Maxica
|
Samo eno vprašanje - težko tipkam, ker pestujem Lana - se kasneje še kaj oglasim: kako kakajo vaši sončki? Lan prejšnji dan skoraj nič ni kakal, zvečer pa orng, včeraj ene 10x, danes spet še nič, ampak kakec pa zgleda tako, da je ful gost, pa vendar brez tistih sesirjenih koščkov mleka. Zgleda kot driska pri odraslem človeku, vendar ni vodeno (baje je pri dojenčkih driska čisto in res vodena, da nič ne ostane na plenički). Tu ostane vse na plenički, le tistih koščkov ni prisotnih. Kaj to pomeni? Mah, saj sem že rekla, da ne bom več gledala teh drekcev pekcev in se ukvarjala z njimi, pa vseeno še kar vztrajam... Muki, hvala enako. Jaz tudi že tuhtam, kam naj dam oblekice, ki jih je že Lan prerastel, pa kam naj spravim košaro od vozička, ki jo bo zdaj zdaj prerastel. Kar težko bi se odločila, da bi dala vse to naprej oz. prodala. Jaz si tudi kar puščam nekaj procentov možnosti odprtih, da bi v roku 5 let imela še kakšno štručko. Čeprav je mož zaenkrat še vedno trdno odločen, da smo končali. Ma, ne vem, saj po eni strani si mislim, imam dva zdrava lepa sončka, bi še reskirala čez 5 let in imela še enega. Kaj pa, če se kaj zakomplicira, spet z mano, kaj pa z njim itd.itd.itd. Ne vem, morda je še prezgodaj, pa vendar si ne bi še rada zaprla vseh vrat. Pustimo se presenetiti. Se pa Lan tudi precej bolj pogosto zbuja ponoči, kot se je. Sedaj se že okrog 4h, pa potem spet okrog 7h itd., medtem ko je spal že do 6h eno rundo. Verjetno je to posledica suhega zraka, ki ga imamo zaradi centralne kurjave v stanovanju, ker se tudi jaz zbudim čisto izsušena. Ampak ni panike, ga samo podojim, pa preložim nazaj v posteljico, pa je. Glede fontanele sem pa enkrat nekje brala, bom probala še kje najti, pa bom pripopala link, da imajo eno glavno, pa mislim, da še ene dve manjši. Naj bi bila tudi zadaj na glavici ena, če se prav spomnim. Mah, bom probala tisti link najti, da ne bom pametovala preveč kar v tri krasne. Lu, dvd je danes odpotoval na tvoj naslov. Končno. Capyka, tako kot pravi Altati, pač boš morala popenit. Potegni se za svojega otroka, kdo drug se pa bo? Jaz sem enkrat tudi ven padla. So si Maxa podajali kot žogico, on pa histerično jokal. Potem sem ga pa grobo izruvala iz naročja ene tetke in ga nesla v sobo in je trajalo 15 minut, da je prišel k sebi. Tako da pač veljam za eno smotano zaščitniško mamo, pa so what. Kaj me briga, saj so imeli priliko izražati svoja materinska nagnjenja na svojih otrocih, pa bi jih. Na mojih se pa ni treba izživljati, ker vem, da jim to ne paše. Eni otroci pa so drugačni in jim je to všeč. Našim pa ni. Muki, jaz pa kar še vedno tako prakticiram kot pri Maxu, tudi pri Lanu - na tri dni, ko ga okopam z milom, ga po kopanju namažem po celem telesu, tudi po glavici, z oljem od Nivee, pa zaenkrat noben od njiju ni imel temenc. (trkam po lesu) Vava, sožalje za prababico vašega Luke. Toliko zaenkrat, se še oglasim, sedaj mi bo roka verjetno odpadla.