|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 16:21:54   
gaya

o punce moje, pridne ste s pisanjem,. Meni pa danes nekako ne leži, sem bol lena. zdajle sva z Gajo vstali po popoldaneskm spancu, pa se mala že buni v ležalničku. Madona, a ja ni kaka luna. Danes se neomejeno vcrklja, pa kr ji ni dovolj. user posted image

Jst sem tud za srečanje v Lj in pod istimi pogoji kot Pikabu, ker dež in sneg mi ne dišita, sploh pa ne ko sem za volanom. Pa še Gaja se včasih zdere ko odtrgana.

user posted image ČESTITKE NEJCU IN CLODY user posted image

Mene pa danes že cel dan nekaj v spodnjem štuku boli, pa sam molim, da me ne obišče neprijateljicauser posted image . Vsa sem zoprna in kr spala bi. pa me Gaja noče uslišat s spanjem. Ne vem če ji ne bom kr joško dala, samo da bova ležali v ta velki postelji user posted image . A ma še kera tak dan. Kakor da bi me depresija butala. Kr ene bedarije razmišljam, pa vsa sem neki čudna, pa celo vrečko politank sem že požrla user posted image . Ne vem kaj mi je. Bom rajš nehala, vas  bom še mal prebrala. Mogoče bo kasnej kaj bolje.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
18.1.2007 16:22:11   
muki1
Ej punce, ima katera TOMY lučko? Ne vem, kak naj opišem, igra melodijo in meče soj na steno, pa medvedki in lunice se potem vidijo v tem soju.
Iva jo je dobila za Božič, pa sem jo šele zdaj začela uporabljati in je tako navdušena, da kar cvili in se razmetava po kavču od veselja...no v bistvu je to kao lučka, ki naj bi uspavala.....pa nima veze, glavno, da se ma fajn user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
18.1.2007 16:25:08   
muki1
Pikabu pa ima 4 zvezdice user posted image  user posted image  user posted image .
Veš kaj me je vedno zanimalo. Zgleda da si že zelo dolgo na RR. A si tudi po Eminem rojstvu sodelovala na forumu, v takem smislu kot zdaj mislim, če ste se tudi tak grupirale ali stara RR še ni bila tako razdelana?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
18.1.2007 16:26:03   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image ja ja ja Pikabu, daj Moravce ali Radence. Ni problem, dovolj blizu je oboje.

Muki, vse je v zraku. Sigurno pa sporočim, če nas zanese tja. Nama je bilo zelo všeč in nazadnje sva bila v Moravcih, ko sem bila na začetku nosečnosti z Emo, potem pa nič več. Prej sva pa sama redno hodila, po porodu se nama je pa vedno zdelo predaleč za Emo. Bomo videli, kako se bodo gospod mož naprej odločali.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
18.1.2007 16:30:00   
Pikabu

Pikabu pa ima 4 zvezdice user posted image user posted image user posted image .
Veš kaj me je vedno zanimalo. Zgleda da si že zelo dolgo na RR. A si tudi po Eminem rojstvu sodelovala na forumu, v takem smislu kot zdaj mislim, če ste se tudi tak grupirale ali stara RR še ni bila tako razdelana?

Uvav, hvala muki za opozorilo. Sama sploh ne bi opazila. Joj, sem čveka. user posted image user posted image user posted image Pri Emi nisem tako sodelovala. v času nosečnosti sem predvsem brala, redko pisala, po porodu pa se tudi nismo nič takole zbirale. Na vsake toliko časa je kakšna odprla temo: Kaj znajo vaši pri x mesecih in smo se razpisale. Tam sem ponavadi kaj napisala in si potem shranila, tako da imam za Emo približno tudi zapisno, kdaj je kaj bilo, sicer pa nič drugega. Aja, zvezdice sem si pa pomojem nabrala sedaj, prej sem res redko kaj pisala. Je bila stara RR drugače zasnovana in se niti ne spomnim, da bi si takole po mesecih kaj pisale.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
18.1.2007 16:35:39   
Pikabu

Ej punce, ima katera TOMY lučko?

O, hvala, da si me spomnila. Sem se že hotela pohvaliti, pa sem vedno pozabila. Naš Maks jo ima tudi. Zvečer gre obvezno spat s tem. Je tudi čisto navdušen. Priporočam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, za vse starejše, če ste gledale v reklami BC-ja, ne kupit tistega telefona, ki ga imajo v akciji. Tako grozno piska, mene prav ušesa bolijo, pa še bolj zaboli, da imaš slušalko na ušesu, pa pozvoni. Grozno! S tem si bodo otroci še ušesa pokvarili.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.1.2007 16:39:00   
Pikabu
Gaya, pride tak dan. Sicer znaki so res podobni kot jih imam jaz pred user posted image , pa vseeno upam, da to ni to. Upam, da ti je uspelo se iti z Gajo crkljati, pa da ste obe malo zaspali, drugače si pa pripravi kakšno sprostitveno kopel, pa uživaj. Meni pa spanje najbolj pomaga. Punca drži se, mi smo s tabo. Evo zate: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.1.2007 16:39:34   
Capyka
Lahko prosim še naju na seznam?

Sara, 20.10.2006 ob 13.15, 48cm/2870g...user posted image

Thanx!!!

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
18.1.2007 16:42:26   
Pikabu
Zdaj me imate pa že dosti, kajne? Saj grem. Je klical mož, da pride, tako da hitim kosilo pripravit, pa še solato moram natrebiti. Ema pa tudi že protestira, da zdaj gre pa res ven. Pa slekla se je spet, je rekla, da tisto ni za doma, kar ima oblečeno. user posted image Še eno pogajanje, kaj bova oblekli. Uživajte, pridem še kaj zvečer.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
18.1.2007 16:43:15   
moci
user posted image dvd od vzajemne naročiš na njihovi spletni strani

jaz bom znoreeela
cel dan jo nosim po rokah al pa mičkeno spančka. in to samo v vozičkuuser posted image . bi jo pustila jokat, pa ne vem, mogoče ima težave zaradi telih pikic. user posted image

muki, a ti res podaljšajo porodniško??? mi ni noben tega povedal.

jaz pa ne znam avatarja nardit...user posted image  se mi zdi da je slika prevelikauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
18.1.2007 16:47:31   
Maxica
Čveke, čvekasteuser posted image , zadnji čas, da bo malo sonca, da se spokate malo ven, namesto, da tu na RR non stop visite. Nas bodo res spet zbrisali, če jim bomo tako filale strani.user posted image user posted image user posted image
Matr, res smo dobre.user posted image user posted image user posted image
Glede sestanka - torej okvirno, enkrat začetek februarja, dopoldne, pa da bo sonček. V Ljubljani torej, BTC velja? Za april sem pa jaz še vedno, takrat pa moramo vse priti, pa ni izgovora.user posted image
Zdaj gremo pa malo v trgovino zapravljat, pa da se malo ven iz tega stanovanja spokamo. Jutri bo pa do 18 stopinj baje, punce, ne pozabite se namazati s kremo za sončenje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
18.1.2007 16:49:45   
moci
joj, a bo že kopalna sezona? moja bikini linija je pa čiiist pogozdenauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
18.1.2007 16:51:13   
gaya

Pikabu nič nama ni uspelo, Gaja se je zamtila z eno ropotuljico na ležalničku in zdaj veselo razturava user posted image , jst sem pa mal preletela še ostale teme na forumu.

Komaj čakam, da pride možek zdajle iz služb, da se jst parkiram res v kopel, pa pol še Gajo skopam in da obe zvizneva spat. Jutri pa bo pomoje že bolje in nov dan.

Jst bi tud mela to TOMY LUČKO kje se to kupi? Pomoje da bom še jst dol padla k bom to gledala user posted image . Crkneš, prvič odkr je moje dete na svetu, je sama zaspala v ležalniku. Ravn sem pogledala kaj je tak mir in ona gleda uno ropotuljico k se premika, jo prime in porine, da se ziba in zaspi user posted image . Do zdaj jo je blo treba vedno nosit, da je zaspala, ker je obrazek zakopala meni pod pazduho. Eh otročki rastejo.

Ej altati a veš da sem šla jst zdaj prav na ramo gledat, če mam kako znamenje od cepljenja na rami. In ga nimam user posted image  a misliš, da sem jst kaj čudna, k me niso cepili user posted image .

user posted image  moj otrok je res faca, jo zdaj gledam ( k še vedno ne morem verjet) in ona v spanju vzdigne roko, butne ropotuljico in se reži. Ampak oči ima zaprte in spi (pomoje) user posted image

No zdaj je pa trenutek volje do pisanja spet minil. Tečnoba se vrača, grem se mulit v kopalnico in se smilit sama sebi user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
18.1.2007 16:52:02   
štorkljica
Čestitke Nejc in Clodyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
18.1.2007 16:53:26   
@lina

@lina, a veš da se rimaš z dohodnina user posted image  user posted image .

in zato bi jo morala delat z večjim veseljemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
18.1.2007 17:19:47   
muki1
Mojceca, je varianta, da si podaljšaš porodniško. Če ob izteku še obiskuješ razvojno ambulanto, je zelo velika možnost, da dobiš odobreno. Seveda moraš oddati vlogo z vso dokumentacijo in potem odloča komisija, ampak jaz poznam kar nekaj punc, ki so jim odobrili na račun obiskovanja razvojne. Odobrijo pa za tri mesece.

JAZ SEM SE PA PREJ SKORAJ POSCALA OD SMEHA.
Me kliče tašča na mobitel, če ji rečem, koliko imam številko mobitela, ker jo je prosil možev stric, da bi enkrat obiskali Ivo. Ampak štala, no user posted image  user posted image  user posted image .
Ni vsak za mobitel user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
18.1.2007 18:19:12   
mtina
Hej!

Danes je imel Žan tudi posvetovalnico: velik 62 cm (čeprav se mi zdi, da ga ni ravno dovolj "nategnila"), težek 7kg. Druga je vse ostalo dobro opravil. Zdravnica je rekla, da so zobki že zelo blizu. Če se spomnite, da sem jamrala ... dva dni je sedaj že tečkast ima pa eno minimini pikico na dlesnih.

Frrr ti imaš tudi zaspanca naše sorte: če spi čez dan dve uri, je že fenomenalno! Tud najin je isti problem glede zaležane glavce in obračanja na hrbet.

Borovnicka dobrodošla  user posted image

Tasha, da ne bo naš Žan imel prej zoba zunaj. Pa to tako dolgo traja? Ali veš kako bosta boga ob vseh teh spremembah vremena? Pa še ven ne bomo šle!? user posted image   user posted image

Skratka punce ogromno ste napisale, lepo vas je bilo prebrat.

Lepe sanje, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
18.1.2007 18:24:29   
mtina
A ma še kera tak dan. Kakor da bi me depresija butala. Kr ene bedarije razmišljam, pa vsa sem neki čudna, pa celo vrečko politank sem že požrla user posted image . Ne vem kaj mi je.

Butast vreme.

Sonce!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
18.1.2007 18:28:35   
beki24
Moja pa že od ene 15ih spiuser posted image  A je to od cepiva?

Drugače pa- čveke ( z mano vred)user posted image , 2 uri me ni na RRju pa imam za 15 minut delauser posted image

Pikabu- čestitke za zvezdiceuser posted image  Pa,a imaš ti tole nov način pisanja, malo prekopiraš- pošlješ.... jst bom tud, bodo prej zvezdiceuser posted image

Čeprav, mislim, da do oktobra jih bomo imele ( zvezdic), že vse več kot pa moderatorjiuser posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
18.1.2007 18:42:07   
altati
muki1-mi imamo Tomy lučko. Tudi Jašu jo je prinesel božiček. In se mu tudi zeloooo dopade! Simpatična stvarca!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
18.1.2007 18:45:51   
altati
gaya-po moje si pa ti vesoljka user posted image , ker nimaš znamenja na rami user posted image ....se strinjate punce????

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
18.1.2007 19:14:36   
@lina
Mis, dvd od Vzajemne imam tudi jaz nekje, samo najti ga moram...

Altati, jaz se ne spomnim nobene panike od tistega cepljenja v porodnišnici - da bi me kdo posebej opozarjaluser posted image

Meni se tudi zdi, da je malo prekmalu za podlaganje z blazinami... saj vem, mogoče me to tepe, ker moje dete tudi noče samo ležat ali bit v ležalniku, posledično trpijo moje roke in križ user posted image

Se pa spomnim, kolk me je ta handling usekal pri ta prvemu, ko sem začela brat o nepravilnem ravnanju in dvigovanju in možnimi posledicami, me je kar oblivalo, kaj jaz to počnem svojemu otroku... Pa se mi je tudi dozdevalo da se zvija v lok in sem to tudi pojamrala pediatrinji, pa me je pomirila, da se mi dozdeva... Zato še vedno mislim in prikimavam altati, da je mamin občutek vseeno včasih najboljše za otroka...

Muki, mi mamo tomy lučko še od taprvega, malo deformirano in šteka vsake toliko pri vrtenju (ja ta večji je imel prste zraven, ko je hotel odkriti njeno notranjost) - pa se sploh nisem spomnila nanjo, saj špila pa še... jo bom takoj poiskala!

Pikabu, ko ravno omenjaš BC - za darila smo prejeli tudi nekaj bonov BC, pa bi jih rada porabila... a je katera videla v živo tisto igralno preprogo z loki iz BC? Je za kaj?

gaya ni vesoljka, altati - jaz ga tudi nimam na rami ampak 10 cm nižje od rame na nadlahtnici... al sem mogoče tudi jaz vesoljka zatouser posted image user posted image  Al je to znamenje od kakšnega drugega cepljenjauser posted image

Drugače pa je danes mala štala z dnevnim spanjem... spal je uro in 45 min dopoldne, nato pa 1x 15 min in 1x 30 min čez dan... čist izven ritma smo danes... Zato me pa tako roke bolijo... Pa una tetauser posted image  s Krvavca me je pa sedaj res obiskala v vsem svojem sijaju in veličini...  dosedaj sem imela samo izcedek vsake tri tedne, sedaj pa vem, da je to to in mi ne gine...Pa mož je danes prišel pozno domov, pa tamal noče spat, a hočte da vam še kaj naštejem, kako čudovit dan sem mela...user posted image

Berem v knjigi da naj bi otrok pri treh mesecih spal takole približno: zjutraj tam do ene 8h ali 9h, potem dopoldne 2 uri, pa popoldne 3 ure... A kateri od vaših otročkov spi tako, kot knjiga navaja?

Pa še eno vprašanje imam: ker je začel z nogami odrivat dekico ponoči, sem ga začela dajat v žakelj za spanje. Starejši ga nikoli ni maral, zdaj pa ne vem: žakelj je zimski (z rokavčki), pokrijem ga še z eno dekico čez, čist tanko, v enem sloju... a je to preveč, premalo ali prav tako?

zdaj se gremo pa kopat...čau!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
18.1.2007 19:26:56   
moci

Berem v knjigi da naj bi otrok pri treh mesecih spal takole približno: zjutraj tam do ene 8h ali 9h, potem dopoldne 2 uri, pa popoldne 3 ure... A kateri od vaših otročkov spi tako, kot knjiga navaja?

a se hecaš??? no, moj otroček že ne spi tako, kot knjiga navajauser posted image
ampak veliko, veliko manj user posted image

zjutraj do ene 7h, pa mogoče dopoldne ene pol urice, pa popoldne urico, dve. samo če gremo na sprehod. drugače pa še to neuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
18.1.2007 19:30:17   
moci
u hudo nov nik mam

mojceca tuki user posted image user posted image  
sem se mal preimenovala
ja
da me ne boste slučajno skenslale
moram še mal napisat da boste ja opazile
nov nikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
18.1.2007 20:06:00   
gaya

altati zdaj v bani sem se cela pregledala user posted image , ampak prsežem, jst nimam nobenega znamenja, al pa sem se tko zredila, da se ne vidi več user posted image . Ti al pa je res tvoja ugotovitev pravilna, pa nisem ravn vaše sorte, ampak ke neki user posted image .  Pikabu kot vidiš je tvoj recept pomagal, se že smejim. Sem se takoj ko je možek prišel namontirala v sproščujočo kopel, pol sem še Gajo skopala in šla z njo spat. zdaj mala spi, jst sem pa kot nova. In valda najprej na RR, ker sem se od odvisnosti že tresla user posted image .

Tale patent od Pikabu je men tud všeč, vse pokomentiraš, pa mislim, da ma altati isto foro. user posted image Jst se moram pa še naučit.user posted image

Prej sem pozabla borovnicka  dobrodosla. Mislim, da so najini sončki ful blizu po merah ob rojstvu. No ti se nam kar pridruži, sam boš mogla hit notr padt, sej vidiš kake goflje smo user posted image .

Drgač se pa spomnim, da smo lansko leto, ko smo začele klepetati na drugem forumu-trebušarkuser posted image , tud ful klamfale tam nekje do maja-junija. Pol se je pa čez poletje kr mrk naredil user posted image , nas mam na sumu, da se nam bo isto zgodlo, razen, če ne bomo meli zime maja user posted image .

No zdaj grem pa mal pospavit kopalnico, k sva z Gajo naredili poplavo, pol pa vse štiri od sebe na kavč. Mojga sem poslal v trgovino, pa tamale je nazaj peljal, pa mam lubi mir samo za sebe še mal user posted image .

Mogoč vas kasnej še kaj pridem prebrat.

Drugače pa mirno nočko in sladke sanje

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?