|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 12:43:31   
@lina
ej ženske, sploh niste fer do nas, ki vas ne utegnemo brat redno... user posted image  kaj ni bilo še včeraj govora o 100. ali 101. strani, danes pa že 104. ali 105?user posted image  Jst ne folgam...

tisto da so nas pa skenslal tudi v seznamu otrok 2006 - štala! Res nismo zaželjene na tem forumu user posted image

čestitke Clody in Nejcu! user posted image

Pikabu, veš ko si opisovala, da se buni dojit na eno dojko, to se tudi nama občasno dogaja, predvsem kadar je preveč razdražen, mu ta leva ne diši pol ga pa dam kar na desno, tam pa takoj zagrabi in tudi vleče in se naje, čeprav naj bi jo spraznil pri prejšnjem podojuuser posted image  Ne vem, jaz mu kar ustrežem in ga ne silim na ta levo, saj vem da ko se bo naspal in po spočit ter seveda lačen, bo tudi levo zagrabil...
Kar se pa tiče podatkov za 2004, nisem mislila nič posebnega, v bistvu v tem smislu kot si postavila vprašanja (kaj se je dogajalo v tistem letu)... ampak ne jemlji si k srcu, to sem te mimogrede prosila, če bi že imela čas in voljo...če ne utegneš, nič hudega...

V LJ bi pa tudi midva lahko prišla...sam morava biti do 15h nazaj v NM da grem v vrtec po starejšega...

Ful imate cartkane otročke, slikce so krasne!

Naš se pa še ne obrača...nekaj časa se je valil na bok, zdaj je pa tudi to nehal user posted image

Zdaj pa šibam - kosilo čaka!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.1.2007 12:48:43   
moci
no mi imamo novo finto, ki bo po mojem v razvojni ojoj....
dviguje rit in se na ta način premika. glavo pa nagne čiiiiisto nazaj. tako da v bistvu hodi po glaviuser posted image  ejejej
najbolje da pokličem tja, da ne bo spet kaj narobe.

beki, kdo pa je odgovoren za oktober?user posted image

citypark - jaz itak zapravjam tako da ni problema

jaz sem dons dobila dvd od vzajemne in je res fin. gor je tud handling, nasveti pediatra in vadba po mesecih.user posted image
najrajš bi jih kar naročila za moje user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
18.1.2007 13:26:18   
beki24
Jst sm pa danes totalno komaaaaaaa! Pa še dve ni urauser posted image

Pa še Tinkara noče nč spat- 15-20 minut in to je to, pa tolk je zmatranauser posted image  Bi bila samo po rokah- ampak je že kar težka........

Seznam- očitno se jim ne da več! Bo Alisa zdej to zrihtala, tako da user posted image user posted image user posted image  Alisa!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
18.1.2007 13:30:43   
tasha23
Joj punce 2 ure me ni gor pa napolnete stran in pol user posted image user posted image user posted image

Mojceca, ko sem prebrala tvoj post sem se začela smejati, saj naš ima isto finto in zelo rad poleg tega brca in boksa hkrati na vse strani, pri tem pa se smeje na glas user posted image .
Je pa čudno tudi to, da npr pred eneim mesecem se je z lahkoto obrnil s trebuha na hrbet, zdaj pa nič več in če ga primeš za rokice raje dviguje rit kot pa glavo (kot da je glava prišravfana na mizo user posted image user posted image ) drugače pa je zelo aktiven in gibčen - cel smeh

Hej, kdaj pa se dobite v Ljubljani?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
18.1.2007 13:53:32   
muki1
Čestitke Clody in Nejcu.

Mojceca...če se malo pošalim, dobra stran tega, da hodiš v razvojno, je to, da si lahko porodniško podaljšaš za tri mesece.
Saj vem, da je jalova tolažba.......

Mis, pozdravi se.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
18.1.2007 13:55:24   
muki1
Tasha, saj vem, da sem opica, ampak jaz sem ti dala napačne podatke.
Iva je tehtala 3850g>user posted image user posted image ...pojma nimam kva mi je bilo user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 18.1.2007 13:56:15 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
18.1.2007 13:57:10   
muki1
@lina, a veš da se rimaš z dohodnina user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
18.1.2007 13:58:54   
muki1
Lepe slikice, od vseh, res so carji ti naši oktobrčki( sem prav napisala Miš?),  ARABELA, BEKI user posted image  user posted image  user posted image  za nove avatarje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
18.1.2007 14:00:44   
muki1
Ej, a imam samo jaz tak občutek, ali sem res tečna user posted image
.....................eh, bojda je samo občutek

Upam, da ne prihaja hudičevka.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 18.1.2007 14:02:45 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
18.1.2007 14:19:45   
mis
Joj, muki, nisem vas hotla zasekirat glede pravilnega pisanja. Jest včasih take klanfam, ker imam malo ob sebi in mam samo eno roko.user posted image  Si pa prav napislauser posted image

Punce, jaz sem samo prebrala eno stran tukaj na RR o razvojni in me je čist stisnilo. Včasih se mi zdi da Tino res nosim ko en žakelj, pa ugotovila sem da je ne previjem prav (primem jo za gležnje in potegnemuser posted image ), da ne nosim prav... skratka pomoje delam vse narobe. Sem čist zaskrbljnauser posted image  jest bi mela un dvd ko je ena pisala da ga ma od vzajemne. Kje se to dobi? vglavnem čist sem prestrašena. To noben ne pokaže kako je prav. pa še zmer mi ta letala niso jasna. A ti ležiš na hrbtu pa tamaučka gor dvigneš al kaj? Kompliciram. Zamorilo me je, pa strah me je da bo pediater v sredo znoru da je čist kriva al pa kaj podobnega.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.1.2007 14:45:47   
muki1
Eh, mis, pa ne se zdaj sekirat. Itak ma vsaka neke svoje prijeme. Pa če bi takrat otroka poškodovali, pa mu škodovali, bi bile razvojne ambulante tak polne, da bi eno leto čakali na vrsto.
Bolj se v neko stvar poglabljaš, slabše zate. Delaj po občutku in se okvirno drži pravil. To je to.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
18.1.2007 14:46:30   
beki24
Mis ne se preveč sekirat glede razvojneuser posted image !

No edina stvar k jo jst pravilno delam je previjanjeuser posted image , brat dela srednjo zdravstveno in mi je enkrat kazal kako naj bi otroka previjaluser posted image , primeš ga za bdrceuser posted image , npr. z desno roko greš pod levo nogo  in ga za desno stegno primeš in ga v levo zasukaš, pa tudi dvigneš ga lahko tako!
Men je na prvem sistematskem pregledu med. sestra pokazala kako otroka dvigneš, položiš, previjat sem že znala in kako ga pestuješ! In kaj od tega jst redno delam: previjamuser posted image , pa ko se kopamo jo dvignem z brisačo, tako kot se mora, pa če še ni za v banjo, mi tako fino potem na eni roki leži ( kot maček)user posted image

Ko gremo pa na pregled jo pa zmeraj pestujem tako kot se morauser posted image , pa križ me tudi fino boli potemuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
18.1.2007 15:09:43   
altati
madonca punce, jaz sem že dve dečvi 'gor spravlla', pa vse delala po občutku, pa obe sta normalni, ravni, nič krivi, glava jima stoji pokonci, na vratu, roki imata levo in desno od trupa, nogi spodaj na trupu, hodita po dveh nogah, rit imata zadaj, nos sredi obraza, pa za Razvojno ambulanto še slišala nisem, niti je nisem vohalauser posted image .....Pa obe plešeta, plezata, telovadita, vse!!!!Mislim, da se zganja popolnoma preveč panike okrog tega, res.....kako so pa naše mame in stare mame nas in naše starše gor spravile, da smo normalni, ko RA še sploh bilo ni? dajmo razmišljat v tej smeri, ok?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
18.1.2007 15:19:10   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

madonca punce, jaz sem že dve dečvi 'gor spravlla', pa vse delala po občutku, pa obe sta normalni, ravni, nič krivi, glava jima stoji pokonci, na vratu, roki imata levo in desno od trupa, nogi spodaj na trupu, hodita po dveh nogah, rit imata zadaj, nos sredi obraza, pa za Razvojno ambulanto še slišala nisem, niti je nisem vohalauser posted image .....Pa obe plešeta, plezata, telovadita, vse!!!!Mislim, da se zganja popolnoma preveč panike okrog tega, res.....kako so pa naše mame in stare mame nas in naše starše gor spravile, da smo normalni, ko RA še sploh bilo ni? dajmo razmišljat v tej smeri, ok?

Altati, a lahko še samo nekaj dodam?

AMEN user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
18.1.2007 15:21:11   
altati
Muki1- amenuser posted image !!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
18.1.2007 15:29:45   
muki1
Altati, midve bi komot mele svoj forum user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
18.1.2007 15:44:09   
altati
No problem, muki1user posted image ! A ga narediva? Punce, boste hodile naju brat?

< Sporočilo je popravil altati -- 18.1.2007 15:45:06 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
18.1.2007 15:54:19   
beki24
ja, vidve karuser posted image , sej moderatorji tako mislijo, da sta samo dve oktobrki 100 strani v treh mesecih napisaliuser posted image !

Kar se pa RA tiče se pa strinjam z vama!

Je pa res, da je moževe sestre hčerka imela asimetričen razvoj ( v maternici se ji je leva stran bolj razvila kot desna) in to se je tudi zelo opazilo, tamala je samo z levo igrače, prste prijemala, samo levo roko v usta tlačila, samo v levo se nagibala, ni znala kravic past( ker ni znala rok dat predse), shodila je po 1letu in pol, prej se je pa po riti dričala in še to z levo roko in nogo naprejuser posted image
Sta hodili na fizioterapijo in zdaj je normalna 4 letnica- no edino levičarka jeuser posted image

Tako da, hujše napake se res opazijo! Manjše pa otrok sam preraste!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
18.1.2007 16:00:09   
Pikabu
Jaz sem tudi tukaj.... Crknjena. user posted image Vse pospravila, pripravila za kosilo, ravno se začela veseliti, da bom še malo frej, pa je že Ema začela klicat, da se je že zbudila. Zdaj se še igra v postelji. Pričakujemo obiske in na vsaki dve sekundi reče: " Mami, so že prišli." Evo, zdaj pa: "Mami, plosm te, dej me ven.". Ampka jaz rabim svojih 5 minut. Njej se da lažje dopovedati kot Maksu. Ema še malo zdrži, ko se pa Maks odloči, da me hoče imeti zase, pa ne pali nič. user posted image user posted image user posted image Aja, Maks pa spi.

Ful ste pridne s pisanjem. user posted image user posted image user posted image Vas grem prebrati, pa bom sproti še kaj komentirala, če mi bo zneslo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
18.1.2007 16:05:50   
Pikabu

Aja, srečanje. Jaz lahko pridem do LJ. Pogoj: da ne pada dež, sneg. V takem zelo nerada vozim in z dvema otroka bi mi bilo to v še manjše veselje. Se strinjam z Maxico, da nekje na začetku februarja. A je to že kar potem tisto kao aprilsko, a tisto takrat še vedno velja? Jaz sem kar za obe srečanji. Žusterna pa verjetno tudi z naše strani odpade. Nekako visi v zraku, pa se ne moreva odločiti, v igri so pa tudi Moravske ali Radenci. Muki, ti je to kaj blizu?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
18.1.2007 16:08:21   
Pikabu
Altati, Ema je bila tudi še cepljenja v porodnišnici, pa niso nobene panike zganjali. Niti niso nič povedali. Je pa v tistem, kar smo za domov dobili, pisalo, da moramo opazovati in nekaj na to temo, tako da sem tudi malo zagnala panike, pa je potem pediatrinja rekla, da je vse v redu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
18.1.2007 16:13:57   
muki1
user posted image  ja ja ja Pikabu, daj Moravce ali Radence. Ni problem, dovolj blizu je oboje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
18.1.2007 16:15:50   
Pikabu
Beki, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo napredovanje vaše Tinkare.

Aja, kar se razvoja naših otročkov tiče. Kar vas berem, vidim, da pišete zelo podobne stvari, kot se tudi z našim Maksom dogaja. Pomojem res preveč paničarimo. Jaz pri Emi tudi nisem nič vedela, handlinga pravega mi ni nihče pokazal, pač delam po občutku, pa tako kot vidim, da otroku paše. Mis, to sem tudi jaz prej delala, da sem prijela za gležnje in dvignila, potm sem pa tukaj na RR-ju gledala en album, kjer so slike noter pravilnega handlinga in to sem si zapomnila, da sem začela delati drugače, ostalo pa delam po občutku.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
18.1.2007 16:20:26   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa kaj je zdaj to ena nova finta... al mora mala samo ležati, a je ne smem dat sedet na kavč.. če pa to tako rada počne

Arabela, jaz ga ne dajem tako sedeti, da ga založim z blazinami. Naredim samo takrat, če ga hočem slikati, sicer pa je sede v mojem naročju, v ležalniku ima rahlo dvignjen naslon, da bi pa že samega pustila, pa ne. Je tudi pediatrinja rekla, da ga ne posedat. Jaz ga imamo tako, da imam še vedno pod kontrolo, kako se drži. Smo pa pri Emi, ko smo jo začeli dajati v trip trap stolček in še ni dobro sedela, smo jo založili s pikapokami, ampak to je bilo kakšne pol meseca, potem je pa začela samostojno sedeti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
18.1.2007 16:21:43   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

tudi mi smo danes s pregleda. 6600 in 60 centimetrov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vajino lepo napredovanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?