|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
28.1.2007 17:37:47   
malecka_mateja
ojla!"
kolumbo FUUUULLLLL LEPE SLIKICE!!!!!ful dobra obleka in še zdaj ko maš lampeka ti pašeuser posted image

kje sta bla na poročnem potovanju???kak lepo!jaz tudi!

no moj pa gre danes ob 9 že daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa sem fulj jezna p ažalostna!joj ko bi mi zdaj voda odtekla pa nebi šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no grem se cartat k njemu!pa se javim še kaj!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.1.2007 17:43:04   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

PRIPRAVLJENE:

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
03. turbo
04. barmaz, Slovenj Gradec
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
10. Kveder P user posted image
12. kolumbo, Ljubljana (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
18. visnjaaa, Novo mesto user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
20. Teja29, Postojna user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 29 user posted image  in 30 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 7

MAMICI STA POSTALI:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image           

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.1.2007 18:08:18   
LuLu
Ojla,
Kolumbo, vse sem vidla, tvoj trebušček, pa od tvojega dragega trebušček user posted image , dobre slike, se vidi, da ste se zabavali, pa tisto morje in plaža... mi je kar dalo misliti kaj bo letos z morjem... ZDAJ bi bila na neki plaži...
barmaz, fajn, da si se pridružla v klubu nestrpnih in prestrašenih, ki z humorjem guramo te dneve user posted image ... zdaj pa se redno javljaj, saj si videla, da smo radovedne, pa komaj čakamo naslednje novice o bebicah.
Metuljčica27, jaz bi lahko jutri, ampak popoldan... se še katera pridruži?
malecka_mateja, ne jokat. Žal so te službe take, da ne gre drugače. Če ti bo tečno zvečer, se tu javi, pa da kake napišemo... da cajt mine.

Kaj vse skačete (slon user posted image ) doma po dragih? Jaz ravno tega ne bom delala. Nočem pospešit poroda. Če malecki zamudi kak teden bo še boljše. Danes sem ga sanjala, črne lase je imel, pa ležala sem na levem boku in se mi je na "mlekomat" prisesal in me taaaaak lepo pogledal, da sem se stopila. Ne morem pozabit tega pogleda, pa kak sem bila srečna.
Moj dragi pa mene samo jezi. Par snežink je zapadlo, pa je to razumel kot, da je čas za zimsko spanje in se mu nič ne da. Sma kotno sedežno za v kuhinjo dobila, pa mu ni, da jo sestavi, a čez par dni bomo tam živeli. Ni mu danes!!! user posted image  Kotna sedežna ja... tak so mi bile vedno grde, nikoli si nisem mislila, da jo bom sama imela. Je pa taka bolj mala, se mi je zdela poceni, tak bolj švoh deluje, ni glih masivni les... pa sma jo kar kupla, prek Bolhe.
A slikice vas zanimajo? Tu so:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Ajd zaenkrat, se pišemo še kasneje...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
   [Brisano sporočilo]
28.1.2007 18:35:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.1.2007 18:46:01   
Anonimen
Ojla nosečke!

Kako ste kaj? Vidim, da ste ene utrujene, ene pridne... Vse pa že komaj čakamo, a ne? Jaz tudi skoz neki otrokce sanjam... user posted image Danes sem bila fuuul pridna, sem veliko naredila, ampak speglala pa nič. user posted image Bom jutri, glavno da sem danes počasi, ampak res počasi pomila okna, ker so mi šla tooolk na živce...user posted image

No pri meni je stanje tako - tako. Neki pika, neki boli, mal me zvija, pa tudi driska je prisotna - najprej sem zaprta cel teden, pol pa ser*** 3 dni skup! user posted image user posted image

Grem še mal slikice pogledat, one zadnjič so bile super. Kolumbo tvoja posteljnina za otrokca je 1A user posted image Ful mi je všeč!

Sem mislila, da bom dragega prepričala, da mi danes posteljico sestavi, pa da bi jo oblekla in slikala...sam kaj ko mam PDP šele 22.2. (slabe 4 tedne)  Boma rajši počakala še malo, sej tu ni ne vem koliko dela.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.1.2007 18:54:47   
visnjaaa
Mene tako boli križ, kouser posted image !!!! Sem spet eno odremala, pa ne vem, ali sem se zaležala, al je to pač od nosečnostiuser posted image .
Tako bi se šla kopat, pa si ne upam, ker baje topla voda mehča in odpira MV.
Kaj predlagate?? Naj se grem??? Prejšnji teden, v četrek sem bila na pregledu pri G, pa mi je reku, da sem še čisto zaprta. Zdej si pa ravno ne upam reskirat, čeprav me mika, da bi se šla malo namočtuser posted image !!!

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.1.2007 19:15:53   
ribicau
Čer!

Vidim, da ste se "prebudile" iz parnerjevih objemov user posted image .

Midva sva šla pa k mojim staršem na obisk - peš, in mi je ful pasalo.

malecka_mateja sej bo. Tako kot je Kolumbo napisala, v petek imaš idealne šanse, tko da porod prestavi iz srede na petek user posted image .

Lulu moraš kar malo zanoret, da se bo tvoj zmigal....reč da to nikamor ne pelje in da naši možeki vsi pridno doma štimajo stvari, da bo vse pripravljeno, ko pride user posted image .

Kolumbo slikice so carske!

Ste me pa res spomnile na dopust! A ste o tem že kaj razmišljale, kam bi namreč šle letos z user posted image  na dopust?

Jasna81, da te malo potolažim glede prebavnih zadev - sem čisto na istem kot ti (če te to kaj tolaži)! Pomojem je to v nosečnosti normalno...upamuser posted image  (da se ne bo slučajno po porodu to nadaljevalo)!

Visnjaaa jaz bi se šla namakat, če bi le imela banjo, tako pa imava samo tuš....sej več kot rodit ne morešuser posted image

Hothien kje si?

No jaz se vam do jutri ne oglasim več. Grem zdele še malo pred TV in v objem k dragemu. Jutri torej pregled v P, potem pa poročam - razen če ne ostanem tam (potem pa pošljem sms eni od vas)!

Bye, bye

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.1.2007 21:53:02   
malecka_mateja
evo moj je odšeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa se grem trudit zaspat!
ja upam da bom res rodila ko bo on doma!držim pesti!
joj vedno bolj težko mi je ko gre!zaj sploh ko mi hormončki nagajajo!še dobro da mam tamalo da me spominja na njega!user posted image user posted image user posted image eh sej bo boje!
no punce pridne bit!
lahko noč!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
   [Brisano sporočilo]
29.1.2007 7:18:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
29.1.2007 7:56:28   
barmaz
Dobro jutro!

Tudi jaz sem že vstala in moja Urška tudi. Danes bova cel dan sami, ker ima moj popoldne po službi še en tečaj. Mogoče naju pride dopoldne pogledat moja mama.
Pri meni ni še nobenih popadkov (niti posamičnih) tako, da me bo verjetno kar iznenada enkrat primlo. A pri vas bodo povsod zraven vaši predragi? Moj že pri prvem porodu sploh ni hotel nič slišati o tem in je lepo čakal doma. In ker sem rodila zvečer, je lahko naju z malo prišel pogledati šele naslednje dopoldne. Nic kaj prijeten občutek, saj sem se počutila zelo osamljeno. Ampak pravijo, da je bolje tako. Nekaterim moškim lahko "preživetje" poroda prinese kasnejše travme. Po drugi strani pa potem moj sploh ne ve, da porod ni hec in še vedno misli, da so porodne zgodbe napihnjene.

OK. Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1910
29.1.2007 8:21:16   
malecka_mateja
dobro jutro!

jaz tudi že vstala!
no spala zanimivo zelo dobrouser posted image saj ne morem verjet!
zdaj pa grem malo pospravit...potem pa nevem kak se mibo dalo kaj!bomo videli!

no pa dpbro jutro!

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
29.1.2007 8:39:41   
visnjaaa
Dobro jutro - tudi jaz sem vstala. Vidim, da ste danes vse nekam v pogonuuser posted image .
Jaz sem se odločila, da bom danes rodila.user posted image  Resno mislim.....user posted image
Neki me zvija, pa drisko mam, pa križ me boli, pa dol me tiščiuser posted image .... pa kr neki, vam povem punce, da DANES BOM RODILA.
Sej preden bom šla, vas bom obvestila, da grem.....user posted image user posted image user posted image
Bramaz, ti se kr mal potolaži z dejstvom, da nisi edina, ki rojevaš sama. Tud jaz sem rodila že 2x sama in vem da bom tretjič tudi. Moj je tak ****s, da ko me že samo pelje, je bled ko stena, da bi ga najraj ploznla da bi dobu barvouser posted image ,  mi gre tako na živce, ko je tako posran.user posted image
Ampak, si nič ne morem pomagat, tak pač je - usrane.user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1912
29.1.2007 10:17:22   
malecka_mateja
visnja če hočeš smo si me punce izmenjale telefonske oz imajo mojo telefonsko in ko rodiš mi lahko sporočiš!jaz pa bom veselo novico sporočila ostalim!
moja telefonska je 040 908 688-mateja!
pa si jo shrani v telefon in sporoči ko rodiš da se bomo lahko še me veselile s tabo!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
29.1.2007 10:29:13   
visnjaaa
Malecka_mateja telefonsko sem si shranila, in te bom obvestila, ko rodim.
Hvala za prijaznost.user posted image
Zdele grem pa v bano, se mal namakat, pol skuham kosilo, pojemo, pol pa grem rodit.user posted image
He he he jaz se kr norce delam danes, kr neki mi govori, da bom danes rodila, čeprav mislim, da bom jutri zjutraj prva tlele gor in bom napisala: Punce jaz sem še v enem kosuuser posted image user posted image user posted image

Ja bomo vidleuser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1914
29.1.2007 11:38:38   
ribicau
Zdravo!

Jaz sem iz P. Nič novega, kontrola v petek. Odprta za malenkost več kot en prst....(SLON) ni naredil nič, tko da je (SLONČKANJE) lari fari. Na CTG-ju je bila tako ravna črta, kot bi jo z ravnilom potegnil....no comment! Boste videle, jaz bom šla čez PDP, pred ne bo nič (čeprav je moja G to rekla). Zdej grem pa malo pogledat kaj bi za kosilo delalal...

Visnjaaa no če greš rodit, srečno.

Cao 

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
29.1.2007 12:18:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
29.1.2007 13:07:15   
ajči
lp!

ja kolumbo vidim da si resnično pridna,kar se tiče obiskov in telf.smo pa čisto na isti ravni....
mal prej sem prišla iz CTG in še nič nato me je še pregledu in reku da tukaj pa še nič nebo ojoj kako dolgo bomo še čakali...saj to je noro ko tako čakamo čeprav imam PDP točno v petek 2 ko je polna luna...
gremo roditi v postojno upam sam da nebo preko roka da bom morala ostati v izolski porodnišnici ker si resnično želim rodite v postojni ...

no drage moje kako ste se odločile kako boste rodile-katera z epiduralno???????

kaj ste dudico že prekuhale???ali jo boste odnesle zravewn v porodnišnico....
kdaj boste prekuhale naprimer črpalko za prsi????

Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.1.2007 13:08:55   
ajči
aja OBISKI V PORODNIŠNICAH so prepovedani vsaj v izolski sem danes videla opozorilo zaradi gripe ki so zelo nevarne za dihala....samo nujni obiski....

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.1.2007 13:11:54   
metuljčica27
Hahli, hajlo.
Najprej Lulu in Malečka_mateja sorry za danes. Saj vem, najprej sem glasna, potem pa...nič iz kave. Kot dta že opazili, me danes ne bo v MB. Križ mi mo ven vrglo, noge mi bodo odpadle,.. Kaj takšnega pa še ne. Ne morem sedet, ne stat, kaj šele hodit. Vse me boli.
Mislim, da sem včeraj pretiravala. Sobico smo KONČNO rihtali.user posted image user posted image user posted image  
In od navdušenja, sploh nisem mogla nehat. Omara še nima poličk, vendar so coteike od našega user posted image  že not, sicer ne vse, vendar... Joj, kako sem bila vesela.

Kolumbo,ja prava manikenka si na slikah.
Lepa obleka.
PA ČESTITKE K OBLETNICI!user posted image user posted image user posted image

LULU IN MALEJČIKA kaj če prestavimo klepet na kateri drugi dan v tem tednu?
Če pa sem se res veselil, da vaju vidim še prej, ko gremo rodit.
Javita.

Vsem ostalim pa želim lep sončen dan

Neposredna povezava do sporočila: 1919
29.1.2007 13:22:49   
malecka_mateja
ojla !
metuljčica ni panike!
lulu je tak 100 na uro zasedena tako da tudi njej časa primanjkuje!
ja lahko se zmenimo za keri drugi dan!jaz mam v srdo g tak da v sredo neb!za ostalo pa mi je vseeno!no upam da ne rodim prejuser posted image user posted image user posted image

no pridne bit!
jaz tudi grem počasi z seko v nakup ker se seli in rabi še ogromno stvari tako da evropark vabi!
se javim!papa

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
29.1.2007 15:22:38   
Anonimen
Čao punce!

Kok ste pridne user posted image Men se danes niti posode ne da pomit... user posted image Sem glih s sprehoda s kolegico, pa sem totalno sesuta. Mal sem prišla pogledat, če katera manjka. Vidim da se Višnjaaa odpravlja user posted image Ja držimo pesti, da bo hitro mimo!

Jaz še nimam nobenih znakov (razen te hudičeve driske, ki kar noče in noče nehat) user posted image Pa sem včeraj celo vrstico jedilne čokolade pojedla. user posted image Drugače naš otroček fuuul brca. Pred porodom se pa to umiri, a ne? Sem že velikokrat prebrala, da preden se kaj začne, so bebike neki sumljivo pri miru. Tak da če se gleda po tem, pol pri nas ne bo še dolgo nič.

Sem si pa iz dolgcajta pogruntala, da bi lahko tole našo kuhno mal "dekorirala" v rožasto. Našla sem v Mercatorju sedežnike za stole, prt + nadprt, zavese, krpe in tiste krpice za prijemanje vročih stvari - vse v rožasteih modelih. Meni je rumena ful všeč! Moj sploh ni imel komentarja... Neki je čudno gledu, mi je pa sestra rekla "A si ti sploh predstavljaš tvojo kuhinjo celo oblečeno v rumene rože??" user posted image No ja, mogoče pa je kaj manj vpadljivega...bomo videli.

Aja, pa dobila sem odločbo iz CSD za enkratno soc. pomoč in porodniško. Me pa neki moti - porodniška mi je odobrena za 3 mesece - a ta znesek velja samo 3 mesece, pa se pol za tisto dobo za nego otroka določi drug znesek, al je to to, za vseh 12 mesecev? Sej bom šla še tja na zakonodajo forum pogledat, samo ne zdaj, ker spet pičim na WC... user posted image

Ajd, se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 1921
29.1.2007 17:45:01   
BTina
Ojla!

Tudi mi smo bili danes na pregledu v P, kjer je bilo na CTG videti popadke, ki so baje ščipalniki. G. je reku, da zaenkrat niso še povzročili sprememb na MV, tako, da z rojstvom naše user posted image žal ne bo še nič. Moj mož pa je že računal, da bo danes cartal user posted image . Naslednji pregled in seveda CTG imam v četrtek in bomo videli kaj bo. Ma po moje bomo rodili v petek, ko je polna luna (PDP imam pa v soboto), saj so tu pri meni vsi neučakani in nestrpni, le jaz pravim, da bo že prišel čas, ko se bo najina pikica odločila prikukati na ta naš svet.

Ajči, tudi jaz bom rodila v PO in lahko se zgodi, da bova istočasno rojevali! Lahko bi se zmenle, da si krajšale čas, ko bodo najbolj hudi popadki user posted image .  Kaj ti si bila na CTG-ju danes v PO? Jaz hodim tudi k g. v Po, tako, da sem CTG delala danes v porodnišnici PO.  Torej se vidiva v petek user posted image ?

Jasna tudi jaz sem dobila papirje od CSD za tri mesece in ko sem klicala tja, če moram še kaj uredit  za naprej, so mi rekli, da je vse urejeno. Tako, da po moje je to najprej odločba za nego, potem pa bodo poslalli še eno odločbo za porodniški dopust. Ne vem bomo videli. Če zveš kaj novega javi.

Malečka jaz sem si tudi shranila tvojo tel. št. in ti bom sporočila, ko bo kaj novega.

Višnjaa če greš rodit vso srečo in da bi čim manj bolelo.

Lepo se mejte in uživajte še teh par dni s trebuščki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
29.1.2007 18:02:22   
visnjaaa
Punce jaz sem še kr domauser posted image . Stanje se je umirilo in nič več ne kaže, da bo kaj. Se mi pa neki vrti po malem???? Se je morda še kateri zdaj na koncu vrtelo?
Tečna sem ko sam satan, vsi mi grejo na živce, jojjj komi čakam, da bo jutri nov dan in bom upam boljše volje in se mi bo nehal vrtet.user posted image  

lp

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
29.1.2007 18:32:21   
ajči
halo btina ne moj g je v izoli vendar grem rodit v po...
tako da bi bilo super če se vidimo...
joj ko bi res šla že v petek saj to čakanje je kar naporno ,bol ko cela nosečnost...
kaj boš rodila epid.ali v vodi????

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
29.1.2007 19:21:18   
BTina
Ajči, ne jaz bom rodila brez EA. Odločila sem se, da za prvič probam po naravni poti (če bo hudo, upam, da mi bodo dali kakšno stvar proti bolečinam). Pa še too much se mi zdi dati kar tako 40 jurjev oz. protivrednost v EUR. Se mi zdi, da se za mojo user posted image splača tudi malo potrpeti. 

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.