Freycha
|
dobro jutro punce. Jaz sem bila danes pri svoji zdravnici, da mi je dala bolniško in mi je namignila, da na mojo diagnozo in stanje bom verjetno več doma, kot kje drugje. Po pravici povedano mi kar paše, saj mi izredno slabo rata, če moram kaj več naokoli skakati. Sicer pa stalno po malem krvavim, predvsem popoldne, ampak se ne sekiram več (nočem, da se tudi ve ne bi, ker jaz vem, zakaj imam te izcedke, sicer pa morate iti kar na urgenco - ne se hecat s tem), slabo mi je konstantno, novost je pa to, da mi pritisk pada v nižine. Kar naenkrat se mi sveti pred očmi, ratam čisto omotična in včeraj sem komaj dvignila rit iz kavča in si šla kavo narediti. Ko sem spila in kavo in kokakolo (cuker in kofein) mi je bilo čez 10. minut spet ok. To se mi je v enem tednu že trikrat zgodilo. Kety - banane niso dobre, ker zapirajo. Vsaj mene. Sem zadnjič spila bananin shake, pa sem potem skoraj umrla od zaprtosti. Nemrak - ne se hecat. Jaz sem tudi mislila, da bo problem, ko sem bila že 1. mesec doma zaradi nesreče, potem pa sedaj še to. Ampak veš, so se hitro reorganizirali in me v bistvu sploh ne pogrešajo več.... vsaj ne, kar se službe tiče. Če imaš ženske v kolektivu, ,ki imajo otroke, potem morajo biti malo čudne, če ne razumejo, da zaradi teh problemov ostaneš doma. Pa četudi bi se jim zdelo čudno, je to njihov problem, ne tvoj. Kapica- ne si želeti slabosti hehehehe oz. če si fejst želiš, lahko brez problema mojo vzameš, jaz jo imam dovolj Kristina_1 - zate sem pa res vesela, da gre na boljše......... kar tako naprej Tašolinka - tebi pa res lahko izrekam samo sožalje. Imaš pa res smolo. Samo če si ti ok, pa je s pikico ok, potem je to samo postranskega pomena.......... je pa tečno, ko te stalno prestavljajo....... upam, da bo naslednjič res uspešno. Teika - točno to, če nisi zadovoljna menjaj, itak te morajo vzeti, ker si noseča. Sicer pa če najdeš hrano/pijačo, ki te reši slabosti, potem si itak zmagala......... Jelenche - to mi je oče povedal, pa se mi zdi to vse skupaj bla bla...... oz. je to samo spet ena reklama za zdravo prehrano, ki je danes tako moderna. Ženskam je slabo zaradi hormonov, ne zaradi prehranjevanja. Itak pa ješ tisto, kar ti paše in ti pomaga, da je manj slabosti..... vsaj jaz tako gledam na to ezica - tudi mene skrbi, da bom kmalu ob vse hlače, ker kar veliko jem..... ampak kaj čem, če mi pa paše, pa potem mi je malo manj slabo..... pupa - priznam, da sem ti malo fovš, čeprav ti seveda privoščim....... predvsem dobro počutje!!
|