eva1
|
Ojla! Zoja-točno to se meni dogaja-vse že boli in špika, potem pa mine..mislim , tako da sploh ne jemljem več resno tega! Jaz sterilizatorja nisem kupovala-sem pa kupila flaško, pa dude, so že spakirane v torbi za v P., vse sem prekuhala par minut in to je to! Adriana-vem kaj misliš glede tega detergenta, sem isto naredilo z Lukcevo flašo, pa še okus je imela po tem-ja nič stran sem jo vrgla! Lahko pa probaš vse skupaj še 1x prekuhat v vodi in potem samo malo splaknit-mogoče bo ok! Jaz imam za v porodnišnico naštimano za : 3x tetra planice,žabice do pasu(bombažne), 2x mako majčka,pajacek iz pliša(zgornji, spodnji del, kapica in copatki)in pajacek za čez, pa dekico, pa še eni bombažno kapico! To je to-menda nisem kej pozabla Zase pa imam -2x spodnje hlače(čeprav jih je bilo v Trbovljah vedno dost tistih mrežastih), modrček za dojenje 3x(ker če bo tako ulivalo k prvič,boljš kakšno rezervo imet), blazinice za dojenje, mp3 player,baterije 2x za fotoaparat, fotoaparat, kekse(če bo lakota ), pa osebni pribor...dude za ,lanolin kremo, pa mogoče se še kaj najde, samo se zdele ne spomnim! Drugače pa jaz nimam nobenega občutka da bo kaj kmalu, vse po starem, celo spala sem danes ful ok-po dolgem času! Mami pravi da bom na silvestrevo rodila , ne vem od kje ji ta ideja , kakorkoli že, samo da bo ok! Jaz pa zdele prav uživam-prej sem pospravila vse, svečke prižgala,potem Lukca uspavala, sedaj pa kavico pijem in jabolčni štrudelj jem...uživam, dokler še lahko ...lahko pa pridete pomagat, mam dost za vse!!
|