Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.12.2006 15:08:07
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Koala tudi meni je zelo žal. Sploh pa sem jezna, ker sem sama predlagala datum Bom poskusila čimprej priti do Maribora - obljubim. VAMPIRKA čestitke SISY ti pa uživaj v nosečnosti in kasneje v materinstvu. Punce lepo se mejte in se kaj beremo. Vsem pa en lep pozdravček, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.12.2006 9:20:46
|
|
|
|
pika74
|
O a VAMPIRKA je že mami Uh gre hitro tale čas. Zdaj zdaj je bila še med nenosečkami in evo - je že mamica ČESTITKE!!! No, kako pa kej drugač? Kaj počnete na tako kislo nedeljo? Jaz bom danes rižev narastek spekla. Včeraj sem pa muffine naredla - in so šli od šuba... . Ja nč, oglaste se kej pa lep preostanek vikenda. Vsaki pa enga virtualnega sončka .
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.12.2006 17:00:09
|
|
|
|
koala
|
O Pika hvala za sončka, se pa še za virtualen kos riževega narastka priporočam
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.12.2006 17:07:10
|
|
|
|
pika74
|
Evo na netu sem našla nekaj podobnega:
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.12.2006 17:08:11
|
|
|
|
pika74
|
Madonca kolk velka slika je ratala
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.12.2006 22:26:25
|
|
|
|
biba77
|
Joj, punce, bodite malo bolj uvidevne in ne govorite prevec naglas o hrani! Pika74, ti pa se slikice... Ene se trudimo ne jesti prevec, pa je to huda skusnjava!! Aja, na srecanje s pizzo pa bi se vseeno prijavila. Pika74, ! In, kar tukaj ti odgovorim na tvojo temo: nic kaj cudno ne razmisljas. Jaz sem imela krajsi boj kot ga imas ti, pa so mi take misli hodile po glavi... Potem, ko bos pa imela plusek pred sabo, bos pa tudi cilje spet povisala. Le pogumno naprej, Pika74 moja. In, seveda tudi ostale borke za !
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 4.12.2006 21:58:33
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Kako kaj? PIKA74 tudi jaz ti kar tukajle sporočim, da te popolnoma razumem. Tvoje razmišljanje ni niti najmanj čudno. Čisto razumljivo je, da zaenkrat ciljaš le na ta ljubi plusek oz. in draga moja prijateljica vedi, da ti ga privoščim iz srca in to čimprej. Naj nekdo tam zgoraj usliši to majčkeno prošnjo in naj tvoj obraz od sreče zasije ob tem dogodku BIBA77 upam, da mi uspe še ta mesec prigurat v MB, da vsaj za kako urco počvekamo in pa tudi pocartamo tvojega in še od katere druge udeleženke. Pridne bodite in se beremo. Aja, moja rdeča čarovnica pride jutri na obisk. LP, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 7.12.2006 17:45:46
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, Anitka - a ti imaš pa ravno te dni za dobit . Hej moja smotka ima tud za pridit. In valjda, zdaj, ko bi jo rada hitro dobila, se bo pa obotavljala. Mah klasika (šunka, sir, gobice ). biba77 - ja vidiš, takle mamo. Kako pa kaj mali? Vsake tolk časa mal pošpegam fotke v albumu in vidim, da je že pravi šarmer tvoj mali . koala - a si dobila rižev narastek ? Kje ste pa ostale ? A vam je miklavž kaj prinesel? Nama je prinesel tople copate, da bova doma fletna . Lp
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 7.12.2006 21:09:55
|
|
|
|
koala
|
Ja Pika in bil je fuuuuuuullllllll dober! Aja, kar se tvojega razmišljanja tiče, jaz te popolnoma razumem. Nič čudno ne razmišljaš, čeprav nas marsikdo ne razume. Saj veš tisto da sita vrani lačni ne verjame. Ti pošiljam topel pa da se coprnica prikaže(če jo že želiš)!
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 12.12.2006 8:47:41
|
|
|
|
bambi
|
Pa saj to ni res....kaj res mora prit stara sablja nazaj na forum, da se boste malo organizirale???? Kaj je sedaj to zavlačevanje s srečanjem????? Gremo punce, kdo je za naslednji teden, sreda 20.12. ali pa četrtek 21.12...... Dajmo, dajmo se malo pofočkat LP Bambi
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 12.12.2006 17:06:48
|
|
|
|
koala
|
OO bambi stara sablja, kako lepo te je brati!!! Jaz se prijavim, neglede ali bo srečanje 20 ali pa 21.12!
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 13.12.2006 12:32:26
|
|
|
|
biba77
|
ce bo zvecer, po osmi uri, mi je vseeno, kateri dan. ce pa bo popoldan, potem pa 20. odpade, ker imam zobozdravnico. javit. koala, spet bowling?
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 13.12.2006 14:27:56
|
|
|
|
koala
|
Ja biba, jaz sem takoj za!!!!! A bi ti mene res rada vidla račke plesat??? Glede srečanja pa meni je popolnoma vseeno kdaj je jaz bom tam.
< Sporočilo je popravil koala -- 13.12.2006 14:32:35 >
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 13.12.2006 19:05:05
|
|
|
|
koala
|
Helou! Sem bila na vezi z Anitko, pa pravi, da sreda bi mogoče še nekako šla, v četrtek pa nikakor. Pravi pa da bi ji bolj ustrezal torek, torej 19.12(upam da nisem datuma pobrkala). Alo babe, a bo kaj z srečanjem al nič, meni se je pizza!
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 8:55:11
|
|
|
|
biba77
|
ja, jaz moram dovolj zgodaj vedet, da bom lahko mojega zadolzila za varstvo. vse ostalo velja enako kot zgoraj: ne 20. popoldan, ker imam zobozdravnika. kje pa ste vse ostale? nobena nima casa za cvek?
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 10:33:43
|
|
|
|
lana38
|
Če bo torek ali četrtek, se morda res končno prikažem. Če bo sneg ali poledica, potem sigurno ne. Se še javim, ko boste določile dan, uro in lokacijo. LP
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 13:25:12
|
|
|
|
bambi
|
Meni je vseeno, torek, sreda, četrtek...... samo da vas zopet vidim Če se dobimo popoldan, potem pride moja princeska zraven, če pa zvečer pa pridem sama
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 15:39:15
|
|
|
|
Anitka
|
Helou! Jaz bi bila še najbolj za torek, če le ne bo kakšne slabe situacije na cesti. V četrtek imamo dedka Mraza z otroki in mi nikakor ne znese. V sredo pa imam trening. Jaz upam, da mi še ne pride kaj vmes. Ura pa nekje ob 16.30-17.00??? Europark??? Torej pofočkane smo: 1. Anita 2. Koala 3. Bambi in 4. Biba77 in ? 5. Lana38
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 17:24:47
|
|
|
|
lana38
|
Skoraj vse mi ustreza. Prišla bi lahko po 17. uri, ker sem do 16. v službi. Kje v Europarku? LP
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 19:28:56
|
|
|
|
koala
|
Lana ponavadi se dobimo v Takosu. Kaj pa če bi šle k marogici na pizzo? So dobre, pa še kadi se ne. Bi pa bila ful vesela če bi te končno spoznala lana, tako da upam da znese
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 19:35:23
|
|
|
|
lana38
|
Kje pa je marogica? Jaz bi bila raje v Europarku. Sploh zdaj, ko je tema bi se verjetno težko znašla. Zadnjič smo šli v kopališče Pristan, ker je sin imel tam tekmovanje v plavanju, pa sem komaj našla. Pred 15 leti sem imela tam plavanje, ko sem študirala. Zdaj pa je tako vse pozidano, da smo morali vprašati. Prej se je lepo s ceste videlo kopališče. Sama sebi nisem mogla verjeti, kako se je MB spremenil. Lp
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 21:05:31
|
|
|
|
biba77
|
Punce, nam ura in dan ustrezata, samo LEPO PROSIM, ce je mozno (predvsem zate, Lana), da bi se res dobili kje drugje, ker je v Europarku popoldan norisnica. Zadnjic sem skoraj 2x dobila bocno avto, ker ljudje sploh ne gledajo in ta parking se ni ustaljen. Notri pa itak... Pa se zadnji teden pred prazniki bo, tak da... Marogico pa ni tezko najti in parkirisce ima in se otroku in nekadilcem prijazna je... No, kakorkoli se boste odlocili, boma z baucekom tam. Po cetrti uri je OK.
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 14.12.2006 22:02:02
|
|
|
|
koala
|
Lana, če znaš do Europarka potem sploh ni problema najt marogico. Peješ mimo Europarka(ne preko Titovega mosta), pod železniškim mostom in pod dvoetažnim mostom, potem pa na prvem semaforiziranem križišču levo. Takrat boš pa že videla tablo za pizzerijo. Po moje je boje pri marogici, manj gužve.
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 15.12.2006 9:45:03
|
|
|
|
bambi
|
Torej kako sedaj??? Torek, 19.12. ob 16.30 - 17.00 pri Marogici v Moji pizzeriji.
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 15.12.2006 9:49:56
|
|
|
|
koala
|
JAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?