yennika
|
Alo mamike, kako?Vas kaj vreme muči?Ja, je zaspano tole vreme danes, nekam mračno, moj skos dela v službi, so kar naprej urgence, pa prometne, pa srčne težave.... Naj se pohvalim, od včeraj smo samo še v pamperski.Bili na Uz kolkov, trajalo vsega skup minutka. Je vse ok, in pravi dr. , da bi mali lahk zaradi nje že hodil....Mali je zdaj presrečen, ko lahko brca.Nogavičke so kar naenkrat slečene, tak rogovili v postelji... Smo šli včeraj po miklavža, kupili glasbeni vrtiljak od fisher price, poglejte ga v katalogu baby center....zadovoljni še pa še.Mali tako uživa, kar cvili, vriska, vpije in že zaspi...dobra zadeva.Pa kako začudeno je gledal, ko so se pojavili oblački po stenah...Noro...VESELJE, VESELJE... Tudi mi spimo zaenkrat skupaj v spalnici.Imamo dva kinderbeta, enega ima v svoji sobici, enega zraven naju.Podnevi ga kar lepo navajam spančkati v svoji sobici, ponoči pa se dojiva in ga imam raje pri sebi.Bo pa šel v svojo sobico, ko bo čas in ko bo celo noč prespal... ŽIŽA, jaz polno dojim, brez čaja in upam da tak ostane vsaj do 6 meseca. No, kako juhico in kašico bomo že dali prej...Dojim pa samo iz ene strani na obrok, mali sam preneha jest, tak približno 5 minut papa-skoraj vedno pogledam na uro, ker pravijo, da se dete naje v 5-10 minutah, kar je več je že cartanje... Pristavljam ga pa vsakič na drugo dojko, čeprav nekatere pravijo, da je bolje začet tam kjer si končal????Ne vem, pa ve? Če grem vsakič na drugo stran, se potem ena dojka polni približno 6 ur!!!In je vedno polna!!! Tak, zdaj pa kuhat.Ej, kaj če se zmenimo in odpremo tu v našem časopisu še rubriko KAJ NAJ DANES SKUHAM !Jaz res nimam več idej!!!!!!!!! Danes bo na jedilniku gobova juha z česnovim kruhekom in pa marelični cmoki s kompotom. Bo kar ok!Sicer jaz sploh nisem izbirčna, rada jem jedi na žlico, pa kaj ko moj potem kar zavija z očmi.....Za njega pa brez mesa ni kosila... tak bom rekla, polna žlica prazna rit!!! Ko prdneš si že lačen! LP Evo, tako uživa pod vrtiljakom!!!!!
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|