|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
6.1.2007 19:53:06   
bucka01
Asandra1 izkrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image ob rojstvu sinčkauser posted image klemena vse dobro vama želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.1.2007 19:59:33   
lokvanj
Čestitke Asandri1 za malega Klemena in seveda tudi očku! ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image

lokvanj

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.1.2007 22:40:04   
adriana_m
user posted image JANUARČICE 2007

Veseli dan - nick mamice - ime novorojenčka - teža in velikost - PDP -

NOVOPEČENE MAMICE:

27.12. - Bianka - user posted image  dvojčka Nik (2700 g, 48 cm) in Nejc (2800 g, 49 cm) - PDP 16.1.
29.12. -
 LUNA06 - Mark (3460 g, 53 cm) - PDP 5.1. 
1.1. -
 R1taAna-Lucia Soraya (3.445 g, 49 cm) - PDP 16.12.
1.1. - Lora16 -  Zala - PDP 23.12.
1.1. - tatam - user posted image  dvojčka Tosja (3200g, 48cm) in Anej (2950g) - PDP 29.1.
3.1. - Moj_mojNejc (3880 g, 52 cm)- PDP 21.12.
5.1. - Claudia - Mark (3860g, 55cm) - PDP 6.1.
6.1. - asandra1 - Klemen (3600g, 51 cm) - PDP 5.1.

Čakajoče user posted image :

1.1.   - Matejci 
6.1.   -  Jesse -  user posted image  
8.1.   - karolina* -  user posted image
- TanjaS
- laky 
- loja 
9.1.   - Barbid - 
Lana
10.1. - cat
- husa - user posted image
12.1. - kkatka 
- eva1 - 
Alja
13.1. - ajja - user posted image
14.1. - pikica27 
- Teja K.
15.1. - zojaB - user posted image
- rdarci
- metka_zone -
Nik
         - smrček - user posted image
16.1. - bučkica
- Adelina - 
Lana
17.1. - Urša08 - Nejc
18.1. - saska27
19.1. - polhek76
- klavdi
- zima07 - user posted image
20.1. - zvezdica5
- jerry 
22.1. - Jasnika
- bucka01 -  
Julija
       - adriana_m - David
23.1. - tanja24 -  Gal
         - onina - user posted image
24.1. - lencika27 
25.1. - Tinca7 - user posted image
26.1. - solzica 
- pikecpokec - 
Gal
27.1. - Cacka02 
- jagoda80
- polona25 
- Aja32 
- Mafin 
- Zvončica in Peterpan
- petraz 
28.1. - lokvanj 

30.1. - todler 
 - andrijana

Trenutno stanje:

user posted image
user posted image      8
user posted image user posted image     2

Asandra1 iskrene Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image T user posted image   K user posted image E... očiju in mamici ter korenjaku Klemenu! 

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 6.1.2007 22:54:25 >

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.1.2007 22:45:50   
adriana_m
Zojab kje si kaj? Si še doma? Javi se kaj kako ti gre...

Pozdravček. in user posted image user posted image user posted image user posted image zate!

Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.1.2007 8:15:52   
petraz
Dobro jutro...

Včeraj zevečer je rodila tudi naša Eva1!! Sporoča nam......

"Ker bila je prava lunca, rodila se je punca! Dne 06.01. ob 21 uri in 28 minut je na svet prijokala naša Alja, velika 53 cm in težka 3670 g! Julija, Andrej in Luka!"

user posted image user posted image user posted image  Čestitam.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.1.2007 10:13:46   
zima07
Asandra1, čestitke tebi in očiju za Klemenauser posted image ,

Eva1, čestitke tebi, očiju in malemu Lukcu za Aljouser posted image  !!!
(Pa ti je le uspelo med vikendom rodit-super...)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petraz, moram reči, da je bila tale ideja z izmenjavo gsm številk in obveščanjem, fenomenalna...zdaj je pa res fino preverjat RR forum, koliko januarčic je že "odrešenih"user posted image  ....

Februarčica LuLu, pozdravljena-lepo, da nas prebiraš-kdo ve, mogoče pa postaneš našauser posted image ...

Lepo nedeljo vam želim.....

LP 

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.1.2007 11:28:45   
zojaB
Pozdravljene punce,

Par dni sem imela internetni mrk in sem mislila, da se mi bo zmešalo, sem presedlala iz enega ponudnika k drugemu in zdej moram še par dni počakat, ker ne vem kaj ne morjo narest...mislim beda.
 user posted image Najprej ISKRENE ČESTITKE vsem novopočenim mamicam inuser posted image
user posted image njihovim sončkom user posted image
vsem želim veliko lepih in srečnih trenutkov
user posted image user posted image user posted image user posted image

adriana_m, hvala tebi in vsem, ki me podpirate mi želite da bi se mi situacija obrnila na bolje, res so bile vaše besede kot balzam za mojo dušo. Ostajam optimistična, saj bo bolje. Sej bo decu že enkrat kliker počil v glavi, samo mogoče bo pa takrat že prepozno. user posted image

Drugače pa prejšnji teden sem bila zelo aktivna, sem šla nabavlat še ploščice pa mizo in stole, pa upam da bom imela čas še za lučke naslednji teden. V hiši mojih staršev si urejam stanovanje, tko, da mi je včasih dan prekratek, tolk je dela.
No in verjetno posledično me je v soboto zjutraj zagrabilo in ni nehalo. Trebuh imam trd že 5 dni celo noč in dan, skoraj ne popusti, včeraj pa sem dobila še popadke in sem se lepo odpravila v P. Tam so mi naredili CTG pa pregledal, odprta sem 2 prsta, popadke sem tud mela ampak ne dovolj močne, zato se je zdravnica odločila, da me pošlje še malo domov. Situacija je danes enaka. Trebuh trd kot kamen, špika me tudi skos, ampak v nerednih presledkih. Zdej moram čakat, da se začne zares. Upam, da kmalu. Me je pa včeraj zagrabla kar malo panika, ko je zdravnica rekla, naj počakam ker se mora posvetovati z glavnim zdravnikom če me obdržijo ali spustijo domov. Šele takrat me je udarlo, da zdej bo šlo pa zares.

Nč, grem kuhat kosilo. Uživajte, se tipkamo.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.1.2007 11:31:28   
Barbid
Živjo

Uf, kako lepo je brai RR, vsak dan nekaj novega.
Ene prej, druge kasneje.
Petraz - hvala ti za obveščanje.

VSEM MAMICAM ISKRENE ČESTITKE ZA  user posted image  IN VELIKO SREČE user posted image user posted image user posted image , OČETJE VAM PA SE JE ZAČELO NEKAJ NOVEGA A.....user posted image .

VSEM ŽELIM VELIKO LEPIH TRENUTKOV IN POLNO LJUBEZNI user posted image .

Jaz sem nocoj imla kar težko noč - malo popadkov, pa sem že mislila da bo le prišla naša pikica, bi blo tko fino 7.1, ati pa ima 1.7 - amak verjetno ne bo nč iz tega. Zdajle je čisto mirna in očitno je pozabila, da se mora "spakirat" in se odpraviti v "širni svet".  Tko ji je lepo v meni,  da sploh ne vem, če bo prišla user posted image  ?
Kontro imava 11.9, čeprav je rok 9.1. IN ZDAJ LEPO ČAKAVA . Ob tem se najbolj sekira in je živčen "očka". Tko si jo želi  komaj čaka da pride njegov "princeska".
Ona pa naju že zdaj......  malo vleče za noska user posted image .

No, komaj čakam naslednje novice na RR. Še dobro da imamo internet, da se nam vsaj kaj dogaja - zdaj ko čakamo.

Lep pozdravček,
Barbi

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.1.2007 11:33:58   
Barbid
Se opravičujem..... mojim "tipkarskim" napakam.

Kontrolo imam 11.1 ob 8. Če je še katera naročena ta dan v porodnišnici  - v sprejemni, se lahko spoznava.....

Barbi

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.1.2007 13:31:30   
Blacky30
Kak vas je fino brat. Jaz sem rodila 27.1.2005 (PDP 23.1.2005) in mi vse to branje kar obuja spomine. user posted image

Tatam, mene pa zanima, ko sem brala vašo porodno izkušnjo, kako to, da se niso odločili za CR? Ali niso vedeli, da je eden v prečni legi? Da je moral tako trpeti revček ubogi. Držim pesti, da boste kmalu vsi skupaj doma. Jooj, bo veselo.
Občudujem tako velike družine!user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.1.2007 14:05:09   
Adelina
Čestitke novima mamicama asandri1 in Evi1user posted image user posted image user posted image .
tatam, vam pa želim, da se boste čimprej skupaj crkljali doma.user posted image
Adriana_ m tebi pa seveda čimprejšnje okrevanje!user posted image

Sicer pa mene skoz nekaj zvija, pa se potem spet vse umiri in zaenkrat še kar ostajam z vami.
Barbid, jaz imam kontrolo 11.1. v sprejemni, sam bom verjetno prišla kasneje, ker nimam ure in mi je tud zdravnica rekla, da se ne mudi zjutraj, ker je itak gužva, tako da se najbrž ne bova videli-mogoče pa le; po vsej verjetnosti bom prišla okrog 9-9.30.

Pozdravček, Adelina

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
7.1.2007 18:02:13   
LUNA06

NOVOPEČENE MAMICE:

27.12. - Bianka - user posted image  dvojčka Nik (2700 g, 48 cm) in Nejc (2800 g, 49 cm) - PDP 16.1.
29.12. -
1.1. -
1.1.
- tatam - user posted image  dvojčka Tosja (3200g, 48cm) in Anej (2950g) - PDP 29.1.
7.1. - eva1 Alja (3670g, 53 cm) - PDP 12.1.

1.1.   - Matejci 
- TanjaS
- laky 
- loja 
9.1.   - Barbid - 
Lana
10.1. - cat
12.1. - kkatka 
14.1. - pikica27 
- Teja K.
- rdarci
- metka_zone -
Nik
16.1. - bučkica
- Adelina - 
Lana
17.1. - Urša08 - Nejc
18.1. - saska27
19.1. - polhek76
- klavdi
20.1. - zvezdica5
- jerry 
22.1. - Jasnika
- bucka01 -  
Julija
       - adriana_m - David
23.1. - tanja24 -  Gal
24.1. - lencika27 
26.1. - solzica 
- pikecpokec - 
Gal
27.1. - Cacka02 
- jagoda80
- polona25 
- Aja32 
- Mafin 
- Zvončica in Peterpan
- petraz 
28.1. - lokvanj 

30.1. - todler 
- andrijana

Trenutno stanje:

user posted image
user posted image      8
user posted image user posted image       3

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 7.1.2007 18:03:06 >

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
7.1.2007 18:05:29   
LUNA06
Oj!
Danes se javljam zelo na hitro, sem bolj lena za pisanje.....

Claudia, asandra1, eva1 .....čestitke vsem mamicam in njihovim pikcem!user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.1.2007 18:35:07   
Urša08
Najprej čestitke novopečenima mamicama Asandri 1 in Evi 1 za njuna sončka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In veliko srečnih trenutkov v družinskem življenju.

Vsak dan je več mamic in manj nas, ki na ta trenutek še čakamo.  Jaz se počutim kar ok, samo ko ne bi tako zatekala. Jutri zjutraj grem na amnio in vam poročam.  Ker vas ima jutri kar dosti rok, želim vsem, ki boste rodile čim lažji porod.

Papauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.1.2007 22:41:27   
smrček
Čestitke novopečenim mamicam tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pdp se tudi vztrajno bliža (15.1) mene pa vse bolj postaja strahuser posted image  Mogoče zato, ker že vem kaj me čaka.... pa 1001 (nepomembna) skrb me še priganja.
Konec koncem, pa dajmo zdržat še teh par dni...

Tole se tudi meni zdi super, da javite katera je rodila. Ker nisem spremljala celotne teme mi prosim mal povejte kateri pošljem SMS, ko bo pri nas prišlo do kakšne spremembe in ne bomo več 2v1user posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.1.2007 11:32:08   
karolina*
kje ste vse januarčice danes...še spite ali ste pobegnile vse v P user posted image

jaz imam danes rok, pa se zaenkrat še čisto nič ne dogaja. že dva dni me zvečer sicer rahlo špika v spodnjem delu trebuha vendar nič konkretnega, tako da ne vem kaj naj si mislim...Zvečer imam občutek kot da je to to, potem pa zaspim kot polhek in me ne ščipa nič več...Jutri imam kontrolo, če se danes nič ne zgodi, pa bomo videli, kakšno je stanje.

Me pa nekaj drugegega skrbi. Moj je v službi in ima do doma cca pol ure. Če se bojo pričeli popadki me niti toliko ne skrbi, ker vem, da naj bi trajali toliko časa preden grem v P, kaj pa če mi odteče voda...Takrat je pa potrebno kar najbolj hitro v P, pol ure čakat je verjetno preveč... Tudi jaz si želim, da bi rodila popoldan ali zvečer ali čez vikend... no, ukazat pa itak ne morem...bo kar bo, kajne, bom že dobila kak prevoz...

No, imejte se lepo, pa oglasite se kaj...

Asandri1 in Evi1 pa iskrene čestitke

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.1.2007 12:45:33   
LUNA06
Ojla!

Ne nismo šle use u P, ene smo tam že opravle...na srečo.

Karolina* nej te ne skrbi.Če ti slučajno odteče voda, pokliči dragega nej pride domov.Ta čas se ti lepo stuširaj in pripravi.Sej ni take panike.Meni je odtekla ob štirih, pa sem prišla v P šele ob pol šeste.Sem pa sedaj zvedla, da se priporoča prevoz z rešilcem, ker naj bi bila po odteku vode v ležečem položaju.Tako da tud rešilec ni slaba ideja.

Mi smo super, mali pridno panča in papca.Odkar smo prišli it P se je zredil za 100 g, kar je odlično.Je pa pravi mali živc, ne more bit pri miru, nonstop obrača glavo in brca, obnaša se baje tko kot bi biu star že 1 mesec (tako pravi babca).
Zdej se bom mogla res potrudt in dat kako slikco gor.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.1.2007 13:18:47   
LUNA06
Evo uspelo mi je dat slikce gor.Mapca je MARK, geslo pa moj nick.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.1.2007 13:31:29   
onina
Joj, kakšen srček je!!! Čestitek!! Vidim, da je imel tudi tiste rokavičke, da se ne praska - poznam to zadevo, vendar nisem kupila - pa je fajn imet?
Luna06, daj še to povej, koliko ti je odtekla voda - ful ali čisto malo?
Ja, drugače pa, ko ti odteče voda, moraš bolj ležat, dokler te v porodnišnici ne pregledajo. Rešilca ravno ne bi klicala, bi pa poklicala mojega v službo in ga počakala v postelji. Potem bi šla v avto in se zadaj ulegla - pa baje je fajn, da ima nekaj pod ritjo, tako da je rit malce višje od hrbtenice.
Pozdravček.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.1.2007 13:38:34   
LUNA06

NOVOPEČENE MAMICE:

29.12. -
1.1. -
1.1.
- tatam - user posted image  dvojčka Tosja (3200g, 48cm) in Anej (2950g) - PDP 29.1.
6.1.laurago - user posted image  dvojčka Gaber (2220g, 47cm) in Gašper (2200g, 46cm)7.1. - eva1 Alja (3670g, 53 cm) - PDP 12.1.

1.1.   - Matejci 
- TanjaS
- laky 
- loja 
9.1.   - Barbid - 
Lana
10.1. - cat
12.1. - kkatka 
14.1. - pikica27 
- Teja K.
- rdarci
- metka_zone -
Nik
16.1. - bučkica
- Adelina - 
Lana
17.1. - Urša08 - Nejc
18.1. - saska27
19.1. - polhek76
- klavdi
20.1. - zvezdica5
- jerry 
22.1. - Jasnika
- bucka01 -  
Julija
       - adriana_m - David
23.1. - tanja24 -  Gal
24.1. - lencika27 
26.1. - solzica 
- pikecpokec - 
Gal
27.1. - Cacka02 
- jagoda80
- polona25 
- Aja32 
- Mafin 
- Zvončica in Peterpan
- petraz 
28.1. - lokvanj 

30.1. - todler 
- andrijana

Trenutno stanje:

user posted image
user posted image       10
user posted image user posted image       3

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.1.2007 13:47:05   
LUNA06
Ja res ma rokavičke proti praskanju, je kr fajn ja.Jih je meu že v P, ker je bil takoj ful popraskan.Moram rečt da ful pomaga, pa tak boksarček mi deluje z njimi.

Najprej sem ležala v postli, ko se mi je zdelo da neki počas curi, potem sem se pa dvignla in je šlo kar precej vn, potem sem šla na WC je teklo samo od sebe, čez slabih deset minut ko sem sedela, se je pa sept ful usulo.Ne morem rečt kolk je tega količinsko, sam na občutek je ful, tko da veš da je to to.Sicer sva na začetku še mal vohala, če ni kej druzga, sam ni smrdelo, tako da....
Ma jst pa bi poklicala rešilca če dragega ne bi blo doma, zakaj pa ne.Sej če ti odteče voda, veš da je to to.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.1.2007 13:57:36   
karolina*
Luna06 hvala za nasvet... Če pride do tega bom najverjetneje kar mojega poklicala in se ulegla ter počakala da pride, potem bomo pa šli ...

Mark je pa tak cukrček...Res prelep otroček :)

Še nekaj- vidim, da imaš tudi ti lupinico od Traxxa. Midva je nisva še poskusila  namontirat v avto- predvidevam da je postopek enostaven oz. tak kot kaže na sliki? Moram še kaj drugega posebej pazit ali ni nič kompliciranega?

Lep dan

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.1.2007 14:51:44   
lokvanj
ČESTITKE EVI1 IN NJENI MALI PIKICI!!! VELIKO LEPIH TRENUTKOV Z MALIMI NAVIHANČKI!user posted image user posted image user posted image

lokvanj

Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.1.2007 15:04:11   
adriana_m
Hi, danes se malo bolej pocutim, pa se spet malo javljam. Do srede upam, da bom toliko bolje, da bom prilezla do ginekologinje...

Kar se tice odtekanja vode... Jaz sem enkrat zinila na telovadbi za nosecnice, da so nam rekli na šoli za starše, da ni taka panika če voda odteče, da morš takoj v porodnišnico (nekaj sem si slabo zapomnila ziher)..in sem naletela na tempirano bombo. Sestra je čisto ven padla, da to nikakor ni res, da če ODTEČE VODA; TAKOJ LEŽAT IN REŠILCA: Z nosili te morajo odneasti, pika. Kasneje sem  tudi slišala primere, kako so se otrokom poškodovali možgani, ker tekočina deluje kot air bag, potem pa ko odteče voda z glavico zadeva v tvoje kosti.. tko, da jaz po njenem predavanju ziher kličem samo rešilca!!!

Luna a si izvedela za razprodaje, baje je v HM znižano do 70% tudi za bebice in da imajo nore stvari ...
Jaz sem že vse nabavila, ne bomo nič več zapravljali, pa še avto smo kupili in sedaj je moj proračun obsojen na strogo varčevanje. In prav uživam v tem varčevanju, ker sem tok hepi zarad novega avtka! Ima ful placa v prtljažniku in enostavno je super družinski avto, otroček ima zadaj mizico, na kateri lahko riše itn...

Eva1 Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  K user posted image  E ! ! ! !

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 8.1.2007 15:06:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.1.2007 15:30:56   
LUNA06
Mamo Traxx-ovo lupinco ja.Ni noben problem montirat, midva ga dajeva zaenkrat zadaj, ker ima naš "ta velik" avto spredaj še airbag, ki se ga ne da izklopt.Enostavno daš en pas spredaj, drugega zadaj in zahaklaš za kavelčke.Res je hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?