Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 18.1.2007 18:22:31
|
|
|
|
pika74
|
IIiiiiiii Vampirka, jest sm šla pa tvoj album gledat in vidla kaki cukrčk je tvoja Laura . Za pojest . No pa lep pozdravčk vsem ostalim
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 19.1.2007 18:59:29
|
|
|
|
biba77
|
Ojla, cvekice! Sem vceraj srecala bambi v mestu (koala, pozabila sem ti omenit) in je vse lepo pozdravila in ukazala, naj dolocimo datum - se ji ze mocno lusta cveka (in dojencka? ). Torej, jaz predlagam srecanje v tednu od 5.2.-11.2.; mogoce v pizzeriji v Planetu Tus? Tako bi lahko se kako svezo mamico privabile (npr. Vampirko, ki ima blizu ). Torej, zbiramo prijave!!! Mimogrede, izgleda, da je moja prva M po porodu, ki je trajala celih 12 dni (izcedka ne stejem) KONCNO mimo in zdaj lahko pocasi napadem mozeka, ne? Lp, biba&bauc
< Sporočilo je popravil biba77 -- 19.1.2007 19:00:44 >
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 19.1.2007 20:56:50
|
|
|
|
koala
|
JAAAAAAAA jaz sem za. V tisiti pizzeriji imajo njami pizze, pa še pripeškam lahko. Prijavljene: Biba+bauc koala........ Aja Biba v napad . A rabite varstvo za bauca? Se javim. P.S: Moj pravi naj pozdravim svoje čveke, torej čveke pozdravljene.
< Sporočilo je popravil koala -- 19.1.2007 20:59:47 >
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 22.1.2007 13:40:53
|
|
|
|
bambi
|
Jaz sem takoj za srečanje, mi zelo paše če bi bilo v Planet Tušu.... jaz edino 30.01. ne morem, pa od 05.02.-11.02. smo na dopustu......
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 27.1.2007 14:31:48
|
|
|
|
pika74
|
kwa je zdej babe.... a tuki pa nč več ne dogaja al kwa
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 11:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla punce! Ena sveža fotka od naše ne več tako male pupe Ane Anouk: Lp od mene in !
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 11:43:20
|
|
|
|
Kalina
|
iiiii Maco, tvoja pupika je pa prava princeska
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 11:43:25
|
|
|
|
GoYa
|
Ja, babe, kaj je zdej??? Eh, sm odprla post, da kej napišem, pa me je mišolina že okupirala . Pa bom probala z enim prstom kej napisat, če mi rata, pol pa šibamo ven. Pika74, Bety upa in tudi neni - močno naviijamo za al al pa kr oboje. Cuma in Buskica, kao kaj nosečnost? Kej slabosti? Kako ste kaj ostale? Trenirate? Za , mislim. Jst bi morala zdej enkrat dobit že četrto M, sam niso še redne. Čez 3 tedne mam pa spet pregled pri G, da se mal pomenmo za naprej. Sem vidla, da se je Pia73 oglasila. Lepo. Drgač pr nas vse lepo. Mišolina je še vedno pridna. Ponoči spi 13 ur, vmes se ob 6h 1x podojimo in nadaljuje spanje. Čakamo pa kakšne zobke. Še nč na vidiku. Bo treba končat, ker mišolina udarja po tipkovnici. Pa lep pozdravček tudi Kalinčici, k je non stop neki bubana . njhjjnnnnnnnn nm, - tole je pozdrav od moje Line Še pozdravček od mene. Pa-pa
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 11:44:41
|
|
|
|
GoYa
|
MM, pravi cukrček
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 12:03:21
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljene! Da se še jaz malo javim. 25.1. nisem bila na HSG, ker je prišla šele 22.1. in je tako bila prepozna za ta mesec. HSG me torej čaka konec februarja. Pa tudi ne vem, če bi ga lahko imela ta mesec, če G ne bi imel dopusta, ker sem staknila neko virozo, ki se ni in ni hotela pozdraviti, tako da imam zdaj še neko sekundarno infekcijo in jemljem antibiotik Ceporex. Virozo nam je domov prinesel sin in še širi 100 na uro. Zdaj sta zbolela že moja starša. Partner pa se tudi še komaj drži, ednio vročine še nima, kašlaja in kiha pa že. Vidim, da so pravi cukrči ti vaši . Čim več dajte teh lepih slikic vaših sem gor, da jih bomo lahko skupaj občudovali in videli, kako otročki napredujejo. LP
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 12:36:19
|
|
|
|
Kalina
|
Ja nasa Kalinca je ful neki bubana, zdej drema, potem gremo pa k zdravniku, ker se mi zdi, da nekako tezko diha No sam pripopam kaksno slikco od nase razgrajacice Bejbe bodte fajn, pa velik se smejte Nasi Liničici pa en velik cmooook
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 19:15:57
|
|
|
|
pika74
|
Jooooooj kaki cukrčki... ena je bolj fletna kot tadruga kar nadaljujte v takem stilu hočem še kakšno fotko
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 20:25:00
|
|
|
|
koala
|
Čer!!!!!!!!! JA Pika se strinjam, sami cukerčki! In še bolj se strinjam da si želimo še kakšno fotko!! Kaj zdaj babe a bo kaj z srečanjem al nič???? Jaz bi vas vidla, tako da lepo prosim SREČANJE!!!!!!!!!
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 20:41:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Je kaki cukrčki so tile vaši malčki,da bi jih človek kar cele polupčkal.Vsakemu pošiljam en tople objemček. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 30.1.2007 20:53:23
|
|
|
|
GoYa
|
No, k si želite še slikic. Tole je moja mišoLINA :) Ku ku, tete z RR Mala Lina cuka svojo prijateljico Kalino. Jah, verjetno ji je kako igračko vzela, pa ji vrača udarec .
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 31.1.2007 8:37:09
|
|
|
|
lana38
|
GoYa! Super fotke. Kar dajajte jih gor te vaše navihančke. Nam kar polepšajo dan. LP
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 31.1.2007 9:57:18
|
|
|
|
pika74
|
jest bi šeeeeeee kwa sta frajerki Lina in Kalina
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 31.1.2007 10:14:23
|
|
|
|
buškica
|
Čao punce! Pri nas je takole. Na Uz smo videli , srček mu bije in je bil v ponedeljek velik 8 mm. Komaj čakam 7.februr ko imam spet UZ. Slabosti so na dnevnem redu čez cel dan, le bruham ne- hvala bogu. Tako da sem običajno čez dan v vodoravnem položaju. Full sem zaspana in totalno brez energije. Drugače pa trebušček počasi raste, sploh pri meni se hitro pozna ker sem bila prej ploh. Vsem en velik
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 31.1.2007 16:04:19
|
|
|
|
GoYa
|
buskica. Pr meni je blo podobno, kar se slabosti tiče. S trebuhom pa je bilo čist drugače. Sem bila tudi ploh, ampak šele tam okol 5. mesca so ljudje pričeli opažat, da sem noseča. Sem mela mičkn trebušček, ampak pupa je bla pa vseeno težka 3230g . Me veseli, da je vse ok . Pika, če bi šeeeee, je najboljš, da se je v živo mal "naužiješ". Pridta, da mal potrenirata pestvanje .
< Sporočilo je popravil GoYa -- 31.1.2007 16:05:27 >
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 31.1.2007 18:07:06
|
|
|
|
koala
|
JA res sta luškani Lina in Kalina! Pravi mali dami sta. Šeeeeeeee slikic!!!!!!!!! Buškica, super da sta že videla srčka, držim pesti da ti do naslednjega UZ čimprej mine, pa da ti slabosti ne bi nagajale preveč.
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 31.1.2007 19:19:11
|
|
|
|
pika74
|
GoYa - bo treba ja... pa copatke ti nosmo že celo večnost... se bojim, da jih bo Lina prerasla...
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 1.2.2007 12:08:48
|
|
|
|
Suana
|
se me še spomnite.... nisem pozabila na vas,prav nasprotno ampak enostavno ni pri meni nič novega ..berem vas in sem z vami in sem vesela za vsako novo nosečko ...veselim se z vami in jokam ,le napišem ne ,kajti včasih sploh ne najdem besed,da bi vam kaj napisala.. na kratko se se oglasila ,da vam povem da sem tukaj ,da držim pesti za vse in da nisem pozabila... lp suzana
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 1.2.2007 12:12:49
|
|
|
|
Mijavček
|
O, Suzana, veš da se te spomnimo. En lep pozdrav tud teb, drži se! Pozdravček tudi vsem ostalim! Lina pa Kalina... ful srčkani, pa ful lepi imeni!
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 1.2.2007 12:14:54
|
|
|
|
Mijavček
|
jaj, pa šele zdej sem vidla slikco od lepotičke Ane Anouk, pozdravček tud Muci Maci !
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 1.2.2007 12:14:59
|
|
|
|
lana38
|
fras! Seveda se te spomnimo. Ti se pa res že zelo dolgo nisi oglasila. Verjamem, da včasih res ne veš, kaj bi sploh napisala, ko je kar naprej vse isto. Pravi začarani krog. Vsak mesec isto ....čakanje na O....."slončaknje"......čakanje na ali . To se tudi meni dogaja. Skoraj bo že leto okrog od moje tragedije. Danes sem po zelo dolgem času spet potočila solze. Me je prijela neka . Si pač ne morem pomagati. Včasih, ko ne vem o čem bi pisala, potem napišem vse, kar mi takrat pade na pamet. To mi zelo pomaga, da se potem bolje počutim. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.