|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (298. nadaljevanje)
18.1.2007 18:22:31   
pika74
IIiiiiiii Vampirka, jest sm šla pa tvoj album gledat in vidla kaki cukrčk je tvoja Laura user posted image . Za pojestuser posted image .

No pa lep pozdravčk vsem ostalim user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 51
19.1.2007 18:59:29   
biba77
Ojla, cvekice!

Sem vceraj srecala bambi v mestu (koala, pozabila sem ti omenit) in je vse lepo pozdravila in ukazala, naj dolocimo datum - se ji ze mocno lusta cveka (in dojencka? user posted image ).

Torej, jaz predlagam srecanje v tednu od 5.2.-11.2.; mogoce v pizzeriji v Planetu Tus? Tako bi lahko se kako svezo mamico privabile (npr. Vampirko, ki ima blizuuser posted image ). Torej, zbiramo prijave!!!

Mimogrede, izgleda, da je moja prva M po porodu, ki je trajala celih 12 dni (izcedka ne stejem) KONCNO mimo in zdaj lahko pocasi napadem mozeka, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
biba&bauc

< Sporočilo je popravil biba77 -- 19.1.2007 19:00:44 >

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 52
19.1.2007 20:56:50   
koala
JAAAAAAAA jaz sem za. V tisiti pizzeriji imajo njami pizze, pa še pripeškam lahko.

Prijavljene:
Biba+bauc
koala........

Aja Biba v napaduser posted image .
A rabite varstvo za bauca? Se javim.

P.S: Moj user posted image pravi naj pozdravim svoje čveke, torej čveke pozdravljene.

< Sporočilo je popravil koala -- 19.1.2007 20:59:47 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 53
22.1.2007 13:40:53   
bambi
Jaz sem takoj za srečanje, mi zelo paše če bi bilo v Planet Tušu.... jaz edino 30.01. ne morem, pa od 05.02.-11.02. smo na dopustu......

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.1.2007 14:31:48   
pika74
kwa je zdej babe.... a tuki pa nč več ne dogaja al kwauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 55
30.1.2007 11:35:32   
Anonimen
Hojla punce!

Ena sveža fotka od naše ne več tako male pupe Ane Anouk:

user posted image

user posted image

Lp od mene in user posted image  !

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
30.1.2007 11:43:20   
Kalina
iiiii Maco, tvoja pupika je pa prava princeskauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
30.1.2007 11:43:25   
GoYa
Ja, babe, kaj je zdej???

Eh, sm odprla post, da kej napišem, pa me je mišolina že okupiralauser posted image . Pa bom probala z enim prstom kej napisat, če mi rata, pol pa šibamo ven.

Pika74, Bety upa in tudi neni - močno naviijamo za user posted image  al user posted image  al pa kr oboje.

Cuma in Buskica, kao kaj nosečnost? Kej slabosti?

Kako ste kaj ostale? Trenirate? Za user posted image , mislim. Jst bi morala zdej enkrat dobit že četrto M, sam niso še redne. Čez 3 tedne mam pa spet pregled pri G, da se mal pomenmo za naprej.

Sem vidla, da se je Pia73 oglasila. Lepo.

Drgač pr nas vse lepo. Mišolina je še vedno pridna. Ponoči spi 13 ur, vmes se ob 6h 1x podojimo in nadaljuje spanje. Čakamo pa kakšne zobke. Še nč na vidiku.

Bo treba končat, ker mišolina udarja po tipkovnici.

Pa lep pozdravček tudi Kalinčici, k je non stop neki bubanauser posted image .

njhjjnnnnnnnn nm,  - tole je pozdrav od moje Line user posted image

Še pozdravček od mene. Pa-pa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 58
30.1.2007 11:44:41   
GoYa
MM, pravi cukrček user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
30.1.2007 12:03:21   
lana38
Pozdravljene!
Da se še jaz malo javim. 25.1. nisem bila na HSG, ker je user posted image  prišla šele 22.1. in je tako bila prepozna za ta mesec. HSG me torej čaka konec februarja. Pa tudi ne vem, če bi ga lahko imela ta mesec, če G ne bi imel dopusta, ker sem staknila neko virozo, ki se ni in ni hotela pozdraviti, tako da imam zdaj še neko sekundarno infekcijo in jemljem antibiotik Ceporex. Virozo nam je domov prinesel sin in še širi 100 na uro. Zdaj sta zbolela že moja starša. Partner pa se tudi še komaj drži, ednio vročine še nima, kašlaja in kiha pa že.

Vidim, da so pravi cukrči ti vaši user posted image . Čim več dajte teh lepih slikic vaših user posted image  sem gor, da jih bomo lahko skupaj občudovali in videli, kako otročki napredujejo.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
30.1.2007 12:36:19   
Kalina
Ja nasa Kalinca je ful neki bubana, zdej drema, potem gremo pa k zdravniku, ker se mi zdi, da nekako tezko dihauser posted image

No sam pripopam kaksno slikco od nase razgrajaciceuser posted image

user posted image

user posted image

Bejbe bodte fajn, pa velik se smejteuser posted image

Nasi Liničici pa en velik cmooookuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 61
30.1.2007 19:15:57   
pika74
Jooooooj kaki cukrčki... ena je bolj fletna kot tadruga user posted image

kar nadaljujte v takem stiluuser posted image user posted image user posted image  hočem še kakšno fotko user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.1.2007 20:25:00   
koala
Čer!!!!!!!!!

JA Pika se strinjam, sami cukerčki! In še bolj se strinjam da si želimo še kakšno fotko!!

Kaj zdaj babe a bo kaj z srečanjem al nič???? Jaz bi vas vidla, tako da lepo prosim SREČANJE!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 63
30.1.2007 20:41:16   
Sulfinija
Je kaki cukrčki so tile vaši malčki,da bi jih človek kar cele polupčkal.Vsakemu pošiljam en tople objemček.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 64
30.1.2007 20:53:23   
GoYa
No, k si želite še slikic.

Tole je moja mišoLINA :)

user posted image

Ku ku, tete z RR

user posted image

Mala user posted image  Lina cuka svojo prijateljico Kalino. Jah, verjetno ji je kako igračko vzela, pa ji vrača udarec user posted image .

user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 65
31.1.2007 8:37:09   
lana38
GoYa!user posted image
Super fotke. Kar dajajte jih gor te vaše navihančke. Nam kar polepšajo dan.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
31.1.2007 9:57:18   
pika74
jest bi šeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kwa sta frajerki user posted image Linauser posted image user posted image user posted image in user posted image Kalinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 67
31.1.2007 10:14:23   
buškica
Čao punce!

Pri nas je takole. Na Uz smo videli user posted image  , srček mu bije in je bil v ponedeljek velik 8 mm. Komaj čakam 7.februr ko imam spet UZ.
Slabosti  so na dnevnem redu čez cel dan, le bruham ne- hvala bogu. Tako da sem običajno čez dan v vodoravnem položaju. Full sem zaspana in totalno brez energije.
Drugače pa trebušček počasi raste, sploh pri meni se hitro pozna ker sem bila prej ploh.user posted image

Vsem en velikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 68
31.1.2007 16:04:19   
GoYa
user posted image  buskica. Pr meni je blo podobno, kar se slabosti tiče. S trebuhom pa je bilo čist drugače. Sem bila tudi ploh, ampak šele tam okol 5. mesca so ljudje pričeli opažat, da sem noseča. Sem mela mičkn trebušček, ampak pupa je bla pa vseeno težka 3230g user posted image .
Me veseli, da je vse ok user posted image .

Pika, če bi šeeeee, je najboljš, da se je v živo mal "naužiješ". Pridta, da mal potrenirata pestvanje user posted image .

< Sporočilo je popravil GoYa -- 31.1.2007 16:05:27 >

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 69
31.1.2007 18:07:06   
koala
JA res sta luškani Lina in Kalina! Pravi mali dami sta.
Šeeeeeeee slikic!!!!!!!!!

Buškica, super da sta že videla srčka, držim pesti da ti do naslednjega UZ čimprej mine, pa da ti slabosti ne bi nagajale preveč.

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
31.1.2007 19:19:11   
pika74
GoYa - bo treba ja... pa copatke ti nosmo že celo večnost... se bojim, da jih bo Lina prerasla...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 71
1.2.2007 12:08:48   
Suana
se me še spomnite....user posted image user posted image
nisem pozabila na vas,prav nasprotno ampak enostavno ni pri meni nič novega ..berem vas in sem z vami in sem vesela za vsako novo nosečko ...veselim se z vami in jokam ,le napišem ne ,kajti včasih sploh ne najdem besed,da bi vam kaj napisala..
na kratko se se oglasila ,da vam povem da sem tukaj ,da držim pesti  za vse in da nisem pozabila...

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 72
1.2.2007 12:12:49   
Mijavček
O, Suzana, veš da se te spomnimo. En lep pozdrav tud teb, drži se! Pozdravček tudi vsem ostalim!
Lina pa Kalina... ful srčkani, pa ful lepi imeni!

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 73
1.2.2007 12:14:54   
Mijavček
jaj, pa šele zdej sem vidla slikco od lepotičke Ane Anouk, pozdravček tud Muci Maci ! 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 74
1.2.2007 12:14:59   
lana38
fras!
Seveda se te spomnimo. Ti se pa res že zelo dolgo nisi oglasila. Verjamem, da včasih res ne veš, kaj bi sploh napisala, ko je kar naprej vse isto. Pravi začarani krog. Vsak mesec isto user posted image ....čakanje na O....."slončaknje"......čakanje na user posted image  ali user posted image . To se tudi meni dogaja. Skoraj bo že leto okrog od moje tragedije. Danes sem po zelo dolgem času spet potočila solze. Me je prijela neka user posted image . Si pač ne morem pomagati. Včasih, ko ne vem o čem bi pisala, potem napišem vse, kar mi takrat pade na pamet. To mi zelo pomaga, da se potem bolje počutim.
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.