|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
5.1.2007 9:03:56   
eva1
Jutro!

Še ena neprespana noč-joj tale naš Lukec ga tako sračka ponoči, da še takrat ko sem ful zmatrana in zaspana ne morem spat, ker pa on rogovili! Tale luna ga vsak mesec za kakšen teden poheca z njim-res vsak mesec ena in ista zgodbauser posted image ! No ja pa važno da vsaj vmes kolikor toliko spi!

Drugače pa sem malo včeraj spraševala, v porodnišnici, če imajo gužvo-pa je rekla babica da so vse po roku, pa da se kr nč noče začet dogajat...da kr čakajo, pa čakajo...ojej...jaz pa lahko rečem,da sem padla kr v eno tašno stanje, ko mi je čisto vseeno, če danes rodim, al pa čez 2 tedna! Itak ima kr občutek, da ne bom kr še rodila, da bom kr s tem trebuhom okol še šetala user posted image user posted image ! mah ja-sej bolj da nič ne pričakujem, ker se mi vsak dan tako vleče...včeraj zvečer sem rekla, danes pa nebi mogla it rodit tok sem zmatrana, danes pa da še ne morem, ker sem se ful prehladila pa me nekaj grlo boli...eh ja kdo bi razumel user posted image user posted image

Bucka-dobro zrihtaj pri G, pa poročaj!

Luna-ja kakšne slikice bi bilo res lepo vidt...

barbid-kje siiii???

pa petraz-da nam ni kam pobegla, k se nič ne javiuser posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.1.2007 9:07:13   
eva1
No bucka vidim da si že zrihtala-ja jaz sem imela samo CTG včeraj, druga pa bi mogli kao v porodnišnici narest-UZ, pregled,amnio...pa noben nč, tako da sploh ne vem, če sem že kaj odprta-me niso pregledali že ful dolgo(okoli 35 tedna nazadnje), tako dabrezveze teli G so pa res čudni! Eh ja...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.1.2007 9:16:55   
petraz
Drage januarčice!

Z veseljem vam sporočam, da sem danes zjutraj ob 8:31h, prejela SMS od naše Claudije, ki nam sporoča....

"Danes je na svet prijokal mali MARK. Velik je 55cm, tehta pa 3860g."

Čestitam še enkrat...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.1.2007 9:21:46   
eva1
Čestitke še za enega korenjaka Markauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.1.2007 10:41:15   
Barbid
Živjo

Še sem med vami. Včeaj sem imela ctg, pa vaginalni pregled, nč se še ne dogaja, odprta sem  cm, tolk kot 29.12, moja LANA se očitno ima prav fajn v meni.

Rok imam 9.1, ampak me je naročila 11.1.

Tako da zdaj čakam, da mi odteče plodovnica ali pa dobim popadke, če pa ne.... pa bomo videli kaj bodo rekli 11. Če je vse ok,. te pustijo najdlje lahko čez rok 10 dni, torej enkrat do 19 bom že rodila.

Je pa tole čakanje tko mučno. Najbolj me ob tem obremenjuje ON , k je bl živčen kot jaz. Ampak, če LANA še ni pripraljena, pač še ni, kaj naj zdaj.

Skratka, čakava in bereva RR....

LUNA: no, pa si doma s svojim Markom - zdaj pa je drugačno življenje, a ?

Tko, vse prav lepo pozdravljam in čakam, katera bo naseldnja.

Aha, dekompresija:  jaz še hodim, se poskušam naročit, pa nobena ne digne tel. - sporočim.

Pozdrav

Barbi

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.1.2007 11:12:08   
pikecpokec
Evo spet malo mene! upam da me še niste čisto odpisale, ampak s fantom sva se preselila in še nimava interneta, tako da... edino če se uspem privleči do knjižnice. smo klicali na t-2 in so rekli da imajo neke težave s telekomovimi kabli ampak da naj bi zdej to že odpravili in da bojo kmali naštimali internet. Res se mi zdi da si brez interneta v čistem informacijskem mrku. a ni tko?

Torej, včeraj sem bila na CTG-ju, pa je vse v redu, na UZ je pa G ugotovila, da je mali fuuul velik (ma že 3100 g), kar sicer samo po sebi ni tko veliko, ampak glede na mojo velikost (oz.majhnost) je tole idealna teža in velikost. Ampak jst mam rok šele 26.1.! Kolk bo pa šele do takrat zrastu! Je rekla G, da že tud vse gibe izvaja take, da je že pripravljen na izhod, in da bi blo idealno če bi se rodil v naslednjih dneh. Sam men se trebuh ni še nč spustil (sej je to znak, ne?), tko da ne vem če si kej želi ven. G nama je predlagala velik seksa, ampak sm že tko neokretna, da mi nč kej ni do tega. Sam bomo vseen probali dans, pa da vidimo pri čem smo. men bi blo zlo fajn če tole ne bi več predolgo trajalo, ampak zadnje čase tile nači malčki kr nočejo ven, ne?

upam, da se bom naslednjič že lahko oglasila z lepo novico! 

Zdržite še malo! kmalu bomo že lahko videle svoje prste na nogah!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.1.2007 11:13:21   
asandra1
Ojla!
To ni fer, zdaj me bote pa kar lepo po vrsti začele prehitevat!
Saj se hecam, Claudia - BRAVO, ISKRENE ČESTITKE!user posted image
Danes sem bila v P, naredili so mi samo ctg in me zopet naročili čez štiri dni, jaz res ne vem, ali res vse po ctjju vidijo?Vaginalnega pregleda že od 35 tedna nisem imela. Od danes naprej ne bom več jamrala, kako komaj čakam, da že bo, ampak se bom prepustila usodi, mogoče pa hoče mali pridit ven na atijev rojstni dan (18.1.).pustimo se presenetit, a ne?
Lepo se imejte!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.1.2007 12:17:32   
Barbid
Živjo

Sem se naročila na dekompresijo - ponedeljek ob 13. Ima še katera to uro, da se spoznamo ?

p.s: asandra: ne se sekrirat če te vag.niso pregledal. Saj si šele v 35 t in če res ni kaj posebnega, te še kar malo pustijo.
So pa ti vaginalni pregledi zelo neprijetni in lahko boleči. Meni so ga delali dvakrat  - enkrat tko,  (v 38 t), da ti ugotovi kakšna je plodovnica - ta prgled ful boli in po njem malo krvaviš, drugi  39 t - pa je bil tudi vaginalni - malo drugačn, je pa samo pogledala kolk sm odprta. Ne eden ne drug ni prijeten. 

Lp
Barbi

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.1.2007 13:31:27   
bucka01
Claudia user posted image user posted image user posted image user posted image za malegauser posted image  Markauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.1.2007 14:07:47   
Adelina
Claudia, čestitke za malega "velikega" Marka!user posted image user posted image user posted image

Pri meni tudi ni nič novega, sicer me je včeraj nekaj čudno zvijalo vsake toliko časa, ampak se je potem vse skupaj umirilo in se nič ne dogaja. Sedaj hodim celo na krajše sprehode in mi prov paše po skoraj dveg mesecih malo svežega, hladnega zraka. Sicer me vse boli, ampak če sedim ali ležim je še huje oz. vsaj takrat ko vstanem.

Sicer pa vaginalni pregledi niso obvezni, če ginekolog ne posumi, da se morda že odpiraš oz. četudi se odpiraš, ni potrebe po vsakokratnem pregledu. Preden si odprta 10 cm, se sigurno začnejo popadki ali pa odteče voda in dojenček ne bo kar skočil ven. Mene tudi ni zdaj zdravnica nič pregledala, čeprav sem ravno zaradi prezgodnjega odpiranja v bolnici ležala mesec in pol. Tako da čim manj skrbi pa bo. Ko bo čas, se bo že začelo!

Pa-pa

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.1.2007 14:13:22   
asandra1
Ja, saj čim manj se obremenjevat, pa bo.
Barbid: jaz sem v 40. tednu, od 35. nisem imela vaginalnega pregleda, samo očitno res ni potrebe, pa se zdravniki ne odločijo......

lp

Življenje je lepo!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.1.2007 14:32:31   
petraz
Lep pozdrav še enkrat...

V sredo sem imela prvi CTG in mi je zdrvanik rekel, da je lep ctg, ter da sem vidimo čez en teden, tako, da sem naročena 10.01. na ponovnega...  Včeraj pa sem imela pregle pri G., ki mi je povedala, da je maternični vrat še zaprt in visoko, tako, da ni pričakovati, da bo pred rokom in me naročila 18.01. na ponovni pregled.

Dojenček lepo raste in se razviaj... Sedaj tehta že 2800g, tako, da bomo res imeli še enega težkega dojenčak..user posted image  

Sama sem se zredila v teh treh tednih kar za 2,5 kg, tako, da bi morala sedaj malo paziti na kg, saj jih imam skupaj že 15 viška. Pri Anžetu sem se zredila 17 kg, pa sem upala, da se sedaj ne bom toliko... a očitno ne bo šlo... Sicer se ne obremenjujem s tem, kako jih bom potem dol dobila, saj sem jih po prvem porodu že po petih tednih kar 13kg.

In kako kaj naše mamice!?? Kako je sedaj živlenje?? A se je tatam kaj oglasila, kako je z Anejem..  Upam, da so se zadeve utredile in da bodo kmalu doma...user posted image

Lep dan še naprej...

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.1.2007 14:43:19   
Urša08
Ojla!

Claudia čestitam za sinčka Marka.

Tako jaz sem prišla iz porodnišnice. Zjutraj so mi naredili ctg in je bil soliden. Potem so me dali pa še na ultrazvok, na katerega sem čakala 3 ure, ker so imeli nenormalno veliko porodov in zapletov. Na ultrazvoku so ugotovili, da imam malo porodne vode in me naročili v ponedeljek že na amnio. Aja pa baje bolj drži prvi rok poroda (11.1) in ne 17.1. Drugače pa ima naš sonček že 3kg.

Lep pozdrav!
user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
5.1.2007 14:59:30   
karolina*
Claudia čestitke ob rojstvu sinčka!!! user posted image

jaz sem pravkar prišla iz P kjer sem imela kontrolo-ctg ki je zaznal malček popadkov, ampak nič konkretnega, tako da so me poslali nazaj domov. G me je pregledala, pa pravi, da sem še vedno odprta samo 2 cm in da nič ne kaže, da se bo kaj zgodilo, tako da moramo še malček počakat...Naslednjo kontrolo imam v torek 09.01., en dan za PDP, če se pač do takrat ne bo nič zgodilo.

Pozdravček vsem

< Sporočilo je popravil karolina* -- 5.1.2007 15:00:38 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
5.1.2007 17:48:01   
LUNA06
Ojla!

Čestitke Claudii za Marka!!!!!
Zdaj pa hitro priznaj, da je to nekaj najlepšega v življenju.

Midva z Markom sva super.Danes smo šli že na prvo "potovanje" z avtom, smo šli zrihtat papirje.Mali se ni sploh nič pritoževal, lepo je spančku v svoji lupinci, očitno u paše, da se malo trese.
Danes ga je babca spet tehtala, nism mogla verjet, v dobrih treh dneh je dobil že 80 g.Ja če pa tako rad papca.Tudi drugače je priden, edino ponoči še jokca.
Smo pa drugače danes imeli PDP.

Zanima me če veste kje se dobi rojstni list in davčno številko.Se mi zdi da s rekli v P, da rojstni list pošlejo na dom, pa zaenkrat ni še nič, danes je prišla edino odpustnica.

Vaginalnega pregleda tudi meni niso delali, zadnjič nekje na polovici nosečnosti, pa še to samo zato, ker sem imela glivice.Tudi zadnji dan pred porodom, ko sem imela redni pregled, me niso spodaj pogledali, pa sem bila sigurno že odprta, saj sem potem ponoči prišla v P s 4 cm odprtega.

Drug teden so razprodaje.A mislte da so tud otroške cunce kej znižane?Recimo v H&M, u BC in Arielu verjetno niso.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
5.1.2007 19:03:28   
ajja
Claudia, čestitke ob rojstvu sinčka! Pa srečnemu očku seveda tudi!user posted image user posted image  Sploh pa vse najlepše malemu Marku! user posted image

Jaz tudi že komaj čakam, ampak našemu se še ne da iz trebuha.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
5.1.2007 20:19:05   
bucka01
Ojla user posted image
Luna06 sprašuješ kako je z rojstnimi listi in d.š. Jaz sem pri Aljažu dobila rojstni list domov po pošti ker pač ni bil rojen v svoji občini potem pa sem z tem rojstnim listom odšla na davčno upravo da so prepisali podatke ter potem tudi davčno dobila po pošti.
Vendar je tega že skoraj 7 let nevem če je postopek še isti ampak mislim da se dosti ni spremenilo.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
5.1.2007 21:43:17   
zima07
Claudia, čestitke za malega korenjaka!

Luna06, meni so včeraj na CZSD rekli, da rojstni list dobim po pošti (ker midva nisva poročena, sva šla včeraj uredit očetovstvo in nama je bilo rečeno, da je to to-potzrdilo o očetovstvu dam v porodnišnici, ko bodo izpisovali podatke in rojstni list bi naj dobila po pošti domov)-verjetno malo dlje traja...

Kar se razprodaj tiče, slišala sem, da je v H&M že sedaj kar nekaj stvari 50% znižanih...pa mislim, da razprodaje (zimska kolekcija) velja tudi za otroške trgovineuser posted image ..

Nič, mirno noč in lep vikend želim vsem skupaj! 

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
5.1.2007 22:37:22   
tatam
Pozdravljene!

Najprej bi se opravičil , ker nisem prej nič poročal, a so dnevi trenutno skoraj prekratki.
Moji trije so sicer še vedno v bolnišnici , vendar je stanje bistveno manj napeto kot je bilo.Anej je včeraj prvič prespal ob mamici in pri njej tudi papcal. Njegovo zdravstveno stanje ni več tako zaskrbljujoče , razen zlatenice ki ga je danes spet oddaljila od mamice za 2-3 dni. Čakamo še nekatere izvide preiskav , ki so mu jih opravili zaradi zapletov ob porodu. Sicer pa se mi zdi najbolj pomembno to da vse njegove življenjske funkcije delujejo brez tuje pomoči.Očitno je res pravi borec , kot je ena od vas zapisala ob čestitki.
Pred tem je tudi Tosja zapustil mamico , saj so tudi njega odpeljali na "sončenje".Če bo vse ok bo jutri nazaj.Drugače sta oba velika zaspanca in posledično bolj slaba jedca , predvsem Tosja hitro zaspi ob hranjenju.
Toliko  zaenkrat z moje strani in še enkrat hvala za vse čestitke in moralno podporo ki smo je bili deležni z vaše strani.

Prvi A od TATATAM

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
5.1.2007 23:29:22   
eva1
prvi A od tatatam, zelo lepo da tako javljaš kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image , sem prav vesela, da gre na bolje, zlatenica je še najmanjša težava,  močno držimo pesti da bodo vse preiskave ok...in seveda da boste vsi skupaj kmalu doma! En lep pozdravček vsem vam od nas januarčič(pomoje lahko kar tako napišem)user posted image

Drugače pa spet ne morem spat-pa malo spet pred rač. sedim, a pred TV-hvala bogu za vso to tehniko, ker drugače bi se mi zmešalo od dolgega časa!

Glede sprehoda-jaz grem vsak dan za kakšno urco na sprehod, sploh se ne ukvarjam, kjer me bo zagrabo-če bodo popadki bom že do doma prišla, če pa bi voda toliko odtekla, da bi bila vsa mokra, pa bi že nekoga poklicala naj pome pride! Bolj me skrbi, kako bom rešila zadevo, če se bo začelo, ko bo moj v službi(ponoči), pa ne bo mogu dam pridt, tast gre ravno drug teden spet na kemoterapijo in ga 4 dni ne bo doma...hm...kaj pa potem-no v tem primeru, pa res ne vem kaj bom naredila-glede prevoza in varstva za Lukca mislim), ampak nekako bom mogla uredit! Samo res ne vem kakouser posted image user posted image user posted image Prav zaradi teh težav bi rada rodila za vikend, k bi še vse nekako se poklapalo-eh...ja spet pobožne željeuser posted image user posted image user posted image

Se je pa pri meni vse nakako umirilo-manj je lažnih popadkov, manj bolečin...zanimivo, sem mislila da je tega na koncu vedno več, ne pa da se umirjauser posted image -no sicer še otrdeva trebuh, ampak ni tašne panike, pa mama se je tudi umirila malo, sej še brca, samo ni več tistih intenzivnih gibov!

Moj dec pa je šel danes mal ven, tako da sem sama, upam da ne bo preveč user posted image prišel dam! Pravi, ker je preskočil veseli december(je bil res bolj kot ne skoz doma), da pa bo imel veseli januaruser posted image user posted image user posted image

LUNA-mi smo dobili roj. list kakšne 3-4 tedne po porodu šele, pa davčno tut, sam se ne spomnem, mislim,da so nam jo tut po pošti poslali-najbolj da na DU pokličeš pa vprašaš! Res ful lepo, da je mali tako pridkan-veliko je in spi...naš Lukec je bil tudi priden dojenček in me kr malo skrbi, da bo pa ta čebelica pravo nasprotje-no upam,da ne ...če bo kej po meni pa po Lukcu, pol bo bolj zaspane in lačne sorteuser posted image user posted image user posted image , če bo pa po atiju, pa hm,hm...bomo videli!

Tako, zdej grem pa še malo na kavčuser posted image , nočko!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
6.1.2007 13:17:33   
adriana_m
Na hitro se spet javljam. Moja decembrska viroza se ni nehala udrihati po meni. Pred dvemi dnevi sem bila v porodnisnici zaradi povisane temperature. Sumili smo na zastrupitev s skampi (za novoletno vecerjo jih jeva vsako leto po tradiciji...), ker sem imela 5 dni hudo drisko. Medtem ko ginekologinja ni nic ukrepala, me je v porodnisnici dezurna zdravnica resila najhujsega. Takoj je napisala antibiotike (zadnji hip), ker je bila tisto moja najhujsa noc v nosecnosti. Eno uro me je tresla taka mrzlica ponoci, da sem bila cela v krcu, zavita v tri odeje, moj me je drzal v objemu in grel s svojim telesom, jaz pa ledeno mrzla, v takem krcu sem bila, da sem mislila, da bom ze od tega dobila porodne popadke. Naslednjo uro me je oblivala vrocina, ki je prisla na 39,1, tudi po treh lekadolih ni hotela pasti, zato mi je moj dajal mrzle obkladke z brisacami po celem telesu. Brisace so se kar pususile na meni... Potem sva v uri in pol koncno zbila vrocino in sva bila resena... Ko sva klicala v porodnisnico sploh nisva dobila na linijo zdravnice, da bi nama dala kaki napotek, samo nekaj so prevezovali drug na drugega ves cas. Ce bi bila jaz malo boljsa bi sla tja, razmisljala sva tudi o resilcu, vendar sva rekla poskusiva se z obkladki. Tale zdravstvo je malo mem...Clovek si mora znati v prvi vrsti sam pomagati!

Sedaj sem 10 dni na antibiotikih in preden se ne pozdravim, ne grem rodit nikakor! Saj niti nimam moci. Krvna preiskava ja pokazala vceraj, da imam vnetje necesa (pa ne vedo kaj - najverjetneje so ogrozena pljuca).
No evo izgleda sem jaz vse tezave kasirala na koncu nosecnosti, ker jih je bilo prej toliko manj.
Otrok je zelo miren, skoraj nic se ne premika, sedaj sem primorana steti gibe, iz prejsnjih 500 na dan bom se kako vesela, ce jih bo 10. DO sedaj samo 2 giba in kolcanje. Ampak saj kolcanje ne steje.

Claudia cestitke user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image !
In Tatatam user posted image user posted image user posted image  za Aneja pa da hitro okrevas!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
6.1.2007 13:27:56   
adriana_m

user posted image JANUARČICE 2007

Novopečeni mamici (pobegnili k decemberkam):

Veseli dan - nick mamice - rodila - z imenom -PDP -

27.12. - Bianka - dvojčka Nik (2700 g, 48 cm) in Nejc (2800 g, 49 cm) - PDP 16.1.
29.12. -
 LUNA06Mark (3460 g, 53 cm) - PDP 5.1.

Mamice z malimi zaspančki (pobegnile od decemberk):

1.1. -
 R1taAna-Lucia Soraya (3.445 g, 49 cm) - PDP 16.12.
1.1. - Lora16 -  Zala - PDP 23.12.
3.1. - Moj_mojNejc (3.880 g, 52 cm)- PDP 21.12.

Novoletno dvojno darilo:
1.1.2007. - tatam - dvojčka Tosja (3200g, 48cm) in Anej (2950g) - PDP 29.1.

5.1. - Claudia - MARK (3860g, 55cm) - PDP 6.1.

Čakajoče user posted image :

1.1.   - Matejci 
5.1    - asandra1 - user posted image
6.1.   -  Jesse -  user posted image  
8.1.   - karolina* -  user posted image
   - TanjaS
   - laky 
   - loja 
9.1.   - Barbid - 
Lana
10.1. - cat
  - husa - user posted image
12.1. - kkatka 
  - eva1 - 
Alja
13.1. - ajja - user posted image
14.1. - pikica27 
   - Teja K.
15.1. - zojaB - user posted image
   - rdarci
   - metka_zone -
Nik
         - smrček - user posted image
16.1. - bučkica
  - Adelina - 
Lana
17.1. - Urša08 - Nejc
18.1. - saska27
19.1. - polhek76
   - klavdi
   - zima07 - user posted image
20.1. - zvezdica5
   - jerry 
22.1. - Jasnika
   - bucka01 -  
Julija
       - adriana_m - David
23.1. - tanja24 -  Gal
         - onina - user posted image
24.1. - lencika27 
25.1. - Tinca7 - user posted image
26.1. - solzica 
   - pikecpokec - 
Gal
27.1. - Cacka02 
   - jagoda80
   - polona25 
   - Aja32 
   - Mafin 
   - Zvončica in Peterpan
   - petraz 
28.1. - lokvanj 

30.1. - todler 
      - andrijana

Trenutno stanje:

user posted image
user posted image     7
user posted image user posted image     2

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 6.1.2007 13:28:42 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
6.1.2007 16:23:38   
lokvanj
ČESTITKE CLAUDII IN NJENI MALI PIKICI!
Drugač pa komaj čakam da pridem na vrsto tudi jaz, čeprav imam PDP šele konec meseca. Pregled imam šele v četrtek in upam da izvem kaj novega. Predvidevam da bo to zadnji pregled pred CTGji v bolnici. Upam, ker bom verjetno precej kregana zaradi kg, ki sem si jih pridno priborila od zadnjega pregledauser posted image . Ampak mi je vseeno, samo da bova kmalu fizično 2, tiste kile bom že dol spravila pol.
Skratka bodite v cvetju in držim pesti za vse nas, da bo čimprej mimo tiole.

Tatam lepo je prebrati take novice. Vse januarke držimo pesti za vse vas in seveda upamo, da čimprej pridete domov!
Lp

lokvanj

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.1.2007 18:13:59   
LuLu
Ojla januarčice user posted image , en pozdravček od februarčice.
Malo je sicer prehitro, ampak, če bo katera zamudila PDP in postala februarska bo super, ker nas je taaaak malo tam, vas pa fuuul dosti  tu user posted image  
Morala sem se javiti, ker vas redno berem zadnja tedna, pa mi je tak fajn, ko preberem, da se bebice pridno rojevajo user posted image
Torej, mirne dneve vam želim, čim lažje porode in kasneje mirne noči.
LuLu

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
6.1.2007 18:25:16   
petraz
Dober večer!

Danes ob 10:13h sem dobila SMS od naše Asandre1 z vsebino....

"06.01.2007 ob 8h je zasijala nova zvezda, novo življenje. Rodil se nama je Klemen, težek 3600g, dolg 51 cm. Vsi smo vredu."

Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image T user posted image  A user posted image  M...

Ob enem pa se mi je oglasila tudi Claudia, ki nam sporča, da se z Markom dobro počutita in da je pravi sonček. Komaj pa čakata da gresta domov k očiju.

Tako. pa je še ena januarčica postala mamica....user posted image

Lep večer...

Petra

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?