Anonimen
|
Freycha, hvala za sočutje! Danes sem dokončno vse zrihtala, vsaj tako so mi obljubili in jutri naj bi že normalno lahko potrdila kartico, tako da bom jutri kar poklicala G, če me vseeno kaj prej vzame kot naslednji četrtek. No ja, sej pa pravjo, da v tretje gre rado, tako da ni hudič, da tokrat ne bi šlo skoz. Teya, jaz mojo razgrajačko kar pridno nosim, samo je pa lahke kategorije - 8,5 kile, tako da ni take panike. Pa saj večinoma se igra v stajci, na pojstli ali na tleh, res nosit jo je treba samo za uspavat, pa čez dan kar hitro zaspi, zvečer pa jo mož poštima, razen če je v službi. No, danes sem se jo nanosila, ker mi je zaspala v avtu, ko sva šle na davčno in zzzs urejat moje zavarovanje in sem jo spečo nosila okrog, pa sem skor okol padla. Zaenkrat ni posledic, upam, da jih tudi ne bo. Se trudim ne pretiravat. Oh nemrak, moje sožalje! Ful mi je hudo, ker vem, kako to boli! Lali82, jaz sem nekje vmes, kar se tiče zdrava hrana - nezdrava hrana. Trudim se zdravo jest, pojem kar dosti sadja in zelenjave, mi pa na momente tako kak McDonalds zapaše, da ga enostavno MORAM imet. Pa tudi na momente mi cukr pade, čeprav k sreči veliko manj kot ponavadi, ko nisem noseča, pa se nabašem s sladkarijami. Vitaminov dodatnih pa ne jemljem. Razen Tifol, pa še to kak dan pozabim. Kristina_1, super, da sta se možek in sinko vrnila in sta doma, pa da je mali bolje. Ezica, dobrodošla in čestitke! Imaš pa PDP na RD mojega fotra. Se je pa meni tudi že v prvi nosečnosti hitro poznalo, zdaj se mi pa seveda že prej in so mi hlače že tesne. Večinoma hodim okoli kar z odpetim gumbom, če ne drugega pa sedim definitino z odpetimi hlačami. Je hudič, ker imam sedečo službo. Jutri baje dobim ene nosečniške cunje od prijateljice, pa upam, da mi bojo prav čez rit. Ker moje prejšnje mi niso, sem tudi vzhajala ko krofek v prvi nosečnosti, +25 kg. Drugače pa se počutim veliko bolje, vsaj kar se slabosti tiče, samo utrujenost me daje, kar pa itak ni čudno - zgodnja nosečnost, mala navihanka doma in še blesav šiht, ko hodim sredi noči domov, pa sem povožena. Pa saj bo vse enkrat bolje, a ne?
|