posted image user posted image
no danes ctg raven nič popadkov!me pa je skoraj v p poslala ker je naša pikica ful lena in komaj naštejem 10 g in jo morem budit da jih naštejem!mi je naredla uz zarad tega in res je spala in smo jo 15 minut budili in če bi še minuto spala bi najbrž že sedaj imela našo pikico v rokah!tako da user posted image  da se je zbudla!
no plodovnica je že začela zoret tako da je rekla da zdej zdej bo in da neve če bom zdržala do 14???user posted image pregleda in ctg nimam več pri njej ampak 14 kar v P če zdržim do takrat!in to je to!mala pa je vredu velika in vse ok!!!!in tudi lulček še ni zrastel zravenuser posted image user posted image !

da se bo seznam mam februarčic malo daljši vam sporočam da se nam je
 user posted image danes ob 4.41 rodila KATJA dolga 50 cm in težka 3420 g.user posted image

tako se je glasil njen sms!

ČESTITKE BARMAZ!!!!!!!!!user posted image in veliko cartanja!

no to pa je sms od barmaz!in napisala še je da je šlo hitro in veliko lažje kot pravičuser posted image user posted image

sminc me veseli da ste že doma!čestitke še enkrat in oglasi se še kaj!in user posted image  ker je mali priden!

no grem se stiskat ko mojemu ker zjutraj ob 3 že gre!
mogoče se še javim!

aja sminc smo že popravli datum in se opravičujem za napako!

Neposredna povezava do sporočila: 2182
6.2.2007 17:58:39   
metuljčica27
Hajli, hajlo.

Ooo, vidim da še en nov user posted image  danes. Ma smo pa kar pridne.

Jaz sem imela tudi danes prvi CTG. Prav zabavno je bilo, saj sva bila z mojim sama, sestra je dala mojemu tisto "palčko" in me opazovati. Črta pa ravna, noben popadek, vse ok. Naš user posted image  pa se je obrno, v pravo lego.user posted image user posted image user posted image

V četrtek pa gremo v toplice. Jaz se sicer ne bom kopala, vendar vem, da bo mojemu resnično prišel prav en tak kratek počitek. Saj v nedeljo že pridemo nazaj.

V nedeljo še v gledališče, sredo na poroko, potem pa......RODIT! Joj, bi bilo to super. Bom optimistična in si fejst želela popadke v četrtek, kajveš mogoče pa bo kaj..user posted image user posted image user posted image

Ma načrte pa prave.

Dobili smo tudi voziček in jajčko, torej je sedaj vse pripravljeno. Komaj čakam!!!

Ko pa rodimo, pa se bosta tudi vedve Lulu in Malečka_mateja prikazali v naše kraje, velja?. Seveda dobrodošla še katera druga.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2183
6.2.2007 18:35:02   
visnjaaa
Hay!

Tudi jaz se še morem javiti danes, da ne boste mislile, da sem šla rodit.user posted image
Ker to bi bila pa že loterija.user posted image user posted image
Sej vem, da še ni noben user posted image  ostal notri, ampak jaz bi rada že enkrat rodila in se rešla tega mojega ogromnega trebuha.user posted image

Lepo se imejte!!!user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
6.2.2007 18:40:08   
malecka_mateja
sevda metuljčica jaz sem tam tak domačauser posted image pa kolumbo more še zraven prit da bomo popolneuser posted image user posted image

zdaj pa res grem k možeku!
se javim jutri!

nočka

aja lulu hvala za sporočilo sej sem takoj vidla!amapk vseeno hvala!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
6.2.2007 19:45:52   
Anonimen
Čestitke novopečeni mamici!!! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz bom pa jutri mamica!!!!!! Jutri grem ob 7ih v porodnišnico in mi bodo porod sprožili, ker se je G, ki je nameril 2800 g, mal uštel in sicer za 1200 g! user posted image

V glavnem punce, jutri mislite name, da čimprej mine in da bova z očijem čimprej cartala najino user posted image !

Sej vam ne znam povedati kakšni občutki me dajejo zdele, vglvanem kr samo se mi smeji, tresem se, spala ne boč velik user posted image , ampak sem presrečna! user posted image

Se beremo čez slab teden!!! user posted image

pa pa, h

Neposredna povezava do sporočila: 2186
6.2.2007 20:02:29   
metuljčica27
user posted image user posted image user posted image bomo navijaleuser posted image user posted image user posted image

DRŽI SE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
6.2.2007 20:55:49   
visnjaaa
hothien držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
6.2.2007 21:04:15   
eva1
Hothien-držimo pesti,da bo šlo čimhitreje in čimlažje...kateri G v Trbovljah pa se je tako zmotil, pa kateri je meritve popravil?

Višnja- ti opica na RR lahko visiš na telefon se pa ne javišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
6.2.2007 21:22:56   
LuLu
Ojla,
Hijenca, naj ti hitro mine in čim manj bolečin. Pa ste le dočakali user posted image
Joooooj, če bom danes spala??? ziher bom sanjala neke porode in bebice user posted image
Bomo sledile na Rodili smo, boš verjetno javla kateri, pa te takoj dali na seznam...
A boš ti lahko spala? Meni bi se mešalo, če bi en dan prej že vedla kdaj grem rodit... mogoče pa to tudi jaz doživim.
V glavnem, drži se!!! user posted image

Eva1, ful smešna si... nisem si mislila, da bom družinske prepire brala tukaj user posted image
Katera od vaju je starejša?

Ajd, dečve, se beremo, mi jutri še majstor za internet pride, ker taaak zajebava, da komaj kaj odpre in ful šteka. Linija je motena user posted image  
Čao

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
6.2.2007 22:34:02   
darja.grm
pa da se še jaz javim.Tudi mi smo v pričakovanju, ampak dons me kar mal bolj zvija kot prejšnje dni.Upam da bo kmalu, ker bi rada da bi blo res čim prej mimo, po drugi strani me je pa kar mal strah, ker vem kaj me čaka. Kak dan se zgodi da je bolj mirna pol pa že naslednji dan spet nori, tko da ne vem kaj bo.
A ve ste imele še vse ultrazvok zdaj al kako, ker jaz ga nisem imela od 31 tedna?Pa me mal zanima kako in kaj oz. kolk je ta naša punca velika.
V glavnem čestitke vsem že novo pečenim mamicamuser posted image user posted image , ostale se pa držte in se pišemo ko bo to za nami in se bo začelo novo obdobje.user posted image
papa

carpe diem

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
   [Brisano sporočilo]
7.2.2007 7:51:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu darja.grm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.2.2007 7:52:45   
malecka_mateja
dobro jutro!

evo spala 12 uruser posted image  sma šla z dragim spat ob pol osmih ker je mogo hitro vstat in sem se sedaj zbudilauser posted image !

HOTHIEN držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

darja me veseli da si se javila!javi nam ko rodiš!
uz darja ti naredijo tam nekje okoli roka ali če nosiš preko!tako da te še čaka!meni ga je moja zato ker je naše dete leno!

ribicau kaj tebi so naredili uz so ti rekli kaj za plodovnico če je že začela zoret???
ajči btina???ali rojevata ali že cartata????

zbudite se!!!!dobro jutro!

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.2.2007 8:02:02   
LuLu
Jaz budna že od pol šestih... razmišljam, da bi šla spat nazaj, čeprav sem kavo spila, zajtrk pojedla... pa mi je tečno do amena... ob pol dveh imam g. pa ne vem kaj naj delam do takrat. Naj bi internet prišli čekirat, pa okoli računalnika je tak začelo smrdeti po zažganem... 15. 02. pa poteče garancija za računalnik. Bom ga verjetno kar na servis pelala, naj malo pogledajo, pa itak bom čakala, da mi internet na novo priklopijo v novem stanovanju...
So me pa nasrali, ker so rekli, da je moj paket prenosljiv na drugi naslov, samo takrat noben ni povdaril, da ta firma ne pokriva celega MB. Torej, ali prekinem pogodbo in plačam kazen za ostale mesece do oktobra ali pa nekomu pustim ta paket v tem stanovanju...
Eh, se že jezim na vse zgodaj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.2.2007 8:25:47   
visnjaaa
DOBRO JUTRO!!

Na hitro se javim, ker morem iti na pregled. Imam ctg, pa G bom prosila, če me še dol mal pregleda, če sem kej odprta.Upam, da se mu bo lubl.user posted image

Lulu naj ti povem da je tale moja Eva1 ena moja usranka posranka - mlajša sestra.user posted image  Sej jo bom dons mal pod pazduho popraskala, ker vidim, da smo iz družine opic.user posted image user posted image user posted image  Sigurno ji bo pasalo.user posted image

lp, se beremo pol, ko pridem iz pregleda.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.2.2007 8:33:34   
ribicau
Dobro jutro!

GO GO Hothinen user posted image . Želim ti, da je čimprej za tabo.

Kolumbo evo recept za ričet: 4 pesti ješprena, 1 veliko korenje, 1 paprika (al pa vsaj pol, zdej ko so velike), 1 konzerva fižola, 1 čebula, 3 stroki česnja, lovor, majaron, cel poper, sol, 2x jušna kocka, meso! Ješprej opereš in ga daš kuhat. Zrežeš zelenjavo in jo dodaš ješprenu. Posebej prepražiš čebulo in česen, ter ju skupaj z začimbami dodaš ješprenu. Dodaš tudi meso - rebra v tvojem primeru. Kuhaš toliko časa, da je ješprenj mehak. Proti koncu dodaš še konzervo fižola. Dober tek!

Čestitke Barmaz za user posted image  Katjo user posted image user posted image user posted image !

malecka_mateja ja meni sedaj vsakič po CTG-ju naredi še UZ in pregleda, koliko je še plodovnice oz. če se user posted image  še dobro počuti pri meni. Zaenkrat mu je prou fajn zgleda! Baje da na Jesenicah amnie ne delajo in kar z UZ preverijo....No jaz imam ponovni pregled v petek in moram zjutraj takoj tudi v laboratorij! A mislite, da je G imel v mislih, da bi pa jest mogoče v petek že rodila (da bi mi mogoče sprožili) in mi je zato rekel, da moram še v laboratorij? No jaz to sklepam zato, ker sem 2-3 prste odprta...Kaj mislite? A poznatek kakšno s takim primerom? Smo pa včerej po dolgem sušnem tednu (SLONČEK, SLONČEK, SLONČEK) in je blo zakon user posted image ! Ja delam domačo nalogo, kakor se le da! Samo nožnico mam pa tko suho, da bog pomagej....

No grem na tržnico, preden jo zaprejo....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.2.2007 8:46:32   
malecka_mateja
ribicau sej plodovnice je še dosti amapk se spomniš če so ti rekli da že že začela zoret??to pomeni da ko dozori dda rodiš!!!

ker meni je rekla da je začeča zoret in da zdaj zdaj bo!user posted image

lulu ne se jezit!vzemi vse na izi ker drugače lahko živce zgubiš!
in kdaj se selita????

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.2.2007 12:31:51   
Anonimen
Lep deževen pozdrav!
Najprej čestitke za malo Katjo! user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj? Jaz sem glih od G. Imeli smo drugi CTG, UZ mi pa spet ni naredila! user posted image Prej mi ga je za vsako, zdej pa dvakrat kr CTG in to je to. Do 19.2. je zdaj ne bo, tako da sem naročena šele 20.2. - to je 2 dni pred PDP. Se ji je nekaj mudilo danes... user posted image Skratka kolikor je naš user posted image nemiren je kao vse ok, čeprav že od 33 tedna ne vemo niti teže niti kaj drugega... Pa še vedno nisem prepričana če je lulek... Mah sej spol ni važen. Mene zanima teža, ker so mi včeraj vsi na MŠ govorili zaradi velikosti trebuha, da ne morejo verjet, da grem jaz čez 16 dni rodit... Mal me skrbi... user posted image

Drugače pa leno, leno, leno... Nič se mi ne da. user posted image Aja, no včeraj sem ob 23h ribala kopalnico in dala cote prat... Mal mi trga na trenutke...

Grem zdaj kosilo kuhat, bo kr riž z mehiško zelenjavo in piščančjimi prsmi... Einfoch, ker se mi nič ne ljubi.  Solatka pa... bomo videli!

Hothien - držim pesti, da bo kmalu konec in da se boste kmalu cartali! user posted image

Lep dan vsem, se slišimo mogoče zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.2.2007 12:37:57   
ribicau
Hothien, upam da v rokah že držiš malo user posted image !

malecka_mateja ja glede tega, al je plodovnica zrela al ne mi pa G še ni nič rekel user posted image . Sej drugače to vem, da je to en tak znak, ampak jaz pač razmišljam v to smer, ker sem že 2-3 prste odprta....Koliko si pa ti kaj oz. ostale punce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
   [Brisano sporočilo]
7.2.2007 13:44:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?