julam
|
Dobro jutro oz že kar dober dan! Najprej moram pojamrat, da mi spet spimo po starem - torej se zelo pogosto dojimo. Danes je pa revčka še tako zvijalo, da je mami kot bi strela vanjo trešla. Pa tako pazim, kaj dam v usta ... Ah, najboljš da samo še čaj proti napenjanju za dojenčke zlivam vase ! Vsakič, ko vas preverem, postanem depresivna, ker imate vse tako pridne lumpke doma. Očitno sem jaz pokasirala ... Ajne in Urskamravlja, sorry, da nisem takoj odgovorila. Seveda sem za in tudi men bolj paše kakšen sprehod. Saj se lahko pripeljem do tebe, Ajne, nisem tako okorna, bom pa v avtu dojila. Meni bi najbolj ustrezalo ok 13h, ker naš fantiček ponavadi takrat mal miži. Kakšen sprehod za urco, urco in pol. Bi šla ful tudi v ZOO, ampak bi se mi pa srce paral, če bi šla brez ta večiga fantolina, ker še ni bil. Tako da to pa rajši kakšno sob ali ned. Glede plavanja bi pa tudi mene zelo zanimala kakšna info v Atlantisu... Punce, a vi že dobivate??? Jaz sploh ne vem več kako to izgleda. Po prvem porodu sem jo dobila točno po 6 mesecih, potem pa spet zanosila... . No, upam, da bo pri meni počakala še nekaj mesecev, tako kot prvič. Sicer se pa naši čmrlji približujejo poskoku v rasti, ko se bo povečala potreba po hrani (oktrog tretjega meseca), zato se ne ustrašit, če bojo non stop lačni (no, naš je v poskoku itak že celo življenje ). Tejcha, ti kar pristavljal, se bodo mlekarne hitro prilagodile! Vidim, da vse dodajate. Mi pa sploh flaške nimamo ! Upam, da me ne preseneti neke mrzel noči, da bo treba v lekarno laufat. No, en Aptamil imamo doma... bo v uporabi, če ne prej, ko bomo uvajal gosto hrano. Ker črpala nisem že pri prvem, se mi ne da oz niti mi ne gre od rok. Za tiste, ki imate že dva+: A otroci že spijo skupaj? Če ne, kdaj jih boste dale v skupno sobico? OK, razen če ne bojo imeli vsak svojo... . Ker našemu bo košara počasi res pretesna, prostora v spalnici za kinderpet pa nimava. Ampak glede na nočne avanture, ki jih očitno še ne bo konec, si ga pa glih ne upam že vreč v skupno sobico z bratcem, ker je ta le še malo premajhen ... ali se pa mogoče motim in ni panike. Ah, razmišljam na glas, ker me je že zdaj groza. Kapico ima naš samo bombažno. Zimskih pajacev pa za1x ne uporabljam, ker ne vem, kaj bi potem, ko bo minus. Za v avto ga dam v lupinico v istih oblekicah, kot je doma, pa eno jopico čez. Pol pa dekice po potrebi (eno ali dve). V avtu pa ga odkrijem, če ne spi (beri: se dere), če pa spi, ga pa pustim zadekanega. Se beremo!
|