|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.11.2006 13:23:22   
yennika
Alo mamike, kako?Vas kaj vreme muči?Ja, je zaspano tole vreme danes, nekam mračno, moj skos dela v službi, so kar naprej urgence, pa prometne, pa srčne težave....

Naj se pohvalim, od včeraj smo samo še v pamperski.Bili na Uz kolkov, trajalo vsega skup minutka. Je vse ok, in pravi dr. , da bi mali lahk zaradi nje že hodil....Mali je zdaj presrečen, ko lahko brca.Nogavičke so kar naenkrat slečene, tak rogovili v postelji...
Smo šli včeraj po miklavža, kupili glasbeni vrtiljak od fisher price, poglejte ga v katalogu baby center....zadovoljni še pa še.Mali tako uživa, kar cvili, vriska, vpije in že zaspi...dobra zadeva.Pa kako začudeno je gledal, ko so se pojavili oblački po stenah...Noro...VESELJE, VESELJE...

Tudi mi spimo zaenkrat skupaj v spalnici.Imamo dva kinderbeta, enega ima v svoji sobici, enega zraven naju.Podnevi ga kar lepo navajam spančkati v svoji sobici, ponoči pa se dojiva in ga imam raje pri sebi.Bo pa šel v svojo sobico, ko bo čas in ko bo celo noč prespal...

ŽIŽA, jaz polno dojim, brez čaja in upam da tak ostane vsaj do 6 meseca. No, kako juhico in kašico bomo že dali prej...Dojim pa samo iz ene strani na obrok, mali sam preneha jest, tak približno 5 minut papa-skoraj vedno pogledam na uro, ker pravijo, da se dete naje v 5-10 minutah, kar je več je že cartanje...
Pristavljam ga pa vsakič na drugo dojko, čeprav nekatere pravijo, da je bolje začet tam kjer si končal????Ne vem, pa ve?
Če grem vsakič na drugo stran, se potem ena dojka polni približno 6 ur!!!In je vedno polna!!!

Tak, zdaj pa kuhat.Ej, kaj če se zmenimo in odpremo tu v našem časopisu še rubriko KAJ NAJ DANES SKUHAMuser posted image !Jaz res nimam več idej!!!!!!!!!

Danes bo na jedilniku gobova juha z česnovim kruhekom in pa marelični cmoki s kompotom.
Bo kar ok!Sicer jaz sploh nisem izbirčna, rada jem jedi na žlico, pa kaj ko moj potem kar zavija z očmi.....Za njega pa brez mesa ni kosila... tak bom rekla, polna žlica prazna rit!!!user posted image Ko prdneš si že lačen!user posted image

LP

Evo, tako uživa pod vrtiljakom!!!!!

user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 476
30.11.2006 13:37:14   
žiža
Pozdravljene mamike. Pri nas je končno vse utihnilo in zaspalo, možek pa je odkopitljal na šiht. Dopoldne smo se preganjali po gozdu (spet) in nabrali še vso šaro, ki nam manjka za ustvarjanje. Je bilo tako lepo mi na sončku, dol v dolini pa magla. Ampak zdej je pa sonček tud v nižine pokukal in je spet čudovit dan. user posted image user posted image user posted image
Julam, jutri res ne morem, ker mam dopoldne zobarja pa tamala gre ob 12ih spat, pa ob 14ih dobim še nečakinjo v varstvo.... To bo pestro. Jaz in moja dveletnica, pa enoletna nečakinja, ki je glih dobr shodila pa mali žižek user posted image  Ene dve urci bomo sami, upam da bom preživela norišnico.
Drugače se pa z veseljem pridružim ob naslednjem terminu. Julam točno vem kako je če greš sama z dvema ven. Pri nas zgelda kot odprava na Himalajo. Najprej oblečem Urbana, ga dam v voz in na hodnik, da mu ni vroče. Potem še Saro, ki vmes že dvakrat uide ven in jo lovim po celem bloku. Hvala bogu, da imamo potrpežljive sosede. Potem pa šibamo. Smo pa mi kupili kiddy board-a za Saro, da se lahko zraven vozi. Zdej sem se že čist navadla da gremo sami ven, v trgovino, na izlet z avtom.
Vprašaj srečko pa soncico kak zgledamo hecni. user posted image
Miklavž BO nosil user posted image user posted image user posted image
Za saro kombinezon pa jaslice, ki se jih postavi iz knjige
Urban bo pa dobil kakšno piskajočo in svetlikajočo zadevico, kar ga zelo navdušuje. Očiju..... še ni nič pisma napisal. Mamica je pa pisala za eno VELIKO čokolado user posted image
Joj včeraj zvečer sem pa imela krizo. Ob 5ih je Urban še čist normalno jedel in an koncu bruhnil, kar je bilo čez mero. No ob 7ih je pa začel siten bit in mu dam spet za jest pa vleče in se zvija zraven pa stoka... user posted image  kr neki. Joške so bile čist mehke kot da ni notr nič. On vseeno vleče ene 15 minut, na koncu podre en majhen kupček in nič ne bruhne. Čez ene pol ure on spet v jok. sem res imela občutek, da je še lačen, da enostavno ni bilo mleka. sem ga še enkrat pristavila pa nič. Sem že vodo zavrela , da mu bom dala pač aptamil ampak je potem okolil 9ih zaspal in spal do pol treh. Torej le ni bil lačen in je tud mleko očitno bilo. Ampak sem si pa zvečer privočila eno res konkretno večerjo. Tako da je bilo že ponoči spet vse po starem.
Jaz mojemu nisem še nič dajala, razen ene par požirkov čaja, ko je bil prehlajen. Do dopolnjenih 4 mesecev sigurno ne mislim še nič dajat. pa glede na to da se res tako fino dojiva (trkam na les)bom gotovo še kak mesec več počakala. Pri sari sem začela pri 4 mesecih z jabolčkom in rižolinotom. Je lepo sprejela samo pri 5 ih mesecih sva pa pristali v alergološki... izvid: alergija na kravje mleko, pšenico in jajčni beljak user posted image  Tako da sva se do 1. roj. dneva striktno držali dijete. Danes pa je alergična samo še na jajčni beljak in še to minimalno. Je bila pa revica vsa luskasta, do krvi je imela včasih razžrto kožo na zapestjih in za ušesi user posted image
Zdej pa letim kuhat: še včerejšna obara, pire krompir in čežana user posted image
Soncica, kje ste, kako je z vašim kakcom?
Srečka a si ti pridna pa se učiš, da te tud ni nič na klepet?
lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 477
30.11.2006 14:11:57   
x_srečka_x
HALO user posted image user posted image

Končno imam še jaz čas da se vam pridružim pri dnevnem časopisu user posted image
Bi se javila že prej samo ni čisto nič cajta. Me Vesna zapsoli 24 ur na dan user posted image  
Bolj malo spi če sva doma, če špa že zaspi je to pol ure potem pa nič več, v tiste pol ure pa vas komaj preberem user posted image  Ste tako pride s pisanjem da vas še prebrat nisem uspela sproti.

pri nas pa ni nič drugače, samo to, da je meni zmanjkalo mleka, no zjutraj se lepo dojiva in nič sitna, ostale obroke pa sploh ni zadovoljna samo z mojim mlekom pa ji moram dodajati user posted image  Pa je to kar naenkat nastalo da ni nič več kaj veliko mlekeca.

Ji pa dam vsaj dvakrat na dan malo čaja za popit tam 40ml pa še to ne spije vsega. Če ji pa daje njena babi čas ji pa seveda daje po žlički in to je prava operacija user posted image

Zaenkat ji nisem dala še nič drugega kot moje mleko in adaptirano mleko. Ji bom dala šele po 4. mesecu, prej pa ne.

Saj bi se vam pridružila na sprehodu samo nimam niti izpita niti avta, na vlak pa ne bi ravno šla, pa še Ljubljane ne poznam toliko user posted image

ponoči pa še vedno spimo od osmih do sedmih, osmih. Tako da se še mami malo naspi ponoči. Samo zjutraj so jo pa taki veliki učki da noče nazaj zaspat.

Pri nas je Miklavž bil bolj zgoden in je že prinesel voziček, kasneje pa dobi še punčko tako čisto mehko nič plastično, pa trenirko samo za malo kasneje. ji jo je ati kupil in mu je res všeč modra barva zato je tudi ona dfobila modro trenirko user posted image  

Zdaj pa šibam še pojesti potem pa po mojo punco ki je v vozičku pred hišo.

LP user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 478
30.11.2006 14:57:38   
julam
Žiža, jaz sem totalni antitalent za ročna dela, še dveh levih nimam user posted image ! Dej malo se razpiši, kako narediš venček, ker si grem sama sebi na živce, da moram vse kupit. Posebno, ker bodo otroci kmalu tako veliki, da bo luštno se usest in kaj skupaj naredit.
A ta kiddy-board gre na vse vozičke? Danes je moj podvig z obema zunaj zgledal namreč takole: najprej en v vozičku, drugi je pa svoj triciklček (ki ga obožuje) porival. Potem se sinko odloči, da bo listke nabiral in rožice vohal, pa je mami porivala vozek in še kolo. No, na koncu se pa junak spomni, da ga bo mami nesla. Pa je mami rekla, ni šans in ga vrgla v kolo. Potem sem pa porivala z eno roko voz, z drugo pa kolo in 13kg breme notri user posted image . Upam, da nas ni nihče videl! Matr, sem bila bolj utrujena kot po kakšni aerobiki user posted image !

Glede mleka vam pa lahko zaupam mojo izkušnjo: po potrebi si privoščim non-alko pivo. In pri meni res deluje. Pa nisem ljubiteljica piva, ampak za malega požrem tudi to! Mogoče bo hotela katera poskusit...

Šibam, mali kliče!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 479
30.11.2006 16:55:59   
ajne
julam samo na hitro - boš lahko jutri videla ali gre buggy board tudi na tvoj voz, ker ga imam jaz na mojem ves čas gor. si ne predstavljam, da ga ne bi imela. ta starejša je ko kak rimski vojak, ki gre v boj, samo konj ni spredaj, kot pri rimljanih, ampak zadaj gura voz.

sicer pa tudi jaz dojim le iz ene dojke na obrok in to po 5-10 minut in tudi ajda se v tem času naje, ker se kar stran obrne. in se spomnim, da je bilo pri ta večji tudi tako. z mlečnostjo pa jest nimam prav velikih težav in tudi meni šprica da je veselje user posted image .

moji dve levi roki pa sta letos uspeli sproducirat okraske za smrekico, in sicer sva jih s taveliko delali iz gipsa (jest sem jih vlila, ona pa jih je barvala s srebrno in zlato barvo). venček pa sem letos kupila, ker je bil takooo lep in takooo poceni, da nisem mogla mimo (super je predvsem ker so gor cimetove palčke in sedaj cela dnevna soba diši po cimetu). za voščilnice pa še nimam idej, kako bomo letos. na koncu jih bom verjetno kupila, ker mi bo zmanjkalo časa. darila sem za otročke že nakupila, pri nas nosi samo dedek Mraz, miklavž bo prinesel samo kak kolaček.

a boste šle v nedeljo v center LJ, ko bodo prižgali lučke? lani sva bili s taveliko in je bilo res lepo. pa še štanti bodo že. mogoče bom dobila kako idejo, kaj bo dedek Mraz prinesel babicam in dedkom.

čau

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 480
30.11.2006 20:23:37   
princes
No, da še jaz mal natipkam..
Je danes tko sitna tamala, da se moram skoz z njo ukvarjat, če ne skoz nekaj driska noter v stolčku.
Zdaj je pa končno oči prišel iz službe, pa sem jo hitr poturila za previt..user posted image
Jaz pa na rr, če se je katera že javila za soboto, pa vidim da nobene ne interesira...user posted image

Jaz mam pa že ful malo mleka..Drugače pa moja že kar poje 150 do 200ml...
Ornk papa ona...Pa tele flaške moram tudi jaz še pogruntat, sem kupla cucelj 2, pa sem ugotovila, da ima isto luknjico kot 1, brezveze, bom šla zdaj kupit sredno ali veliko, nisem vedla da tudi to obstaja..user posted image No saj me novinke...user posted image
Tko da grem takoj zjutraj to iskat, ker ma naša ta gost mlekec, pa se zdej ful matra da komaj kaj priteče...user posted image

Dodam ji pa še nič drugega, bom tudi potem po novem letu..

Spi pa še pri nama, je ne upam pustit same, ker ful bruha, tko da  bo z nama dokler ne pridemo na gosto hrano..

No morem it...

pa pa

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   [Brisano sporočilo]
30.11.2006 22:09:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
30.11.2006 22:21:41   
žiža
Čer!
Pa sem podelala za danes vse. No še možeka počakam, potem bo pa res vse podelano user posted image . Kako se ti lahko v eni uri ves dan sesuje. Sara je šla ob 12ih še čist normalna spat ob dveh se pa zbudi z 38 vročine user posted image
ma jaz ne vem a bo tega kdaj konec. čist vsak mesec mora nekaj biti. Upam da še tamal ne bo kaj pobasal. pa še ati očitno ne bo prišel jutri domov, ker se mu je kri spet poslabšala user posted image . Pa tako je že komaj čakal ta petek. No jutri zjutraj mu bodo še enkrat kri pregledali potem bodo pa povedali. Res sem žalostna, ker se vedno bolj zavedam njegove bolezni user posted image  Sploh zdaj ko imam svoje otroke imam čist drugače gledam tud na svoje starše.
Ah pa ne bom zdej morila. V glavnem iz krasnega dopoldneva je nastal en user posted image  dan.
Kiddy board pa buggy sta različna. Kiddy paše v glavnem na te kombinirane vozičke. Buggy pa bolj na tiste marela stil. Je pa rs super pogruntavščina samo precej draga. Nov stane od 12-15.000 sit. Mi smo ga v komisijski kupili in je bil 6 tisoč.
Adventne venčke jaz že od nekdaj delam sama. NArediš ali kupiš obod, ki ga poviješ z poljubnim materialom. Klasika je jelka ali smerkove vejice. Jaz pa ga običajno ovijem z mahom, ker nič stran ne leti. POtem pa 4 svečke gor  in ostalo dekoracijo kot želiš. Jaz bom letos iz smrekovih lusk take rožice naredila in s šipkom pokombinirala. Bom dala kakšno slikco potem gor.
Ja nič jutri se začne VD user posted image
A si boste privoščile kakšno zabavo? Jaz upam, da se bomo zmenle s kolegicami, za kakšno pijačko in čvekec. Z mojim bova pa tud šla na eno fajn večerjo. Naš Urban je namreč sad lanske mnjamiiiiiiiiiii dobre večerje user posted image
OH kolk je spet ura... Sem se odločila, da danes pa na bom našega čakala, grem kr v posteljo. Mi kakšna urca več spanja ne bo škodila.
Fajn spite user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 483
1.12.2006 8:55:53   
incabinca

user posted image

Kako ste? Še vse spite? :D
Pri nas se nekaj čudnega dogaja, saj je Lovro danes spet spal do pol sedmih! Sedaj pa že spet malo počiva.
Danes se je pa začel VESELI DECEMBER!! Naslednji petek imamo tradicionalno službeno zabavo (sem si varstvo zagotovila že dva meseca nazaj), tako da komaj čakam. Sicer pa bo tale december res kar naporen - imam še en kup vaj, koncertov.... mislim, da sem si malo preveč stvari za začetek naložila - še dobr da sem vsaj faks za eno leto dala na off, če ne bi bila pa res kriza.
Pri nas bo tudi Miklavž nosil - bolj za mamičino veselje ;)  Smo pa naročili tole:
user posted image
upam, da bo prinesel :D
Aja, pa še nekaj. Imam še eno zapakirano škatlo aptamila1 iz Mullerja. Sem šla na milumil, pa mi je še ostal. Če ga katera hoče vzet naj pove.

No sedaj pa letim hitr mal popravljat dokler Lovro še spi.
Papa

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 484
1.12.2006 9:02:00   
Tejcha
Ja, punce, kje pa ste?

Tak čas običajno ob zajtrku v miru preberem kako ste preživeli noč, dans sm pa prva?
Tilen je že zaspal nazaj, tak da upam, da bo tole spanje trajalo vsaj kakšno uro, da se lahk spravim za knjigo. V torek imam izpit, pa lahk rečem, da sm jo res samo povohala...user posted image bom vidla, kolk bom dans dopoldan predelala, drgač pa še vedno obstaja rešilna bilka: odjava...

Noč je bila mirna, zbudil se je ob pol treh in sit zaspal nazaj od sedmih, potem je bila pa akcija: plenička, ziza,kupček, brcanje, mahanje, cviljenje, smeh, vse igrače na postelji in sedaj je bil spet tolk zmatran, da ga je zmanjkalo... :) Bi šla najraje kar z njim spat nazaj.
Na momente imam občutek, da se sploh  ne znam več normalno pogovarjat, ampak klatim samo pomanjševalnice in ponavljam besede... Je pa res, da sijajno obvladam monolog... 

Ful mi je žal, da sem tolk stran, da bi  izlet do živalskega vrta (celo samo z enim)  izgledal kot prava odprava na Mars... Mogoče se pa kdaj opogumim tudi sama, user posted image .
Koristlo bi mi že -  glede na to, da so mi Tilnove igrače čedalje večja neznanka:  neko rumeno reč sem krstila za konjička, nakar mi moja mami strokovno pojasni, da ima dva rogeca in da je to verjetno žirafa brez dolgega vratu... potem: medvedke iz lučke, kisveti po stropu so čebelice... Ja hudiča... Od kdaj imajo pa medvedi krilca??? in tako naprej... Tak da sedaj zelo previdno sprašujem  kaj je kaj... Se pa zadnjič  v tušu nisem mogla upret tistim velikim zverinam, za katere je sedaj reklama z miklavževim popustom... Klicala sm mojga, katero naj vzamem, ker se pa ni javil, sem popokala 3: žirafo, slončka in levčka. Sedaj služijo kot povštri v dnevni, :) So pa to miklavževo kacijo začeli 3 dni po tistem, ko sem jih prnesla domov... tak da me je imelo, da bi jih šla nekam zatlačit...

No, zdej pa se grem res učit... Čau

Kuhanje? Pire krompir in zelje (mi rečemo: tenstano, :) )

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 485
1.12.2006 9:10:19   
Tejcha
Incabinca, si me prehitela...

js sm to blazino vidla v Bušijo in me je  takrat čist obnorela... Potem sem jo šla pa iskat v BC, pa je niso imeli (Buši je bil predaleč) - je bila pa v akcija tista kravica. Edina reči, ki ji fali, je dodatek  na podlagi, ki je za  brcat... razlika je bila pa 7 čukov...

Preveri.  Za razliko pa lahko Miklavž še mamici kej prinese, :)

zdej pa res grem...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 486
1.12.2006 9:51:53   
rose22
Ojla.

Kako punce?Spet en tak turoben dan,ko me kar zmrazi da bi sla ven.Ampak bo treba mal user posted image na luft pelat.

Sem opazla,da ze vse razmisljate o miklavzu.Pri nas je pa letos mal prej nosil.user posted image

Evo tole je prinesel.Ampak naso se to nic kaj ne zanima.

Vceraj smo imeli obisk in je spet darila dobla.Najboljs od vsega se mi pa zdi,da je ta  zenska rekl,ce ti ne bo vsec al pa ce bo premajhno pejt zamenjat,smo to kupli tam pa tam.user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za taksne.

Drgac je pa nasa user posted image spala od 21.30 pa do 4h in potem do 8.30.Se je mami lahk fajn naspala.Zdaj pa tud tko mal rahlo dremucka.

Jaz grem pa hitr en kofetek skuhat,pol pa pod tus,da se ornk razbudim v ta zaspan dan.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 487
1.12.2006 10:49:10   
julam
Ojla! Da se še mi2 javiva. Danes je naš škratek do 8h spal v svoji posteljci user posted image , ga je šele potem začelo zvijat. Ponoči sva jedla 2x, 1x sem mu pa dudo uturila. Zdej ga že probam mal odvajat od navade, da je za vsako figo potrebna mami. Pa je z dudi potegnil potem še uro in pol, torej ni bil lačen.

Glede dojenja, yennika: če na podoj sprazni user posted image samo eno mlekarno, potem začneš naslednjič na drugi strani. Tisto pravilo, ki ga omenjaš (pravijo, da je bolje začet tam kjer si končal), velja samo, če dojiš na obeh straneh. Sicer pa tudi najino dojenje ni šolsko in traja dlje kot 5-10 min. Ker naš je gurmanček in zelo uživa zraven, pa mal pomeditira,... user posted image

Žiža, tvoje občutke glede staršev pa čisto razumem. Moji so sicer za1x ok (trkam, trkam), ampak jih, odkar sem mamica, čisto drugače čutim. In mi je žal za vsa grda dejanja in zlobne besede, ki sem jih streljala v puberteti. Jao, kaj nas še čaka, če se spomnim nase... user posted image . Ti se kar olajšaj tukaj, ti bo mogoče malce lažje!

Se še beremo!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 488
1.12.2006 10:55:46   
ajne
hojla,

jest sem danes ko zombi. ajda je sicer zaspala ob osmih, in se zbudila dvakrat do 5.30. potem pa je imela dost in sva morali vstat, ker bi drugače zbudila celo bajto. tko da sem do sedmih, ko sta vstala ati in ta starejša, že zrihtala ajdo, pojedla zajtrk, popila obvezno skodelico čaja in prebrala cajtng. ko sva se z ajdo vrnili iz vrtca (sva bili spet midve tisti, ki sva ta veliko peljali v vrtec, čeprav načeloma to dela ati), je ajda že v avtu zaspala, potem pa sem šla spat še jaz in sva spali do pol enajstih. sem vsaj mal k sebi prišla. ker danes bom spet solo do poznega večera...

zdejle sem se le zbudila in si bom počasi nekaj za jest naredila, da ne bom ravno kolapsirala, ajda pa je vsa zadovoljna trenutno pod mostkom in se pogovarja z (meni se zdi da) žirafo (čeprav kot pravi tejča, tudi jaz ne vem ali ni to mogoče konjič ali celo kaj tretjega).

punce, a vaši mulčki in mulčice kaj pasejo kravice? in kako držijo glavico? ajda kakor kdaj, včasih pase da je veselje, včasih pa se ne dvigne od podlage, pa če si jaz še tako želim. glavico pa zelo dobro drži, jo imam v kenguruju že kar naprej obrnjeno (ne me kregat, je samo po par minut), ker proti meni noče, tako tuli da je noro. sem pa tja jo dam kdaj v kenguruja, da v miru kaj postorim, ona pa se tudi zabava. glava ji sploh ne omahne več, le včasih jo tako zaniha kot jo je vrtel, če se spomnite alfija nipiča v enem sto let starem komadu, ki je bil kao ne narodni, pa se ne spomnim naslova. tok je smešna, sploh ker se vedno spomnim ta starga kako je migal... user posted image

tolk ud mene... zdej pa kuhat...user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 489
1.12.2006 11:23:48   
yennika
AJNE, A TISTA:POSTAL BOM MUZIKANT, HEJ FANTJE ZAPOJMO...user posted image

Mi pa danes praznujemo tri mesece....jeeej nov let, nov let, nov let....
Lani je bil pa res živahen ta veseli december, smo veselo [sm=sloncek.gif" border=0>.Za silvestrovo pa smo dobili najlepše darilo-pozitiven nosečniški test...Lani ta čas mi je šla po glavi samo OVULACIJA IN PLODNI DNEVI....user posted image Je bil zadnji čas, da se zopet spravim sem na rr...zanimivo, tu pa mi jezik kar gladko teče, kajne?!!!user posted image

Tak, zdaj grem pa princeske pečt, bomo danes malo praznovali rd in vd.Jupi!!!

lp,J

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 490
1.12.2006 11:44:55   
ajne
ja, yennika, točno ta... ej hvala k si me spomnila... čestitke za trimesečje! in lepo praznujte!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 491
1.12.2006 11:47:56   
Tejcha
No... tolk o mojem učenju.. že spet čepim tu...

Yennika, mi smo pa včeraj praznovali 2 meseca, pa se mamci ni ravn ljubilo pečt... Pa smo zmazali taveliko Milko, :)

Kravce pasemo pri nas na veliko in opažam, da mu ležanje na trebuščku zelo paše. V naročju pa sedi kot velik in tud glavčko sam drži, tak da tud sama prakticiram kengurujčka, ko sem pa za računalnikom, pa maliob sedenju  vztrajno brca v tipkovnico in tako mamci pomaga, da zraven delam še trebušnjake. Mali že ve, da so potrebni... A že kej telovadte? Js sm zaenkrat po 15 min na dan na orbiteku in po min 1 uro na dan na hitrem sprehodu.

Se morm še pohvalit, da se je zgleda zadeva z mlekom zopet pošlihtala. Spet jeva vsak obrok na eni strani in je dovolj! (jupiiiii,:) ) In aptamil miruje, :)

Zdej se pa oblečeva, pa hajd po material za venček. Naredila ga bom iz vrbinih vej (te greva iskat) , ga pošpricala s srebrnim sprejem in nanj nalepila roza perje in steklene okraske. Svečke bodo pa bele... Bo v takšnih barvah tud smekca in bo super pasalo v dnevno.

papa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 492
1.12.2006 11:57:11   
yennika
NE BOSTE VERJELE, AMPAK PREJ SEM NAPISALA TAKO DOLG POST....PA JE SAMO TOLE VEN VRGLA....BOM ZNORELA, KRNEKI JE SAMO VN ZBRALO.....ZDAJ SEM PA JEZNA KO user posted image .NE GREM SE VEČ!GRRRRR!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 493
1.12.2006 12:27:52   
rose22
Punce a ste vidle tole.Men se zdi ful dober in bi ga kupla ce bi hotla bit moja v kengurujcku,tko pa protestira na veliko

http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/4743/Red_Castle_Sport_Kengurujcek/-/

Joj pa pejte na tole stran obveznohttp://www.redcastle.fr/

< Sporočilo je popravil rose22 -- 1.12.2006 12:32:10 >

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 494
1.12.2006 13:09:10   
rose22
Punce a ve ze kaj studirate za pol kaksne avtosedeze boste kuple?

Jaz sem gledala tegale,sam ne priporocajo glih vec starostnih skupin skupaj.Je baje bolje vsako posebaj.user posted image

Dejte se mal to temo odpret

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 495
1.12.2006 16:38:29   
ajne
hojla,

z julam sva se dogovorili, da bi se ponovno srečali v sredo ob 12.00 v Tivoliju v Čolnarni. Potem pa odvisno od vremena kako in kaj - ali sprehod ali čajček ali pač kar bo komu pasalo v tistem trenutku. Če bodo padale prekle pa kateri drugi dan (ampak smo dogovorjeni s sončno upravo, da vreme bo). Je še katera za?

Danes je bilo res luštno, čeprav je tako kislo vreme, sploh nisem opazila, da ni sončka, k sva tolk klepetali.

Vsem skupaj želim lep vikend!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 496
1.12.2006 17:04:00   
princes
dan...

Mi smo pa včeraj nehali z dojenjem, se je kar sama odstavila, sploh noče več papat pri meni...user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bila tako žalostna, me je prav prizadelo, ko me je odrinla...Vsakič, ko jo pristavim se začne tako jokat ko jesher, pa sploh noče povlečt, ji dam pa flaško pa vse popije, tudi moje mleko...user posted image user posted image

to je pa to, ker sem kupila nove flaške od nuk-a, pa so ful dobre in jih zgleda tudi ona obožuje..user posted image

A se vam ne zdi, da se je kar prekmalu odstavila??user posted image

malo bom še probala, drugače pa je ne bom silila, nima smisla ker tako joka, ko ji dam jošk..user posted image

Me je že danes prijateljica mirila, da je itak bolje, saj ne bom imela problemov z odstranjanjem, pa itak nimam mleka za vse obroke, samo zjutraj, tko da je vseeno..Jaz sem pa kar žalostna, kot bi me en zavrgel...user posted image

Kar grem , pa kasneje kaj napišem...

Dajte me malo potolažit...

Pa pa..

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 497
1.12.2006 17:20:33   
x_srečka_x
URSKA ne sekiraj se, saj pri meni zdaj tudi traja celo večnost da začne jesti, ker po flaši priteče takoj pri meni pa mora parkat povleči.
Tudi meni je hudo ker ni več mleka za vse obroke, pa kaj naj? lačna že ne bo!
Če je res kriza si pomagam z daktarinom, ki je takega sladkega okusa in pol začne takoj vleči. So mi ga dali že v porodnišnici, ker ni hotela jesti pri meni po flaši pa.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram šibat, Vensa kliče user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 498
1.12.2006 22:00:42   
Tanyka
user posted image babike

Končno je tudi meni uspelo do računalnika.Danes smo imeli kar pestro.
Dopoldan smo imeli ko kolkov-so 1a, tak, da smo plenice res vrgli v torbo in smo šli že brez njih domovuser posted image user posted image .
Popoldan pa smo malo ustvarjali adventni venček.Moram pohvalit-ati ga je nardil skoraj sam-bravouser posted image user posted image user posted image . Ampak brez Larine pomoči pa ne bi šlo-je bila ful navdušena in je imela kar nekaj svojih idejuser posted image .

Evo sliko
user posted image
user posted image
pa še malo od blizu
user posted image
pa sliko mojih angelčkov
user posted image

Napišem jutri več, zdaj še malo počekiram po ostalih forumih pa hitro user posted image .

URSKA-ne sekiraj se , jaz sem imela enake občutke-minejo.To pač tak je.Vem pa, da ni lahko.Jaz se še zdaj po flaši ful matram, da kaj poje, se tudi en čas zraven user posted image user posted image -včasih že oba.
Boš vidla, da bo-mogoče pa ima samo trnutne finte, in boš z vstrajanjem dosegla, da se bosta zopet lepo dojile.

user posted image TANJA

< Sporočilo je popravil mknuple1 -- 1.12.2006 22:03:12 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.12.2006 8:26:32   
žiža
Jutrouser posted image
Kakšna naporna noč.... Sara je čist celo noč nekja jokala pa sitnarila. Mlajši bratec pa ni dosti zaostajal. SE je začelo ob polnoči ( ko sva se midva ravno dobro v posteljo spravila) in trajalo do jutra.
NO bo že nekako. Hvala bogu je sobota in je moj doma. 
Včeraj sem spoznala, da če bi imela tri otroke enega za drugim, bi se mi zmešalo. Drugače so bili vsi trije ful pridni in smo se imeli super. Samo pri treh otrocih pa res ne moreš nič drugega kot samo njih pedenat.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Sploh v taki starosti 2-1-3m  user posted image akcija non stop.
urska ne se sekirat zaradi dojenja, sej ni rečeno, da je kar konec. Še jo pristavljaj, mogoče bo pa kmal pogruntala da se z mamico lepše crklja kot  z flško. Sem se pa jaz tud grozno počutila, ko se prvi dan nisva več dojili. Otročki že vejo, kaj je prav in predvsem kaj jim paše. Je pa res da so gotovo krivi novi cuclji. Zdej so naši škratje glih tolk stari, da mora biti vse takoj. Nč čakat, nič delat, samo brž naj priteče.
Mknuple, lep venček user posted image pa lepe slikce. Je pa ponosni očka na svoja lepotce a?
Avtosedež bomo mi kupili Concorda trimaxa, od 9-35kg. Ga ima že Sara in smo zelo zadovoljni z njim.
Ajne, Julam če bo soseda v sredo imela cajt, da Sara pri nje spi in če bo vreme za silo, midva prideva. Samo mi morte povedat kje je Čolnarna.
Punce včeraj sem KONČNO dobila izvide iz pediatrične. Po 7ih tednih user posted image  katastrofa, da je treba tako dolgo čakat na en trapast list papirja. V glavnem ta dogodek  je povezan s polivanjem. Aparat na katerem je bil urban priklopljen je zaznal še nekaj takih napadov, pa ekg je tud nekaj pokazal. Za enkart torej to pripisujejo težavam s polivanjem. 15.1. morava nazaj na pediatrično kjer bodo snemanje ponovili in po potrebi opravili še kakšno drugo preiskavo. Mora pa imeti dvignjenjo ležišče za 30 stopinj. No upam, da res ni kaj hujšega, saj zdej, razen rednega polivanja nimava težav. Trkam. Ja pa to da se mu ful velikokrat zaleti user posted image
No tako zdej pa grem fruštek pripraviti, mi že pošteno kruli po želodcu.
uživajte v vikendu

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......