|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.12.2006 1:42:38   
frrrr
ni še nova stran user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
30.12.2006 1:42:54   
frrrr
no pa je le ratalo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
30.12.2006 1:43:27   
frrrr
prva pa nisem, a ne? velja, če sem med 18. in 20. spala?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
30.12.2006 1:45:57   
frrrr
grozna sm... od zadnjih 30ih sporočil je 16 mojih user posted image bi temu lahko rekli zasvojenost?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
30.12.2006 4:28:32   
frrrr
user posted image zdej sm pa resnično prva user posted image
se ne morem sama smejat tu, mož spi... in sm se odločila, da vam povem štorijo, ki se je pripetila:
pred 15imi minutami se zbudim, ker slišim Jašo kako neki cmoka... ponavadi temu sledi jok: lačeeeeen... pa nič... samo cokanje... in ga pogledam kaj počne... ker ima vzglavni del dvignjen, je zlezel že čist pod blazino... ga odkrijem in si je fant skoraj roko pojedel user posted image sem na srečo pravi čas vstala in rešila še vse prste user posted image je pa že 3 načel user posted image

no, pa še to mi prej ni dalo miru, sam sem rekla, da ne bom vstajala iz postelje zaradi slabega štetja... je slabša statistika... od 31 postov je 17 mojih (prejšnji post sem pozabila štet... zdej je pa še slabše: 18 od 32 je mojih user posted image po novem letu sem prijavila na ARR user posted image user posted image user posted image

zdej pa drnjohat dalje... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
30.12.2006 5:05:43   
beki24
No Frrrr da ne boš imela samogovorovuser posted image , se še jaz malo javljam

Sem imela pa vsaj kaj za brati med črpanjem mlekauser posted image , tako da kar se mene tiče ni treba na ARRuser posted image user posted image

Pri nas tudi cmokanje- vstanem- pogrejem mleko- grem v sobo in SPIuser posted image
Že vredu, si gremo pa mleko načrpatuser posted image

Kdaj se user posted image lahko dvigne hrbtišče v vozičku za 1 stopnjo? Jst že komaj čakam, da nov voziček sestaviva, ampak imam Pliko P3, pa ne vem kdaj jo lahko noter dam- a od 3 mesecev naprej??

grem pogledat če še spiuser posted image

Frrrr a imaš s foruma nosečnost tudi kakšen post o meni spravljen ( o tem da sem rodila)??

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
30.12.2006 7:25:06   
frrrr
beki, le to, citirano od 9.10.2006 15:04:57  
aha, pa le nekaj dogaja... torej je Beki24 prehitela... user posted image kolk ji je luštno... ji kr mau zavidam... pa je rekla, da bo punčka... očitno mamice vedo... zakaj pa js še nism zihr?
no, altati, midve še ostaneva za unga 21., a ne? čeprav so 22. volitve... pa bi morda še to dolžnost pred rojstvom otročkov opravile user posted image

no, glih prejela od Beki24 SMS: Kako ste moje RRjevke? se mi je še katera pridružila? Porod je bil expresen, pravo presenečenje za vse! Tinkara pridno spi, mene pa rit boli zaradi šivov - ampak bomo preživeli! Upam, da se mi čimprej pridružite!

druge hranjenje mim, pa prvo rundo kapljic v nos tut že dali...zdej sm mogla pa pogledat kdaj  se Spar odpre, da čimprej gre eden v šoping in se vsaj malo izogne gužvi user posted image ta teden ni bilo časa in je treba dans user posted image
drgač sm mela pa nočne more: napisala sm dolg post in se mi je zbrisal user posted image še sanjam vas user posted image user posted image user posted image
beki, dobro jutro!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
30.12.2006 7:45:19   
muki1
Frrr, mene pa zanima koliko spanja ti rabiš user posted image ?
Ker jaz, če ne spim vsaj 8 ur, sem koma.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
30.12.2006 7:54:32   
gaya

Jutro

o madona tole je pa čist noro, frrrr svaka ti čast, da brliš ob takih urah naokol. Moja Gaja se je danes odločila da bo od 6 pokonc pa sem vsa zakomirana. Sem ravn mojga zmerjala, da kako lahko spi, namesto da bi on z njo vstal da bi si jast vsaj ebnkrat lahko odpočila.

Joj bogi miški mali, ko so bolani, želim vsem čimhitrejšnje okrevanje. Pa nikoli več bit bolan, al pa vsaj pol pr ene 15, ane.

Midve ko greva vn sva sicer ful oblečene, včleraj pa sem mislim da pretiravala ker se je zbudila in ful jokala, pa sem ji dala čaj in ga je spraznila v šusu, se pravi je bla pregreta in žejna. Božica mala. Šala pa nimava, ker je čist živčna če ji ga namonitram. Je mal bl zadekana, sicer ma ličke mrzle ampak je drugje prijetno topla, tko da mislim da ni panike.

Da vam še povem, da se je moja Gaja 27.12. prvič zasmejala nagalas. In to babici. Sem mislila da me bo kap. Jo je nekaj ogovrajala in se z njo prav odpraslo pogovarjala in se je mala začela na ves glas režat. user posted image  Jst se ji pa pačim, pa afne guncam, pa nič. Še atiju se mi zdi da se hoče smejat, mamico pa ne šlivi pet posta, važn, da ji mami da joške, to pa je zakon.

Punce meni ga je pa mala začela neki sračkat ponoč. Prvo rundo spi od 21-22 pa do 1 al pa 2. Pol pa je obvezno čez eno uro spet prklopljena. Pol pa ob 5 pa ob 7, pol pa še do cca 9 spi pol pa akcija. user posted image  Dopoldne pol prespi v vozičku do 2 k sva zunaj. Popoldne pa še kako urico ujame v ležalničku. Ostalo je budna in se igra oz če jo kaj zamede jo je treba po rokah nosit. In teh 6 kg je kar težkihuser posted image .

No zdaj gerem pa še mal mojmu težit, ker odkar se je mala rodila on še vedno spi kot prej ko sva bila samauser posted image . Še ni vstal ponoči, da bi vsaj kupček podrla z malo, k sem jst pa že rahlo utrujena. Ampak bom že, vse se preživi, saj sem vendar oktoberka, ane. Sam mal sem mogla vm pojamrat, pa je kuj bolje. user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
30.12.2006 8:24:15   
altati
frrr - otroški dodatek se izplačuje za mesec nazaj. dobila si za oktober in november (izplačano v decembru). Šala jaz zaenkrat še ne uporabljam, tudi pleničke mu ne dajem čez usta, se mi še ne zdi tako mraz.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
30.12.2006 8:26:01   
altati
frrrr- a ti res čez dan spiš? ker ponoči si očitno prava sovica, na vsake tri ure, kot  novorojenčke, ki se dojiuser posted image . zame je zdajle dobro jutrouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
30.12.2006 8:27:26   
muki1
Hej punce, kaj boste pa jutri kuhale oz. jedle ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
30.12.2006 8:38:35   
altati
Gaya, povej tvojemu user posted image  da pri nas pa samo moj user posted image  vstaja, jaz samo podojim-leže, on vstane, Jašu kupčka podre, ga da spat nazaj itd.... Jaz nič več ne vstajam in tudi ne bom več vstajala-saj veš, zaradi zdravja (ta del mu zamolči), če hočem še nekaj časa počakati z operacijo. Ti mu samo povej kako je moj user posted image  priden, a prav? Mogoče bo pomagalo.

No, zdaj pa še dobro jutro vsem! Najprej sem prebirala nočne ptičke in jim odgovarjala.
Moj user posted image  je s Tio že v trgovini in me je klical da je katastrofa (mi že cel teden odlašamo nakup osnovnih življenjskih potrebščin, danes pa je bilo žal neizbežno ker smo že brez vsegauser posted image ). Jaša je šel nazaj spat jaz pa tu na RR.
Danes moram malo stanovanje spraviti v red.
Sinoči je bila v bloku zopet žurka. Upokojenci so organizirali prednovoletni žur.Z Jašem sva bila kakšni 2 urici in se skoraj polulala od smeha. Poslušala sva sosedove mamce, ki so vse na 70+, kako so enemu, edinemu, preživelemu možakarju, ki jih ima tudi že 70+ (vse ostale so že vdove, punce definitivno živimo dlje), razlagale da nosijo tangice in kakšne barve in kje so jih kupile....Pa da padeš dol! In potem je žena od tega soseda njemu zagrozila, da ga bo zaprla ven na balkon, če jih bo poslušal. Ji je pa sosed (malo mlajši, tam okrog 60) razložil da ga bo potem vsaj enkrat imela trdega...user posted image  Punce, ta starim pri nas se trena!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
30.12.2006 8:39:17   
muki1
Gaya, ti pa kar angažiraj tvojega lubija, nič se potrpi. Tudi ti rabiš energijo za ves dan, kdaj jo boš pa nabrala če ne med spanjem ? Saj vem, da se mora naspati, ker hodi v službo, ampak marsikdo pozablja, da je tudi materinstvo služba. Pa ne 8/24 ampak 24/24. Potem pa še likat, pa kuhat in seveda zvečer, če le znese še eno uro telovadbe v postelji. Ne daj se Ines...user posted image , mislim Gaya user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
30.12.2006 8:41:29   
altati
Muki1 - pri nas bo svinjska pečenka (kare), pa zraven pečen krompirček, pa malo zelenjave, solatka, pa goveja juhica in čokoladna torta. Mi pač ne kuhamo nič posebnega, ker potem punci ne jesta. Kuhamo tisto, kar vemo da bosta jedli. No vsekakor pa bo tudi domač prekajena kuhana šunka in orehova potica. Kaj boš pa ti delala? Mogoče imaš pa kakšno dobro idejo...Hitro z idejami na plan punce, zdaj še lahko spremenim jedilnik....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
30.12.2006 8:43:14   
muki1
user posted image  Alati, ti vaši upokojenci so pa res pravi. Ti jih kar zavidam, veš. Moji sosedje pa sami kmeti, ki se nimajo časa niti umit pošteno, kaj šele, da bi žurke organizirali user posted image  ali pa totalni pijanci in se jih je bolje izogibat user posted image .
No, imam tudi eno sosedo, ki se je priženila, tista je kar fajn za kakšen klepet, pa tudi malo punčko ima. Hvalim boga, da je vsaj ona priromala v ta naš kraj.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
30.12.2006 8:46:21   
muki1
Altati, ne Alati user posted image .
Moj mož si je zaželel piščančji žur. Sem enkrat recept pobrala na RR. Popečena piščančja prsa dam na opekač. Potem zložim gor malo pršuta, pa malo mocarele, pa kisle smetane in popečem, dokler se sirček ne raztopi.
Za prilogo pa še ne vem, verjetno bom tudi krompirček spekla v pečici in zeleno solato.
Za sladico pa še pojma nimam, če sploh bo.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
30.12.2006 8:46:59   
altati
beki24- jaz imam zdaj v vozičku še košaro, saj veš (da je ravna), ampak razmišljam, da jo bom zdaj ko bo star tri mesece umaknila in ga dala v voziček. Moj voziček ima naklon 170 stopinj (skoraj ravno, saj veš 180 je ravno). Mislim, da ima Pliko P3 enako. Jaz imam Hauckov trikolesnik. Še od Tie imam namreč zimsko vrečo od odeje Škofja Loka, podloženo z ovčjo volno, ki se pritrdi s pasovi v voziček in ga bom dala noter. Je namreč ful topla in se mi zdi zdaj ravno primeren čas. te vreče v košaro nikakor ne spravim ker je košara preozka. Vreča je namreč ogromna, Tia jo je imela še ko je bila stara 8-9 mesecev....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
30.12.2006 8:48:47   
altati
muki1- dobra ideja....to bi pa mogoče še moje 'lišpovke' jedle....Hvala!

< Sporočilo je popravil altati -- 30.12.2006 8:49:06 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
30.12.2006 9:28:34   
tasha23
jutro moje čveke user posted image ,
vidim, da nekatere ne morete spati user posted image , jaz bi non stop spala - ne vem ali so to antibiotiki, ki me ospavajo ali je samo to gnilo vreme - nizka oblačnost, megla, pršenje - na srečo mi tako mrzlo...

Gael včeraj sploh ni hotel spati čez dan in je zahteval hrano na 30 minut - max na 1 uro user posted image user posted image user posted image , naj vam povem, da jaz nisme uspela proizvajati tliko mleka in tako hitro, kot je mali zahteval; zjuraj sva se celo uspela podojiti brez problema 2 krat brez dodatka, tretjič pa je že bil potreben dodatek inpol ure kasneje pa samo dodatek ker očitno mu ni pasala joškauser posted image
Sloh ne vem kaj mu je bilo, če ni takoj dobil joške ali flaške pa je upalil tak histerični jok, da je bilo groza in joj...

Jutri bomo in sem mislila kuhat zajčka, špinačo in praženkrompir ali še bolje krompir v pečici, če mi uspe pa bom spekla kakšno pecivo, čeprav z vsemi temi panettoni morda nima smislauser posted image user posted image user posted image

Aja kar se tiče vozička sem tudi jaz razmišljala Gaela obrnit in odmaknit košaro. Tudi jaz imam Pliko P3 in ima možnost ravnega ležišča... kot sem vam že omenila Gael je radoveden in se dolgočasi ko gleda samo v voznika -rad opazuje okolico user posted image

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 30.12.2006 9:37:20 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
30.12.2006 9:36:20   
Arabela
Beki, jaz malecko že od vsega začetka vozim v PlikoP3 z rahlo dvignjenim naklonom user posted image ... ležat ni nikoli hotela ker gleda naokrog... spodaj pa ji dam ovčko da je fajn toplo, pa kombinezon gor, tako da še kar na mehkem spi... košare mi nismo nikoli imeli...

Frrr... vsaka čast... jaz vsaj spim od polnoči do petih, pol šestih, da se vsaj malo spočijem, ti pa očitno nič user posted image ... svaka čast...

Naša mala je iz dneva v dan bolj pridna... včeraj sva bili na kosilu pri prijateljici, pa je sicer bila ves čas v mojem naročju ampak je gledala ko sovica, vse jo je zanimalo, malo je spala, papala, pa čisto malo jokala..  Pa pomagala mi je pri likanju.. sem likala slabo uro, ona pa je samo gledala in čebljala... user posted image

Zdaj čakava da se zunaj še malce ogreje, nato pa jo pičimo s pesiko na sprehod... Ati pa spi, ker je imel včeraj še zadnjo čago v tem letu....

JAz ne bom nič kaj kuhala... zadnje čase se samo povabljamo naokrog... je poceni, pa še trudit se ne rabim... bo pa možek naredil sarmo, ker on je ekspert za njo... priznam, da on boljše kuha kot jaz, ampak seveda samo for special occasions...

Ej sploh ne morem verjeti da je jutri silvestrovo user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
30.12.2006 9:38:22   
Evik
hojla babe

gaya -jaz mojega pustim da spi, ker ko meni zmanjka energije mi jo on da in j mora imet... ponoč se mi zdi brez veze da i vstajal, ker tko al tko moram jaz dojit...
no čez dan ga pa moram kdaj spomnit, da prevzame zakrat ko jaz ali tamauček rabiva ne pa da je treba počakat nanj...

drugač pa ja včeraj je bil žur- ne vem zakaj možnih je več vzrokov - poper v juhi, čeprav me je prepričeval, da ga je ćisto malo - smo se zdaj še enkrat zmenili nobenih začiimb. potem čez dan že mali ni spal in sva ga dvakrat peljala ven, samo stvar je bila v prebavi.

me pa čisto izcuza ko se tako zadira - ne joče ampak tako zaganja kot da bo jokal in ne vem kaj točno takrat hoče. ali je lačen, ali polulan, ali zaspan ali dolgčas - pomaga ponavadi na roke pa še to v določene poze. a je pri vas tudi to zadiranje?
ker to zdaj že traja en teden.

kar se pa jedenja rok tiče - moj jih hoče pojestiuser posted image kaj svetujete - naj ga naučim na dudo? naj mu pustim? koj ko gre z joške dol je že pest v ustih sem kar ljubosumna

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
30.12.2006 9:42:02   
Arabela
Evik,  Katarina si obe roki hkrati v usta tišči.. eno rokico si ponavadi tako globoko notri postisne da kar bruhne slino ven.. je čisto mokra po rokicah, brez slinčka pa tako ne moremo več biti...user posted image user posted image ... jaz sem ji sicer poskušala uturiti dudo, pa ni šans da jo prime... sem pa brala da ni tako hudo če si roke papajo, ker to je za njih igra.. so rokice okrili in jih sedaj preizkušajo....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
30.12.2006 10:23:25   
muki1
Altati
Tukaj je original recept, jaz sem ga že malo priredila po svoje, ker dam vedno mocarelo, pa najprej fileje spečem, ker imam rada, da je zunaj malo bolj pečen.
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2789

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
30.12.2006 16:54:51   
frrrr
gaya, mogoče ti mleka zmanjkuje, da tolk ponoči jesta...
drgač pa tut moj mož včasih misli, da lahk kr spi cele dneve, js pa budna (no, večkrat po svoji krivdi)... me je prejšnjič razjezil in sm kr razpored napisala katere dneve bo kdo vstajal... podojim js, kupčka in v posteljo pa on... pa vikende sm določla, da vsak en dan rihtava Jašo vsaj do 10. ure
naš ima na sprehodih samo lička včasih mau mrzla, pa nosek... roke, noge in tilnik pa vedno topel...

muki, včer sm čez dan eni 2 uri spala... dans sm pa res bolj malo ponoči - kakšnih 4, 5 ur... bom zdej kakšno kitico odremala, ko se najem in vas preberem
tale piščančji žur se sliši pa odlično user posted image

altati, hvala za odgovor glede šala in otr. dokladov... jp, čez dan kr mau potegnem s tamaučkom... se nasloniva na sedežni mau nazaj, Jaša zaspi, js mislim kaj brat, pa me kr zmanjka user posted image
face so tvoji sosedje user posted image popestrijo RR user posted image

beki, mi imamo PegPeregota - košaro, ki se ji da naklon dvigovat... sem ga že mau dvignila, ker je Jaša full len s kupčki in ga potem manj matra

moje spanje... naš ima tadolgo rundo med 20:30 in 2. uro... včasih do 3. potegne... js takrat skor spat ne grem.... no, kako urco pa včasih potegnem user posted image včer je imel pa tadolgo od 23ih pa nekje do 4:15

Evik, pr nas tut že bil enkrat žur zaradi popra...
jedenje rok pa pr nas tut koj po joški... če pa kapljice proti krčem damo, jih pa mau nazaj vn spusti na roko, pol si jo pa liže še 10 minut user posted image našemu pomaga, če mu dam pleničko in potem tisto cuza in si jo tlači v usta... no, pa slinček tut skoz tišči v usta

slinjenje in slinčki.... katera je spraševala o tem? naš se sicer en slini, ampak slinček pa kr uporabljamo skoz, ker lenobno kupček podira in bi ga mogla vsaj 2x dnevno preoblečt zarad polivanja (sicer v manjših količinah, ampak glih tolk, da je mokro)

no, lep dan... vas še zvečer kaj obiščem user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?