zojaB
|
Pozdravljene punce, Par dni sem imela internetni mrk in sem mislila, da se mi bo zmešalo, sem presedlala iz enega ponudnika k drugemu in zdej moram še par dni počakat, ker ne vem kaj ne morjo narest...mislim beda. Najprej ISKRENE ČESTITKE vsem novopočenim mamicam in njihovim sončkom vsem želim veliko lepih in srečnih trenutkov adriana_m, hvala tebi in vsem, ki me podpirate mi želite da bi se mi situacija obrnila na bolje, res so bile vaše besede kot balzam za mojo dušo. Ostajam optimistična, saj bo bolje. Sej bo decu že enkrat kliker počil v glavi, samo mogoče bo pa takrat že prepozno. Drugače pa prejšnji teden sem bila zelo aktivna, sem šla nabavlat še ploščice pa mizo in stole, pa upam da bom imela čas še za lučke naslednji teden. V hiši mojih staršev si urejam stanovanje, tko, da mi je včasih dan prekratek, tolk je dela. No in verjetno posledično me je v soboto zjutraj zagrabilo in ni nehalo. Trebuh imam trd že 5 dni celo noč in dan, skoraj ne popusti, včeraj pa sem dobila še popadke in sem se lepo odpravila v P. Tam so mi naredili CTG pa pregledal, odprta sem 2 prsta, popadke sem tud mela ampak ne dovolj močne, zato se je zdravnica odločila, da me pošlje še malo domov. Situacija je danes enaka. Trebuh trd kot kamen, špika me tudi skos, ampak v nerednih presledkih. Zdej moram čakat, da se začne zares. Upam, da kmalu. Me je pa včeraj zagrabla kar malo panika, ko je zdravnica rekla, naj počakam ker se mora posvetovati z glavnim zdravnikom če me obdržijo ali spustijo domov. Šele takrat me je udarlo, da zdej bo šlo pa zares. Nč, grem kuhat kosilo. Uživajte, se tipkamo.
|