eva1
|
prvi A od tatatam, zelo lepo da tako javljaš kaj se dogaja , sem prav vesela, da gre na bolje, zlatenica je še najmanjša težava, močno držimo pesti da bodo vse preiskave ok...in seveda da boste vsi skupaj kmalu doma! En lep pozdravček vsem vam od nas januarčič(pomoje lahko kar tako napišem) Drugače pa spet ne morem spat-pa malo spet pred rač. sedim, a pred TV-hvala bogu za vso to tehniko, ker drugače bi se mi zmešalo od dolgega časa! Glede sprehoda-jaz grem vsak dan za kakšno urco na sprehod, sploh se ne ukvarjam, kjer me bo zagrabo-če bodo popadki bom že do doma prišla, če pa bi voda toliko odtekla, da bi bila vsa mokra, pa bi že nekoga poklicala naj pome pride! Bolj me skrbi, kako bom rešila zadevo, če se bo začelo, ko bo moj v službi(ponoči), pa ne bo mogu dam pridt, tast gre ravno drug teden spet na kemoterapijo in ga 4 dni ne bo doma...hm...kaj pa potem-no v tem primeru, pa res ne vem kaj bom naredila-glede prevoza in varstva za Lukca mislim), ampak nekako bom mogla uredit! Samo res ne vem kako Prav zaradi teh težav bi rada rodila za vikend, k bi še vse nekako se poklapalo-eh...ja spet pobožne želje Se je pa pri meni vse nakako umirilo-manj je lažnih popadkov, manj bolečin...zanimivo, sem mislila da je tega na koncu vedno več, ne pa da se umirja -no sicer še otrdeva trebuh, ampak ni tašne panike, pa mama se je tudi umirila malo, sej še brca, samo ni več tistih intenzivnih gibov! Moj dec pa je šel danes mal ven, tako da sem sama, upam da ne bo preveč prišel dam! Pravi, ker je preskočil veseli december(je bil res bolj kot ne skoz doma), da pa bo imel veseli januar LUNA-mi smo dobili roj. list kakšne 3-4 tedne po porodu šele, pa davčno tut, sam se ne spomnem, mislim,da so nam jo tut po pošti poslali-najbolj da na DU pokličeš pa vprašaš! Res ful lepo, da je mali tako pridkan-veliko je in spi...naš Lukec je bil tudi priden dojenček in me kr malo skrbi, da bo pa ta čebelica pravo nasprotje-no upam,da ne ...če bo kej po meni pa po Lukcu, pol bo bolj zaspane in lačne sorte , če bo pa po atiju, pa hm,hm...bomo videli! Tako, zdej grem pa še malo na kavč , nočko!
|