@lina
|
Mis, dvd od Vzajemne imam tudi jaz nekje, samo najti ga moram... Altati, jaz se ne spomnim nobene panike od tistega cepljenja v porodnišnici - da bi me kdo posebej opozarjal Meni se tudi zdi, da je malo prekmalu za podlaganje z blazinami... saj vem, mogoče me to tepe, ker moje dete tudi noče samo ležat ali bit v ležalniku, posledično trpijo moje roke in križ Se pa spomnim, kolk me je ta handling usekal pri ta prvemu, ko sem začela brat o nepravilnem ravnanju in dvigovanju in možnimi posledicami, me je kar oblivalo, kaj jaz to počnem svojemu otroku... Pa se mi je tudi dozdevalo da se zvija v lok in sem to tudi pojamrala pediatrinji, pa me je pomirila, da se mi dozdeva... Zato še vedno mislim in prikimavam altati, da je mamin občutek vseeno včasih najboljše za otroka... Muki, mi mamo tomy lučko še od taprvega, malo deformirano in šteka vsake toliko pri vrtenju (ja ta večji je imel prste zraven, ko je hotel odkriti njeno notranjost) - pa se sploh nisem spomnila nanjo, saj špila pa še... jo bom takoj poiskala! Pikabu, ko ravno omenjaš BC - za darila smo prejeli tudi nekaj bonov BC, pa bi jih rada porabila... a je katera videla v živo tisto igralno preprogo z loki iz BC? Je za kaj? gaya ni vesoljka, altati - jaz ga tudi nimam na rami ampak 10 cm nižje od rame na nadlahtnici... al sem mogoče tudi jaz vesoljka zato Al je to znamenje od kakšnega drugega cepljenja Drugače pa je danes mala štala z dnevnim spanjem... spal je uro in 45 min dopoldne, nato pa 1x 15 min in 1x 30 min čez dan... čist izven ritma smo danes... Zato me pa tako roke bolijo... Pa una teta s Krvavca me je pa sedaj res obiskala v vsem svojem sijaju in veličini... dosedaj sem imela samo izcedek vsake tri tedne, sedaj pa vem, da je to to in mi ne gine...Pa mož je danes prišel pozno domov, pa tamal noče spat, a hočte da vam še kaj naštejem, kako čudovit dan sem mela... Berem v knjigi da naj bi otrok pri treh mesecih spal takole približno: zjutraj tam do ene 8h ali 9h, potem dopoldne 2 uri, pa popoldne 3 ure... A kateri od vaših otročkov spi tako, kot knjiga navaja? Pa še eno vprašanje imam: ker je začel z nogami odrivat dekico ponoči, sem ga začela dajat v žakelj za spanje. Starejši ga nikoli ni maral, zdaj pa ne vem: žakelj je zimski (z rokavčki), pokrijem ga še z eno dekico čez, čist tanko, v enem sloju... a je to preveč, premalo ali prav tako? zdaj se gremo pa kopat...čau!
|