|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
8.12.2006 14:50:18   
andreja2000
nemrak,tudi jaz se strinjam z Lano38,glede jemanja klomifena in bi ga čez kak mesec pohrustala.

Jaz pa sem prehlajena,grlo me danes sicer ne boli več tako kot včeraj,si pa pridno kuham čajčka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
8.12.2006 15:09:46   
pot
nemrak odločitev je seveda tvoja. Lahko nekaj mesecev ˝pavziraš˝in potem če ne bo nič, se lotiš in pridno zlorabiš K, ki ti je še ostal. Ni ti pa treba zaradi tega zapustit kluba, saj si stojimo ob strani ne glede na kasnejše razplete. Potemtakem, bi morala ena druga sedaj urejati sezname, ker sem jaz s K že zaključila in nimam več kaj početi v tem klubu. user posted image A me potem mečete iz kluba? user posted image A se potem katera javi za naslednjo urednico seznamov?
Če bi vse članice zapustile klub, potem ne bi mogle izvedeti kaj se dogaja po K. Kaj nas vse čaka. Bi pa malo več brskale po RR.user posted image

andreja2000
čimprej se pozdravi in ne pij preveč vročih čajčkov, da ne bo to povzročilo naraščanja bakterij. Pij raje mlačnega.

Lep pozdrav vsem klomifenkam.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
8.12.2006 15:20:36   
andreja2000
pot,hvala,tole o pitju vročega čaja pa nisem vedela.Vsekakor hvala za nasvet.
In draga naša pot,ja kaj bi pa me brez tebe,valda,da kluba ne rabi zapučat prav nobena,saj nas je klomifen združl in naj tako ostane.Povrh vsega pa je zanjimivo spremljat,kaj se s puncami dogaja tudi po klomifenu,a ne.

Vsem lep vikend in veliko sončka v vaše srčke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
8.12.2006 15:54:00   
guppy
Wiii, pa sem že na seznamu user posted image
V bistvu res morda nisem dobro razložila glede user posted image . Zadnjič sem jo namreč čakala 90 dni in potem, ko je prišla, je trajala 14 dni. Tudi zdaj, ko sem jo čakala 6 mesecev je zeloooo dolga. V prvem postu sem se zmotila ko sem napisala 11 - pravzaprav je že 14. dan menstruacije! Madoniš...

Z jemanjem klomifena sem začela tako, kot je rekla zdravnica, to je na 5. dan. Tale user posted image  pa še kar vztraja, bližal pa naj bi se v bistvu dan ovulacije (po navodilih ob klomifenu). Ne vem, če je to lih dobro... user posted image

Glede stranskih učinkov pa me predvsem zanima ali je katera toliko bruhala pa mela take parajoče bolečine v jajčnikih ves čas? user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1354
8.12.2006 16:27:13   
pot
guppy, bolečine v jajčnikih sploh prvi cikel, so bile pri meni grozne. Bruhanja pa zaenkrat še nobena ni omenila.user posted image

Če pa v brskalnik vpišeš stranski učinki, poišči datum, ki je najbližji, lahko vidiš kaj vse nas je dajalo ob K. Nekaj strani nazaj bi morali biti zbrani, če raje listaš.

Hvala andreja2000, za vse prijazne besede. user posted image user posted image user posted image
Kako pa je s tvojim bivšim? Se je že kaj razpletlo?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
8.12.2006 18:00:40   
andreja2000
pot
user posted image  Ja,z sinovim očetom je zelo,zelo žalostno.Itak tetraplegik je že,a niti ne vedo,če bo lahko sam jedel in dihal.Večino časa spi,a če ga močno kličeš odpre oči in narahlo prikima v pozdrav.No,sedaj pa je dobil še vročino in pravijo,da gre za neko vnetje za katerega pa ne vedo od kot izvira.Žalostno ga je videti kako leži tam priljučen na vse možne aprate in pri vsm tem mu razum normalno dela.Zdravniki ne napovedujejo čisto nič dobrega,ničesar,kar bi se lahko oprijeli.Reki so,da ko bo popolnoma doumel,dane more sam čisto nič-niti muhe odgnat iz obraza-bo verjetno zapadel v depresijo tako kot večina njemu podobnih.Ja,zdravnik pravi,da se to ne da primerjat z ničemer-ne z nobno boleznijo ali kako poškodbo,ker je to najhujše in najtežje,kar se lahko zgodi človeku.user posted image
Jaz pa ob vsej tej črni sliki še vedno upam da konec ne bo tako zelo črn.Poškodbe so res hude-zlomljena vratna vretenca in hrbtenjača ter poškodba malih možganov po zastoju srca.
Upam na mali čudež...........

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
8.12.2006 18:10:32   
guppy
Andrejka, res žalostno user posted image  Upam, da bo vse OK.

Punce hvala vam za vse informacije - "klub" sem prebrala nekje do 30. strani, potem pa nisem mogla, da vam ne bi kaj napisala. Na ta način sem tudi spregledala tisto, kar sem v bistvu iskala - povzetek vsega napisanega. Kot nova uporabnica si namreč ne želim ničesar bolj, kot na enem mestu zbrano (mogoče v temi Klub klomifenk - POVZETEK user posted image ):

Številka cikla: prvi
Način jemanja: 2 tableti 5-9 dni
Zdravstvene posebnosti: zelo neredne menstruacije (na 3-6 mesecev)
Stranski učinki K: bruhanje, bolečina v jajčnikih, driska

Pretiravam, a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1357
8.12.2006 18:11:24   
pot
Tole je pa res zelo hudo. user posted image user posted image user posted image Ne morem si predstavljat kaj preživlja tvoj bivši ali kako preživljata vidva s sinom.
Tudi jaz držim pesti za kak manjši čudež zanj. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1358
8.12.2006 18:42:47   
andreja2000
guppy in pot ,hvala vama glede sinovega očeta

guppy če imaš take težave  s tvojo user posted image  ali ti zdrvnica ni predpisala še dabroston, ali kaj podobnega da bi ti malo uredil user posted image  ?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
8.12.2006 18:46:28   
Tamara79
Lep pozdrav vsem,

Andreja, jst tud upam, da se bo vse v redu izteklo ...

Pot, definitivno se ne izpiši iz kluba, ker si ful pridna, ker nam urejaš seznam, poleg tega pa, če ne zanosimo v par mesecih, se ti bomo itak pridružile na pavzi. Bomo klub bivših klomifenk :D

Ko smo že pri pavzi - a lahko kera kej pove o situaciji, ko prenehaš jemat K? Imaš potem lastne ovulacije? Jaz namreč jemljem K prav zaradi tega, ker prej nisem imela lastnih O - jih lahko potem pričakujem ali je to igra na srečo?

Mi smo na sredini ciklusa, če slučajno ne bo user posted image , bo Božiček tisti, ki bo prinesel user posted image  :)

Lep pozdravček vsem in veliko sreče!!

Tamara

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.12.2006 19:14:14   
lana38
Tamara79 tudi pri nas čakamo user posted image  od Božička. Miklavž je prinesel O in seveda sva z user posted image user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.12.2006 20:55:44   
nemrak
Andreja2000, Lana38, !!! user posted image  
Hvala za te besede. To sem rabila. Malo spodbude. Tako bom tudi naredila. Čeprav sva danes že prvič poskusilauser posted image po ss. Kar bo, pač bo. Upam pa na najboljše.
Andreja2000 žal mi je za tvojega bivšega. Res je lepo, da sta še v dobrih odnosih. Tudi jaz mu želim vse najboljše.

Pot, res kaj bi me brez tebe. Res sem vesela, da še vedno lahko ostanem član. Bom še, kaj poklepetala z vami. ste zelo prijetne "klepetulje"

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
9.12.2006 9:47:29   
arneja
Punce, spet potrebujem pomoč. Ponoči ob enih (smo imeli že včeraj novoletno zabavo s sodelavci user posted image ) sem si merila BT in je padla na 36,5, zjutraj pa je bila ponovno 37,0, s tem, da imam vse znake za angino ali kaj podobnega (glavobol, slabost, boleča meča, driska). Sem dva dni pred user posted image , za katero seveda ne želim, da pride. Ali je konec z upanjem ta mesec, ker je BT padla ali je veljavno samo jutranje merjenje BT?  

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
9.12.2006 14:07:05   
Tamara79
Oj, Arneja,

merodajna je samo tista BT, ki si jo izmeriš zjutraj po (mislim da minimalno 5) urah spanja, tako da če mene vprašaš, upanje ostaja. Na BT vpliva več stvari - ura merjenja (naj bi bla vsak dan ista), pa tudi žuranje prejšnji dan.

Mislim, da je nek odstotek žensk, pri katerih tudi pravilno merjenje BT ničesar ne pokaže, tko da ...

Držim pesti, da user posted image  ne pride!!

lp

Tamara

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
9.12.2006 16:34:02   
guppy
andreja 2000, zdravnica mi ni dala ničesar za ureditev menstruacije, čeprav sem bila 2x pri njej iz teh razlogov. Rekla je, da imam bris in UZ popoln, tako da dejansko ne vidi razloga za izostanek.

Že ko mi je dala Klomifen sem jo vprašala ali naj kar čakam še par mesecev, da M pač pride, pa je rekla, da  ona ne more nič narest. To mi je bilo malce čudno, glede na to, da sem prebrala dve zadevi o tem:
- da nekatere punce dobijo najprej tablete za sprožitev M, potem pa vzamejo klomifen
- da v navodilih za klomifen piše da ob amenoreji (daljši izostanek M) ni pomembno, na kateri dan začneš z jemanjem.

Ta druga zadeva se mi je zdela kar logična - ker če imaš probleme z M in je enostavno ni, ne moreš čakat leta in mesece na tisti njen 5. dan, ko naj bi vzela klomifen...

Well, v vsakem primeru, upam, da nam bo uspelo zanositi.

Arneja, tako kot pravi tammy, se BT meri vedno ob "istem" času. Pravijo, da najboljše zjutraj, ko se zbudiš, že v postelji, preden greš lulat.  Nekaterim puncam BT niha že zaradi časa merjenja (meni tudi), predvsem se to vidi ob sobotah in nedeljah, ko ponavadi dlje spimo.

P.S.: Tok je fajn, da končno lahko s kom klepetam o tem...

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
9.12.2006 19:39:04   
andreja2000
nemrak,tudi tebi hvala za dobre želje glede sinovega očeta.
S tvojim pa vama želim veselo decembersko user posted image ,ki naj vama tudi kmalu prinese user posted image .

guppy, ja običajno punce,ki imajo prpobleme  z user posted image  dobijo kakšne tabletke,kaj vem zakaj ima tvoja G. drugačno mnenje.Morda pa bi bilo fajn,če še svoj problem poveš Pušenjaku in ga vprašaš za njegovo mnenje.

Arneja po mojih izkušnjah je meni vedno prišla user posted image ,ko je temp.padla.Praviš,da je zjutraj bila spet povišana in če si je ne bi merila ponoči ne bi niti vedela da je padla.No,takih izkušenj jaz nimam,saj si jo vedno merim zjutraj ob istem času,tako da res ne vem,kaj bi to pomenilo.Jaz upam,da ni kaka viroza kriva temu,temveč user posted image .
Javi kaj bo novega-držim pesti za user posted image

Lana38,tudi zate držim pesti za user posted image

Vsem,lep večer in da nam rata čim prej videti  user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.12.2006 20:05:29   
arneja
Saj zato sem si pa šla vročino ponoči merit, ker me je že cel dan nekaj mrazilo in potem tisti šok - samo 36,5 in takoj žalost, kaj če to pomeni, da spet nisem user posted image . Zjutraj pa user posted image , ko je bila spet na pravi višini. Ampak zdaj še kiham, pa iz nosa se mi cedi, tako da bo verjetno res prej prehad/viroza kot user posted image .

Andreja za tvojega bivšega partnerja še vedno upam, da se zgodi čudež.

Guppy, tudi jaz sem bila neskončno vesela, ko sem našla tale forum, in po pravici povedano, sem morala zadnjič v knjižnici zamudnino plačati, ker knjige skorajda sploh ne berem več, ker imam preveč branja tukaj gor user posted image .

In seveda tudi moje pestke za vse nas, ki tako zelo rade klepetamo tukaj  user posted image  user posted image  in naše bodoče user posted image user posted image user posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.12.2006 20:51:24   
andreja2000
Arneja,hvala,glede bivšega.
Tudi jaz sem vsa prehlajena in kiham,res zoperno in vse skupaj sem dobila  s tečko user posted image ,pa upam,da se bo z tečko tudi poslovilo.Tako zoperno je imet zamašen nos.user posted image
Arneja,upam,da bo kljub virozi user posted image .
Jaz tudi vedno gratam ob padcu temp. ful žalostnauser posted image ,to pa itak gratamo vse,ki delamo na otročku.Ej,pa saj nam mora enkrat uspet.
Drži se in topel objem zate-si v mojih mislih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.12.2006 8:52:27   
arneja
Andreja, hvala za lepe misli. Ma, mene pa očitno notranja vročina kuha, ker včeraj popoldan sem imela spet 36,5, zjutraj pa 36,9, zdi sem mi pa kot, da bi imela 40 vročine user posted image . Še kakšen herpes se mi naj spusti...

Dan za mojo neželjeno  user posted image je jutri in bo verjetno tudi prišla. Samo, da je nisem takole vesela, ampak je iz meseca v mesec huje in imam že pravo menstrofobijo ali kako bi se temu reklo user posted image . Že ko gledam, kdaj mi bo BT padla, se prav bojim termometer ven izvleči, da ne bi bilo gor premalo stopinj user posted image .

Ampak vem in verjamem, da nam bo enkrat vsem skupaj uspelo. Vsem sotrpinkam pa čimbolj prijetno tole oblačno nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 1369
10.12.2006 9:44:41   
lana38
arneja, poznam tole s termometrom. V času, ko mora priti user posted image , si tudi jaz ves čas mislim, kaj bo pokazal, ko ga ven potegnem in si mislim, samo da bi bila BT še vedno na pravi višini. Potem pa, ko vidim da pade, me prime grozna žalost.user posted image
Drugače pa je merodajno samo to, kar izmeriš takoj zjutraj, ko se zbudiš in preden vstaneš. Čisto vseeno je, kaj se dogaja s temperaturo poten čez dan, popoldan in zvečer. Važna je samo čisto prva jutranja temperatura.
LP

lana38

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
11.12.2006 11:29:29   
kanarka
Drage "sotrpinke"
Pri meni se je obdobje klomifenskte terapije zaključilo. Žal neuspešno user posted image . Miklavž je na mene letos pozabil. Mogoče bo Božiček radodarnejši. Torej, spremljala vas bom bolj od ozadja, saj se tudi to moje obsedeno stanje mora zaključiti.
Resnično želim vsak posebej, da še to leto dočakate magični črtici in nas vse skupaj z dobrimi novicami razveselite. Čeprav nobene ne poznam, dobim od veselja solzne oči, ko preberem kakšne dobre novičke.
Torej poskrbite, da jih bo čim več:)))
Pozdravček  vsem skupaj.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
11.12.2006 18:41:06   
guppy
Draga kanarka,
hvala ti za take lepe želje, tebi pa čim prej želim user posted image  in vse naj naj naj!

LP, user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
12.12.2006 12:22:41   
varja
Živjo, punce!

Včeraj sem začela z zadnjo (četrto) serijo klomifena. Če tudi tokrat ne bo nič, me verjetno čaka ISCI postopek. Vsaj upam, da bo klomifenu sledil ISCI in ne spet kakšno večmesečno čakanje na čudež, ker mi je dosti lažje, če se kaj dogaja. Kar se mojih občutkov okrog vsega tega tiče, pa lahko povem, da sem tri četrt meseca zmerno do zelo optimistična, tako da se moram že nazaj držat, temu pa potem tik pred prihodom M sledi pardnevno travmiranje. Ko dobim M, je ta hudo že skozi in spet zrem bolj z dvignjeno glavo v svet in upam, upam.... No, generalno gledano niti ni tako hudo, samo če pa to ene 17 krat ponoviš, pa ni več tako luštno. Ta mesec pa me je dodatno potrlo še to, da je december, midva pa še vedno nenoseča. Decembra hote ali nehote malo delam bilance, kaj vse se je v tem letu zgodilo, in seveda najprej pomislim na to, da ni uspelo. Potem se moram kar potruditi, da najdem tudi lepe stvari, ki sem jih doživela in moram reči, da jih še zdaleč ni bilo malo

No, upam, da nisem katere zamorila, ker to res ni bil moj namen, sicer pa se držite pesmi, ki pravi; saj po novem, saj po novem letu boljše bo.

Kanarka, tebi pa samo dve besedi; Glavo gor.

Aja, pa še to, zadnji ciklus sem tudi vseskozi pila čaj krvomočnice, kar sicer ni privedlo do zanositve,  res pa sem imela dosti manj bolečo M in še dobrega okusa je.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
12.12.2006 12:52:41   
andreja2000
user posted image varja
ojla,in lepo pozdravljenaTudi jaz sem včeraj pričela z zadnjo-četrto škatlico klomifena.Sedaj teče moj 19 krog in tudi jaz doživljam pri vsaki user posted image  težke trenutke,ki so polne žalostiuser posted image .
Ne vem ,kaj bo po tej zadnji škatlici,če spet ne bo nič-prav težko mi je ,ko na to pomislim,saj so že tudi moja leta en problem.Vendar,razmišljati moram pozitivno-da bo tudi nam posijal sonček tople sreče.user posted image user posted image user posted image

Želim ti,da ti uspe pri tej zadnji škatlici-tako kot meni in tako tudi vsem osalim puncam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.12.2006 13:30:19   
lana38
andreja2000!
A potem ne boš več dobila K, ko končaš s to škatlico. Meni pa je G rekel, da bi mi ga potem še dal za 3 mesece. Sicer bi raje šla prej na kakšno preiskavo še in potem spet na K. Če je kaj narobe, alhko pojem tono K, pa mi ne bo nič pomagalo, če so kakšne zarastline.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?