tejčica
|
Punce, vidim da smo začele tudi čez vikend malo bolj intenzivno čvekat. Ponavadi je komaj katera gor pogledala, ta vikend pa smo kar dosti naklocale. Pridne, pridne. Meni pa kar ne gre in ne gre v glavo, da sem začela že 36. teden, gre že kar zares. Bo treba zaključiti s pripravami, da nas ne preseneti. Taja je pa že skoraj ok. Danes se ji je vročina pojavila šele zvečer pred spanjem (37,3). Če bi pa gledala na njeno rapoloženje in navihanost, je bila pa že včeraj zdrava. Če bo jutri brez vročine, gre v torek v vrtec. Ona bi šla že kar jutri. Upam da se ne spomni da so jutri tudi plesne, ker potem bo kriza... Jutri moram pa poklicat v ZD in se na novo naročit na pregled. Bi morala iti v petek, pa sem zaradi Taje odpovedala NMJ, super da se tako dobro štimate. Mali dve sta pa res morali biti drobni od rojstvu glede na sedanjo težo, ampak važno da ste vse ok. Upam da boste kmalu vsi skupaj uživali doma. Pa veselo crkljanje. Encijan, ti si pa res pridna s šivanjem. Meni je že gumb prišit problem... Sadni dopoldnevi so pa tudi meni ostali. Če me pa slučajno kaj drugega premami, se mi pa takoj prebava zaustavi. LeINA, za pregled. Slumpo, luštna sobica. Tekica, jaz sem za umivat kupila kar klasične vrečke za umivat. Bodo samo za , so pa takooooo mehkeeee. Jjasna, jaz imam posteljico zadaj, tebuh pa je ogromen...vsak dan bolj. S kilogrami sem pa že na +10! MoonEve, , upam da te bo ubogal in res počakata vsaj do 37. tedna. *sonchek*, upam da se ti otrdevanje ne bo več ponovilo, G pa le povej o tem. Kr_enamami, tudi jaz se še odločam o EA. Bolj ko je PDP blizu, bolj sem za. Oklevam pa zaradi tiste igle v hrbet...že ko mi kri vzamejo skoraj skupi zlezem. Moram še v bolnico poklicat kdaj imajo predavanje za EA, ker če sem prav seznanjena je brez pristnosti na predavanju sploh ne dobiš. Sicer pa v Izoli ni garantirano da jo dobiš če jo želiš (odvisno če je anesteziolog na razpolago) je pa brezplačna. Pa sladke sanje vsem.
|