|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.12.2006 10:04:25   
altati
Vava- hello!!!! I miss you! Happy new year in lepo silvestruj! Pa poljubček Luki od Jaše!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
31.12.2006 10:39:45   
gaya

altati jst jem centra med mami že od nosečnosti naprej. In se mi tud sanja ne, zakaj sem vsak mesec vsaj enkrat tkole zrukana. Je pa res da sem pred Gajo če sem imela pomanjkanje spanja vedno zbolela. In mogoče tukaj tiči vzrok. Ker drugače mam poleg vitaminov še vsak dan sadje in zelenjavo na sporedu. Moram pa rečt da opažam, da k jem vitamine se Gaja za enkrat še uspešno bori z vsemi prehladi, ki razsajajo v našem stanovanju.(smajlikitrkana lesuser posted image ).

Ej altati nas je pet user posted image  po starosti so pa otroci ravno prav stari.

Ne jezero ni zamrznjeno, ampak je tam na Mlinem pri restavraciji narejen led in otroci lahko brezplačno drsajo. Moj bo stražil ta velke drsalkeuser posted image , jst grem pa z Gajo en hitri giro po svežem zraku pol pa domov kosilo kuhat.

Aja prijavljam se za po novoletno telovadbouser posted image . Aja sam 6. mi oprostite, ker mam roj dan in bom spet mal več paala user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
31.12.2006 11:08:20   
vava
Dober dan po nekaj dnevih.
Ja tale pogreb prababice je kar nekaj stvari na glavo postavil. Dragega cel petek ni bilo (je prišel ob 3 zjutraj), in danes ne bo njegovih staršev na praznovanje (ni ta pravega filinga). No pa vseeno bosta prišli moja mama, babica in brat z ženo in hčerkico. Skupaj bomo pojedli večerjo (mrežna pečenka s krompirjem, bučkami in korenjem pečena v pečici), brat bo prinesel sladkarije, ki jih bo napekel, odprli bomo darila potem pa bodo odšli, ker mora Lukova sestrična okoli 20ih v posteljo. Tako bomo čez polnoč sami trije in to bo naše prvo novo leto, katerega si bomo gotovo zapomnili. Upam, da bomo petarde in ostale pokalice preživeli čimbolj mirno in da ne bomo preveč zmotili ritma našega otročka.
Sicer pa sem se na listek napisala popek, forum, glavnik - da ne pozabim.
Torej Luka ima v in malce okoli popka precej rdeče, notri pa se mu tudi nabira, kot bi se mu popek rosil in ta izcedek se trdi v neke vrste brezbarvne hrastice. Ali katera ve kaj bi to bil in ali lahko počakam do torka za zdravnika?
Drugo vprašanje je ali katera ve za kakšen forum, kjer bi lahko tako kot klepetamo me, klepetala moja taščica (o rožiceh, vrtu, štrikanju in domačih opravilih, o vsakdanjem življenju mlade penzionistke in ostalih "neumnostih") Je zelo navdušena nad našim klepetanjem.
No o glavniku je pa samo ena štorija, ki se je pripetila mojemu kolegu. Ima 8 let starega sina, ki je bil te dni en dan v varstvu pri svoji babici. Kolega je proti večeru poklical in vprašal mamo kako jima gre. Pa je mama povedala, da jo je junior ravnokar hotel počesati pa se je krtača zapletla in ne gre iz las user posted image  pa je mali razložil, da ji ne preostane drugega kot škarje user posted image user posted image user posted image  Je bila baje kar panika, samo so kasneje rešili - ampak šele ko je kolega prišel domov. Si kar predstavljam babico s krtačo zapleteno v laseh in malega, ki modruje o frizerju user posted image
No tako. Medtem mi je uspelo pozabiti, da sem dala kuhati zelenjavo za francosko. Je vrela ene 5 minut predolgo. Upam, da bo še uporabna. Bomo videli, ko se shladi. Toliko o mojih kuharskih sposobnostih. Tudi pri nas je user posted image  šef kuhinje (za dobrote). Jaz pa sem pomočnica kuharja (beri: posoda, lupljenje krompirja, pomivanje in pospravljanja ustvarjalnega nereda .... hvala bogu za pomivalcauser posted image ) Ta hitre in vsakodnevne reči pa tudi jaz pripravljam.
in pozabila sem tudi kaj vse sem hotela odgovoriti, ko sem vas brala. Bom še 1x prebrala in kasneje napisala.
Aja še tole: našemu otroku je popolnoma vseeno za silvestra in vse tele praznike. Važno, da ima on svoj mir, hrano in starše, previto rito in igračke, pa se zabava do onemoglosti:
user posted image
silvestrsko jutro

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
31.12.2006 11:11:44   
vava
O altati si me pogrešila medtem, ko sem jaz ustvarjala svoj ta dolg post.
Vračam pozdravčke in poljubčke. Enako Jaši pa tudi Tii, Tari in tvojemu user posted image .

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
31.12.2006 15:06:12   
Pikabu
Lepo je v tisti noči,
ko miljon zelja
z zemlje poleti
med sestre do neba.
Naj se jih čim več uresniči in srečno
.

Drage prijateljice: naj vam zaželim lepo zadnjo noč v letu. To leto se nam je vsem zelo veliko spremenilo, nas je bogatilo in v veliko čast si štejem, da lahko tudi rečem, da sem pridobila toliko novih prijateljic. Hvala vam za vse, veselim se druženja z vami tudi v novem letu in naj vam res danšanja zadnja decembrska noč odnese vse slabo in jutrišnje prvo januarsko jutro prinese vse dobro in najboljše. Kar je bilo slabega, pozabimo, kar je bilo dobrega, ponesimo naprej in naj nam da novega zagona za stvari, ki nas čakajo. V novem letu vam res želim samih najlepših stvari. Naj vas spremlja zdravje, sreča, ljubezen, predvsem vam pa želim veliko miru, medsebojnega razumevanja in samih lepih trenutkov v okviru vaše družine. Vse to in še kaj želim: Sabina, vsem željam se pa pridružujejo tudi Maks, Ema in Boštjan

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
31.12.2006 15:34:46   
Pikabu
Zdaj pa še kaj napišem. Sem morala najprej napisati voščilo, ker ne vem, koliko časa sem še lahko tukaj.

Pri nas je vse pripravljeno za silvestrski večer. Jaz sem že naredila francosko solato, mož je pripravil meso, da ga bo kasneje pekel. Miza pogrnjena, stanovanje pospravljeno. Oba sončka še spita. Jaz sem prišla sem vam voščit, zdaj grem pa še slike uredit in komentarje pisat v družinski album. Menda dobimo še obiske, prideta moževa starša.

Frrrr, sem videla, da si imela samogovore. user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bi se ti kaj pridružila, ampak naš frajer se je odločil, da je hoče zjutraj vstati ob pol osmih in tako mdiva vstaneva, da možek lahko še malo dlje spi. Ko pa mož vstane, gre pa mali nazaj spat. Pa mi ne znese, da bi še ponoči okoli strašila.

Naši obiski: sva namenoma planirala, da bomo zdaj malo več okoli hodili, ker sicer ne znese. Saj to gre v glavnem za take prijatelje, s katerimi se občasno slišimo po telefonu, si pišemo za praznike, si pridemo pogledat otročke, ko se rodijo in to je to. Ne hodimo redno na obisk, se mi zmeša, ker bi jih bilo res preveč. Predolgo bi se vleklo, da bi lahko k vsem prišli, ker med letom lahko hodimo le ob nedeljah. Čez teden mož prepozno pride iz službe, sobote so ponavadi pevsko obarvane in je vedno potrebno paziti, da smo do vaj nazaj, potem so pa samo še nedelje. Ob teh se pa pogosto zgodi, da je kakšno družinsko praznovanje, pa kdaj pa kdaj nam zelo paše, če gremo kam po svoje na izlet, tako smo zdaj izkoristili te praznike. Je bilo pa res super, ker je bil Maks tako priden, če bi bilo tako kot z Emo dve leti nazaj, ne bi bilo nič.

Arabela, sem bila pošteno utrujena od vsega in včeraj je res pasalo, da smo bili doma. Še glede tega, da se ustraši ljudi, bi nekaj napisala. Mi je ena sodelavka rekla, da se dojenčki ustrašijo, če kdo prihitro plane v njih in je ona res najprej od daleč jo (pri Emi je bilo to) gledala, potem pa med najinim pogovorom počasi zmanjševala distanco in sem opazila, če tudi drugi to naredijo, otrok čisto lepo sprejme in se nič ne ustraši. Najhuje je tisto, ko se dobesedno zakadijo v otroka, to jih pa prestraši.

Beki, sem gledala, če imam kaj shranjenega od tebe, pa od svojega poroda naprej nisem nič več nič shranjevala, tako da jaz nimam. Glede las: jaz sem prav čakala, kdaj se bo začelo, ker nekje po dopolnjenem 3. mesecu začnejo in evo: včeraj, tri dni po dopolnjenem 3. mesecu, ogromen šop las.

Gaya, pozdravi se čim prej, pa pazi nase.

Altati, ne vem, kako bo to kaj z Gajo in Jašem. Je baje Gaja za našega rezrvirana. user posted image user posted image user posted image Tole z mehurjem se ti naj pa čim prej uredi, oz. čim dlje zdrži, res nič zavidljiva sitacija, pa da ti ne morejo z ničemer zdaj pomgat, je res grozno.

Vava
, glede popka ti ne znam nič svetovati, pomojem pa lahko počakaš. Glede foruma, ne poznam, mogoče edino med.over.net, vem da je tam nekaj tudi o vrtičkarjih, oz. je več različnih forumom, mogoče se pa kaj najde. Tale z glavnikom je pa tudi huda štorija. user posted image user posted image user posted image Naša Ema ima zadnje čase tudi hudo rada friziranje drugih oseb. Zadnjič je mene česala, pa je obupala, ker imam preveč las, pa se je spravila na atija. Ga je česala in frizirala, potem pa zgine v kuhinjo in čez nekaj časa pride z največjimi škarjami, pa pravi: " Ati, bom jaz tebe ustrigla, bos lep.". Midva pa v smeh, pa ati je hitro škarje vzel in jih spravil Emi na nedosegljivo mesto.

Še eno od Eme napišem: se danes pokamo v avto, pa zagleda, da je pod sedežem njen dežnik. In pravi: "Mami, daj mi malelo.". Pa ji ati reče, da če ima srečo, da v avtu ne bi smela potrebovati dežnika in mala pravi: "Mami, daj mi slečo(srečo)." Sva se ji smejala, da je kaj. Zadnje čase jih res take stresa, da se samo še smejimo, bom morala kar z blokcom za njo hoditi in si zapisovati, ker sicer vse pozabim.

Zdaj grem pa res še album urediti, potem bosta pa otročka budna in bo spet veselje.

Lepo praznujte, pa se slišimo drugo leto. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
31.12.2006 15:51:24   
Evik
Oj Punce!

Pikabu  - ja tisto knjigo ki si mi rekla pridno prebiram, samo bi res še kakšno podrobnost več želela. tako da bom vesela  še kakšnega naslova

frrrr - jah jaz sem tudi tako razumela, tako da se kar se mleka tiče nazaj držim, mlečne izdelke pa uporabljam

arabella
- jaz imam tudi matjaža ves čas na rokah - saj ga z eno držim -naslanjam ob sebe, z drugo pa še vedno kaj postorim, njemu paše vse gleda men pa tudi, saj je res, koliko časa se bojo pa pustili tolk cartat - je treba izkoristiuser posted image

altati -. no danes si nas pa postrojila. evo, da se zmenvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi

vava
- moj je imel popek kot da bi rosil še pa krastice - notri je bil pa rdeč izrastek - divje meso je rastlo. mi je dala eno mažo pa je minilo, drugače pa morajo nekako prežgat. ni nujno da je isto, ampak se je it za pokazat v vsakem primeru.

punce dobro bodite - si že kaj rišete prihodnje novo leto, ko bodo tamaučki že vedli kaj to je?

srečno zdravo pa velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
31.12.2006 16:32:36   
altati
Prišli domov iz potepa po Bledu, zdaj moram pa res že kaj za večerjo pripravit.

Vsem skupaj želim prečudovito leto 2007, imejte se radi, bodite zdravi in svet bo za vas čudovit!

vaša Altati & family

Če bo čas, pridem še kasneje kaj napisat.....

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
31.12.2006 16:47:08   
Maxica
Pišuka, ste se razpisale, bom morala dva dni skupaj brati, da vas ujamem.
Zato zaenkrat samo voščim vsem vam in vašim doma en lep silvestrski večer, doooolg silvestrski poljub in krasno krasno krasno novo leto 2007.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
31.12.2006 17:56:40   
Capyka
Pozdravljene oktobrke!

Naj vam novo leto prinese veliko lepega, čimmanj skrbi ter vsem enega velikega lupčka od Sare!

Lep večer vsem....

Capy z družino

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
31.12.2006 18:39:05   
muki1
Hojla še zadnjič v letu 2006, ali pa tudi ne user posted image .

Vitaminčki so pri nas v sveži obliki. Jaz lahko povem, da razen agrumov pojem ogromno sadja in zelenjave, pa na srečo Ivi ne škoduje. Vsak dan pojem kakšen kaki ali dva ( ima ogromno C vitamina ), pa banane, zeleno solato, sem in tja rezino ananasa, kivi, kakšno jabolko... Pa trkam na les, prehlad se me še ni lotil, pa je Neža smrkala in kihala vame skoraj mesec dni nepretrgoma. Edino tisto črevesno virozo sem staknila, tu pa zgleda, da vitamini niso imeli moči.

Mi smo se najedli. Prišla je sestra, ki je Nežina nr.1, tak da sem jaz po večerji še malo sedla k računalniku. Sem si privoščila ornk solate, upam, da se Ivi ne bo zmešalo ponoči user posted image
Zdaj počasi gremo otroke pedenat, pa dajat v posteljo, ker Neža si ni dala dopovedat, da je danes Silvestrovo in ni hotela zaspati popoldan, tak da bo šla pač nekje po osmi uri spat, drugače bo kot popipsana muha user posted image .

Gaya, hvala za lep SMS user posted image . Si me zelo prijetno presenetila, vračam lepe želje tu na forumu.

Pikabu, ti pa tudi znaš spraviti človeka na rob solz s svojim pisanjem. Hvala za te lepe besede in želje.

Vava, mislim, da bi se tvoji tašči tudi na forumu RR dopadlo. Veliko je forumov in podforumov. Jaz sem tudi na ostalih veliko in lahko povem, da je med najbolj aktivnimi tudi ena babica NEVA6, ki nam zna marsikdaj malo z drugega zornega kota svetovati, nam pove kakšen recept, poklepeta z nami o svojem vnučku, otrocih...vse mogoče. Da bi pa prav za upokojence posebej obstajal, pa ne vem. Take bande, kot smo me oktoberke, pa itak ni nikjer user posted image .

Punce, srečno in zdravo v letu 2007. Res vam želim, da bi vam vse potekalo po načrtih, da bi bile zdrave ve in vaši najdražji.
Pa hvala vam, da sem svoje prečudovito leto 2006 lahko delila z vami, postala vaša prijateljica, da ste mi stale ob strani ob kakšnih kriznih dneh, pa da sem lahko delila svoje občutke ob pričakuvanju moje male Ive.
Upam, da se z letom 2006 niso rodili samo naši sončki, ampak tudi ene prečudovite vezi z vami, ki jih nikoli ne bomo pretrgale. No, vsaj jaz jih ne bi user posted image . Saj vem, da bodo naši otroci odraščali, ko bomo šle v službe bo zelo zelo malo časa, ampak vseeno upam, da bomo obdržale stike in se vsaj vsake toliko oglasile.
user posted image
NA ZDRAVJE user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
31.12.2006 21:41:01   
frrrr
vava, kot je že muki napisala, sem na tem forumu že zasledila babico in se mi zdi, da prav to NEVO6, ki luštno svetuje in debatira o svojem vnučku...
glede popka - men se zdi, da rosenje popka ni glih dobro, sam ne vem kje sem to slišala, al je mogoče res samo Evik na začetku omenila, da se njenemu Matjažu to dogaja user posted image imaš številko patronažne? mogoče se jo splača poklicat in povprašat... če pa se fant sicer dobro počuti in ni preveč zaspan, dost je, nima vročine ali kaj podobnega, pa verjetno ni nč hudega

vava, beki, altati - HVALA vsem za lepe želje! tudi jaz želim vam in vašim družinam vse lepo v letu 2007... prav tako želim vsem ostalim oktoberkam!

mi večerjo že imeli... Jaša že spi... možek že opravil generalni servis v kopalnici, zdej sm še js na vrsti... pol pa šibneva nadstropje nižje k babici, kjer sta tudi tašča in tast... z nama gre tudi baby-phone user posted image

lepo praznujte in se beremo v letu 2007!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
31.12.2006 21:41:46   
beki24
Naj bo Novo leto bleščeče zdravo, mega veselo, euro-debelo,ščepec norčavo, zmerno bahavo....skratka TA PRAVO!!!

Vse najlepše, veliko zdravja, sreče in lepih trenutkov zuser posted image  vam v Novem letu želijo Rebeka, Tinkara , Slavko

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
31.12.2006 22:37:32   
lucika
še zadnjič tudi od mene: vse lepo v leto 2007; lučka z družino

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
31.12.2006 23:04:38   
vava
V zadnji uri se letos zadnjič javljam tukajle gor. In zdaj res na hitro, samo toliko da vam zaželim vse lepo v letu 2007, veliko zdravja vam in vašim sončkom in ogromno ljubezni v krogu svojih družinic.
user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
1.1.2007 0:15:55   
Pikabu
A sem prva?

SREEEEEEEEEEEEEEČNOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 1.1.2007 0:16:15 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
1.1.2007 0:54:24   
gaya

UPAM DA DRUGA. SREČNOOOOOOOOO! RADA VAS IMAM VIRTUALNE PRIJATELJICE user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
1.1.2007 0:55:38   
gaya

Altati da se nisva midve kje srečali na Bledu z vozičkom user posted image . Drugič pa sporoči da pridete, bomo šli na kofetek. Te bom kr za ušesa. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
1.1.2007 2:22:13   
Arabela
SSSS RRRRRRR EEEEEEEEEČČČČČČČČNNNNNNNOOOOOOOO
NNNNNNNNNOOOOOOOOOOVVVVVVVVOOOOOOOO
LLLLLLLLEEEEEEEEEETTTTTTTTOOOOOOO  2007!

Babnice, ni kaj, me so RR odvisnice.... user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
1.1.2007 10:21:56   
Lu
S R E Č N O 2007!!!!!!

Res smo prave odvisnice.

Mi smo že pokonci. Spat sem šla ob 4 in sem kar utrujenauser posted image Spila malo šampanjčka, moj je šel nato še ven, otroka sta spala. Je pa mali sprožil alarm ob 23.40 in sem mislila, da bova novo leto dočakala kar priklopljena user posted image

Danes se lotim še koledarja. Upam, da mi dragi zrihta programček. Potem gremo, po vsej verjetnosti, grem sama z obema user posted image ,k tašči na kosilo. Je dragi preveč
zmatran.

Se pa lahko malo považim, da je mali včeraj tako grabil eno igračko, jelenčka, ki poje, da je kaj. Vava Pametni kužek je pa zakon. Za vse nas.user posted image user posted image

Zdaj moram pa nehat. Se vam javim še kaj popoldne.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
   [Brisano sporočilo]
1.1.2007 10:51:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
1.1.2007 11:41:58   
muki1
ZDAJ ME JE SKORAJ KAP.
Sem že mislila, da so nam SPET zbrisali debate, potem bi me resno kap zadela. Joj, kakšen pretres na novega leta dan user posted image .

Ej, ve odvisnice, a sploh veste kako hudo, močno, trdno sem se morala brzdati, da nisem nekaj čez polnoč prižgala računalnika user posted image . Ampak bi me moja vesela družba ( sestra, možek in naša mačka ) kar fajn nadevali, pa sem pač morala željo potlačiti. Upam, da 2007 ne bo leto potlačenih želja user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
1.1.2007 12:09:19   
@lina
Želim vam, da bo to leto čudovito, obarvano z ljubeznijo, smehom, zdravjem in srečo! @lina z družino

Drage moje, novo leto sem dočakala z 38,2 vročine. No mogoče je bilo malo manj, ker sem ob 22h pojedla lekadol in sem ornk prešvicala pod koutrom pred televizijo... Moj dragi je tudi s polnim nosom, starejšemu pikcu gre na bolje, energije ima že čist too much za tako betžne starše, za mlajšega bom pa videla, zdel se mi je malo vroč, ko sem ga dala spat prejle, bom mu zmerila temperaturo ko se zbudi.... Ni kaj, želimo si predvsem zdravja v novem letu...

Upam, da ste lepo praznovale, najina sončka nista čakala polnoči, sva jih lepo polupčkala po glavicah ob polnoči in jima želela vse lepo, spat sva šla pa že okrog 1h.

Pripravila sem silvestrsko večerjo oz. hrano da jo bomo imeli čez praznike in sploh ne bom nič kuhala - kuhano imam govejo župco, pa sarme, pa en košček odojka, francosko solato, dve vrsti peciva.... Saj ni čudno da sem pregorela, v soboto sem res ornk delala (peciva, sarme...).

Nisem vas še uspela prebrati od mojega zadnjega javljanja... kolikor sem zaznala, je Jaša od frrrr buban - upam da ste zdaj že zbili vročino in je niste peljali v novo leto kot mi... mi poveš kakšno dozo Calpola so ti predpisali za tamaučka? (če bomo morali kaj zbijati vročino). Altati - lepo da počivaš in se pustiš pedenati...kar tako naprej! 

Se vam še kaj javim, ko vas preberem...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
1.1.2007 12:31:38   
Maxica
No, pa smo v novem letu. Še enkrat srečno.
Muki, tvoj sms je bil pa zakon-eden najboljših, kar sem jih kdaj dobila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
1.1.2007 14:56:03   
naja78
lep pozdrav.,moje oktoberke!

dolgo me ni bili na rr.čas hiti res hitro ...

ŽELIM VAM LEPO LETO 07 -NAJ BO ZDRAVO,VESELO,ZADOVOLJNO,POLNO LJUBEZNI IN MOGOČE NOVIH SADOV........user posted image

IN Kako smo mi....
krčki počasi pojenjajo,včasih so bolj prisotni včasih manj,včasih jih sploh ni.
naš Lan pridno raste,se debeli...user posted image ,zelo rad smeji.......nosimo že 62 št.,včasih celo 68.user posted image bundico imamo za 6 mesecev in mu je celo prav....
pridno miga,lepo napreduje,čeblja,govori že samoglasnike s soglasiniki(gu,ov,av,eh,....keh,..meh....)sem hecna ne....user posted image ,blazno miga in obrača se s hrbta na bok,sam in iz boka na trebuh,glavico obrne že L in D,brez problemov ko leži na trebuhu,skoraj jo ne rabimo v pokončni drži držati-bolj preventivno...res je močan fantek......

kar se spanja ponoči tiče......ob 21 spat in spimo ali do 1.00 ali do 3.00.če spi do 1.00 se ob 5.00 zbudi še 1x in jeva ,potem zaspimo še do do 8 ure zjutraj.če se zbudi pa ob 3.00 vstaneva ob 7.00,ker ima več kot dovolj spanja.user posted image tako je že kakih 14 dni ali več.
ponoči samo dojimo,,,,,,,

čez dan....je bolj kriza...zjutraj ko se zbudimo,se seveda uredimo,oblečemo najemo...potem pa odvisno od razpoloženja.....včasih tudi lulat ne morem....user posted image razen če ga ne lopnem v stolček in da tuli ko user posted image .
včasih kje tudi po več kot špol uremir,da se jaz lahko uredim......itd.....

čez dan dodajam mleko...NOVALAC PROTI KOLIKAM...ker sta 2 joški našemu gospodu premalo....jemo že na 4 ure,včasih tudi na 3.manj kot 3 pa ne več.obrokov mamo 5-6 na dan,ok...redko 7.jemo ob 8-9 zjutraj,ob 13,16,okoli 19 in potem stisnem do 21.30 še 1x da se nafila......user posted image in to vedno enako

11.1.imava pregled in me zanima koliko gospodič tehta...na naši vagi ima več kot 6kg.tehtala sem 1x sama sebe(-18kg) in potem z njim in je tok več.user posted image user posted image sam verjetno ni točno.

potem je odvisno od dneva kdaj mrkne dopoldne spat......včasih gre že v popoldne in še ne spi in joka in tečnari.....če ga bašejo krčki....vsaj 1x na dan spi 2-3 ure,jaz pa takrat hitro likat,kuhat...itd....

zelo ne rad se oblači..kar histričen rata,zato ga če gremo kam z avtom bolj malo napravimo in z vozičkom tudi,bog ne daj da bi imel čez napeto tetra plenico da ne bi videl,kot majo nekatere...znori....voziček je kriza...zdej se neki navaja in še to zdrži največ 1uro not.

ful mi je hudo ker nimam več časa za rr,moram si ga vzet in zdej vidim da se stvari vračajo na stare tire in počasi bo.v veliko pomoč mi je moj lubi.

zato upam da me niste pozabile in pridem še kaj gor......bo pa cajt da bo to vsak dan.....

pozdravček prav vsem....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?