|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
3.2.2007 20:22:18   
ribicau
Zdravo!

Čestitke Aji32 user posted image  za in Zvončici za user posted image  user posted image user posted image ! Pridne ste pridne!

Pri nas nič novega. Zdele sva bla pri mojih starših, kjer sem se "nažrla" štrudeljna in indijančkov iz Hoferja. Tud jest zdele ne upam na tehtnico, ker bo pokazal ohoho! Zdej grem pa spet kavč "peglat". Naš user posted image  je lepo začel spet brcat, tko da potem  nisem zganjala panike. Od popoldneva do zdele na vložku  ni bilo nič, a je možno, da je že vse šlo ven? Tisti čep mislim....

Aja, pa to sem vam pozabila povedat, naš user posted image  se še kr ni atija navadil, se pravi če ati da roko na moj trebuh, user posted image  začne mirovat....ha,ha men je to prou smešno, no sej mojemu možeku ni.

Se vam še kasneje kaj oglasim! No če me pa spanec premaga, potem pa lepo noč vsem skupaj!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
3.2.2007 20:36:05   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Aja, pa to sem vam pozabila povedat, naš user posted image  se še kr ni atija navadil, se pravi če ati da roko na moj trebuh, user posted image  začne mirovat....ha,ha men je to prou smešno, no sej mojemu možeku ni.

user posted image  pri nas je isto... vedno mu rečem, glej kak brca, pa samo pogleda, pa mali že miruje, meni pa pred tem trebuh trga... kolcanja pa tudi nikoli ni čutil, ker so izgleda preblabi udarci...

Dajte, ženske, napišite mi kaj je s to amniocintezo... zakaj jo delajo in če vsaki to naredijo?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
   [Brisano sporočilo]
3.2.2007 21:56:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
3.2.2007 22:03:21   
malecka_mateja
amniocinteza to je ko ti vzamejo del tkiva in pogledajo kaka je plodovnica in kako se otročku godi!
če je poakana ali kalna....nič takega ne čutiš(no naj nebi) in jo delajo ko si že čez rok!

jaz pa gledam emo in kozlam zraven!
zdaj pa spat!
pridne bit!
pa se tipkamo!
papa oz nočko

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
3.2.2007 22:18:38   
LuLu
malecka_mateja, pa ni to ista amniocinteza, ki jo delajo za DS, ko pičijo z nečim v trebuh in je rahlo škodljiva?

Neposredna povezava do sporočila: 2130
3.2.2007 22:27:49   
Anonimen
Amniocenteza,
vzamejo plodovnico, gre za kromosonsko preiskavo, kjer ugotavljajo možnost za Downow sindrom.
Naredijo jo, če je povečana NS in če DHT, THT pokažeta večje tveganje.
Do brezplačnega posega so upravičene ženske po 37 letu oziroma glede na prejšnja dva testa in ginekologovo napotnico.
Več o tem je napisano na: nosečnost in porod.

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
3.2.2007 22:32:16   
LuLu
Anonimna, hvala, te stavke vem že na pamet... user posted image
To smo delale prej, me pa smo tik pred porodom...
Ni mi pa jasno zakaj jo delajo pred porodom, saj ne gre za DS test...
Zakaj pa si anonimna? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
3.2.2007 23:10:27   
LuLu
Oj, na med-over.net sem zdaj malo brskala...
kaj zdaj delajo amniocintezo ali amnioskopijo? Je to isto?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.2.2007 8:13:39   
malecka_mateja
lulu amniocinteza je tak veš kaj!ker zdaj sem še jaz zabluzla sem se mogla prav skoncentrirat da ti lahko pravilno odgovorim!
to preiskavo ko jo delajo ko si čez rok je pa tako kot si napisala amnioskopija!!!!!!!!!!!!ziher in pravilno!amapak krajše samo amnio!!!!no pa to nič ne boli ne rabiš se bat!nič takega ni samo plodovno vodo pregledajo da vidijo kako se bebeku godi!če je bistra je ok če pa je kalna mlečna pokakana pa ti sprožijo porod!in to je vse!takrat ti naredijo tudi CTG in UZ!!!

no zdaj smo razjasnili!ker zdaj sem že res jaz nora zraven bla!se vidi da se že dolgo nisem učilauser posted image

dobro jutro!torej!spala no ja tak tak!moj možek pa poleg ko ubit je že   ob 7 napol spal ker je bil utrujen!

no pridne bit pa se tipkamo!

pri meni je stanje mirno brez krčev in bolečinuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.2.2007 9:32:25   
visnjaaa
Živjo!

Spala sem še kar o.k., ne dogaja se nič, vse mirno, brez bolečin in špikanja..user posted image

Ima katera kako idejo, kaj naj skuham???

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.2.2007 10:07:22   
ribicau
Zdravo!

Jaz sem tudi že en čas pokonc, pa tudi smo že posesali in prah pobrisali....možek je pridno pomagal.

Počutje OK, nič ne špika...skratka bp.

Jaz danes za kosilo delam sirove štruklje in kompot.

Cao

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.2.2007 11:56:14   
Anonimen
Zdaravo tudi od naju! Naj vam povem, da meni trebuh šviga levo-desno... Zdej mam bunko tu, zdej tam...  Sploh ne vem zakaj je tolk živahen. Če spim, se zbudim ob takih brcah user posted image

No midva sma se glih najedla, lepo počasi spila kavico, perilo se je med tem opralo, zdej ga grem obesti, pa moj dragi mi bo vse lepo posesal. Posteljnino sem preoblekla, tak da danes verjetno ne bo večjih naporov. Sem pa tolk lena, da če se moj spravi za računalnik in me 10 min. pusti samo, jaz že veselo smrčim user posted image user posted image

No, edino kar je še morma pogruntat kaj bo za kosilo... Moj bi ziher neki "mesnega" user posted image

Vidim, da ste rešile uganko amniocenteza - amnioskopija. Sej se res moraš skoncentrirat kaj je kaj. Tud men pol ni blo nič jasno user posted image

No punce, vreme je krasno, lepo nedeljo vsem. Se še oglasim zvečer. Bye!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
4.2.2007 12:04:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

amniocinteza to je ko ti vzamejo del tkiva in pogledajo kaka je plodovnica in kako se otročku godi!
če je poakana ali kalna....nič takega ne čutiš(no naj nebi) in jo delajo ko si že čez rok!

Amniocinteza in amnioskopija sta dve čisto različni stvari.

Amniocinteza je pregled, ki se dela v drugem trimesečju ženskam starejšim od 37. let, če je izvid NS zelo slab in ta preiskava točno pove, če ima otrok slučajno DS. Dela se pa tako, da grejo z iglo skozi trebuh in vzamejo malo plodovnice.

Amnioskopija pa je pregled, ki se dela po PDPju in G z njim preveri stanje plodovnice. In sicer poteka tako, da gre skozi MV do plodovih ovojev s tako stožčasto napravo in s svetlobo posveti notri in tako preeveri barvo plodovnice pa še nekaj ostalih stvari.

Sicer pa ni pri nas nič novega, še vedno sem tu, popadkov nič, tako da bom najrbž kar jutri notri ostala. al pa tud ne, kaj pa veš, mogoče si premislijo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
4.2.2007 13:22:17   
tosja
AMNIOCENTEZA

Pri A z ultrazvokom določijo položaj ploda in lego posteljice. Dolgo votlo iglo pričvrstijo na brizgalko in jo previdno zabodejo v trebuh. Odvzamejo približno 14 mililitrov tekočine iz amnijske vrečke. Potem tekočino brizgnejo v centrifugo, da ločijo z otroka odpadle celice in preostale tekočine. Nato dajo celice v gojišče, kjer jih morajo pustiti od vdeh in pol do pet tednov. Spreiskavo se določa nevarnost Downovega sindroma pri nerojenem otroku. Preiskava je rahlo neprijetna, vendar izjemno koristna. Za nosečnice po 37. letu starosti je več kot priporočljiva. Potrebno je povedati tudi to, da je kar 99,9-odstotno zanesljiva. Obenem je tveganje za splav pri tej preiskavi le 0,8-odstotno, kar je bistveno manj kot pri biopsiji horiontskih resic, kjer je tveganje kar 3-odstotno.
Vse preiskave za določanje tveganja za Downov sindrom in druge kromosomske nepravilnosti:
- biopsija horiontskih resic (v 6. in 10.tednu nosečnosti)
- merjenje nuhalne svetline (v 12. tednu nosečnosti, s preiskavo se odkrije 80-odstotkov kromosomskih nepravilnosti)
- trojni hormonski test (med 16. in 18. tednom nosečnosti, s preiskavo se odkrije 60-odstotkov kromosomskih nepravilnosti)
- amniocenteza v 16. tednu nosečnosti)

To sem našla v reviji MAMA (oktober 03) 

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
4.2.2007 13:25:13   
tosja
Amnioskopija

pa je pregled, ki se dela po PDPju in G z njim preveri stanje plodovnice. In sicer poteka tako, da gre skozi MV do plodovih ovojev s tako stožčasto napravo in s svetlobo posveti notri in tako preeveri barvo plodovnice pa še nekaj ostalih stvari.

user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
4.2.2007 15:23:13   
visnjaaa
ja kje pa ste danes vse????user posted image
Dejte so no mal razpisat, da vidim kaj kej dogaja!!!

lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
4.2.2007 17:50:52   
LuLu
Ojla,
hvala vsem za odgovore... mi je vse jasno zdaj.
Je pa živahno že par dni na drugih temah, na eni so me skenslali, pa zaklenli temo, na drugi brisali... pa saj ne smem dati nikjer komentarja, zato, ker še nisem mamica, pa za to, ker ne znam lepo naučeno pisati, pa zato, ker se ne strinjam z nekaterimi... eh, tu "doma" na februarčicah je še vedno najlepše.
Tak, da visnjaaa, če ti je tečno imaš tam teme na AP ...
Sem že razmišljala, da bi odprla temo, kako vplivajo forumi na nosečke? Tolko soljenja pameti kaj je dobro kaj ni... eh, pa me je minlo. Potem ne bi znala nehati, pa včasih kaj preveč napišem, pa je kreg tukaj user posted image

Zdaj pa resno user posted image
Pri meni se edino dogaja to, da me malo boli, tak kot da bi menstruacijo dobla, pa ponoči me je nekaj bolelo, da sem se celo zbudla... migala bi nekje veni, ali pa stanovanje čistla, pa me telo ne uboga. Če sem preveč sklonjena, me zgaga začne zabavati, pa mi gor dviguje... Drugače nič kaj novega... nedeljsko, bolj mirno, tv gledam... RR berem... moj je šel en krog po MB (verjetno na laško user posted image ) jutri pa tak CTG naročit v bolnici... še malo,  pa mi koža ne bo več tak tesna user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.2.2007 18:52:08   
BTina
Tudi pri nas še nič novega. Naša user posted image se je odločila, da še malo počaka. Popadki le tu pa tam... odprta nisem niti za en prst... tako, da čakamo mogoče naslednjo luno, ali pa kaj drugega...

V glavnem najina user posted image naju zelo preseneča, ko zavlačuje s tem prihodom...

Vsem novopečenim mamicam čestitke!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.2.2007 18:57:33   
malecka_mateja

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

JANUARČICE:

26. pikecpokec user posted image  Gal
22. adriana_m, user posted image  David

FEBRUARČICE:

01. hothien, Trbovlje,  user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
02. Laruska, Trbovlje
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
04. barmaz, Slovenj Gradec
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 33user posted image  in 34 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  10 : 8

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,  user posted image   Marcel,  52 cm, 3720g user posted image  , (28.1) - PDP
2.2.,   Sminc,  user posted image   Aljaž,  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.2) - PDP
3.2.,   Aja32,  user posted image    Naja, user posted image (27.01) - PDP
3.2. Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.1)-PDP

user posted image  na svet je prijokalo 6 user posted image  od tega 4 user posted image  : 2 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                    

[/quote]

Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.2.2007 19:00:57   
malecka_mateja
ojla!
sem tasav dodala na seznam!našo nosečko!user posted image

stanje mirno glede popadkov!

drugače pa sem danes avto sesala pa zdaj sem doma mojega selila v drugo omaro pa neke ****rje in me tako križ boli user posted image ampak ni popadkovuser posted image ! zdaj si pa masažo zaslužim!user posted image

joj kak smo se razpisale za te preiskaveuser posted image prave doktorce žeuser posted image !

kaj je že kera rodila???user posted image hothien???nič še???
niste zanimive!user posted image

no grem se k možeku cartat!pridne bit božajte bušije!
nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 2145
4.2.2007 20:03:34   
metuljčica27
Ja Lulu, kaj nam niso to rekli v šoli za bodoče starše, da so takšni lažni popadki? Mene tudi tak večkrat prime in sem še OK, tako da ne skrbi.

Mene pa zanima, kako je kaj z vašimi nogami.!?

Kajti moje so do sedaj bile vredu, danes pa katastrofa. Neverjetno so mi zatekle.!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  In kaj naj sedaj!?user posted image user posted image user posted image

Vem da jih moram dvigniti v zrak, več pa user posted image

POMAGAJTE prosim, kaj naj............................

Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.2.2007 20:37:48   
ribicau
Čer!

Jaz sem bila celo popoldne na kavču. Za štruklje sem zamesila, potem pa sva šla z mojim na en sprehod - ne prav kratek. Potem ko sva prišla domov, sem štruklje do konca naredila in potem "kavč vabi"! Zdele sem se pa stuširala in ugotovila, da se na tuš kabini, tam kjer je guma okrog stekla, da voda ne teče ven, prav nemarno pozna vodni kamen in sem ga morala takoj očistiti. Pa potem je bila cela kopalnica popacana in sem morala očistiti še lijak, pa wc, pa tla...zdej sem pa spet za na kavč.

Drugače pa mene tudi že pol dneva spet zvija...ampak nič takega, da bi lahko rekla, da so popadki. So popadki, ampak lažni in jih imam že poln kufer.

Metuljčica27 razen tega, da pojdi pod tuš, potem pa jih pomoli tvojemu dragemu in naj ti jih fino zmasira user posted image , ne znam svetovat!

No to je pa to! Zdej grem pa gledat "I feel very olimpic today"!

Nočko!

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
4.2.2007 20:55:56   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

JANUARČICA:

26. pikecpokec user posted image  Gal

FEBRUARČICE:

01. hothien, Trbovlje,  user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
02. Laruska, Trbovlje
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
04. barmaz, Slovenj Gradec
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 33user posted image  in 34 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  10 : 8

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,  user posted image   Marcel,  52 cm, 3720g user posted image  , (28.1)
2.2.,   Sminc,  user posted image   Aljaž,  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.02.)
3.2.,   Aja32,  user posted image    Naja, user posted image ,  (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image   David,  53 cm, 3890 g user posted image  ,  (22.01.) 

user posted image  na svet je prijokalo 7 user posted image  od tega 5 user posted image  : 2 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                     

< Sporočilo je popravil LuLu -- 4.2.2007 20:57:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2148
4.2.2007 21:09:26   
LuLu
Ojla,
adriana_m je rodila Davida user posted image  čestitke!!!

metuljčica27, to so lažni popadki??? Nič kaj niso boleli. tak bolj pristiskalo je, kot pa fejst bolelo. Ne spomnim se iz materinske, kaj točno so rekli. Bila je bolj podobno bolečini, kot če bi si mehur prehladila. Nič alarmantno mi ne deluje.
Kaj se pa nog tiče, jih imam jaz tudi že dva tedna čisto slonje. Nimaš kaj, noge v luft, baje ni dobro naenkrat več kot 20 minut imeti, da se malo prekrvavitev uredi, neslana dieta in dosti tekočine. Ni več receptov, vsaj moja g. nič drugega ne svetuje. Ti pa bodo zdaj, vsaj meni so, dali večji povdarek na beljakovine v urinu in pritisk. Vodo in pritisk ti pa tak vedno zmerijo oz. vzamejo, a ne?
Če to dvoje štima, je vse ok, pač ne izgledajo noge lepo, obut se je težko in hodit malo nerodno... ob dieti bi naj zginlo. Jaz se diete ne držim, ker imam vodo in pritisk ok, pa se bodo noge najkasneje popravle ko rodim. Raje imam take noge, kot pa da še 2,3,4 tedne jem neslano, ker to mi je ogabno.
Aja, pa meni bolj otečejo, ko sedim na navadnem kuhinjskem stolu, ki ga imam pred PC-jem, pa stol pritiska na noge in s tem slabša prekrvavitev. Vsaj malo imej vedno noge dvignjene.
Upam, da ti bo zginlo. Jaz sem se jih že navadla user posted image , pa mojega vedno v smeh spravijo, ko jih vidi. Si zamišljama, da bi jih v akciji slonček dala njemu za vrat... user posted image  po moje mu nikoli ne bi prišlo, če bi jih gledal zraven...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
4.2.2007 21:39:55   
metuljčica27
user posted image user posted image user posted image  NOVO PEČENE MAMICE, user posted image user posted image user posted image še malo pa se vam bomo pridružile

Lulu in Ribicau pa hvala za nasvete.
Če pa me je panika stisnela. ko sem zagledala noge.
Tolažim se vsaj s tem, da bo kmalu fertik. Takrat pa bom imala namesto zatečenih nog, odtečene oči (od utrujenosti, neprespanih noči)-ćesar se trenutno veselim.

Pa ve ste še razpoložene za "DOMOČO NALOGO"-slonček? Mene že vse tak tišči, da mi res ni do tega. Bova potem vse not spravila.
Samo Lulu, tako, kot si našisala, da ni dragemu med "domačo nalogo" dala te noge za vrat. Pa misli, da bi bilo učinkovito, seveda če si še sploh tako gibčna- jaz sicer nisem. Moj je bil kar za akcijo, da probava- ha,hauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?