frrrr
|
gaya, mogoče ti mleka zmanjkuje, da tolk ponoči jesta... drgač pa tut moj mož včasih misli, da lahk kr spi cele dneve, js pa budna (no, večkrat po svoji krivdi)... me je prejšnjič razjezil in sm kr razpored napisala katere dneve bo kdo vstajal... podojim js, kupčka in v posteljo pa on... pa vikende sm določla, da vsak en dan rihtava Jašo vsaj do 10. ure naš ima na sprehodih samo lička včasih mau mrzla, pa nosek... roke, noge in tilnik pa vedno topel... muki, včer sm čez dan eni 2 uri spala... dans sm pa res bolj malo ponoči - kakšnih 4, 5 ur... bom zdej kakšno kitico odremala, ko se najem in vas preberem tale piščančji žur se sliši pa odlično altati, hvala za odgovor glede šala in otr. dokladov... jp, čez dan kr mau potegnem s tamaučkom... se nasloniva na sedežni mau nazaj, Jaša zaspi, js mislim kaj brat, pa me kr zmanjka face so tvoji sosedje popestrijo RR beki, mi imamo PegPeregota - košaro, ki se ji da naklon dvigovat... sem ga že mau dvignila, ker je Jaša full len s kupčki in ga potem manj matra moje spanje... naš ima tadolgo rundo med 20:30 in 2. uro... včasih do 3. potegne... js takrat skor spat ne grem.... no, kako urco pa včasih potegnem včer je imel pa tadolgo od 23ih pa nekje do 4:15 Evik, pr nas tut že bil enkrat žur zaradi popra... jedenje rok pa pr nas tut koj po joški... če pa kapljice proti krčem damo, jih pa mau nazaj vn spusti na roko, pol si jo pa liže še 10 minut našemu pomaga, če mu dam pleničko in potem tisto cuza in si jo tlači v usta... no, pa slinček tut skoz tišči v usta slinjenje in slinčki.... katera je spraševala o tem? naš se sicer en slini, ampak slinček pa kr uporabljamo skoz, ker lenobno kupček podira in bi ga mogla vsaj 2x dnevno preoblečt zarad polivanja (sicer v manjših količinah, ampak glih tolk, da je mokro) no, lep dan... vas še zvečer kaj obiščem
|