ksenija.
|
Še hitro malo pri vas nekaj naklopfam. Hvala vsem za skrb in lepe želje za Blaža, res me vedno bolj skrbi, ker sploh več ne vem kaj naj mu dam za jest. Alergija se sploh ne umiri, sedaj je res že ves pikast. Pa glih sedaj pred prazniki. Sem bila danes spet pri pediatrinji, ki mi je dala napotnico za alergološko ambulanto. In smola, delajo samo ob ponedeljkih in torkih – torej letos ne več. Ker najina pediatrinja jutri ne dela, mi je šla na roko in mi dala telefonsko zdravnice, ki dela v alergološki ambulanti. Jutri jo moram poklicati (upam, da jo dobim, da ni tudi ona na dopustu) in jo prositi,če nas lahko pogleda izven časa ambulante, ker se alergija ne umiri. Prosim, držite pesti, da bom zdravnico dobila in da nam ne bo potrebno čakati čez praznike. Drugače Blažu nič ne manjka, je dobre volje, rad je in nima vročine. Če bi imel kakšne druge simtome bi naju danes poslala v bolnico, tako pa je rekla da nima smisla, ker mu čez praznike tako ne bi nič delali. Jaz sem res že čisto obupana. Za jest mu dajem samo osnovne stvari jabolko, banano, mlečno kašico, riž, zelenjavo in seveda kruh, ki ga obožuje. Ne uporabljam več nobene kozmetike za njega, vsa njegova oblačila po dvakrat splaknem, da ja gre ves prah ven, ne uporabljam mehčalca, vse plišaste igrače smo dali vstran, tepihe prepucali…. Meša se mi. Sem vprašala, če je možna alergija na pšenico ali gluten, česar me je najbolj strah. Pa je rekla, da je malo možnosti, ker nima prebavnih motenj. Upam, da res ni. Beti1, ja najina sončka imata res lepi imeni. Mislim, da sva se midve že enkrat videli, na enem srečanju v Ljubljani v Tivoliju, takrat sem bila jaz še noseča. Nisem prepričana, ampak se mi zdi, da si ti bila takrat zraven. SoncicaT, te čisto razumem, vem kako je živeti ločeno. Jaz sem tako živela šest let. Od januarja naprej pa bomo spet skupaj, odkar imava otroka, bomo prvič skupaj zaživeli, sedaj smo se videli samo ob vikendih. Soris, Neja, Monči, tudi meni bi kavica bolj pasala po novem letu, ker je sedaj Blaž bolj tako, saj sicer ni nič nalezljivega, pa vendar. Žaži, hvala, sedaj se res že dva dni držim pri Blaževi prehrani in mu dajem samo osnovne stvari, stanje pa niha iz ure v uro. Včasih se mu nič ne vidi, potem pa se malo zajoka ali razjezi in vse butne ven, pa zvečer ko ga dam v vodo tudi postane ves pikast, pa čeprav ne uporabljamanobene kozmetike. Mlada pa sem 31 let.