|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
29.12.2006 11:40:15   
zojaB
Čaw punce, hvala vsem za vašo tolažbo v teh dneh mi to ogromno pomeni.

Drugače pa meni se je ponoči začelo nekaj dogajat, matralo me je dve uri ful špikanje trebuh otrdeval na 7 minut zraven bolečine v sp. delu trebuha in v križu, sem bla prepričana da je to to, pokličem sestro, da pride pome in greva v P, in ko sva se hotle odpravit je vse skupi prenehalo user posted image . Tko, da sem jo lepo ponoči malo sprehajala. user posted image  Danes zjutraj sem poklicala G in ji povedala, nakar mi je rekla da pridem do nje nato me priklopi na CTG in glej ga zlomka naš mali čisto pri miru, nobene akcije, nič. Tko da je po mojem mislila, da se mal norca delam.

No to me je vsaj vzpodbudilo, da sem vse spakirala za v porodnišnico, sem kar cincala s tem, danes ponoč sem mela pripravljeno pa v 10-ih minutah.

Punce povejte mi, si boste nabavle sp. hlačke za enkratno uporabo? Kolegica mi je rekla, da naj si jih kupim nekaj v Sanolaborju, ker baje je v porodnišnici s hlačkami in vložki bolj revno. Jaz vložke imam 1 paket za vsak slučaj, hlačke pa dvoje navadne.

Pa še to  vas moram vprašat, ste si za dude in flaške kupile sterilizatorje? Jaz bom vse skupaj prekuhala, potem pa še dala v posodo in noter te tablete za sterilizacijo al pa tekočino, sterilizatorji se mi zdijo ful dragi.

Nč grem mal po telefonu čvekat.

Lepo se mejte in uživajte na sončku.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
29.12.2006 12:02:33   
adriana_m
Jaz ne bom sterilizatorja kupovala. Sem pa oprala flaške in črpalko enkrat v pomivalnem stroju in sedaj tako smrdi po detergentu, da ne vem kaj naj naredim. Ali ima katera kaki dober recept.
Pa še to me zanima, včeraj ko sem pripravljala torbo za porodnišnico... na seznamčku za v porodnišnico piše: ene žabice, en pajacek za čez. Na šoli za starše so rekli, da pajacek pomeni tisti plišek z doglimi rokavi, žabice pa plišek brez rokavov samo z naramnicami. Potem se mi je tako pojavil probelm, dejansko bom morala na žabice potem obleči večjo številko in ne bom mogla imeti ompletka, ki se si ga rvotno zamislila. sedaj sem nekaj skombinirala.

Kakšni bodo kaj vaši kompletki?

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
29.12.2006 12:19:31   
adriana_m
ZojaB tile tvoji simptomi so gotovo povezani s sekirancijo. Poskusi se z avtosugestijo prepričati vsaj v toliko, da to ne more vplivati na potek poroda. Slišala sem rane zgodbe, da so ženske zaradi šoka predčasno rodile. Poskusi si ti urediti misli v toliko, da ne boš tega doživljala. Če ti bo zelo hudo ga pa pokliči, saj ti bo pomagal. A pri porodu pa noče biti zraven? Mogoče bo pa vsaj na porodu sodeloval saj ne veš, pa saj imaš še časa do 27.1, do takrat se lahko marsikaj spremeni... Potem ti bo mogoče žal, ker si se toliko sekirala. Vse bo še dobro, samo prepričaj se v to! Vse se bo še uredilo!

Držim pesti zate in v mislih s teboj v teh prazničnih dneh...
A. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1378
29.12.2006 12:37:40   
eva1
Ojla!

Zoja-točno to se meni dogaja-vse že boli in špika, potem pa mine..mislimuser posted image , tako da sploh ne jemljem več resno tega!

Jaz sterilizatorja nisem kupovala-sem pa kupila flaško, pa dude, so že spakirane v torbi za v  P., vse sem prekuhala par minut in to je to!
Adriana-vem kaj misliš glede tega detergenta, sem isto naredilo z Lukcevo flašo, pa še okus je imela po tem-ja nič stran sem jo vrgla! Lahko pa probaš vse skupaj še 1x prekuhat v vodi in potem samo malo splaknit-mogoče bo ok!

Jaz imam za v porodnišnico naštimano za user posted image : 3x tetra planice,žabice do pasu(bombažne), 2x mako majčka,pajacek iz pliša(zgornji, spodnji del, kapica in copatki)in pajacek za čez, pa dekico, pa še eni bombažno kapico! To je to-menda nisem kej pozablauser posted image Zase pa imam -2x spodnje hlače(čeprav jih je bilo v Trbovljah vedno dost tistih mrežastih), modrček za dojenje 3x(ker če bo tako ulivalo k prvič,boljš kakšno rezervo imet), blazinice za dojenje, mp3 player,baterije 2x za fotoaparat, fotoaparat, kekse(če bo lakotauser posted image ), pa osebni pribor...dude za user posted image ,lanolin kremo, pa mogoče se še kaj najde, samo se zdele ne spomnim!

Drugače pa jaz nimam nobenega občutka da bo kaj kmalu, vse po starem, celo spala sem danes ful ok-po dolgem času! Mami pravi da bom na silvestrevo rodilauser posted image , ne vem od kje ji ta idejauser posted image , kakorkoli že, samo da bo ok!

Jaz pa zdele prav uživam-prej sem pospravila vse, svečke prižgala,potem Lukca uspavala, sedaj pa kavico pijem in jabolčni štrudelj jem...uživam, dokler še lahkouser posted image user posted image user posted image ...lahko pa pridete pomagat, mam dost za vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 1379
29.12.2006 12:55:39   
onina
Petraz, CTG imam v Ljubljani-Vič, tako da se bova bolj težko zmenile! :))
Joj, danes smo pa že kar 29.12.! Komaj čakam na januar. Moj za novo leto dela in nikakor ne bi mogel z mano, če bi se slučajno kaj prej zgodilo in me vedno kliče iz službe, kako se počutim, če me kaj špika...in je kar pomirjen, ko mu rečem, da je vse OK... :)) Sama bi res težko zmogla skozi nosečnost, sploh zadnji mesec, tako da se mi  ZojaB prav smiliš. Hvala bogu temu forumu, da vsaj malce lahko dušo izliješ.
A je katera januarka morda iz Črnuč? Tam, enkrat aprila, maja se bom tja preselila, pa me zanima, če bi se s katero lahko kaj dobile?
Pozdravček.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
29.12.2006 13:48:08   
Barbid
HALLO

Naša "urednica"  LUNA  06,  mi je ob 12.15 -  poslala sms.

Rodila je   Marka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE, ČESTITKE

Pa se je začelo........JANUARČICE........

Jaz pa imam jutri CTG, pa nekaj sem tudi že odprta, tako da........

Pozdravček
Barbi

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
29.12.2006 13:51:29   
adriana_m
Oooo, noro, kaj je zdaj to!!!

Čestitke LUNA, naj bo Mark zdrav fantiček in vesel pa v radost maici in ateku!

Dajmo punce, ne sedaj vse k Decemberkam pobegnit!

Lp, A.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
29.12.2006 13:59:32   
adriana_m
Eva1 izgleda imava enak seznamček za v pordonišnico, samo ni mi jasno kaj mi bosta dve mako majčki... Žabice imam jaz tudi take do pasu, samo tile v šoli za starše so me čisto namedli...Sedaj imam za malega pripravljeno več zaobleči kot zase (prav po kilaži gledano..).
Vedno bolj pogosto slišim kako vsega živega zmanjkuje v porodnišnici... Zadnjič je baje zmanjkalo ode (polna luna) in se je ena total prehladila. kolegica je rekla, da bo kar spalko vzela s seboj. Mislim...

Neposredna povezava do sporočila: 1383
29.12.2006 14:40:35   
eva1
user posted image user posted image user posted image Luna -čestitke za Markauser posted image user posted image user posted image

Sm kr kurjo polt dobila-ja res se je začelouser posted image user posted image user posted image user posted image

Adriana-2 mako majčki imajo na začetku malčki, da jih ne zebe-vsj tako sem jst pri lukcu delala, pa v P isto naredijo!

Neposredna povezava do sporočila: 1384
29.12.2006 14:52:21   
bucka01
Ojlauser posted image
Najprej čestitke Bianki user posted image in Luni06user posted image človek kar ne more verjeti da se je zares začelo.
No glede sterilizatorjev je moje mnenje tako da je to metanje denarja ker jaz bom kot v prvič pri sinu to kar v vreli vodi prekuhala in bo.
Kar se pa tiče oblačilc za v P bom pa nesla ene bombažne žabice pa mako  majčko ter mako body ter bombažno kapico  pa en kompletek iz pliša (žabice jopica ter kapico) pa kombinezonček.Zraven pa še 3 tetra plenice in eno povijalno ter eno pampers tako sem imela tudi v prvo pripravljeno vendar brez kombinezončka pa je bilo ravno prav ker je bil rojen v maju.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
29.12.2006 15:06:13   
ajja
Čestitke Luna06 user posted image user posted image user posted image ,  pa le nista počakala na januar! To bo pa letos fino praznovanje! Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo! Pa da bi bila z Markom čimprej doma!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
29.12.2006 15:19:03   
Claudia
Luna,

iskrene čestitke ob rojstvu sinčka!

user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
29.12.2006 15:27:15   
petraz
Čestitke Luni06 user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa se je res začelo..... samo upam, da boste ostale počakale na januar....user posted image user posted image

Tudi jaz si nisem kupila sterilizatorja, že v prvi nosečnsoti ne, kajti zdi se mi nesmiselno. Anžeta sem dojila 14 mesecev in sem rabila flaško samo par krat, dude pa tako ali tako ni maral. Tako sem stvari prekuhala in tudi sedaj jih bom.

Glede oblačil za dojenčka za P, sem spakirala: 6 previjalnih plenic, eno plenico za enkratno uporabo, mako majčko, pliš majčko, 2 kapici, zoknčke in debeli plišasti komplet (hlače in majčka), odejico in to je to... Zase pa bom vzela: toletni pribor, Vir 80, moderc za dojenje, blazinice, pumpico, zokne, polnilec za gsm, pisalo, dudo, lanolinsko kremo, nastavek za bradavice, nekaj za "po zob" in.... saj se vsega niti ne spomnim, kaj sem spakirala...user posted image
Še to, ajja ti povem, da pri nama niti user posted image ni pomagalo, da bi prej rodila...user posted image user posted image

Skratka lepo preživite preostanek dneva....user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
29.12.2006 15:46:20   
Claudia
Ojla!

Kar ne morem verjeti, da je Luna rodila. Njen PDP je bil namreč samo en dan pred mojim. Še enkrat čestitke za Luno in malega Marka user posted image user posted image user posted image . Prav tako ime je izbrala kot midva z user posted image . Ugotavljam, da bo kar precej enakih imen (Gal, Lana, Mark, Nik, Nejc). Ni kaj, imamo podobne okuse.

Tudi jaz sterilizatorja ne bom kupovala. Flaško in dude bom samo prekuhala.

Za v porodnišnico imam pripravljene 3 tetra plenice, povijalno plenico, 2 pampers plenici, žabice do  pasu, body, tetra majčko, plišast pajacek, kapico, copatke in kombinezonček s kapuco, dekico.
Zase imam tudi že vse pripravljeno. Samo še kakšne mrežaste hlačke si kupim in lanolin kremo.

Eva1: super ideja, tudi jaz si bom vzela MP3, če bo slučajno dolgčas, kar sicer dvomim. Kekse imam pa že pripravljene. Moj user posted image  se je tko smejal, ko sem jih kupila. Je rekel, če mislim, da mi ne bodo nič dali za jest user posted image .

Punce, upam, da vas ne bo preveč pobegnilo med decembrčice user posted image . Zdržmo še 2 dni in ostanimo januarčice user posted image .

Lep dan še naprej!

< Sporočilo je popravil Claudia -- 29.12.2006 15:48:13 >

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
29.12.2006 17:29:26   
zojaB
Čaw,

joooj kar kurja polt me je oblila, ko sem prebrala da je LUNA06 dobila svoje najlepše darilo.

LUNA06 Iskrene čestitke za Marka, veliko sreče in veselja z malo štručko   user posted image user posted image   user posted image

Za porodnišnice imam ša jaz spakirano sledeče:

Zame:

Copati+nogavice
2x sp. hlačke
1x nederček za dojenje
blazinice za dojke
nastavke za dojenje
lanolin
in pa toaleto
(kupila bom tudi par mrežastih hlačk)
in seveda vse potrebne dokumente
fotoaparat
telefon

Za  mojga sončka: 

3x pampers pleničke
3x tetra plenice
1x povijalna plenica
1x žabice do pasu
1x body
1x majčka za povrhu bodya
1x žabice iz pliša za povrhu (brez rokavov-na zapenjanje)
1x jopico
1x copatke
1x bomb. kapico tanko
1x kapico plišasto za povrhu
1x rokavičke
pajac za ven
kremico za zaščito obraza
1x dudko
1x flaško malo

to je to.

Claudia prosim povej mi, kako si prilepila noter tisti slikico?

Zdej grem pa na en dober čokolino.
Uživajte

< Sporočilo je popravil zojaB -- 29.12.2006 17:35:31 >

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
29.12.2006 18:01:56   
Urša08
Ojla!

Luna06 iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Markauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sploh ne morem verjeti, da se je že začelo. Ne vse pobegnit k decembrčicam.
Jaz sem imela včeraj ctg in se baje še nič ne dogaja. No saj imam še čas.
Sterelizatorja ne bom kupovala, se mi zdi škoda denarja - saj sploh ne vem koliko bom rabila flaške, če bom dojila.

ZojaB a tvoj ne bo s tabo pri porodu?  Dajta se pobotati, saj ne more kar pri tem ostati. Gotovo sta bila oba razdražena in sitna, dejta se dobiti in pogovort. Jaz še zmeraj verjamem da bo vse ok. Še pikepoke za srečo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Torbo za v porodnišnico moram še pripraviti. Za otročka imam sem pa mislila pripravit body, žabice, plišasti kompletek , copatke, 2 x kapica, kombinezonček + dekica. Sem kaj zgrešila?

Eno vprašanje kaj je s to lanolinsko kremo? Za kaj naj bi jo rabila in kje jo kupim?

Lep večer!
user posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
29.12.2006 18:28:19   
asandra1
Vidim, da ste vse šokirane kot jaz. Kar ne morem verjet, da je Luna rodila (PDP je imela na isti da kot jaz). No, saj ni nič čudnega, saj je komaj teden prej, samo vseeno, zdi se mi tako naenkrat. Ves čas se mi je zdelo, da je to še fullllllll daleč, da imam še čas, čeprav si ful želim. Zdaj pa me je udarilo kot strela z jasnega, da pa res bo počasi, malo me daje panika, pa strah me je......
Res ne morem verjet, nič ni pisala da se ja kaj posebnega dogajalo in danes je kar rodila.....

Ja, res se je začelo!

Luna - ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!

Ostale pa uživajte!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
29.12.2006 19:41:04   
eva1
TATAM-si še med nami?

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
29.12.2006 19:49:39   
Barbid
Živjo

Punce, meni je popoldne majčkeno odtekla plodovnica, pa mi je babca rekla naj se pridem pokazat, čeprav sem bla za jutri zmenjena z mojo ginekologino.

No in sem šla, so mi posneli CTG, potem pa vaginalno pregldali. Nek čuden postopek vaginalnega pregleda, bolel me je da sem kar zvezde vidla, je reku da se vsi ginekologi ne poslužujejo takega pregleda, ampak tko se najbolj ugotovi višini materničnega vratu in kakšna je plodovnica.

Tko da, zdaj je za moj, po takem posegu malo krvaviš, boli te tko, da tud sedet ne moreš, je pa stanje tako; da se v nasledjih treh dneh moja Lana še ne bo rodila, se pa pripravlja in jaz naj se pripravim na popadke, ki so se že začeli.

Sem pa bla tok fuč, da niti Lune nisem mogla iti pogldat, čeprav se bi mogla samo z dvigalom gor odpeljat.
Napisala mi je da sta obadva uredu, da je pa : citiram njene besede "BOLEL K HUDIČ"

Blagor se ji - je že za njo. !!!

Jaz bi vse dala, da porod nebi bolel........ še boljš bi pa blo, da bi me zanosile in donosile, pa moški rodil, da bi vidl, kako je to.

Imejte se lepo, lepo praznujte (tudi midve bova očitno doma - vsaj tko nama je voščil ginekolog), pa se še slišimo.

Pozdrav
Barbi in Lana

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
29.12.2006 21:48:44   
Claudia
Dober večer!
Končno je tudi na forumu januarčic zelo živahno user posted image .
Zojab: sliko označiš z miško (leva tipka) in pritisneš CtrlC, nato se postaviš na mesto, kjer želiš sliko in pritisneš CtrlV. Upam, da sem ti pomagala.

Urša08: lanolin krema se uporablja za nego bradavic. Uporablja se pred in po dojenju. Dojenčki jo dobro prenašajo, zato je pred dojenjem ni potrebno odstraniti. Jaz sem jo danes kupila v Sanolaborju, mislim pa da jo imajo tudi v lekarnah.
Zdej grem pa mal TV gledat, pol pa spat. Sem že kar precej utrujena. Upam, da bo noč mirna in mi uspe spati vsaj do sedmih.

Nočko user posted image !

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
29.12.2006 22:02:20   
adriana_m
Novopečeni mamici (pobegnili k decemberkam):
27.12. - Bianka - dvojčka Nik in Nejc - PDP 16.1.
29.12. - LUNA06 - Mark - PDP 5.1.

Čakajoče:
1.1. - Matejci 
        - asandra1 - user posted image
6.1. - Claudia - user posted image
       - Jesse 
8.1. - karolina* - user posted image
       - TanjaS
       - laky 
       - loja 
9.1. - Barbid - Lana
10.1. - cat
       - husa - user posted image
12.1. - kkatka 
      - eva1 - Alja
13.1. - ajja - user posted image
14.1. - pikica27 
       - Teja K.
15.1. - zojaB - user posted image
       - rdarci
       - metka_zone - Nik
         - smrček - user posted image
16.1. - bučkica
       - Adelina - Lana
17.1. - Urša08 - Nejc
18.1. - saska27
19.1. - polhek76
       - klavdi
       - zima07 - user posted image
20.1. - zvezdica5
       - jerry 
22.1. - Jasnika
       - bucka01 -  Julija
       - adriana_m - David
23.1. - tanja24 -  Gal
         - onina - user posted image
24.1. - lencika27 
25.1. - Tinca7 - user posted image
26.1. - solzica 
       - pikecpokec - Gal
27.1. - Cacka02 
       - jagoda80
       - polona25 
       - Aja32 
       - Mafin 
      - Zvončica in Peterpan
      - petraz 
28.1. - lokvanj 
29.1. - tatam - dvojčka Tosja in Anej
30.1. - todler 
andrijana

Ali bi mogoče lahko sporočili tudi velikost in težo v bodoče? To bi bilo zanimivo prebrati...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
29.12.2006 22:08:42   
adriana_m
Tudi mene je malo streslo in postavilo na realna tla tole prehitevanje po desni...user posted image
Kar naenkrat bomo držale svoje sončke v naročju.
Jaz že ful težko prestajam tele zadnej tedne, nek tak občutek imam, ne znam opisat, mešanica vrtenja v glavi, oblivanja, težkega dihanja...uf...

Je pa težko biti pri miru (dva dni bom pa upam, že zdržala).

Kar se rojevanja tiče, a boste zmogle do januarja, taka lepa letnica je no 2007, pa še malčki bodo ful na boljšem bodo lahko prednjačili v svojem letniku, če bodo kako šp. aktivnost gojili malo bolj zares...
Pa tole je naš dedek vedel povedati, da je v Nemčiji totalna agonija pri decemberkah, ker se na vse načine trudijo podaljšati porodo, da bi na januarja rodile, ker s 1.1. v veljavo nastopi nov zakon, ki odreja višjo denarno pomoč ob rojstvu (bistveno višjo 35000 EUR, prej pa 400, upam, da sem si prav zapomnila...).
Torej ne se dati punce!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1397
29.12.2006 23:07:48   
zima07
Pozdravljene!
Se pridružujem vsem začudenim in presenečenim: Luna06, čestitke za malega Marka, pa veliko sreče in crkljanja vsem trem v novem letu želim [sm=smiley31.gif" border=0>...

... Pa seveda tudi vsem ostalim januarkam: da bi čim manj bolelo, čim hitreje minilo in bilo potem kar se da lepo in uspešno leto...user posted image

Onina, jaz sicer nisem iz Črnuč, sem pa blizu: lahko bi rekla z Ježice...3 minute z avtom, tako da, z veseljem se kaj vidimo, ko boš na novo priseljena (jaz sem tukaj 1 mesec..) -l ahko mi pišeš ZS, pa se slišiva in zmeniva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif]...

Nič, mirno noč vem skupaj želim, pa..zdržite še ta 2 dneva (moj je športnik in pravi, da mora bit nujno nov letnik-bo eno leto dalj lahko mladinka

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.12.2006 2:32:27   
eva1
Evo še ena noč pri računalniku-joj vse bi dala da bi lahko spala-zvečer sem do polnoči imela skoz lažne-boleče popadke, potem sem končno zaspala, in sem šla okoli 1h lulat, evo zdej pa zaspat ne morem nazajuser posted image ! Sem se premetavala po postelji, pa ni nič...kok si jst želim rodit že 1x, da bom potem vsaj z razlogom vstajala user posted image -no mal heca, bom vrjetno pogrešala noči brez jokanja in hranjenja!

No ja zdej grem pa na kavč pred TV...bom čez par ur še kaj več napisalauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.12.2006 5:15:15   
lokvanj
Jutro punce!

Najprej ISKRENE ČESTITKE OBEMA NOVOPEČENIMA MAMICAMA IN NJUNIM MALČKOM TER SEVEDA OČKOM!!!!
Zdej gre pa zares ane?! Je začelo že po januarkah tolči....user posted image . No ja tudi jaz upam da bo kake 14 dni pred rokom (ki je sicer "šele" 28.01.). Komaj že čakam malega, sem že malo naveličana trebuščka in vseh težav(ic). Eva tudi jaz ne morem spati, dogaja se mi enako kot tebi, grem na wc, pol pa pristanem na netu,.... ker seveda ne morem spat! Pol bo vsaj pametn razlog za to, bomo malčke hranle pa cartale, zdej pa vstajamo BV.
Tiste ki lahko spite vam želim lepo spanje, ostalim pa čimkrajšo noč in seceda lep dan vsem skupajuser posted image
LP

lokvanj

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?