|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 8.1.2007 18:52:28
|
|
|
|
pika74
|
Oooooooo kdo se je oglasil - Špelka - kje si ti srce? A zagovor magistrske bo. Ja pridna pridna (tko kt jest heheh ). Na nek način te zastopim, da odlašaš z IVF... po drug stran bi te pa rada mal u tazadno, da bi blo fajn, če bi šla kmal spet na IVF. Zakaj? Zato, ker bi bla ti ful fajn mami in je škoda, da mora tvoja bebica čakat na to. Sam bom vljudna in te ne bom terala. Vem, da je težko... in vem, da nimam pravice, da ti solim pamet. Ko se boš sama odločila, takrat bo pravi čas za to. Poslušaj samo svoje srce in takrat bo pravi čas. Verjemi. Itak si brihtna punca. Sam še nekej, pol pa res neham težit. Jaz sem imela v prvo kratek postopek in je blo tko hitro vse skupaj mimo, kot bi mignil. Res. A se spomniš. Takrat, ko sva se srečale, si ti dala že celo kalvarijo skoz, medtem ko sem jaz vse skupaj zaključila v slabih dveh tednih in to s punkcijo vred. Zdej pa res neham . Neža81 - a tebe pa vetrovi matrajo . Kupi tvojmu kapljice Visine (za bolj jasen vid ). Glede vetrov pa tole: Punce, ki ste v IVF in ostalih ICSI postopkih, ginekologi v tem času svetujejo, da se izogibamo prehrani, ki napenja (fižol, ohrovt, zelje...saj same veste, kaj napenja). Skratka, jejmo čim lažjo hrano, ki ne bo težka za želodec in prebavni trak. Saj veste, jajčniki so stimulirani in delujejo malo bolj, kot običajno.... (vir: Pušenjak) Bolniške meni ni nihče omenjal in mislim, da bom zdržala do punkcije. Ob punkciji si bom pa vzela ene par dni, da pridem k sebi . Meni so naročili, da 15.1. pridem na prvi UZ in morda se bo takrat že kaj videlo. Čeprav ne pričakujem preveč, saj moram najprej dobiti M, ki mi že zamuja (danes je že 30. dan ciklusa). Uf sem se danes razpisala... lp
|