|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: katere v januarju ne pričakujete...
15.1.2007 14:43:53   
stunfek
Tudi jaz svojo pričakujem prav ob koncu meseca (@ nemrak) Moram reči, da jo pričakujem, ker nisva bila kaj preveč pridna. Samo enkrat akcija znotraj plodnih dni. Svoje konje sedaj stavim na februar user posted image .

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   katere v januarju ne pričakujete...
15.1.2007 20:47:12   
karatina
Tudi jaz user posted image  ne pričakujem konec meseca (26.1.). Moji plodni dnevi so najverjetneje mimo (po izračunih že). To sicer ne pomeni, da ne bomo več pridno user posted image user posted image user posted image  (mogoče vseeno še kaj rata user posted image ).
Trenutno se še držim, čez kak teden pa bom verjetno že skakala vsa zmedena in kot vsak mesec z znaki nosečnosti user posted image , ki pa se na koncu pokažejo kot lažni user posted image . Sicer ne vem, kako se lahko sama tako prepričam, da čutim nekaj, česar ni, je pa res, da so moji PMS znaki podobni tistim, ki jih nekatere omenjajo za znake nosečnosti. Že ko sem še jedla KT so me dober teden pred user posted image  prsi bolele in pekle, da bi si jih pri hitenju po stopnicah navzdol najraje podprijela, pod tušem pa stokala, ko je prišlo milo do bradavic. Tudi nek čuden občutek zjutraj v želodcu (slabost?) me zna dajat par dni prej, tako da si lahko zamislite, da se imam prav pestro, ko sama sebe prepričam, da so pa tokrat znaki močnejši in je mogoče res ratalo user posted image . Res edina sreča, da mi user posted image , če že mora prit, vsaj ne zamuja.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.1.2007 21:41:05   
stunfek
To z lažnimi znaki je meni najbolj fascinantno. Meni je tokrat bilo ful slabo že 5 dni po akciji...hehehe. Saj ne morem verjeti! Nikoli nisem vedela, da je planirana nosečnost tako travmatična. Zakaj si tako želimo user posted image user posted image , da sproduciramo tudi znake nosečnosti? Psiha je strašansko močna zadeva. Moja znanka, ki je v posvojitev dobila dojenčka fantka ga je že prvi dan, ko ga je dobila lahko dojila!!! Nič ji niso mleka sprožili z zdravili ali karkoli takega. Ženska je dobila lastno mleko za svojega novoprišlega sineka. Narava je nora, psiha pa še bolj :).

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.1.2007 9:11:40   
nemrak
user posted image user posted image
stunfek, naj te potolažim.
Ko sem jaz drugič zanosila ( doma imam 3.5 l hčerko), sva tisti mesec samo 1x. Res sem bila tisti dan pri G, ki mi je povedal, da bo O tisti ali pa naslednji dan.
Na žalost sem imela UPN. Ko pa sem potem čez 7 mesecev zopet zanosila, sva tisti mesec samo 2x, ker sta imela moja dva hudo virozo.
Tako, da ti vseeno lahko uspe user posted image
Držim pesti user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.1.2007 9:26:19   
stunfek
nemrak a potem imaš že dva sončka doma? Kaj je to UPN?
Ja, saj držim pesti za vse nas in tudi zame. Vcerja sva bila pridna in po mojih izkušnjah, sem imela O včeraj. Kakšnih hudih izkušenj sicer nimam user posted image  tako, da sem lahko tudi v temo brcnila. Še najbolj me veseli, da je lubi pogumno sodeloval user posted image , ko sem se začela smukati okoli njega, saj je vedel, da je dan moje O. Sem si rekla, lahko ležim zraven in sem kuham mulo, ker ni nič akcije in pobude z njegove strani, lahko pa po šolsko začnem vanga rinit...hehehe. No, uspelo je. Potem pa danes zjutraj še vidim, da se mi je temperatura dvignila in vsi indici res kažejo na to, da se je O zgodila. user posted image  To je najin drugi poiskus. Prvi je bil prejšnji mesec takbolj klaveren...lol. Od takrat sem se toliko izobrazila o vsem. Vse mi je jasno od ciklusa, različnih tipov sluzi, temperature, občutkov v trebuhu. In če si nisem vsega uprizorila v svoji glavi :) so procesi v mojem telesu zelo "pravilni", saj se prepoznam v vseh teoretičnih opisih.
No, sedaj je delo opravljeno in nastopa obdobje, ko čakamo. Konec meseca ne pričakujem user posted image . Howg! user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.1.2007 9:39:17   
nemrak
stunfek user posted image
Ne, doma imam samo enega sončka. Sem pozabila napisat, da sem imela konec novembra 06 ss v 8 tednu. Nisem imela čiščenja, tako, da že delamo na polno.
UPN pa je umetna prekinitev nosečnosti. Sama sem jo imela lani konec januarja v 20 tednu zaradi  Turnerjeva sindroma. user posted image
Upam , da v tretje rata.
Sem pa na klomifenu, tako, da naj bi tudi jaz včeraj imela O. Ampak mislim, da me je malo prehitela in je bila že v soboto oz. nedeljo. Po sluzi namreč tako predvidevam.
Sva pa si čisto podobni. Tudi jaz rada kuham mulo, če mu ni do user posted image
A mpak ta mesec je pa kar bil za akcijo. Sem v soboto oz. nedeljo ob pol enih ponoči prišla domov (inventura), pa me je pričakal.user posted image
Srčno upam, da ta mesec uspe.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.1.2007 10:08:31   
afnica mala
Jaz je ne pričakujem od 26.1-29.1. Sva bila ta mesec zelo pridna user posted image user posted image .
V petek sem ga celo zbudila ob 6h za akcijo(ker sem bila prejšnji večer čist preveč zaspana) Sam to s tem, da je moj en velik zaspanec, zjutraj vstane 20 min pred začetkom službe in še to gre malo postrani. Tako, da je to kar podvig.
Držim pesti za vse nas!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.1.2007 15:11:09   
nicolina
Jaz user posted image  tudi ne pričakujem nekje okrog 28.1. user posted image user posted image , držim pesti za vse nas...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.1.2007 16:30:28   
Pandica
Ker tudi jaz ne pričakujem user posted image  v januarju, sem dala moja vprašanja kar pod to temo user posted image
In sicer sem imela prvi dan zadne user posted image  26.12.06, po O koledarčku, ki je na forumu sem imela plodne dneve med 1 in 6. jan. , torej zdaj M naj ne bi dobila okrog 21 oz.22.jan.
Naj vam povem, da sma bila z mojim dragim kar pridna, sva vsak oz.najmanj vsak drugi dan user posted image  tako, da res upam, da nama je končno ratalo.
In v čem je problem se boste zdaj vprašale? Vse tiste, ki ste bolj izkušene vas sprašujem, če je mogoče, da se že pojavljajo kakšni prvi znaki? Danes namreč, ko sem vstala se mi je grozno vrtelo, slabo mi je že cel dan, sem mislila, da zato, ker še nisem nič jedla, pojem kosilo,ampak slabost je enaka, sili me na bruhanje in še vedno se mi grozno vrti.
A mislite, da je možno, da sem user posted image  ali se spet psiha poigrava z mano?
Hvala vam za odgovore in upam, da čimprej vse zagledamo user posted image  , user posted image
Lep dan vsem in lp

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.1.2007 16:41:46   
kaja80
Pandica ne vem kaj naj ti rečem. Upam da je to to. Sicer je jaz tudi ne pričakujem takrat, tako da lahko skupaj upavauser posted image .
Sem pa tudi jaz že imela vse možne znake, pa potem ni bilo nič. Ta mesec pa čisto nič.
Po moje je najbolje da samo fejst stiskamo pesti in upamo.

lp

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.1.2007 16:50:13   
puhica13
Pandica, tudi jaz ti želim , da bi bili ti znaki začetki user posted image . Vsem nam želim, da bi čim preje zagledale user posted image user posted image , vendar je ponavadi tako, no ja vsaj z mano je, da takrat, ko si mislim da sem user posted image , imam pomojem vse možne znake nosečnosti pol pa zopet tista grozna user posted image . Ponavadi se prime takrat , ko najmanj pričakuješ. Lahko pa so to tisti znaki. Prepusti se, kar bo, bo. Bolj boš mislila na to, slabše bo. Pa sej boš videla, da ti bo v bondovem letu usojeno. Držim pesti zate in za vse pošiljam user posted image  za srečo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.1.2007 17:09:48   
Pandica
kaja80 in puhica13,

ja, saj pri meni je tudi tak, da mam namišljene znake user posted image  in potem vseeno dobim to zoprno user posted image  .
Ta mesec pa še ni čas za user posted image  , dobila naj bi jo komaj konec tedna oz.upam, da je ne dobim.
Zato pa mi je čudno, da me je danes tako presenetila ta slabost,ker drugače se vredu počutim in nisem nič bolana ali kaj podobnega.
Test bom naredila komaj drugi teden, ko bo user posted image  upam, da ne prišla...
Upam, da nam je to leto 07 naklonjeno in, da vsem, ki si želimo user posted image  jih tudi dobimo.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.1.2007 17:19:07   
san
No, jaz bi jo pa morala dobiti 3. 1. pa je ni od nikoder (sem pa imela 26. 12. nek izcedek rahlo obarvan in sicer 3 dni) . Sicer se mi je kar zdelo, da bo temu tako, kljub temu, da ni bilo ravno načrtovano (torej bolj v smislu, če bo bo, drugače pa pač ne bo), ker sva pridno telovadila. Bo pa to, če se bo vse izteklo tako kot mora, naše tretje detece.

Lep pozdrav in veliko sreče vsem in seveda, da se user posted image ta mesec in še prihodnjih nekaj ne prikaže.
S

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.1.2007 7:39:51   
honey
Pozdravljene!

Sem še ena od mnogih, ki konec meseca ne pričakujem M. Oz. mogoče do začetka februarja, nikoli ne vem točno, kdaj se prikaže user posted image .

Stunfek, tudi mi smo v drugo zadel v polno takoj, pa smo tisti mesec samo 1x user posted image , samo na žalost sem imela v 6t ss. Zdaj je pa že (user posted image ) drugi mesec, ko delamo na user posted image , samo prejšnjega smo res bolj štrajkal (oz. jaz sem, ker sem imela neke težave). No, bomo videli konec meseca, koliko nas bo veselih user posted image .

Držim pesti za vse user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.1.2007 8:49:17   
mala
nam žal ni uspelouser posted image , je danes zjutraj prišlauser posted image , jest sem pa že tko veselo čakala ta dan in včeraj sem si celo test kupila in ga hotla danes narest-ker bi moglauser posted image dobiti včeraj....no test bo moral še mal počakatiuser posted image , sicer bova pa na user posted image  konkretno lahko delala šele Aprila, ko dragi pride in zaključi delo v tujini, tko da bomo še malo počakali....
Vsem, ki je ne pričakujete ta mesec, držimuser posted image user posted image user posted image za vas in vam želimuser posted image !
Za druge pa upam, da vam uspe naslednji mesecuser posted image

lpuser posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.1.2007 9:03:52   
stunfek
Oh, mala. Vem kakšno je razočaranje, saj ga vse doživljamo, ko pride nezaželjena user posted image . Bo pa aprila ratal decemberski bejbi, za lep božič! user posted image  Drži se in veselo naprej. Ko bo tvoj prišel iz tujine bo še toliko bolj vesela akcija!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.1.2007 9:16:15   
mala
stunfek hvala za vzpodbudne besedeuser posted image , upam in držim pesti, da tebi ratauser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.1.2007 10:50:49   
nejčica1
Jaz ne pričakujem user posted image  tam okrog 2.2. upamo na čimprejšnouser posted image . Veliko uspeha...

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.1.2007 13:50:27   
Ursi2
No, punce, tud jz je ne pričakujem ta mesec!Mogla bi jo dobit nekje okrog 25, ampak upajmo, da je ne bo! Imam pa eno vprašanje!¨Kaj mislite, kaj bi to pomenlo!
Prejšnji mesec je bilauser posted image  kr neki, pol majn močna kot p0onavadi, pa tudi križ me ni bolel, ko imam ponavadi prva dva dneva ful probleme niti me ni zvijalo, sedaj pa sem skoz taka utrujena, slabo mi je,čez vikend me je v spodnjem delu trebuha tako bolelo, da sem se skor jokala, pa rabim zlo veliko, da se mi to zgodi.
Tudi prsi se mi zdi, da imam bolj napete.
Včeri sva že stala v vrsti v lekarni, da bi kupila test, pa sem se prej obrnala in šla domov in sem rekla, da bom raje počakala in lahko vsaj še en teden upam, drgač pa ni niti upanja!

(odgovor članu nejčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.1.2007 14:05:21   
stunfek
Jaz mislim, da si naredila prav user posted image . Res se splača počakati do dejanksega izostanka user posted image  zato, da si potem v rezultat bolj gotov. Ničkoliko nas je tu že imelo navidezne znake nosečnosti tako, da tem ni čisto za zaupati. Držim pesti še zate, ker zase jih že itak in tudi za druge nečakajoče na M ta mesec user posted image .
Drži se in želim ti user posted image ! Srečno!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.1.2007 14:10:16   
MP30
Tudi jaz NOČEM user posted image . Smo pridni in upamo na +, bomo pa videli konec meseca, oz. prve dni februarja!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.1.2007 15:13:33   
tasi81
Pri nas bi pa že mogl pritečt v ponedeljek, pa do danes še ni bilo nič. Me je tako bolelo in špikalo v trebuhu, da sem mogla it po test, ki pa je bil kot po navadi negativen. Zdej me pa na lepem nič več nič ne boli. Tale psiha je ena čudna reč, kaj lahko naredi iz človeka.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 47
17.1.2007 17:12:57   
Pandica
Tudi jaz se danes počutim veliko boljše kot včeraj in upam, da nebo user posted image  v ned. oz.pon.
Nekje na sredini drugega tedna bom pa tudi naredila test, če še je nebo, kar pa si močno želim tako zase, kot za tudi vse ostale, ki še čakamo kaj bo ta mesec.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.1.2007 8:36:49   
pina-1
Da se malo pofočkam. Je sicer ne pričakujemo v začetku februarja. Januarska je prišla in odšla. Sedaj pa pridno opazujem svoje telo in merim temperaturo, pa čekiram sluz.  stunfek tudi jaz "pišem diplomsko" iz spozanvanja svojega bodija. Pa listma in listam po netu. Upam, da bom tako pridna kot ti in bom hitro ugotovila kdaj je zemlja godna za oploditevuser posted image user posted image user posted image .

Sem slišala da naj bi letošnje lto bilo plodno leto. Tako pravijo tisti ki se z zvezdicami ukvarjajo. Jupii za nasuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.1.2007 9:04:13   
stunfek
Pina-1, jaz še pred pol leta sploh nisem sledila svoje M. Ko sem to morala storiti, ker mi je tako rekla zdravnica, kjer sem se trudila hujšat, sem šele videla, kako mi poteka ciklus. user posted image  Sedaj sem pa čisto fascinirana nad naravnim potekom cikla. Nad suhimi in vlažnimi dnevi - prej se mi tudi približno ni svitalo, da to sploh obstaja. Vesela sem, da sem spoznala te stvari. Pa še prav pridejo sedaj, ko se trudimo zanosit. Večina žensk o svojem ciklusu ne ve prav veliko, razen dolžino ciklusa. No, seveda so RR-jevka na tem forumu prava izjema. Tukaj imamo dober razlog, da se poučimo o vsem tem. Joj, kje je šele konec meseca...user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?