|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.1.2007 11:18:37   
muki1
GAYA VSE NAJBOLJŠE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Vse kar si sama želiš naj se ti izpolni, evo, to ti jaz želim user posted image .
Drugače pa ja, kolk je mene bolel, pa medenica, pa prsti na nogah... sumim na revmo, ker jo imamo v družini in tudi moja sestra ima že zdravniško dokazano, da je revmatik. Mene najbolj boli zjutraj, ko se razmigam, pa sprehodim malo se mi zdi, da bolečina pojenja. Pa mrzlo me ne sme bit. Spim z nogavicami.

IVA IMA DRISKO user posted image  user posted image . Zdaj že tretji dan, ponoči se je dvakrat ful pokakala. Ne vem, no...jaz se grem neko zdravo prehrano, brez sladkarij in ful zelenjave in sadja probam pojesti. Zdaj pa mislim, da ji je malo preveč. Jem sicer take stvari, ki ne napenjajo, tak da krčev nima, ampak kaka pa veliko in tako zeleno vodeno, da je 100% driska. Kaj naj zdaj? Se odpovem zelenjavi( bučke, solata, cvetača ) ali pa se bo privadila? Bi jo že skoraj šla pokazat, samo kaj ko je sobota, okrog dežurne pa je itak brezveze hodit, me bo še nadrla. Je normalno, fontanela ni vdrta, tak da dehidrirana ni, spi dovolj, je živahna, ampak kaka pa kot neumna. HELP, HELP

Crkljanje; IVA SPI MED NAMA user posted image . Pa se sploh nič ne sekiram, da bi jo preveč razvadila. Sicer ima svojo posteljico, ki pa ima zelo malo kilometrine. Tako ustreza vsem. Ponoči jo pa samo pristavim, in obe spiva naprej. Ne vem, kak komu paše. Eni se zgražajo, ko to slišijo, jaz pa se zgražam pač, ko ene trdijo, da moraš parkrat pustiti otroka jokat, pa se bo že navadil. Sem to probala pri Neži dvakrat, pa se ni obneslo. Tulila je skoraj do bruhanja. Jaz tega ne morem, no.....
Pristavljanje; tega tudi raje sploh ne štejem. Zdaj je ura 11.13, pa sva se danes - šteto od polnoči, dojili že 6x...oh, do polnoči bomo še nabrojili....

Jaz priznam, da svoja otroka razvajam, pa se sploh ne sekiram. Vse pride ob svojem času. Neža bo stara tri leta in točno ve kaj sme in česa ne. Tudi meje znam postaviti, pospravi za sabo, v trgovini ne izsiljuje, tako da je nisem totalno razvadila, bolj scrkljala, bi rekla. Potrebuje namreč ogromno telesne bližine, objemov in poljubov skoz dan, to mi pa ni težko dat user posted image . Ne vem. Morda bi mi kakšen Žorž rekel, da sem zmešana, ampak upam trditi, da nisem user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.1.2007 11:20:27   
muki1
Telovadim delno.
Danes sem že opravila zasuke, kakšnih 50, ker je Neža telovadila z mano in se ji je fajn zdelo. Pa počepe in dve minuti kolesarjenja.
Zvečer pa še trebušnjake in preostanek kolesarjenja. Upam, da uspe.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.1.2007 12:36:45   
Maxica
user posted image Muki, ker si lih ti, kršim svojo trmouser posted image - kako pa veš, da ima Iva drisko?user posted image  Baje naj bi dojeni otroci to zelo redko imeli in naj bi kakršenkoli kakec dojenega otroka bil sprejemljiv.user posted image  Lan je imel včeraj tudi "sralni" dan, po moje, da se je pokakal lih ene 10x, na koncu že prav sluzasto, ampak jaz sumim na moj in njegov prehlad - jem lekadole, on pa ima čisto zabasan nosek in kašlja, tako da morda je kakec od tega tak. Kako pa zgleda driska pri Ivi? Ostane kaj na plenički ali je čisto vodeno vse?
Jaz sem čisto bolna, šibam ležat naprej.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.1.2007 14:00:44   
muki1
OOOOOOOOO Maxica, pa kje ti hodiš ?????
A se tudi ti odvajaš od RR? Pogrešamo te že, pa dogodke tvojih malčkov palčkov.

Ivin drekec pekec pa je zelen kot solata, pa tekoč. Je vedno imela normalno kapaciteto, tak fajn gosto, gorčične barve, pa vmes tisti beli flekeci. Zdaj pa je kot greznica user posted image .

Joj, kakšen post sem zdaj napisala user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.1.2007 14:06:50   
moci
gaya, vse naaaaajlepše. pa zdravje naj se ti čimprej povrne!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
arabela, noro. no pa sva skor sošolkiuser posted image  bi si lahko mal seminarske sposojali. a pol si tud ti 3. letnik? matr sva pridniuser posted image  no, če boš kaj rabla. mi zdaj začenjamo pju, v pon mam zagovor seminarja pri  , opravili pa smo že om. sem mogla it prav pogledat kere predmete imamo user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.1.2007 14:08:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ivin drekec pekec pa je zelen kot solata, pa tekoč. Je vedno imela normalno kapaciteto, tak fajn gosto, gorčične barve, pa vmes tisti beli flekeci. Zdaj pa je kot greznica user posted image .

Joj, kakšen post sem zdaj napisala user posted image .

Mmmm, lih za po kosilu. Ne bom rabila nič sladkega. user posted image
Se oglasim kaj, ko ozdravim.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.1.2007 14:14:00   
moci
drek. sem prekmal pošlji kliknila.user posted image
evik, jaz bom tud dala osebno delat. samo jo moram prej slikat it. po mojem bo to cel projjekt. da ne bo spala pa ne jokala tam.
psaša, od česa pa je dobil kilo? a od joka?
Vava, smo vidli da ti tipke ne delajo, jauser posted image user posted image
zoja je pri babi na sončku jaz pa kao pospravljamuser posted image
no zdej grem pa resuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.1.2007 18:08:40   
muki1
Aja, pa moje dete ma drisko.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.1.2007 18:27:54   
moci
kaj se pa neki nič ne dogajaa? a to ker je sonček svetu?
muki, po mojem ni krize. zoja je mela že vse vrste drek. med krči enkrat čist zelen, temen pa različnih gostot. patronažna pa zdravnica sta pa sam ponavljale da je pri dojenih otrocih skor vse normalno, pa da če nima vročine pa normalno je, pol je zdravauser posted image
naša je mela zdejle spet krčeuser posted image  komaj sem jo spat dala. zdej pa upam, da si bo mal odpočila.
kdaj jim vi dajete AD3? pred al po obroku?
jaz ne vem kaj je boljš. verjetno je drugač bolje na poln želodec, sam potem bi jih ponavad pobruhala,...
jaz sem nardila pico zdej sem pa jezna na user posted image  ker je reku da pride ob 6, pa je na pijači.user posted image  vse drugo je bolj pomembno. dons dopoldne je recimo preživel s svojo staro mamo. user posted image  pa ni to taka, da jo enkrat na leto vidi. vsak dan jo vidi. a ni on en zlat vnukec?
no, mal sem se mogla izpraznit, zdej grem pa nazaj pucat. al pa grem rajš na kavč ležat. pa naj dragi mal sesauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.1.2007 19:43:34   
moci
no kaj pa je zdej? hodim čekirat kaj se dogaja in ugotovim, da se nič ne dogajauser posted image
he he je user posted image  posesal, tamala se pa igra in debatira s figuricami na kovterčkuuser posted image  
no dons se pa jaz sama s sabo pogovarjam user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.1.2007 20:08:26   
lucika
tak kot altati komandira za telovadbo, tako bom jaz (samooklicano) za uičenje...
mojceca, kaj se to pravi samogovori....UČIT; SAMO ČRTO DA VIDIM!!!!!!

hehehehe, kak je tole fino...
no, hotla sem samo omenit, tako bežno, da bi blo fino, če bi se učila, ko se  glih moraš, pa je super če se dons, ker pol se jutri ne boš rabla...pa tako, saj ves kaj mislim....

ok, dost branja, UČIT!

mal se hecam...lp

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.1.2007 21:19:28   
Evik
oj punce,

kateri jogi je najbolje kupit? grem iskat v ponedeljek...
drugače pa danes kriza - joka in joka, krči ali napenjanje ali kaj novega...
osebne pa nočem delat, ker bo naslednje leto na drugem naslovu...
nč ga grem nosit naprej
čao

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.1.2007 21:25:27   
frrrr
vava, ni me blo.. bi se lahk smejala tvojemu postu brez n-jev in b-jev user posted image

gaya, vsenajlepše za tvoj RD! razvajaj se! pa pozdravi se!

naja, tut midva z Jašo sva veliko noči prespala sede... no, začetek ne... od 3. zjutraj pa do jutra pa kr skor vsak dan -> krči minevajo in tut spanje na meni je ukinjeno brez problemov... čeprav bi ga js kr mela še na sebi user posted image se morem kr kontrolirat, da ga dam v posteljico user posted image on pa itaq nima kakšnih pripomb

muki, tvoja vzgoja mi je full všeč.... mislim, da ima altati tut tako -> user posted image za obe! vaju bom kopirala, če mi rata user posted image

vitaminčki ala AD3, Plivit D3, Oleovit D3... men je rekla pediatrinja nj med obroki dajem in ne bo tolk krčev... priznam, dajih zdej nisem dajala skor cel mesec... prej skoz neki bilo, zdej je bil pa bolan in ga nism hotela še s tem obremnjevat.. v ponedeljek spet začnemo + s sprehodi user posted image

mojceca, kar preizkusi se v samogovorih... vsak je enkrat na vrsti user posted image

lucika, mene bi blo treba v rit... 15., 16. bosta kmau tu.. js pa še za noben izpit nism kaj pogledala... bom dans user posted image ne ne dans je treba še telovadit, pol bom pa itaq zmatrana, pa samo še pod tuš in spat user posted image no, mogoče pa le...

lepo spite... grem še mau s taščo klepetat...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.1.2007 21:27:34   
frrrr
Evik, za tujino je kr treba osebno... sej je še celo leto do drugega leta user posted image nas tut čaka ta podvig, da bomo lahko šli februarja smučat...

mene pa zanima ali katera kaj ve o zavarovanju za tujino... js bi kr kaj letnega vzela, ker bova poleti veliiiiko v prikoli... ima katera izkušnje s takšnimi zavarovanji?

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.1.2007 22:02:59   
@lina
evo mene...saj vem da me nič ne pogrešate, zdaj ste me že odpisale, ko se pa javljam samo na vsake kvatreuser posted image

Ne vem, včasih ima moj dan absolutno premalo ur...Včeraj zvečer sva npr z user posted image  delala načrt za letos, kaj vse moramo še narediti, da se jeseni preselimo... Danes sva šla prvič malo ogledovat ploščice nasploh (za kuhinjo, talne, za kopalnico itd...). Ne vem, ampak jaz res ne vem, kako naj se človek odloči v tako veliki ponudbi... men so ble skoraj vse tiste kopalnice všeč, vsaka po svoje, vse bi mela... user posted image

mojceca, ti si komentirala, da vam moralo zbijam user posted image ... ne se bat, ne bom prva shujšala... malo prej sem večerjala en velik kos frišno pečenega domačega kruha (mojstrsko delo moje tašče), namazan z maslom in nutelo. In ker sem nutelo porabila do konca, sem vzela še žličko in postrgala lonček - stran pa res ne gre metat, a ne?user posted image

Komentirale ste spanje pri starših - mnenja sem, da to mora pa res vsak oz. vsaka pri sebi dojeti, kje in kako se vidi. Ko sem štartala po prvi porodniški v službo, se je naš smrkolin zbujal ponoči vsaj dvakat in če sem hotla it v službo brez zobotrebcev v očeh, je pač spal pri nama, ker je takoj lepše spal. naju ne moti, pravzaprav nama je to čisto všeč - kako ti je toplo pri srcu, ko otrok v  spanju pomiga z nogicami, da se te dotakne da ve, da si tam zraven... ali pa te v spanju objame in se stisne k tebi... Ne, nikoli ga nisem pustila jokati, ker bi hotela, da sam zaspi... Ni mi všeč ta metoda, ne obsojam pa drugih če se je lotijo. Še danes, ko je star 2,5 leti, hodiva z njim spat (kateri je pač takrat na voljo), se stisneva, polupčkava, zapojeva pesmico... 

Gaya, vse najboljše tudi od mene!user posted image user posted image    (tegauser posted image  ti ne upam voščit, da ne bo katera rekla, da nagovarjam h krivi veriuser posted image )

Vitaminčke dajem jaz po obroku, kaj pa vem zakaj, se mi zdi da lepše padejo v želodec, ni mi pa to noben dr. svetoval... po svoji pameti ...

Evik, mislim dase za čez mejo ne moreš kar tako zmeniti da greš brez dokumenta... Mi smo dali sicer potni list delat, ampak osebna je res cenejša in če se drugo leto selite, se bolj splača - pa saj ne stane toliko... saj boste verjetno šli še kaj v tujino še letos, ali ne? Pa bodi pozorna pri fotografiranju: Matjaža je fotografinja krasno slikala (ok, gor se drži ko en prošt, še s tistim svojim podbradkomuser posted image ), ampak ga je po vseh reglcih kot se spodobi za dokumente... za mano so pa bili na upravni enoti eni starši, ki jim je referentka takoj rekla, da fotka ni dobra, saj je bila njihova pupika od predaleč slikana, pa vsa zvita nekako, skoraj cela je bila na fotki - naš ima samo obraz na fotki), tako da so morali še enkrat se slikat...

Drage študentke - nič kaj prijazno obdobje ni pred vami, ampak lahko samo rečem: dajmo, dajmo!! Si ne predstavljam še študija sedaj... Me je melo, da bi se lotila še kakšnega naziva, ali za preizkušenega računovodjo ali revizorja...pa sem to premaknila za nekaj let naprej... Lu - medve sva pa v istem fohu! - a novo zakonodajo si že naštudirala?user posted image  A ne, kako nam zabelijo vsako leto te novoletne praznike? Kot da nimamo kaj drugega za delat, kot študirat njihove spremembe.... Pa še nekaj Lu, dobronamerno: ne govori preveč okoli, da delaš med porodniško, lahko ostaneš brez porodniškega nadomestila... (saj veš, foušija včasih nima meja).

No, sem mislila da bom napisala samo par vrstic, pa je ratalo čisto malo več... Bodite pridne...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
7.1.2007 7:22:29   
Arabela
Dobro jutro!

Sem sredi podiranja jelkice, pa sem vseeno morala priti gor, da vidim ali ste kaj čebljale...

Kar se spanja tiče.... po tisti noči ko sem jo pustila jokati.. .pa ne me narobe razumet, saj ni histerično jokala, tako cmerkala ko mala mucica... zdaj že dva dni spet v svoji postelji spi... ko sem jo včeraj dala spat, ja malo zajokala, pa je hitro nazaj zaspala...  jaz bi jo rada imela pri sebi, vednar mala ful brca in me tišči s postelje (ni zaverjet, ta mali škrat), jo pa imam pred spanjem pri sebi od kopanja ob 20ih pa vse do 23ih... tako da se mala pošteno nacrklja....
Ampak seveda vsaka po svoje...

Se vidi da je vikend, ker bolj malo pišete...

Maxica, upam da se pozdraviš... kaj pa je to s trmo? A smo se ti me kaj zamerile? Kaj pa je to o odvajanju z RR? Ja koliko razvad pa imamo? Saj to si pa res lahko privoščimo, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
7.1.2007 8:07:20   
Lu
Jutro!

Včeraj je bilo tudi naš malo falot bolj na rokah kot ne. Ne vem kaj mu je bilo. Pa bi jedel, pa ga dam na joško pa ne bi jedel. Mislim. Dobro da smo ob 15.30 spokali in potem je spal frajer. Joj tile otroci. Nam jih kar zagodejo.

@lina bom od zdaj naprej tiho. Glede nove zakonodaje- jo še študiram. Glede ploščic za kopalnico sva pa bila midva pred 4 leti čisto na istem. Ogromna izbira. Res je težko izbrati. Ampak na koncu sva izbrala. Evo prilimam slikco naše kopalnice:
user posted image
Je pa tudi res za so bordure taakkooo drage.

AD3 kapljice. Jaz mu jih dajem kakor je. Ali pred jedjo, ali po jedi. Nič ne mešam z mlekom. Dam kar čiste. Malo se nakremži, ampak poje. Ni panike.

Danes sem pa kar vstala, vsi še spijo, vključno z psom. Sem rekla, da v miru spijem kavico in malo RR prečekiram.

Jelka tudi naš še čaka za podret, ampak mislim, da ne danes. Gremo pop. na kosilo tako, da bom raje še malo po stanovanju pospravila.

Javite se še kaj ostale.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
7.1.2007 9:54:58   
gaya

Jutro

včerajšnji naporen dan je za nami. Žurka uspela user posted image . Sva z možem kar skupaj naredila, samo za družino doma. Mal narezka, pa tko. In  seveda Gaja je najbolj uživala, obe babici na kupu in prababica. Veste kaj sledi. Komaj so se zvrstile vse tri, da so jo lkahko nosile. Mala se je pa režala ko zmešana.user posted image  Mami se je najedla do nezavesti. Ati pa se ga je hotel napit do nezavesti, pa mu nekako ni zneslo user posted image . Ob osmih sva midve šli čisto normalno spat in je kljub malo bolj glasni debati zaspala. Okol devetih so vsi šli. Tamalo pa ob 22 pokonci in je do 22.30 prav grozno jokalauser posted image . NIč je ni zvijalo. Samo k meni se je stiskala in jokalauser posted image . Ni hotela joške ni hotela dude. Nč. Sem mislila da ma vročino, al pa kaj, pa je bla lepo topla, nič vroča. Pol je pa zaspala. In spala do 9.30 zjutraj. Vmes sva pa jedli ob 4. Jst upam, da je bila samo tko zmatrana od vsega in da ne bo kaj zbiolela. Zdaj je pa spet naš mali dobrovoljček. V ležalničku se smeji igračam user posted image  in se zgovarja z njimi user posted image

Jst sem danes malo bolje. Z nosa mi ne teče več toliko, kašljam ne več(zahvala gre domačim vršičkom), grlo je tudi že skoraj dobro. Tko da zdaj upam, da bo počasi. Ampak pri vseh vitaminih mi ni jasno kako naj se sedaj pazim in kaj naj naredim, da ne bom spet bolana čez 14 dni user posted image . Vsak dan jem sadje in zelenjavo. Pa jem vitamine centra med mami. Pa sem z Gajo vsak dan zunaj vsaj pol ure. Pa oblečena sem tud vedno dovolj, ker me ne zebe. Nimam pojma kaj še.

Maxica  želim ti čim prejšnje okrevanje in naj te tvoji trije fantje čim bolj razvajajo in crkljajouser posted image

Zdaj grem pa jst počasi za kosilo pripravit, pol pa gremo vsi trije mal vn. Ni sicer sonce, ampak važno, da je vreme suho.

Želim vam lepo nedeljo

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
7.1.2007 10:12:18   
muki1
Jutro.
Iva se je ponoči spet pokakala. Zdaj že četrto noč. Ne vem, zgleda, da se ji je ritem čisto obrnil, ker popoldan sploh ni bila pokakana.
Jelko smo že včeraj umaknili. Je že bil čas, saj so iglice vztrajno odpadale. Pa vso božično kramo sem pospravila in zdaj je prav pusto stanovanje. Študiram, da bi pobarvala stene. Imamo v dnevni sobi in kuhinji vse belo belo, razen eno steno sem že pred dvema letoma poživila z jabolčno zeleno. Zdaj pa moram še nekaj zraven skombinirat.
@lina in Lu, jaz sem tudi v tem fahu. Pa tudi malo delam še vmes. Zdaj moram dohodnine začeti pripravljati. Pa programer nam še ni prišel plače prerihtat, so reki in davek še vse na tolarje.... jaz sploh nič ne študiram, mi mož kaj suflira, če so spremembe. Služim pa dodatno nič, pa mi nima nihče kaj vzeti user posted image . Se nadejam močne stimulacije, ko se vrnem na delo.
Kar se tiče opreme. Midva sva zdaj tri leta v naše stanovanje vseljena. Takrat sva vse na novo opremila in mi je bilo tak všeč, zdaj bi pa že vse drugače imela. Spomnim se, kako dolgo sva iskala kuhinjo, preden sva našla to, ki jo imava sedaj. Pa smo ravno včeraj obiskali prijateljico, ki se je s fantom preselila v hišo in mi je njena kuhanja tak noro všeč, da mi je moja že prav grda user posted image .
Evik, osebno kar razkiraj, saj boste poleti ja kaj na morje šli?! Pa še spomin boš mela, tiste slikice za dokumente so meni tak luštkane.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.1.2007 10:59:25   
@lina
muki, a vidva z možem sta tudi oba z istega foha? - ko praviš, da ti on suflira....no pri nama je tako - ljubezen user posted image user posted image  s faksa... in mi glih tako on suflira, pa nosi literaturo domov... ker bi sicer čist zaribala ob povratku v službo...ja, tudi med porodniško nismo frej službe!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
7.1.2007 11:19:40   
muki1
Tudi @lina, tudi iz istega faha, samo midva sva ljubezenuser posted image  izza šanka user posted image . No, za šankom sva se spoznala, saj drugače ni bilo ne vem kak kruto user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 7.1.2007 11:20:46 >

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.1.2007 11:24:08   
Evik
živijo punce,

dve vprašanji - pa eno sem pozabla
kar se dojenja tiče sem brala, da je dobro vmes govorit pa ga gledat v oči, da poveže prijetne trenutke s tabo , a katera to dela? mene ko v oči ne more gledat, ker ležim, govorim pa tudi ne, ker oba zraven še spiva
pa prosim napotke kako dojiti sede pa avtu ipd.

drugo -nohti ko jih postrižem so seveda full ostri pa se opraska - a vi kaj pilite. jaz sem mislila kar s svojo pilco to popilit, da ne bojo tako ostri,

hvala za odgovore,
pa še v zvezi z jogijem prosim, ker bomo kmalu šli v tavečjo posteljo...

čao

eva

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.1.2007 11:40:42   
Maxica
Dobro jutro. Jaz še vedno nisem kaj prida bolje, sedaj so me začela še ušesa boleti in sem si kar košček vate dala v uho, ker mi sicer vse nekaj piska. Pa kašljam kot kakšen star kadilec. Gaya, a praviš, da si pila sirup iz smrekovih vršičkov? To ima tudi moja mama, bom pa res šla malo popiti, če bo le pomagalo.
Evik, osebno moraš dati delat, se ni za hecat, da ti potem pa otroka kje v tujini ne zadržijo, češ da ni tvoj. Saj velja za pet let. Jaz jo bom sicer šla delat tam nekje, ko bo Lan star pol leta, da bo lahko dovolj pokonci držal glavico. Tako smo tudi pri Maxu in je čisto ok. V tujino pa itak ne hodimo, oziroma smo dovolj blizu Italije, da če gremo v shoping, lahko Lana doma pustim, pa pripravim eno flaško mleka za en obrok, pa smo že doma.
Mojceca, jaz AD3 kapljic še vedno ne dajem. Sem jih dajala kakšen teden, pa so ga mučili krči po njih, tako da sem kar nehala. Nameravam začeti spet tam enkrat pri treh mesecih, pa tako - en teden eno kapljico, naslednji teden vsak dan po dve itd. @lina, dobra ideja, to, z dajanjem kapljic po obroku. Res verjetno bolje, da ne "padejo" na prazen želodček. Bom probala tudi jaz tako.user posted image
Jaz zaradi bolezni še vedno ne telovadim, nimam pa nič apetita, tako da kar pridno izgubljam dekagrame. Mi ne paše nič za jesti, tako da se moram kar prisiliti. To se pri meni sicer redko zgodi, ampak zgleda, da je kar za izkoristiti.user posted image
Evik, za koga pa kupuješ jogi? Zase ali za Matjaža?
Frrr, jaz sem v prejšnji službi sklepala zavarovanja za tujino Coris. Mislim, da se letnega kar splača, če imaš res v planu biti precej časa v tujini. Najboljš pa, da se kar pri kakšni zavarovalnici konkretno pozanimaš, je že kar en čas, kar sem jaz to počela, tako da nisem več na tekočem.
@lina, midva sva si pred tremi leti tudi urejala stanovanje in te čisto razumem glede ogromne izbire ploščic. Ampak jaz sem sedaj kar trdno odločena, da ko se selimo v novo stanovanje - upam, da letos nam to znese - bom nabavila, predvsem za kopalnico, ploščice od Benettona. Mislim, da jih imajo tudi v Merkurju. So pa take pisane, barvne, super vglavnem. Takrat, ko sva midva rihtala stanovanje, jih še ni bilo, kmalu potem pa že. Na žalost, saj sicer bi res tiste nabavila. Pa absolutno bi dala po celem stanovanju, razen v spalnici morda, ploščice po tleh. Spodaj talno gretje in ploščice. Super za čiščenje. Sedaj imamo v dnevni sobi in spalnici laminat, pa je en sam prah in packarija, če se kaj polije otroku. Zato - jaz sem kar za ploščice.user posted image
Spanje pri starših - jaz sem bila pri Maxu trdno odločena, da bo spal v svoji posteljici in tudi je, tam do 3 mesecev, ko smo imeli prvo cepljenje in me je bilo ful strah, če bo imel kakšno reakcijo, tako da sva ga potem kar ene 3 mesece imela pri sebi. Potem sem pa rekla, nič, bo šel v svojo spet in ni nič kompliciral, je kar lepo spal. Edino tako je bilo pa skoz, da se je zbudil tam proti jutru, ob 5h,6h, ga je mož dal k meni, sem ga podojila in smo spali naprej vsi v isti postelji. Sedaj je pa itak Lan tu, tako da pa Max spi že kakšno leto pri nama. Meni je čisto cool, edino precej grdo spi, oziroma si vzame kar precej prostora zase. Lana tako ne upam dati k nam, ker bi ga Max pomečkal. Bomo videli, no. Jaz sicer nisem proti, mislim, da otrok rabi bližino staršev, očka in mamica si pa tudi v tem primeru lahko vzameta čas in prostor zase in za svojo intimo.user posted image
Gaya, čisto možno, da je vaša Gaja včeraj imela vsega preveč. Prenašanja iz naročja v naročje in je prišlo vse skupaj za njo. Vem, da je bilo pri Maxu tako, ko so si ga podajale tetke in mamce in je padel v tak histeričen jok pri ene treh mesecih, da sva ga z možem komaj potolažila. Verjetno je bilo to to.
Muki, kako je pa danes kakala Iva? Spet driska ali normalno? Kot sem ti že napisala, kakšen košček črne čokolade si privošči, morda je zanjo res samo šok, ker si kar naenkrat spremenila prehrano. Ima abstinenčno krizo od sladkarij.user posted image
A vi že pospravljate smrekico? Mi imamo kar v navadi, da jo imamo tam nekje do 15.januarja, pol pa dost. Ampak jo bomo ta teden kar verjetno morali pospraviti, ker nam pridejo nastavit Siol Tv in bodo rabili prostor.user posted image
Toliko od mene zaenkrat, bo dovolj?user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.1.2007 11:48:07   
gaya

Evik midve se dojiva res v vseh položajih, tud stoje za štedilnikom user posted image , ampak ne znam ti opisat kako to izvedem. Držim jo v naročju z eno roko, z drugo jo priklopim na joško. To je vsa umetnost. Zdaj trenutno jo mam v naročju, kje drugje kot na joški user posted image . V oči je pa ne morem gledat, ker ona takoj ko dobi joško od užitka zapre oči in gode user posted image , govorim ji pa tud nč ne, ker je nočem motit v njenem uživanju user posted image .

Nohtke ji jaz samo postrižem in nima tko zlo ostre. Kolk je pa to pametno s pilico delat pa naj ti kaka bolj izkušena pove.

Jogi mam pa jaz naročen preko neta iz sončka. Notri ima kokosovo polnilo in je res fajn. Pa še proti alergiji je, kao. Mal si poglej tukaj: http://www.soncek.si .

no zdaj gremo pa na kosilo, popoldne mam pa generalno otroške sobe.Moram une cunjice k jih je Gaja prerastla lepo pospravit, kaj pa veš, mogoče pa še kakšnega naročimo user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.1.2007 11:56:34   
gaya
maxica res poskusi s smrekovimi vršički. Meni so ful pomagali, pa sem tud kašljala ko norc. Pa preko mleka jih pomoje tud Gaja dobi, zato se pa tud  za enkrat še uspešno bori proti vsem nam bolnikom v stanovanju user posted image . Pa če te grlo boli mam jst iz lekarne graobil tabletke za grlo, k jih lohka med dojenjem jemlješ. Želim ti čim hitrejšnje okrevanje

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?