|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.12.2006 8:45:17   
žiža
OK, mi pridemo! Ob 10ih morva z Urbanom še jest potem pa štartamo. Pri nas je tud čist brez oblačka pa sonce.... matr je lepo! Če bi bil še sneg.....
Vse ostale ste tud lepo povabljene.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 701
20.12.2006 8:46:06   
ajne
hojla,

bi prišli tudi midve z ajdo, pa se mi sanja ne kje za vraga je Homan... no ja, se se mi kaj velik o ŠL itak ne sanja... skratka, mi lahko opiše ena pot do Homana iz LJ. pa koliko približno (časovno) rabim do tja... (a sem preveč zahtevna?). Meni je ob 11.00 ok.
sicer pa smo pri nas ok, tako da malo gorenjskega zraka nikakor ne bo škodilo...

Urskamravlja, a ti je res zatežila zaradi ad3? pišuka, jest jih tud ne dajem... bom danes spet poskusila, da vidim, če bo ok prenesla... ma jih zdaj kar pozabim dat, prej sem jih redno dajala, pa jo je pol tako zvijalo, da sem nehala...

čau

Neposredna povezava do sporočila: 702
20.12.2006 8:57:38   
ajne
dobila navodila, pridem!

čau

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   [Brisano sporočilo]
20.12.2006 9:10:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
20.12.2006 9:20:43   
princes
Midve tud prideva...Cool pri Homanu...

Ostale se pa kasnej beremo...

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 705
20.12.2006 9:25:39   
x_srečka_x
OJLA,

Sem videla da ste se zmenile, pridem tudi jaz ob 11ih pred Homana.

SONCICA se je pa mami malo šla frizerko user posted image user posted image  ja tale pončo je pa babi naredila user posted image  Super babi a ne?

LP

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.12.2006 9:33:28   
x_srečka_x
Sem prav šibala pred vrata gledat koliko je pa pei nas sropinj, no v čisti sensi je trenutno -2 user posted image   Moram izmerit koliko je pa na sončku, napišem čez par minut user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 707
20.12.2006 9:54:29   
x_srečka_x
Na sončku pa je 1 stopinja. Se vidimo potem

LP

Neposredna povezava do sporočila: 708
   [Brisano sporočilo]
20.12.2006 14:57:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 709
20.12.2006 15:30:19   
x_srečka_x
OJ user posted image

Je bila Vesna tako pridna da sem jo nesla kar z vozkom vred v hiš in je spala še do dveh user posted image

Jaz pa sem tam doma ko smo čez celo cesto vse v štric hodile user posted image

No pa moraš že šibat, alarm user posted image

PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 710
20.12.2006 16:35:34   
ajne
hojla pupke,

ja res je bilo luštno, moramo ponovit... ajda je spala do doma, pa še pojedla sem lahko in ura je bila tudi pri nas dve, ko se je zbudila. potem sva se samo nahranili in podojili in spet pot pod noge in po ta starejšo v vrtec. in smo ravnokar prisopihale (mal premražene, čajček se že hladi user posted image user posted image ) domov. sem dala že vse cunje v stroj prat, ker je ta velika prišla domov blatna do ust - smo morale obletat vse gugalnice, tobogane in vse račke, ki jih najdeš tod okoli, pa seveda v vsako lužo stopit, ki nam je prišla na pot... rezultat je pač tak, da se zadeve sedaj perejouser posted image ). ajda še spi (je zaspala takoj ko sva prišli do vrtca in že eno uro in pol spi).

obeta se nam celo, da naš ati danes pride že okoli petih domov. če se to res zgodi, potem bomo šli še v center na pražene mandlje.

jutri začnem dajat oleovitke, čeprav ni videt, da bi ajdo AD3 še vedno kaj matrale... no, bomo videli zvečer.

čau

ps. ja, dobro da sem imela fotko s sabo, ne? matr sem bila potem jezna nase, da nisem vsaj enkrat pritisnila (tista, ko smo bile ko smogovci v vrsti - tam kjer je doma x_srečka_x, bi bila odlična!) - no pa drugič!

Neposredna povezava do sporočila: 711
20.12.2006 19:45:02   
princes
user posted image

Ja prav super je bilo..Midve sva potem še pri sadjarju dobile ful sadja, se poznamo, pa nama je nametov svega i svašta....Ful prijazen...user posted image
Tko, da sva prišli domov mal čez eno, pa je tud spala do pol dveh, pa še pol od treh do petih, zdej pa je tašča na obisku, da mam jaz mal roke frej user posted image ..
Sam je tale naša lubica kar scrkljana, tko da bova mogle mal ukrepat vzgojno, bi se sam po rokah nosila...user posted image user posted image

zdej se mi že ne kopamo tri dni, bom počakala da je ornk zdrava..Jo je prej oči mal v zrak metov, je pa res smrkl iz nosa ven padu...user posted image res se rezi, če jo mečemo v zrak...To pa tko uživa, da je kaj...user posted image

Jutri gremo pa v shoping za božička, pa še mami upa, da bo kaj dobila...user posted image

Zdej pa se gremo vsi zrihtat, midva se greva pa mal zmasirat v jakuzzi, pa moj user posted image mi bo laske umil, pol pa v mižule...user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.12.2006 20:42:52   
žiža
Res je bilo fino. Sploh je fajn tale turca, ker je dost široka cesta za vštric hodit pa nič prometa user posted image
Mi smo prišli domovob enih. Sem mislila, da bo Sara v avtu zaspala pa ni. Je ves čas pesmice pele pa koše iskala user posted image
urban je pa spal celo pot. Po kosilu smo se šli tudi mi malo potepat pa na telovadbi smo bili. Zdej pa Sara spi, Urban mi narekuje, kaj naj napišem user posted image  možek bo pa menda do 22ih doma. Sem mu povedala tisti vic, da se pri nas ob 22ih seksa pa če je on doma al pa če ga ni. user posted image user posted image user posted image user posted image  Se je tolk režov user posted image user posted image
Ajne, sem se tolk nasmejala na tiste Smogovce. Mi smo bili lansko leto na jadranju. Midva s tamalo, pa HuAnita z možem in tamalo, pe še en parček in skiper. Smo se tud krstili za smogovce. A veš kolk smo bili smešni, barka zadekana iz vseh koncov,da ni sonce na naši dve, takrat 9 mesečnici, pribijal. En kup napihljivih obročev, žog, bazenčkov....  Super, sem si zdele take skomine naredila.
Joj jutri mam spet zobarja. Tista nesrečna šestka še vedno ni dobra očitno je še en živc živ ostal. Do sedaj nisem imela problemov z zobarji. Tole mi je pa skoz bolj zoprno. Ah, bo že.
Kje ste pa ostale mamice? A ste se ve tud kaj sončale danes, ko je bilo tako super vreme?
Mi tako po želodcu kruli, da bo treba mal hladilnik pregledat...
Fajn spite

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.12.2006 7:00:12   
Tanyka

user posted image   
user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem danes bolj zgodnja sem vstala že ob 5.30.Ne morem spatuser posted image
Zgleda, da je nekaj v zrakuuser posted image .
Lara je že dve večeri zapored polulala postlico-to se ji ni zgodilo že - ne pomnim kdaj nazadnje.

Vidim, da je sprehod uspel- user posted image user posted image  punce, da si tak lepo organizirate sprehode v družbi.

AD3-jaz tud ne dajemuser posted image

Ja z voščilnicami pa je pri nas tako.Napisala sem jih že 14 dni nazaj, na pošto pa same ne bodo šle.Joj danes je zadnje, da jih odnesem.

Darila sem včeraj zavila, tak, da na to ne rabim več mislit.V nedeljo še samo smrečico postavimo, da jih mami božička user posted image spodaj nastavi.A user posted image tud dobijo darilauser posted image user posted image user posted image ?

URSKAMRAVLJA- meni bi se Rene zadnje čase tu samo po rokah nosil, ko ga odložim pa user posted image .

Se beremo in pišemo kasneje
user posted image Tanja

< Sporočilo je popravil mknuple1 -- 21.12.2006 7:01:56 >

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 714
21.12.2006 11:27:24   
NATAŠI
POZDRAVČEK VSEM!!

No pa sem se koončno oglasila tudi jaz. Verjetno ste me že kar pozabile user posted image

Jaz sem imela rok 06.09. in smo rodili 02.09. Imam fantka Timoteja, težak je bil 3600, velik 52 in obseg glavice 37. Rodila sem v Lj.

Smo že dali krčke čez, je imel kar fejst problemov z njimi. Drugače pa ne dojimo, smo se le 14 dni potem pa enostavno ni bilo dovolj mlekca in smo na NOVALAC-u.

Kako se imate pa kaj ve? Imate pridne otročke, veliko pančkajo?

pozdravček

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
21.12.2006 11:33:50   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
02.09 NATAŠI               -Timotej
03.09. BUCHKA            - Filip
            MKNUPLE1        - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. URSKAMRAVLJA  - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
22.09. SOncICA           - Benjamin
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 - Ajda
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
21.12.2006 11:49:00   
yennika
No mamike, pa da se še jaz malo pofočkam.
Btw, ja Tanja, kako lahko izpustiš na seznamu prvo septemberko???????hehe, ti je malo ušlo?No, Klemen se toplo priporoča, da pride na seznam!user posted image Naj povem, da sma tudi midva mislila dat malemu Tilen ime!user posted image Potem sva prišla na Taj in na poti v porodnišnico je padla odločitev za Klemna!user posted image

Sem imela kar malo gužve te dni, se nisem nč javla.Delala sem voščilnice, pa koledarje....pa po hiši je treba pospravit..pa saj veste kak to gre.

Tudi meni že dva večera nekaj brezveze joka mali, sploh ko ga dam na zizo.enostavno noče jest, ker je preveč zaspan.

Sem zadnjič napisala, da smo šli na pleničke Fixies-sem zelo zadovoljna.Nam nič več ne premočijo.Se mi zdi, da so malo debelejše od pampersk in širše med nogicami...tako da, jeeeej, super.

Aja, da ne pozabim..PRI NAS NA KOROŠKEM PA SNEEEEEEŽI!!!!!!Jeeej nov let, nov let!user posted image

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
21.12.2006 15:18:32   
incabinca
No pri nas pa nič ne sneži, sam veter tolk piha, da bolš da tud čez okno ne pogledaš....
Drugače pa mojega Lovra še vedno muči zabasan nosek, sem že mislila da je bolje, pa se je spet še bl zabasal.... in revček ne more zaspat, tako da sem ga prejle kar v naročje vzela, pa šla v posteljo, da je na meni zaspal, da bo imel vsaj kakšno urco spanja.... vem, da to ni ravno najboljš, da se ne bi razvadil, sam če je revček bolan in ne more drugače, itak da bom vse nardia, da mu vsaj malo olajšam to...
Ful fajn, da se takole skupaj dobite, jaz sem sicer iz Kamnika, ampak mogoče se vam pa tud kdaj pridružim...
Jaz tud AD3 ne dajem, pa imam kar mal slabo vest glede tega... čeprav mi je moja mami rekla, da ni dajala ne meni in ne moji sestri.... je pa res da sva z Lovrom do zdaj bila ful na zraku, to pa je baje boljše od vsakih kapljic.
Jaz sem pa zdaj kupila pleničke hugis, ker se mi zdijo pamperske ful plastične, pa moram ečt da so mi ful všeč - v pasu velik bolj elastične, veliko bolj mehke, niso mi še nič premočile, edino malce debelejše do od Pampersk, ampak ni panike. Fixes pa meni niso odgovarjale, mu nekako niso lepo sedle.

Zdaj pa moram letet!
Papa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   [Brisano sporočilo]
21.12.2006 16:02:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
21.12.2006 16:05:50   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -Klemen
02.09 NATAŠI               -Timotej
03.09. BUCHKA            - Filip
            MKNUPLE1        - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. URSKAMRAVLJA  - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
22.09. SOncICA           - Benjamin
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 - Ajda
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
21.12.2006 19:32:00   
princes
Hi..

Evo mi iz nakupovalne mrzlice, smo šli po darila, da vam povem da sva čist crknena..user posted image
Najrajš bi šla kar spat...Kaj bi zdele dala, da bi lahko zaspala, se moram pa še s tole našo cvili babo ukvarjat..user posted image Ful sva za igro danes...user posted image Pa še tok je zoprna, kot drekec, joj skoz en dretje...
Sva kar taščo poklicala, da pride mal ponoskat...user posted image Kao naj ene prospekte prinese...

Jutri bom pa zavijala, pa še par malenkosti moram zrihtat..

Pri nas tud ni nič snega...

Ojoj jutri je pa že spet petek..Jaz sploh nimam filinga, da je božič pa novo leto, pa ve??user posted image user posted image

A kam greste??

midva bova pri njegovih večerjala, na božič pa greva k mojim na kosilo...Finoo, ne bo treba kuhat 2 dni...Včasih mi že prav dosadi ta kuha, saj tisto ko morš razmišljat, kaj boš skuhal...user posted image

Grem jo zdej mal animirat

lep večer...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
22.12.2006 6:46:42   
Tanyka
   user posted image                
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet sem prvauser posted image .
Kam ste se vse skrile, ste včeraj bolj malo pisale.
Jaz sem se zvečer še misla javit, ampak sem se malo manj kot 2 uri matrala, da sta mi tamaladva zaspala.
Pa kaj je res kaj v luftu?
Jezna sem že bila ko user posted image , starega pa tudi ni bilo domauser posted image .
Pol pa mi je vse skupaj minlo, da bi še šla na rr, sem samo v postlo padla.
Lari sem govorila naj gre spat, da bo lahko vstala zjutraj za v vrtec, pa mi je šmrklja rekla, da bo imela dopustuser posted image user posted image
Za pop............

NATAŠI-
user posted image
BACK.

YENNIKA- seznam je že popravljen. user posted image res sem spregledla, ko sem prepisovala na list user posted image .

No in danes večer bom spet sama.Gre user posted image  na službeno fešto user posted image .Samo upam, da nocoj ne bomo imeli ceramonij glede spanja user posted image , in se bom zvečer še kaj pofočkala tu gor.

UPAM, DA BOMO DANES BOLJ PRIDNE S PISANJEM,seveda, če nam bodo naši minčkeni to dopustiliuser posted image .

Pri nas ni nič snega.Aga je sploh kje?Pri nas v Mb je samo Pohorje belo.

user posted image TANJA

< Sporočilo je popravil mknuple1 -- 22.12.2006 7:11:50 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 722
22.12.2006 8:48:49   
Anonimen
Dobro jutro ženkice,

naš user posted image  je čist zmešan. Ne vem ali je res luna al kva... Že dve noči se zbujava na tri ure, pa jemo, pa grgramo, pa pljuvamo, pa brca ko norc. Je spal v najini postelji, pa sem čist poklofana, pobrcana, popraskana,.... Hiparaktiven otrok v postelji al kva ??!!

Če je slučajno katera še brez idej glede daril imam en predlog. Jest sem dala v DM razvit slike tako, da so jih pripravili v obliki stenskega koledarja. Super zadevca pa še ful dobro izgleda. Cena je 2499, darilo pa bo namenjeno starim staršem, se pravi dedkim in babicam...

A ima slučajno katera izmed vas voziček Jane ? Pa če ima, ali je user posted image  že v športnem delu in kako mu zaščitite nogice ? Sem gledala v pikapolonici da imajo prevleko pa stane 7 jurjev. Al pa potem tista vreča, ki pa stane 16 jurjev....

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
22.12.2006 9:43:08   
x_srečka_x
OJLA,

Glede pleničk imava pa midve zdaj kar Huggies, sva jih dobila dva paketa za darilo, ene so bile navadne ene pa Fixies- pa so mi zelo všeč. So res bolj debele od pampers in nič ne premočijo.

*Lina* to pa vem kako se mala user posted image  razkomoti ker sva včasih proti jutru spali v ta veliki postelji in se je tako razkomotila in mene čisto v kot spravla. No na koncu pa je spala že na meni user posted image

Včeraj naj bi nekaj snežilo v Tržiču, vsaj tako mi je povedal moj user posted image  . Pri nas pa ni nič snežilo user posted image  Ali leotos sploh ne bo snega user posted image  Lansko leto ga je bilo pa toooliko user posted image

Mi smo pa pozdravili nosek in je že čisto čist. Je bila prejšen teden tako boga ko je imela čisto zabasanega, še ponoči ni mogla spati.

No zdaj pa šibat ravno delam ene piškote pa moram še z glazuro jih okrasiti preden se zbudi Vesna user posted image

PAPA, napišem še kaj kasneje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
22.12.2006 10:21:04   
NATAŠI
POZDRAVČEK

Tudi mi imamo probleme z noskom že dober teden. Potem mu pa fiziloško in pumpico in se noro dobro ščisti, le da je fino če sva oba ker se rokice in glavica upirajo z vso silo. Pa kašljat znamo tud fino, tako da sva kar notri.
Mi imamo pamperske pa sem zadovoljna, hagis mi niso bile prav ok.
Zdaj bo treba pa mal stanovanje začet pospravljat, se kar ne lotim in odlašam. Ampak samo se ne bo pospravilo.

Imejte se lepo v predbožičnem času in naj bodo vaši sončki pridni.

čao-čao

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......