Pikabu
|
Pa sem še jaz tukaj. Pri nas je bilo tudi pestro. Noč dokaj normalna, se zdaj kar iste ure zbuja ob polnoči in ob petih zjutraj dobi le čaj, tako se dojiva nekje okoli dveh in pol šestih. Danes je ob pol šestih hotel že kar vstati. Ves je bil naspidiran. Dopoldne smo šli najprej na sprehod. Potem smo prišli domov, je Ema pojedla svoje kosilo, pa ati je klical, da pride domov in da bo šel on z njo k zobozdravnici. Vam povem, me je celo dopoldne kar zvijalo, tako me je bilo strah. Že zjutraj, ko sem ji zobe umivala, ni lepo držala ust odprtih. Ko smo jo pripravljali, je sicer lepo pokazala, kako bo odprla usta in kako bo pustila zobozdravnici, da ji pogleda, ampak mene je vseeno kar zvijalo, kako bo. Potem je šel pa na srečo ati z njo, čeprav ko je bilo pa mimo, mi je bilo pa žal. Pravi, da ima malo obarvane, pa da kao to ni nič hudega. Mi pa noče kaj več govoriti, ker pravi, da iz vsake stvari delam paniko. Recimo, da je vse v redu. Potem smo šli v Baby center. Ema je dobila telefon, ker je bila pridna, Maks nekaj bodijev in igračko za na vozek. Potem smo imeli doma še skupno kosilo, pa tortico smo si privoščili, jaz sem za tem šla še malo zapravljat, pa je bil večer, ko smo se počasi začeli pripravljati za spat. Zdaj imam pa frej večer. Oba sončka spita, mož je pa na pevskih. Maks je popoldne manj spal in se mu je zdaj zvečer poznalo. On zaspi brez težav sam v košku, danes je pa malo jokal. Sem mu šla dudo dat, pa je imel oči že skoraj zaprte, pa kar ni in ni mogle zaspati. Se mu je prav videlo, kako je utrujen, pa ne more zaspati. Zdaj je pa že dobro. Dojiva se pa spet dokaj normalno. Morava se pa obvezno leže, sede je parkrat potegnil, potem se mi pa smejal in grulil. Sva šla pa gor in v leže, je pa lepo še jedel. Nedelja me skrbi, kako se bova dojila. Sem že razmišljala, da bi kar odejo ali nekaj s seboj vzela in si v prtljažniku pogrnila, da bi se tam lahko. Ma, sem čudna. Maxica, tisti nastavek za tuš smo tudi kupili in že preizusili. Meni je super, Ema je pa uživala. Ni ji bilo tako zoprno, če sem jo bolj zgoraj špricala, prej sem jo nad trebuščkom zelo težko, pa igrali sva se s tisto ribo, se ji tako fino zdelo, je bila res navdušena. Ko bomo pa Maksa začeli kopati v ta veliki bani, bomo pa tudi že takoj to začeli uporabljati. Pa mislim, da ne more nič začeti gniti, je tako blago, se zelo hitro posuši, pa na ježka se gor zapne in ni težav z montiranjem, imaš hitro go in dol. vava, ostale so ti že lepo napisale, se jim samo pridružujem. Držim pesti, da vam povedo same dobre novice. Zate: Uf, tole z razvojno tudi mene kar zvije. A veste, kaj je pa naš Maks začel delati? Čisto se zvije nazaj. Zgleda čudno, ampak mislim, da ne bi smelo biti nič narobe. Sva ga gledala z možem, da se hoče že pobrati. Z boka se že dvigne za nekaj cm, če ga v naročju držimo na pol sede, se tudi že sam pobere v pokončen položaj, v ležalniku pa dela podobno, kot da bi se hotel sam dvigniti, oz. vstati. altati, za Jaša in njegove obrate. A danes si pa imela še bolj visoke obiske? To je bila gotovo rdeča preproga z zlato obrobo. Lepo, da ste uživali, upam, da se kmalu vsi kaj vidimo. Se pa popolnoma strinjam s tem, kar je Evik napisala. Tasha, pa si ziher, da ga zobje tako bolijo? Kar se jaz spomnim od Eme, je bila prej uboga, ko je pa enkrat zobek prodrl ven, pa ni bilo več hudega. Naj se vam čim prej porihta. Pa Maxici in Lanu tudi za obrat. Maxcia, to naš Maks isto počne, kar si ti napisala za Lana. Ves čas v pokončnem položaju, ko ga dvigujem s previjalne tako, da ga potegnem v sedeči položaj, moram prav paziti, ker se on čisto trdega naredi in hoče kar naprej na noge, potem se mi pa smeji. Lina, nisem kaj preveč pridna, samo moram. Komaj čakam, da kupimo še tisto kolo, oz. verjteno bo steper. Je mož spet zahteven, kaj vse hoče in mora natančno vse pregledati, preden kupiva. Mene kg pošteno bašejo, zato moram paziti, sicer pa tudi meni nič kaj preveč ne diši telovadba. Pa česttike za odločitev o še enem . Kar v akcijo za novo , če si želiš. Mene tudi že mika tretja, pa bomo malo počakali. Frrr, pojma nimam glede tistega avtosedeža, mi smo feni Maxi cosija. Tole s seznamom je pa res grdo. Najprej nam strani zbrišejo, potem nas kar nekaj prestavljajo, zdaj pa tole. Očitno smo res prevelike čvekačice. Čeprav nekje nas morajo imeti, ker pri čestitkah za vsak dan posebej smo pa vedno napisane. vava, beki: kakšna fletna cukra. Pa oba tako simpatično gledata. @lina, kaj pa rabiš od 2004? Saj pomojem kaj dosti več nimam, ker je Emina knjiga bolj na splošno, pa ni bilo treba toliko stvari pisati. Gaya, računam, da se kaj dobimo. Frrr, mislim, da ne obstaja večji sedež za kopanje in da bo kar brez. Saj ji bo postalo všeč, ko bo videla, da je še bolje, ker se lahko premika. Ascendent: po tretjem linku pride tudi kozorog, na luninem forumu še vedno izračuna narobe. Recimo, da je tisti prav, ki pride dvakrat enako, se pravi, da je kozorog. Tudi za Emo se ujemata druga dva linka, na luninem pa drugače pride. Grem še prebrati, kaj ste vmes napisale, ko sem tole pacala skupaj, potem pa upam, da pride možek domov. Danes ga še čaka prav posebno darilo....