|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.2.2007 22:14:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
   RE: Februarčice
4.2.2007 22:15:05   
LuLu
metuljčica27, meni že nekaj časa ni več do skakanja. Prvo so mi izgleda malo hormoni zabavali, zdaj pa sploh ne, ker če to pospešuje porod, je to zadnje kar bom delala. Če bi dragemu zdaj dala noge za vrat, pa še to, da je visok, bi se po moje kar zakotalila nazaj - preval bi naredila. user posted image
Mene je tudi stisnilo, ko sem noge eno jutro zagledala. Nisem vedla ali naj se smejem, zjočem, slikam... eh, saj bo minlo.
Meni je edino žal, da ni tak nareto to vse, da ko rodiš si kaki teden tak gibčen, samostojen, se naspim, spočijem in potem dobim bebico. Vsaj en teden mi manjka, da k sebi pridem. Pa ni tak. Malega mi bodo v roke dali in gremo dalje z delom...

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
4.2.2007 22:22:01   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

JANUARČICA:

26. pikecpokec user posted image  Gal

FEBRUARČICE:

01. hothien, Trbovlje,  user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
02. Laruska, Trbovlje
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
04. barmaz, Slovenj Gradec
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 32user posted image  in 33 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  9 : 9

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,  user posted image   Marcel,  52 cm, 3720g user posted image  , (28.1)
2.2.,   Sminc,  user posted image   Aljaž,  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.02.)
3.2.,   Aja32,  user posted image    Naja, user posted image ,  (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image   David,  53 cm, 3890 g user posted image  ,  (22.01.) 

user posted image  na svet je prijokalo 7 user posted image  od tega 5 user posted image  : 2 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                      

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
   [Brisano sporočilo]
5.2.2007 7:38:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
5.2.2007 8:44:19   
ribicau
Dobro jutro!

Jaz sem vstala ene 20 minut nazaj, ampak sem bla pa od cca 4ih do 6.30 zbujena....spet! Matr, upam da user posted image  ne bo imel tacga ritma, ker me ubija...

Dons je moj neuradni PDP, 5.2. je namreč po mojiih izračunih, po izračunih G pa 8.2.! No ampak a se spomnite, že tri tedne nazaj so mi G napovedovali, da zdej bo pa vsak čas....ha, jaz pa še vedno v enem kosu.

Zdele sem si privoščila eno kajzerico z namazom, pa sirom, pa suho klobaso - domačo, pa zeleno papriko...ni da ni! Joj kolk sede. Zdej sem že tko blizu PDP-ju, da upam jest vse salame in klobase..... Celo noč sem mislila na tak sendvič, ker sem bla že zvečer ful lačna, ampak sem si rekla, punca stoj, eno hruško lahko, kaj več pa zjutraj...no in sem le dočakala. Zdej ravno razmišljam, če bi še enga...ampak ne, ker to je pa samo požrešnost zdej! Grem k moževemu  staremu atu na kavo. Skuha najboljšo kavo pod tem soncem...

Pa drugače....a ste še vse doma? malecka_mateja, visnjaaa....

Bye

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
5.2.2007 9:21:53   
malecka_mateja
dobro jutro!

sem še v enem kosu!user posted image user posted image

kak lepo vsak dan enea rdoi mi aj všeč seznam!sedaj tega nesmemo prekinit!tako da katra je na vrsti???danes more bit ena!!!
visnja si še z nami???
jaz sem ok nič me ne mantra!tako da verjetno nebo nič!
možeka sem že peljala zjutraj v službo in spet sem sama!!user posted image sej bo hitro petek in spet prideuser posted image user posted image
jutri mam pregled in da vidimo če je že kaj!

ribicau moj PDP ki sem si ga jaz zračunala je bil 1.2 tako da je že zdavnaj mimo in še nič!tako da bomo vidli kdaj bo!
se tolažim da ta mesec sigurno ne grem k marčevkam!

no pridne bit!pa pišite kaj!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
5.2.2007 9:53:37   
Jenki
Dober dan bodoče mamice!

Da vam malo poročam kako nam kaj gre.

Jasna - drugače je tamala čisto nora na svojega bratca. Ko sva prišla domov iz porodnišnice, je kar skakala po dvorišču in sploh do sape ni prišla. Zdaj tudi prinese flaško atiju ali meni, ko mu je treba jesti dati. Ga boža po rokici in mu občasno zapoje kakšno pesmico. Po novem ji ga naslonimo malo na roko, čes da ga pestva in ji rečem kako jo ima rad, ker kar zaspi na njeni roki pa po ritki ga malo trepta, da kupčka podirata. V porodnišnici smo dobili par knjig kot darilo novorojenčku in sem ji ju dala in ji rekla, da sta od Jaka.

Prejšnji teden je en večer sicer malo ven padla. Ne vem kaj ji je bilo. Ko sem stala zraven zibelke, me je porinila ven iz sobe in rekla, "Bejž!" Pri večerji je zapičila svoje nohte v mojo roko in me ni spustila. Sem bila čisto paf! Kaj takega še nikoli ni naredila.

Je pa pravi jedec…že 90 ml poje. Kupčke podira kot en ta velik tako da redkokdaj poliva. Ne smem ga prehitro hvaliti, da se ne bo kaj spremenilo. A je že katera slišala za one kapljice proti krčem iz dravograjske lekarne?? Mislim, da ga bo počasi začelo zvijati in bi jih kar imela rada na zalogi. Me prav zanima, če se jih da po internetu kupiti. Bom šla pogledati.

Zjutraj sem ga poskusila podojiti in mislila koliko je pojedel, nato še 55 ml dodatka sem mu dala. Potem sem ga dala spati in šla hitro črpati in izgleda, da je hudo malo pojedel. Se mu že ne da matrati, ko mu toliko hitreje teče iz flaške. Ata mi bo pojutrišnjem  prinesel  še nekaj pripomočkov. Bom že tole mlekarno spravila v delovanje!

No tako. Vsak večer sem šla pogledati, če je luna kaj vplivala na vas in sem prav razočarano ugotovila, da ni. J V četrtek bi skoraj stavila na Matejo ali Ribico, pa sta kar obe še doma. Kaj je zdaj to?? Dajmo punce! Se bomo lahko družbo delali ob treh zjutraj, ko bodo naši malčki lačni. Hehehe! NO ja…v bistvu ni tako hudo…tamal je na tri ure. Ampak ponoči je to mnogo bolj težko kot čez dan. Čez dan pa črpam (na približno tri ure), likam, kuham, se trudim, da bi malo pospravila ampak bolj neuspešno...

Upam, da ste vse super in boste kmalu svoje dojenčke držale v naročju.
Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
5.2.2007 10:42:01   
visnjaaa
Morgen!!

Jaz sem še tudi v enem kosu. Počutim se o.k., že 3 dni me prav nič ne boli, razen bokov, ampak to se da prežvetuser posted image . Po novem pa vam morem povedat, da spim po 15 ur na dan. 12 ur čez noč, pol pa še čez dan kako potegnem. Taprava ****sa lenauser posted image . Moj mož pravi, da nisem normalna, ker tolko spimuser posted image user posted image .
Pa če je tako fajnnn.user posted image

lp

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
5.2.2007 10:47:15   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Morgen!!
Po novem pa vam morem povedat, da spim po 15 ur na dan.

sam uživaj pa spi dokler še lahko...sej veš še mal pa bo vsake paar ur...uuueeeee, uuueeeeuuuuuser posted image user posted image user posted image

Pa če je tako fajnnn.user posted image

o kok ti vrjamem, jst bi tut(smajlikzeha)user posted image

lp

no važno da si še v enem kosuuser posted image ...jst tut trenutno-je mala prilimana na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa spi k top v naročjuuser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
5.2.2007 11:07:42   
ribicau
Visnjaaa pa ti si carica, kar se spanja tiče! Svaka čast!

Ojla Jenki, me veseli, da ste OK in da lahko tudi dojiš (oz. gre na bolje). Jaz tudi upam, da bo šlo. Pa da je mali taki jedec...bravo. Glede kapljic...a misliš da pomagajo? Jaz karkoli sem brala pravijo, da ni stvari, ki bi pomagala, da mora pač user posted image  it skozi to in da to mine! Kaj jaz vem! Sej jaz bi jih drugače tudi imela, ker kaj pa če pomagajo....

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.2.2007 14:09:00   
Anonimen
Pozdravljene februarčice!

V sestrinem imenu (uporabnica pikecpokec) vam sporočam, da smo včaraj (4.2. ob 16.54) dobili novega družinskega člana. Gal se je rodil velik 52 cm in težek 3600 g.

user posted image  Čestitke vsem trem! user posted image            (tetauser posted image ) Špela

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.2.2007 14:14:39   
Tabali
Čao bejbeuser posted image !
Pokorno se javljam na dolžnost user posted image  in vam sporočam, da smo še v enem kosu. Ravnokar sem pridrvela z Ljubljane (btw versica je zakon user posted image  - lahko se vozim brez problemov, kljub ogromnemu bušiju, kar se za moj avto, ki sem ga zdaj uvalila možeku, ne bi moglo reči) - me je sonce potegnilo mal ven pa nekako sem spet dobila voljo za šopingirat. Jao - obupna sem user posted image ... Boljše, da sem doma in spim. Še čudno, da zdele nisem nič zaspana, ker zadnjih mesec dni sem itak sam kinkala - dragi gre v službo jaz pa nazaj v pojstlo user posted image ... hehehehe uživancija.
Vidim, da ste pridne 100 na uro, sploh ne dohajam več kaj se dogaja, ampak bom že polovila konce user posted image .
Prejšnji četrtek sem končno mela CTG - so ugotovili da je reaktiven user posted image , srček je bil kot se spodobi, bebica je brcala kot, da bi se pripravljala na NFL Super Bowl in to je tudi bilo vse. Popadkov ni, tako da spet mamo CTG ta petek, ki pride (sam upam, da ne bomo šli prej na Zaloško user posted image , namreč rada bi posnela te vse zvoke, ki prihajajo s CTG-a, je prav fajn poslušat user posted image ).
Vse ostalo je tako da boljš ne bi moglo biti. No ja malo me je s sobote na nedeljo neki zvijalo, pravzaprav pritiskalo tako da nisem mogla normalno dihat, ampak se je zadeva umirila in je vse OK. A ja, pa prsti na desni roki so mi že neki časa mravljinčasti, tako da sem si danes, čisto brez vsakega občutka skor eye liner v oko porinlauser posted image . Madona... bo treba nehat z lepotičenjem user posted image user posted image .
Skratka, punce bodite pridne (saj to ste itak), se javim ko pridem iz porodnišniceuser posted image , če pa bo predolgo za čakat, pa še prej.
Pa čestitke vsem, ki že majo svoje štručke!!!!
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.2.2007 14:14:42   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

01. hothien, Trbovlje,  user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
02. Laruska, Trbovlje
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
04. barmaz, Slovenj Gradec
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 31user posted image  in 32 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 9

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,  user posted image   Marcel,  52 cm, 3720g user posted image  , (28.1)
2.2.,   Sminc,  user posted image   Aljaž,  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.02.)
3.2.,   Aja32,  user posted image    Naja, user posted image ,  (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image   David,  53 cm, 3890 g user posted image  ,  (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,  user posted image    Gal,  52 cm, 3600 g user posted image  , (26.01.)

user posted image  na svet je prijokalo 8 user posted image  od tega 6 user posted image  : 2 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                       

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
5.2.2007 14:18:29   
Anonimen
user posted image pikecpokec! Evo, vsak dan ena... user posted image A to pomeni konec za danes? Mogoče še katero zvije, dan je dolg... user posted image

No jaz sem tud ok, počutje ok, danes bila v laboratoriju in dala vodo, ter ugotovila, da že ene par dni pijem ko nora od čajev, vode, sokov, donata...pa je moj urin nekako temen. A ma to kak pomen? Nikol v življenju nisem imela tako temne barve. Sorry ko pišem o tem... Mal se mi zgleda meša od hormončkov. user posted image

Jenki sem vesela, da je mala tako lepo sprejela brateca. Drugače pa glede teh izpadov - sej nekako pa tud mora pokazat, da dojema da ni več edinka... Sej je kar ok reagirala. Mojemu sestriču se je skor zmešalo, ker je starejši sin (3 leta) hotel na vsak način zadavit malega. So imeli par tednov skoz FBI doma... Sploh niso smeli pustiti malega samega. Groza...

Kar se tiče teh Vetrovnih kapljic iz Dravogradskih lekarn sem tudi jaz čula, da baje pomagajo, čeprav po vseh revijah trdijo, da je to pač obdobje, ki ga mora dojenček prerasti. Povedali so nam v MŠ, da pomagajo, zdej koliko je res...ne vem! Vsi trdijo drugače. user posted image Aja, pa baje so jih včasih pošiljali po pošti, zdaj pa ne več.

No, grem zdej na sprehod, LP vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
5.2.2007 14:53:48   
ribicau
Halo!

user posted image user posted image user posted image  pikecpokec za Gala! Opažam, da user posted image user posted image  zaostajajo...in to precej. A to pomeni, da bo potem pri nas user posted image ?

Mene tudi zdej nekej zvija spet, samo kaj ko ne vem, a so to prebavne motnje, a je to kej drucga....user posted image user posted image user posted image

No zdele grem kruh zamesit, potem pa k s slaščičaju na tortico...sodelavka  je imela roj. dan in sem povabljena! Njami!

Aja Jasna81, saj Gal se je rodil včeraj, danes še katera lahko presenetiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ribicau -- 5.2.2007 14:54:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
5.2.2007 17:15:52   
ribicau
Aloha!

No jest sem že iz tortice, tukaj pa nič novega! Kje pa ste vse? Pa ja ne v P user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
5.2.2007 19:14:58   
visnjaaa
Hallo!

Jaz sem prišla iz Celja, smo malo nakupovali za maškado. Moj peb po spiderman, punca pa je baletka. user posted image user posted image user posted image
Pri meni nič novega, prav nič ne dogaja, nič me ne boli, in tudi nič ne šraufauser posted image
Menda že more bit tako - se mu pač nič user posted image  ne mudi na svet.user posted image

lp, se še kaj oglasim

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
5.2.2007 19:32:32   
LuLu
visnjaaa, napisala si šraufa... lahko malo bolj opišeš to šraufanje...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
5.2.2007 19:37:29   
Anonimen
Še jaz, še jaz! user posted image

Novga? Nč! Še vedno v enem kosu. Danes sem mela spet CTG in amnio in je izvid pač še OK, zato mam zdej šele v sredo. Nekako pa le upam, da me danes ponoči al pa jutri prime, pa da bi se samo od sebe razvilo. user posted image

Mam pa še kr težave z zgago, včeraj je blo kr znosno, danes pa spet umiram. user posted image  Prov pazit morm da se mi ne spahne, ker se mi prov kislina dvigne in peče kot user posted image , kr žgeeeeee! user posted image
Pa vse me spet srbi! user posted image  Izpuščajev k sreči ni (trkam), sam se bojim, da se ponovijo. Noge mam pa obupne. Sem ugotovila, da če si s prstom pritisnem na nogo, ostane notri luknja še nekaj časa! In to orenk luknja, ene pol cm!!!! user posted image  user posted image  user posted image  In to po celih nogah, ne po gležnjih, kolena mam čist zabuhla. user posted image
Smo pa danes uradno 4 dni čez rok in že RES upam, da ne bo več kot teden dni na koncu čez.

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
5.2.2007 20:55:17   
malecka_mateja
ribicau si predstavljaš da bi vse na enkrat rodile??kaka gužvauser posted image user posted image user posted image
malo heca!

jaz sem še v enem kosu isto!

moj možek je domauser posted image user posted image user posted image niso meli robe in zdaj nevemo kdaj gre!upam da rodim sedaj ko je doma!amapk mislim da moja mala čaka da ati sklizne potem pa ona pride!user posted image user posted image

šraufanje!mislim da je to tisto kot pri menstruaciji mislia visnja!če ni res me popravi!!user posted image

kje pa je kolumbo že rojeva!

sedaj smo vsak dan dobili enegauser posted image danes pa res nemoremo zaostat dajte no punce!bježte rodit!user posted image

grem dr.HAUSA gledatuser posted image
se javim
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
   [Brisano sporočilo]
5.2.2007 22:47:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
5.2.2007 22:55:48   
LuLu
Ojla,
Kolumbo, meni tudi ni preveč jasno, kot da bi bilo dva meseca nazaj, ko sem test pod pohorjem v kafiču delala, pa dragemu šla na njegov drugi delovni dan med malco povedat novico,... zdaj pa imam še 13 dni do PDP-ja. Neverjetno kak je hitro minlo... pa naenkrat bo mali shodil, pa v šolo prvič, pa se od doma odselil... sem že mislila napisat, da bo v vojsko šel user posted image  tega ni več...
Čeprav se mi pa včasih en dan vleče, kot bi imel 124 ur...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
6.2.2007 7:48:55   
ribicau
Dobro jutro!

Se odpravljam proti Jesenicam imam CTG in pregled! Se slišimo...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
6.2.2007 7:53:03   
visnjaaa
dobro jutro!

Kako ste kaj danes??? Je mogoče katera rodila????user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spala zelo slabo, skoraj nič, sanjalo se mi je samo o denarju. Mogoče sem res preveč v financah, ampak vseeno tole danes je bilo pa višek.user posted image

Malecka_mateja imaš prav kar se šfraufanja tiče - bolečine pri menstruaciji!!!user posted image

Pri meni še vedno nič novega!!! Vse miruje.....user posted image user posted image

lp vsem, še posebaj Evi1

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
6.2.2007 8:23:44   
malecka_mateja
dobro jurto!

jaz sem še tudi v enem kosu!nič novegauser posted image nič šraufanja in zvijanja!user posted image

joj lulu ti pa si že res daleč v prihodnosti blauser posted image !maš domišlija ja kam pa pridemo brez domišljija!user posted image

no jaz grem na zajterk potem pa čakamo če gre dragi dalje ali ne!

jaz mam tudi pregled ob 13 tak da poročam pol!

papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?