ronja
|
joj, punce, zlate ste! nikical, hvala ker me razumeš! take stvari so vedno triki, navadno vse učijo, da moraš se z mamo super razumet, pa ne glede na vse in če slučajno napišeš po pravici, hitro izpadeš ena grdoba. Sem prav pozitivno presenečena! Sem pričakovala, da me bo katera najurila . Se strinjam s tabo, z glavo skozi zid se ne da, pa meni sta ti dve moji lastnosti (resnicoljubnost in iskrenost) na splošno eni od ljubših, tako da se jih ne bi rada znebila , tudi za mamo ne Ja, nikica, meni se zdi, da človek v življenju dobi vse, kar rabi (tu pri nas, recimo, ne velja za one črnčke prestradane), samo ne vedno od tam, od koder pričakuje. Midve sva pač dobili materinsko ljubezen od tašč, bolje pozno kot nikoli . Žal mi je za tvojo, upam, da bo fantova mami še zeloooo dolgo živa, no, pa saj ni tako stara, pa tudi se super drži. Ker tiste stvari, za katere po navadi pravijo, da so nekak domena mam, dobim pri njej - ko sem bila kdaj bolana, mi je vedno takoj letela kuhat čajček, če rabiva avto za v italijo zadnjič, recimo, ni problem, vedela je, kaj delam, še ko sem delala prek študenta, pa kaj me mori tudi... Če bi bila frka, bi poklicala njo, ker vem, da bi prišla. Ko sem mela tisto prometno nesrečo, je ona zrhtala in plačala rešilca (ga je treba vnaprej plačat, sicer sploh ne vozi, potem ji je oče seveda takoj vrnil, čim sem prišla v Lj.), ampak štekate, kaj hočem rečt... Mami se ni javila na telefon... Za rojstne dneve ali novo leto mi da stvari, ki so mi všeč (recimo kuharske knjige, pekač, trenirko, tople nogavice, ker ve, da me skoz zebe), moja mami pa mi da kako fensi obleko, ki bi jo ona rada nosila, ampak absolutno ni moj stil (=kavbojke in majca)... Ne vem, težko je razložit, ampak je tisoč stvari, ki ti povejo, da te ma nekdo rad - tako lepo, nežno, ne zato, da bi se videlo na ven... Pa ne pravim, da me moja mami nima rada, saj mam jaz tudi njo, samo res nisva na isti valovni dolžini...Sem ponosna nanjo, da si je upala določene stvari in jo občudujem, kako noro disciplino glede dela ima (jaz sem bolj po očetu - dokler ne teče voda v grlo, ni lih ne vem kaj od mene - ko pa teče, pa delava 500%, ona pa takrat zmrzne). xandra, ma ti si faca! Super nasveti, veš da bom poslušala! Tale je super, kaj nisem bla do zdaj vedno korajžna, hehe Ker strahopetnosti mi pa res ne more očitat, sem marsikaj, kar ni lih najlepše, ampak to pa nisem Včasih je od zunaj veliko lažje najt kak tak simpatičen nasvet, bom še kdaj vprašala, če ne bom preveč morila Aja, pošlihtano podstrešje sem pa vzela kot kompliment no, sicer je prejle spet klicala, pa sem probala mal na šalo obrnit, na splošno mi pomanjkanja smisla za humor ni še noben očital, samo mi ni lih ratalo, se mi zdi... Sem ji rekla, da mi je mal hecno, da me zdaj skoz kliče. Pa pravi, da jo skrbi. Mislim, pa ko da lahko kaj naredi glede vsega skup. Ko sem mela pljučnico (pri 7ih), pa kasneje 2 gripi (pri 12ih) sva živeli skup, pa ni nič naredila, razen, da mi je težila, da nimam kaj k zdravnikom hodit, ker mi itak nič ni... Zdaj pa se nekaj gre... Saj štekam, da ona pač jamra za vsako figo in da če rečeš, da nisi ok, to zanjo še čisto nič ne pomeni, sam meni pa ni všeč,da bi samo jamrala skoz... Se mi zdi čisto brezveze, če si že bolan, je čisto dost grozno, zakaj bi morala bit še sitna in slabe volje zraven Skratka, sem rekla, da ni treba, da me vsak dan kliče (pa sem res probala bit čim bolj prijazna, tak mal za šalo), češ, saj se super držim itd... Pa pravi, a nočeš, da te kličem. Sem rekla, no, ne vsak dan. Je blo sam še adijo in je odložla... Tak da - zamerila verjetno je, ampak jaz bom mela zdaj mir . Bratec pravi, da naj ji povem direkt, ker drugač itak ne zastopi in da boljše zdaj direkt kot potem, ko bom že čist jezna in jo bom orto direkt natulla. Sem se držala xandra, pa saj če se zdaj boljše razumeta s šefom, bo pa mogoče razumel... Pojdi do njega, pa se mal po trebuščku pobožaj , pa mu reci, da sta zdaj tako super sodelovala, da ti je prav žal, da boš morala spet na porodniško jaz mojemu še nisem povedala, mi je smotano, ker bi mu rada v živo, ampak ker bom drug teden še na bolniški, bi bilo skoraj fer, da mu že takrat (ta teden ga itak ni)...
|