dulcinea
|
Evo me... spet se javljam. Saj berem vsak dan, pa je zadnje čase tolk prispevkov, da komaj sledim. DObro, da Kalbo vsake tolko Tanikoo raz[sm=smiley35.gif" border=0>, da se sploh kaj piše. No danes je sreda in javljam, da ta teden nisem dala dol niti kile, SPET. Včeraj sem šla na en dolg sprehod (oz.bolj hitro hojo), kar 4 km. In sem se ful dobro počutila. Edin problem je bil, da sem bla potem vsa premočena, ker se je po poti vscalo. In pol sem mogla enga jegra ruknt, da ne zbolim Jem pa... zadnje čase ful slabo. Mama kuha riže, makarone in podobno, jaz pa pol kako hrenovko al pa jajček spečem pa na solato vržem. Ma verjetno bo res krivo "negibanje", da ne gredo deke dol. Upam, da bo drugo sredo boljši rezultat. Sicer pa, voljo imam veliko... Ne bom še odnehala, ne. Me boste še trpele. Berem, da jeste zjutraj polnozrnat kruh s sirčkom. A to lahko? Mislim beljakovine pa OH? Men je včasih tud boljš, če si z lahkim tamarjem namažem kruh pod marmelado, ekr pride bolj sočno. Glede na to, da moram dostkrat jest suh kruh, ker mi ga mami bolj poredko kupi. Pravi, da je predrag. Pa sem pol tko jezna. Al pa ko naredi solato s ful olja. Pa sem ji kupila ful olivnega, da ga bo ja uporabljala... In kaj naredi ona? Malo olivnega pa malo sončničnega zlije. Ker je sam olivnega škoda. Pa ji tupim, da to je tko, k da bi mehanik pri menjavi olja zmešal pol starega in pol novega. Pa ne pomaga... Jao IZVIRNO SPOROČILO: anabana Punce; je katera probala pirine rezance od Mlinotesta? So za kej? Se strinjam z albino. Se jih da pojest, sam meni so zelo puste. Sploh pa, me sploh nima, da bi jedla makarone, ki so bile včasih moja najljubša jed. A mislite, da bi mogla jest več OHjev. Jst jih jem sam zjutraj z zajtrkom. Kosilo so belajkovine, malica sadje in popoldanska malica in večerja arašidi al pa rozine žvečim. Vem, da ne bi smela, pa eno malo peščico, no... (ni čudno da kile stojijo). lep pozdravček, D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|