|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
2.2.2007 14:01:12   
Anonimen
Evo! Začenja se!user posted image user posted image user posted image

Mater, sem imela tolk za prebrat... Glih sem pekla American cookies, pa sem zadnjo rundo čisto zažgala, ker sem bila tolk v tem tekstu... So črni kot da bi bili ogljeni... No ja, lahk se pa zlažem da so celi čokoladni user posted image Grejo kr v smeti...

Najprej SMINC user posted image user posted image user posted image za user posted image ! Se mu je pa res mudilo! No glavno, da je vse ok. Upam, da boš kaj poročala, ko prideta iz P!

S svojo bradavico bom točno takop napisala, kot si rekla ti malecka_mateja. Čez vikend pustim vse pri miru, v ponedeljek se pa grem pokazat, če slučajno ne bi bilo boljše.

Ribicau držim pesti. Prav tako za Malecko_matejo in Višnjo... Upam, da nisem katere izpustila... Aja, pa tiste ko ste januarčice + Hothien + Ajči + laruška... Tudi vam držim pesti! Spravte se že rodit, nooo! user posted image

Joj sploh vam ne morem povedat, kak mene živci dajejo, ko tole berem. Mam kr cmok v grlu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes gremo v LJ s kolegi. Mal po shoppingu in upam, da se bom fajn nahodla, da bi mogoče tudi pri meni kaj bilo, če ne prej pa čez kak teden ali dva.

No, grem še "fasado gor dat" Ve pa se lepo imejte in dihajte, dihajte, dihajte... Pa če katera slučajno gre - VSO SREČO IN DA BO HITRO MIMO!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.2.2007 14:02:18   
malecka_mateja
VISNJA JAZ SEM FUL OK!NIČ ŠPIKANJA NIČ BOLEČIN V KRIŽU!user posted image sorry za črke!

tak da jaz še ne grem v rim!

ribicau bodi sam malo bolj pozorna!pa sporoči če bo kaj!!

mate kaj pametnega  za kosilo??jaz še kuj nisem kuhala??groza!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.2.2007 14:08:37   
ribicau
moj je klical, da bo malce pozen, tko da imam še ene 15 min časa, preden greva in vam še lahko kaj napišem.

malecka_mateja jaz bom danes kuhala: u bistvu bom zamesila za kruh, in bom potem v tem testu spekla hrenovke s sirom in ketchupom...kakor ene hod dog štručke...njami! Jutri bom pa po vsej verjetnosti delala musako..Kaj boste ve kaj kuhale? Jest drugače tudi nimam nobene ideje! Bi bilo lepo, da ko pridem proti večeru domov, da boste dale kakšen predlog user posted image ....

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.2.2007 14:14:51   
malecka_mateja
mmmm ribicau se lhako povabim na kosilo danes???user posted image sam sem sama ker dragega ni pa mi ni tako veliko za pocat!bom mogoče ko bo on doma!se pa priporočam za recept!
ja jaz sem tudi mela za jutri musako v mislih!user posted image
drugače pa v nedeljo ene dobre kanelone z piščančjim mesom!mmmmm njami!
pa rib že dolgo nisem jedla bi tudi kaj takega pasalo!ali pa golaž in žganci!mmm(sicer jem samo omako in žgance)ker zdaj v nosečnosti ne jem mesa ker mi smrdi ko user posted image !
če se kaj spomnim kaj se mi trenutno lušta pa ti napišem!

jasna tudi mene stiska v grlo in me je strah tako da nisi sama v tem!upam da moja mala počaka do junija takrat bom ziher perajt!user posted image user posted image

sicer pa enkrta bom morala it!ampak zadnjič ko so bili tako grobi z mano pa res nebi šla!user posted image

ja ti se kr nahodi jasna potem pa še malo vpliva lune in mogoče greš danesuser posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
2.2.2007 14:53:16   
2 Sraki
No jest pa sem očitno padla med vas. Sem imela PDP sicer 27.1.07, pa je v bušiju očitno preluštno in se je odločil, da bo še malo ostal user posted image . Navijam pa na vpliv današnje polne lune, bomo videli če ima res kakšno moč. Sicer sem bila danes na pregledu, pa je rekla babica, da brez problema lahko še malo počakamo in ne silimo po nepotrebnem. Se popolnoma strinjam z njo in če sem čakala toliko časa, pa bom še teh nekaj ur ali dni, tako ali tako pa enkrat mora priti ven, kaj neuser posted image user posted image user posted image ?

Itak pa pravijo vsi, da moramo sedaj uživati, čeprav se mi zdi, da tega stavka zares ne razumeš, dokler nisi že mimo.

Lep sončni pozdravček, grem hitro še malo na sprehod, ker po porodu pa bomo morale biti nekaj časa pridne in se malo popaziti. Pa še nekaj čudno vreme napovedujejo za drug teden, tako da je treba tole sončno vreme izkoristiti do krajauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.2.2007 15:01:28   
malecka_mateja

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

JANUARČICA:

27. Aja32, Ljubljana
27. Zvončica in Peterpan
26. pikecpokec user posted image  Gal
22. adriana_m, user posted image  David

FEBRUARČICE:

01. hothien, Trbovlje,  user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
02. Laruska, Trbovlje
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
04. barmaz, Slovenj Gradec
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 34 user posted image  in 35 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  9 : 8

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)

1.2 Jasnika, user posted image   Marcel 52 cm, 3720g user posted image  , (28.1) - PDP
2.2 Sminc, user posted image   Andraž  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.2) - PDP

user posted image  na svet so torej prijokali 4 user posted image  od tega 3 user posted image  : 1 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                 

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 2.2.2007 15:02:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
2.2.2007 16:12:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.2.2007 16:18:54   
visnjaaa
kolumbo  jaz sem še doma....user posted image user posted image user posted image
Zdele sem bla pri šivilji, mi je nardila tako lepe zavese za v otroško sobico, jojjj res lepe. Sem jih dala prat in čez pol ure bodo že veselo visele.user posted image
Sem se saj malo zamotla. Moj otroc so tako tečni, da jih bom nazaj v vrtec peljala, al pa jih bom v špajs zaprla.user posted image user posted image user posted image

No upam, da ste vse o.k.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.2.2007 16:32:39   
LuLu
Ojla,
dobrodošle nove nosečke Laruška in bilbo! user posted image
Bilbo ti si iz štajerskega konca? Boš lahko hitro skočla na štajerski čvek z štajerkami v MBuser posted image  Od kod si drugače?

Tolko je vsega že napisanega, da sploh več ne sledim katera gre naslednja.
Zanima me, če vam gibi štimajo... 10 na dan?
Jaz sem pol dneva prespala, pa bi naj mali naredil 10 gibov med 9. uro in 21. uro... težko jih v tem času preštejem 10, je pa bolj nočni tip, tak kot jaz... saj, je g. rekla, ko je mami budna, takrat je bebica tudi. Torej, glavno je, da jih je 10 v 12 urah?
Kolumbo, sem se spomnila na tvojega, ko je v MB rekel, a zdaj ste si pa vse povedale? user posted image  Je opazil, da se nam je komaj zdaj jezik razvozlal? user posted image

Šminc, čestitke!!!user posted image  Upam, da se kaj oglasiš tukaj...
Prav tako Jasnika,  user posted image dobrodošla med februarčice.

Danes pa moj bratec praznuje... samo je v LJ doma, tak da nič ne bo z slavjem in tortico. Škoda.

Ena februarčica bo morala počasi odpreti novo temo med starši čvekamo ali pa novorojenčki...
Ajd zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.2.2007 16:46:54   
malecka_mateja
ojla!

lulu si mi ziher misli brala glede nove teme na starši čvekamo!zato sem kr odprla temo našo in sedaj lahko naše mamice že čvekajo tam!me pa bomo pridno prebirale ker nam bo vse prišlo prav ko bomo se še me pridružileuser posted image

lulu danes pa nisi leteča??si malo prenehala z nakupi??
žaluzije so gor?

visnja bogi otrci!ne v špajzo ti bodo vse pojedliuser posted image !vsak ma svoj danuser posted image

jaz sem kr ok nekaj me je zdaj začelo zvijo kot pri menstruaciji ampak nič rednega!pa mala bo mi glih z nogo trebuh predrla!tako vztrajno jo tišči ven da me že kr boli!sedaj niso več rebre aktualne ampak moj mehur in desna stran trebuha!

sej g ne pregledujejo vaginalno po 37 t razen če ni nujno oz nekaj dni pred PDP in  na dan PDP!tako da tolažite se!
sicer pa zdaj že boli ko user posted image  ko ti štorajo tam notri!

no grem ležat ker mi bo mala res ven skočla!torej če je tako aktivna nebo še nič!user posted image nič lunca ne pomaga!
mislim da s ebo moja napoved uresničla in tole z lunco ne deluje!ker sminc je že včeraj voda odtekla rodila pa je danes!tako da njej ne štejemo!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.2.2007 17:25:28   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Sem se saj malo zamotla. Moj otroc so tako tečni, da jih bom nazaj v vrtec peljala, al pa jih bom v špajs zaprla.user posted image user posted image user posted image

lp

Ti dam še Lukca če ga hočeš-sam pomoje bodo pol žurko nardiluser posted image user posted image user posted image

pa ne zamerite, če skačem mal v vašo temo-morm vsake tok časa prečekirat če je šla tamala že proti Rimu, da je ne kličem vsakih 5 minut, tako kot je ona mene na koncuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
2.2.2007 19:17:51   
malecka_mateja
zakaj je tako tečno!user posted image
nič nimam več za počet!tv mam preko glave!joj kriza!sej vem zdaj se pritožujem potem ko pa bo mala pa nebom mela časa se dol vsest!amapk vseeno!

a je že katera rodila!

visnja ti se boš mogla vsako uro javit vidiš da sestrco skrbi za tebe!in da nebo telefon -račun prevelik boš se pa tu oglasila vsako urouser posted image

eva ti se kr malo vmešaj te je vsaj bolj zanimivo!user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.2.2007 19:19:14   
ribicau
Zdravo!

No midva sva končno prišla domov. Pogreba je bilo sicer hitro konec (hvala bogu, ker sem res jokala, kot bi šel dež), potem pa smo šli še na pijačo - ene 50 njegovih prijatlov....res lepo.
Vzhajane štručke s hrenovko bodo torej na sporedu jutri, če bom še doma user posted image . Danes bo samo polenta. Aja malecka_mateja evo recept:
500 g navadne moke (jest kr mercatorjevo navadno uporabljam), 3,5 dcl tekočine (od tega 1/3 mleka), 1 suh kvas (pakiran kot pecilni prašek npr.), 1 mala žlička soli, 1 še manjša žlička sladkorja, 1-2 žlici olja! Iz teh sestavin zamesiš kot za kruh in pustiš vzhajati kakšno uro in pol. Jaz te količne uporabljam, če pečem kruh in vedno lepo uspe. Ko imaš to vzhajano zvaljaš na 5mm-1 cm debelo in izrežeš pravokotnike - toliko velike, da notri lahko zaviješ hrenovko. Poleg hrenovke daš zraven še kakšno rezino sira, malo ketchupa, to zaviješ in daš na pekač obložen s peki papirjem. Tam pustiš, da še malo vzhaja. Preden daš v segreto pečico pomažeš ali z razžvrkljanim jajcem, ali z oljem....Jaz pečem v pečici na funkciji za peko kruha...vsaka pečica je drugačna tko da....Testa je za približno 4-5 hrenovkinih polovičk...Upam, da sem vse napisala, ker to testo jaz vedno iz glave delam....

Na vložku imam ene take lise oz. rjavkasto sluz, tko da pomojem je to del čepa al kakorkoli se že temu reče. Tko kot sem vam že prej napisala. Čakamo, pa čakamo,....pa še kr čakamo user posted image

Ej bodite pridne!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.2.2007 19:30:22   
malecka_mateja
ribica hvala za recept!
kako dolgo pa jih pečeš??in kako jih zviješ tako da je cela štručka zaprta ali kako??

ja potem pa res čep!samo to še nič ne pomeni!upam da bo pri tebi šlo hitro in boš kmalu držala štručko v rokah!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
2.2.2007 19:52:05   
visnjaaa
O punce!!!

Jaz sem zdele skopala otroke in jih na marš nagnala spat, ker  tale njihova tečnoba danes ubija. user posted image  No jest sem jima tud dala, sta jedla skoraj eno uro, samo, da ni blo treba spat. Pojedla sta pa za 4 normalne otroke.user posted image
Upam, da bosta kmalu zaspla, ker se grem potem še jaz malo ulešt v bano.user posted image
Ko sem se nazadnje skopala pred parimi dnevi, sem bila kot prerojena. Super sem se počutla.user posted image
Možek pride šele ob 11 zvečer, tako, da bom še rajši malo počakala z bano, da me nebi kej zagrablo.user posted image user posted image
Eh jaz kr neki mislim, da bom rodila, pa zgleda da bom še celo leto nosečauser posted image

LP, se še oglasim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.2.2007 20:01:13   
ribicau
malecka_mateja ja jaz cele zavijem, tako da nič hrenovke ven ne gleda - izgleda kot ena štručka. Pečem jih pa po občutku. Sej bodo lepo zlato-rumeno-rjave in takrat so že user posted image . Jaz nikoli ne gledam na uro, tko da sorry...Peči jih pa na ene 180 - 200 stopinj, več ne!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
2.2.2007 20:14:31   
LuLu
Oj,
sem spet spala... po moje danes vsega skupaj sem bila budna par ur. Joooj kak paše, res sem kot cota, samo mi je tak manjkalao spanja. Moj se neki veni zabava, meni pa spet paše, da sem malo sama.
Ribicau, te hotdog štručke izgledajo njami, enostavno in dobro. Bom probala enkrat.
A je že katera delala to? Žemljice daš na pol, pa spet na pol prerežeš, jih z marmelado namažeš, daš polovički nazaj skupaj, pomočiš v kislo smetano in potem v drobtine. Scvreš v olju in fertik... meni je ful dobro, pa sitostno je, jih pa že dolgo nisem delala. Pa tak enostavno je tudi.
Ma kuham sploh več nič ne... cel čas mi gre po glavi, da tisto kar ješ v nosečnosti, ima dete bolj rado oz. pri meni ne bo hotel vsega jesti, ker sem večji del na sendvičih in čokoladnih izdelkih. A je tega kaj res o bebicah? Ker komaj čakam, da ko bo mali začel prav jesti, da bom vse kuhala, s tem bom tudi sama normalno začela jesti. Moj je pa tudi bolj na hitro hrano, hitre juhice in mcdonald, pa neki prigrizki... Kaj mislite?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   [Brisano sporočilo]
2.2.2007 20:35:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
   [Brisano sporočilo]
2.2.2007 20:42:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2094
2.2.2007 21:01:11   
uma
Toliko da še tukaj sporočim, da je sminc rodila ALJAŽA in ne Andraža (sms-e je pisala še v porodni in veste kako je touser posted image ) in sicer 1.2.07 in to 7 minut pred polnočjo. Ostalo pa velja.

Vem februarčicam veliko "sreče" (čim lažji in hiter porod) pri porodu in veliko cartanja z vašimi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

Neposredna povezava do sporočila: 2095
2.2.2007 21:12:11   
LuLu

JANUARČICE:

27. Aja32, Postojna
27. Zvončica in Peterpan

FEBRUARČICE:

02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
12. alenkat, Ljubljana        
22. Petrca24, Kranj

Pofočkanih je 34 user posted image  in 35 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  9 : 8

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)

1.2.,   Jasnika,  user posted image   Marcel,  52 cm, 3720g user posted image  , (28.1) - PDP
2.2.,   Sminc,  user posted image   Aljaž,  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.2) - PDP

user posted image  na svet so torej prijokali 4 user posted image  od tega 3 user posted image  : 1 user posted image  user posted image

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                  

Neposredna povezava do sporočila: 2096
2.2.2007 21:12:51   
malecka_mateja

JANUARČICA:

27. Aja32, Ljubljana
27. Zvončica in Peterpan

FEBRUARČICE:

02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
12. alenkat, Ljubljana        
22. Petrca24, Kranj

MAMICE SO POSTALE:

1.2 Jasnika, user posted image   Marcel 52 cm, 3720g user posted image  , (28.1) - PDP
1.2 Sminc, user posted image   Aljaž  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.2) - PDP

user posted image                   

user posted image                  

Neposredna povezava do sporočila: 2097
2.2.2007 21:15:19   
malecka_mateja
hehe lulu user posted image  midve pa se ne morema zmenit!

kolumbo ni še mojega pride jutri enkrat nkje ob 1 za kosilo bo mogoče domauser posted image !
sem tak jezna ker še ga!upam da bo nehal vozit to špedicijo ker mi že gre pošteno na živce!

no nemorem spat nemorem gledat tv!čisto nič ne dogaja!zdaj bom glih ven šla!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2098
2.2.2007 21:19:05   
LuLu
user posted image  user posted image
malecka_mateja, ta pa je dobra... naj bo kar cela stran samo seznamov user posted image  Sem pa te za 50 sek prehitela.
Ven? Bi se ti najraje pridružla... meni je tudi malo tečno, pa moj mi tel. ne dvigne user posted image  to me pa najbolj raz... ga ne sliši ali kaj, muziko nabija v avtu in se vozi po MB, kaki pubertetnik je še včasih ali pa je kje na drunku pa nima mobitel s sabo... to se ta mesec več ne sme dogajati!!! In seveda naslednjih 50 let nič več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
2.2.2007 21:35:55   
visnjaaa
aloha!

Jaz grem spat, ker se mi drema 100 na uro. Samo toliko se javljam, da boste vedele, da nisem šla še nikamor. ( eva1 - tole sporočilce je namenjeno predvsem tvojemu firbcuuser posted image user posted image user posted image )

čauči

p.s. Če gre katera še to oč v rim - SREČNO!!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.