|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
29.11.2006 17:40:02   
Anonimen
nikical škoda ker greš med majčice. Pa vseeno nas kej obišči. user posted image user posted image

Z user posted image bo pa vse vreu boš videla, samo pozitivno razmišljaj. Pa pauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
29.11.2006 21:35:27   
ronja
nikica, kar pri nas ostani pa se delaj, ko da boš par dni zamujala!user posted image
nogica, midve se itak ne dava!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.11.2006 21:55:26   
Kati81
Nogica, ti kar tlele ostan pri nas, saj se bomo delale kot da imaš PDP junija tko kot na začetku pa bo.

Ronja veseli me da ti je bolje, upam, da bo sedaj vsak dan kaj boljše.

Jaz sem danes fantastično, nič slabosti tudi želodček me ni bolel, pa zaspana nisem nič in nisem šla popoldan spat pa tudi sedaj sploh nisem zaspana, pa ponavadi že kmal po 9 obležim, upam da se bo takšno stanje nadaljevalo in da bo sedaj samo še bolje. Pa danes sem šla v mehiško na kosilo, njama. Mal sem pokukala tud v H&M pa mi ni bilo nič všeč, razen na otroškem oddelku, kar pa se še zadržujem, da nič ne kupim.

Pa eno lahko noč vsem skupaj, pa sladke sanje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.11.2006 22:36:39   
Jacqueline
sreckanosecka čestitke!!!

ronja jaz sem se danes tudi počutila kot "plemenska krava" ko mi je en tup francoz rekel, da fajn da bom mela otroka, ker nas je Slovencev sam 500000user posted image  Ja moj sin bo slovenskega naroda sin in mu bom pripela cvet v slovo ... user posted image

ronjina mama kaj pa če ji na lep način obrazložiš kaj te moti in pošlihtata odnos in bo potem ronja ali user posted image  imel lep odnos z babico

nikical lepo lepo, ni božanski občuek ko vidiš svoje dete? sem se spet čist raznežila
pa ne nas zapustit, sem jaz en čas čekirala pri majčicah pa niso take čveke kot me pa take face (brez zamere majčice), zdaj si že naša, boš pač ti odprla sezono in priznaj, da si po duši junijka???

sedaj pa, da vam opišem moj FR dan:

prvo slikca Orleansa, da vidite kje se nahajam:

user posted image

No, danes sem spoznala šefa in sodelavce. Večina jih je ful komunikativnih, energičnih, sposobnih, ampak tudi brez cvetk ne gre. Ampak hvalabogu, da ta cvetka ni moja tajnica. Prvo sem opazila, da kaj je bilo za slo razmere ful urejeno je tam povprečje, torej look bo treba dodelat. Pa se malo financne spodbude sem dobila, pa pomoč pri nastanitvi so mi ponudili, ... V glavnem vse klapa!!! Stanovanje je tudi ful lepo!!! Sem se počutila v njem prav domače!!! Ampak sedaj sem v hotelu in se ju3 vrnem. Dragi pa čaka na odgovor, če je dobil službo (oziroma čaka na odgovor treh firm)!!! Upam, da bo, ker vem da zelo uživa v svojem delu!!!

Sladke sanje vsem!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.11.2006 22:58:15   
ronja
Opa, Jacky, hudega ti ni!
Ampak praviš, da bo treba look popedenat? A nisi ravno ti spraševala za lepe cunice za v službo? kaj tam so pa še bolj zrihtane?

Glede moje mami pa: hihi z veseljem ji to na lep način razložim, samo povejte mi, kako??? Moja mami je hitro užaljena in ne prenaša najboljše resnice. Jaz pa ne znam najboljše lagat in sem najrajši iskrena... Ni najbolj zmagovita kombinacija:) Pogovarjali smo se že toliko, da res ni, pa se mi zdi, da je nekatere ljudi najboljše kar sprejet take kot so in met z njimi toliko kontakta kot pač ga želiš imet s takim človekom, saj nas je tok na svetu, da si lahko vsak svoje zbere... Odkar sem začela malo manj vlagat v odnose, ki me niso osrečevali, pa več v tiste, ki me, sem veliko bolj srečna...  Vedno se ne splača v vse ulagat... Vzame preveč energije, pa nič ne dobiš nazaj...

Kak odnos bosta mela z malim, pa jaz ne morem odrejat... Dokler bo mali, ga bo razvajala na vse pretege, ma rada dojenčke, ko bo pa začel mislit po svoje, se bojo pa verjetno začeli problemi, se mi zdi:) Tak je blo pri vseh...

Saj ni da je ne maram, samo tako kot sva bili mi je čisto ustrezalo, ne maram se pa pretvarjat.

Danes mi pravi, da naj bom korajžna! Pa zaboga, saj nisem na smrtni postelji!user posted image   Sploh ne vem, zakaj naj bi bla korajžna?user posted image A bom pogumno pogoltnila tisto tableto antibiotikov al kaj - ma zato pa res ne rabim nekega poguma... A zarad user posted image ??? Ma, to tut če bi hotla, zdaj ne bi več mogla spremenit, pa nikoli niti nisem hotla.  Kaj mam tle za bit pogumna, saj sem komaj v 11 tednu, zaboga! Če bi bla tik pred porodom, ne rečem... A naj ful pogumno bruham? Kar se mene tiče je čisto vseeno, a bruhaš pogumno ali pa strahopetno, ne vidim neke razlikeuser posted image - razlika je samo a tik po jedi al par ur kasneje, ko se vse že napol prebaviuser posted image
Lubi se sam smejiuser posted image Saj ma tut prav, vse skup je res komičnouser posted image user posted image user posted image

Ma ne vem, jaz ljubezenuser posted image pojmujem drugače - saj tudi fantu vsak dan povem, da ga ljubim, pa on meni tudi, ampak če mi tega ne bi pokazal takrat in tako, kot jaz rabim in obratno, seveda, potem mi bi te besede en drek pomenile... Štekaš?

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.11.2006 23:18:26   
ronja
NO, pa je šla večerja... Ali vsaj velik del nje...
Preverjeno, da pogumno bruhanje nima prav nič boljšega okusa kot navadnouser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.11.2006 9:31:35   
FLASK_A
Hvala, punce, res ste super ker lahko z vami naprej čvekam!user posted image user posted image user posted image  user posted image  Tukaj je prav super!! Sej bova itak zamudila rok 27.5.- in evo me- junija user posted image user posted image user posted image !!

Jackie, po sliki- mislim NORO!!! Res super izgleda!  kako pa kaj ta sprememba nate vpliva, ko se voziš tja in nazaj, pa januarja že začneš tam dela si rekla, ane?

Ronja, glede tvoje mame. jaz te POPOLNOMA in 300procent razumem!!!!!! Moja je prav tak primer nedotakljivosti, ko se ji moram za vsako izjavo opravičevat. Mislim groza!!! Z njo se že nekako štiri leta ne menim nič pomembnega, *posle* (moja selitev, denarna podpora, štipendije..) imava čez s fotrom.  Nje to sploh ne zanima. Ko jo poskušaš vključit v resno debato gre ona obešat cunje al pa kej druzga. Zdej pa me obiskuje ( prej NIKOLI!) in vsak dan vpraša kako sem, vidla je da sem na forumu in se zanima user posted image  pa vem da se ni spremenila, sam dela se dobro in prijazno- itak se je ona zdej vtaknila v moje finančno stanje (ki ga urejava s fotrom seveda) in mi vzela žepnino (ki naj bi mi pripadala do konca šolanja) Ampak če kej ati zraven reče- jok pa stok pa na drevo! Kakor ona reče- tko bo, če pa vprašaš zakaj je tko rekla- buhuhuuuuuuuuu jokat, pa opraviči se pa tko. Eh, klinc so te mame... Pa še mojo modo kopira- kar si kupim novega ima ona naslednji teden!!!!!! user posted image !!!!!!HALOOOOO!!!Ja, in ne obstaja lepega načina, da ji poveš kar misliš. Z mojo sem poskušala- BREZ VEZE SE TRUDIT!!!! Trda ko kamen!

Taščo pa sem imela super, bila bi ful vesela in me ful razvajala- je pa žal umrla avgusta letos. Rak. 62 let. V enem mesecu je ni bilo več. Mi je kar hudo, ko pomislim. user posted image  Tako da me zdaj razvaja lubi- hvala bogu za takega srčka user posted image , k našim pa sploh ne hodim da me ne spravljajo v slabo voljo.

Pa držim pesti da se te bo kosilo obdržalo!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 982
30.11.2006 9:37:16   
Xandra1
Ronja poslušaj, če se z mamo ne štekata se pač ne štekata. Kot jo opisuješ, se mi ne zdi nič čudnega - sploh, ker si ti ženska, ki ima dobesedno pošlihtano "podstrešje". Sorry izrazu user posted image skušaj enostavno njene izjave dat pri enem ušesu not in drugem ven. Situacijo poznaš, veš, da se mama ne bo spremenila in ti tudi ne! Vem, da ti določene njene izjave pridejo do živega .. enostavno zamahni z roko, se nasmej in preusmeri misli. In če ti reče bodi pogumna ... ji enostavno reci - kako, kaj nisem zmerej? In če te prepričuje, da nisi bolana ... ji reci: ej mami, mogoče pa res nisem in se samo delam! Ne vem ... težko je o nečem pametovati, sploh, ker ti sama najbolj veš kaj in kako! user posted image

Drugo pa je, da mi je danes spet obupno slabo user posted image pa točno vem zakaj. Iti moram do direktorja in mu povedat novico. Jaz ne vem no, da je tko glup in sam ne vidi, da mam trebuh in me enostavno vpraša: Ste noseči? Jaz JA in je debata zaključena user posted image Hecam ... full mi je muka it k njemu. Pri drugem otroku sem zaradi njega namreč skoraj izgubila job ... pa še ni imel toliko kempetenc. Potem sva se nekako ujela, lani marca sem napredovala ... ampak je bilo skoz čutiti negativno napetost med nama. Zadnje dva meseca mogoče, da se štekava. user posted image
Ima katera nasvet, kako naj mu povem? user posted image Vem, da je mogoče butasto, da to sprašujem vas ... ampak sem res totalno despert user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 983
30.11.2006 9:39:44   
Xandra1
Jackie ... tole je pa noro user posted image Super je, da imaš takšen kolektiv in vodstvo, ki te podpira, finančno pomaga user posted image , da si zadovoljna s fletom ... Boš videla ti naša nosečka, da bo vse super tudi, ko boš imela user posted image Dobro gre z dobrim user posted image

Zato zate user posted image user posted image user posted image

Nikical in ti ...  zdj si se nas že tko navadla, da boš kar pri nas ostala user posted image Ni ti treba it na nebotičnik konec maja user posted image prespi polno luno user posted image in boš naša junijka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Xandra1 -- 30.11.2006 9:42:02 >

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

Neposredna povezava do sporočila: 984
30.11.2006 9:46:53   
zabica26
Mah...hvala vsem za nasvete glede mojega krvavenja...bom premagala.user posted image
Opažam pa neki....vsak dan bolj čutim trebuh...moti me spanje na trebuhu, zelo sem utrujena spet ratala, motijo me hlače, skoz skačem naokoli v krilih...

Mislim, da bom šla kr kmalu v šoping po nove obleke...user posted image Mami me že skoz vabi...

Kako so kej vaš trebuhi? Se vam kej pozna?

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 985
30.11.2006 9:57:37   
melaverde
Ciaoo punce,

na primorskem je spet sonce in jaz sem dobre volje user posted image . Kako ste? V večini ste v redu, samo boga ronja brez katere si sploh ringaraje ne predstavljam....

nogica, ma brez zamere ampak ne vem če bi ti dala mojo punčko...res da si želim fantka ampak kar bo, bo moje in samo moje...joj, že vidim kaka ljubosumna mama bom.

jutri imam NS in sem vsa neučakana, ne toliko zaradi rezultatov (itak vem da bo vse OK) kot da ga vidim in na hitro pogledam če ima lulčka....kaj več vam povem jutri.

Jackie, Orleans je res čudovito mesto, vsaj s ptičje perspektive user posted image . Veliko sreče na novem delovnem mestu in seveda med novimi ljudmi !!!!!!

Pozdravček vsem...

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 986
30.11.2006 10:37:48   
Jacqueline
ronja glede oblačenja, nisem pričakovala, da bodo moje sodelavke imele ful dizajnerskih cot pa odštekanih kombinacij, ki izpadejo fantastično

nikical saj sedaj sem sla prvič tja, drugače se je vse urejalo preko mailov, faksa, telefona,... Letenje prenašam bp. Januarja pa tako ali tako greva tja z avtom, česar me je kr malo strah, ker je dolga vožnja, pa naj bodo še kje neznosne vremenske razmere, pa ker je okol praznikov gneča na cesti!!! Januarja začnem delat, so mi dali še en teden fraj, da stanovanje v nulo porihtama, tak da začnem 15.1.!!!

Xandra1, malaverde hvala za lepe želje!!!

zabica 26 ja trebušček vztrajno raste, drugi ne opazijo, da sem noseča, sicer bi glede na to, da nosim dalje majčke in predvsem oblekce oz oblekce čez hlače tudi bolj težko!!! Ne morem pa več spat na trebuhu!!!

malaverde sporoči ju3 če je user posted image

Sedaj pa na zadnjo kavico v tem lepem mestu pa domov!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.11.2006 10:56:24   
melaverde
Jackie joj, po eni strani sem ti prav fouš (sej ti privoščim) ampak kako more bit zanimivo...novo mesto, novo stanovanje...dobesedno boš odprla čisto novo knjigo in vse pisala od začetka...
ampak jaz sem po horoskopu rak, brez domačih (mame, sestre in moža) bi umrla daleč stran...
Full si pogumna user posted image .

Jutri vam zagotovo povem, če se bo kaj vidlo seveda user posted image

ciaooo

Neposredna povezava do sporočila: 988
30.11.2006 11:55:08   
ronja
joj, punce, zlate ste!
nikical, hvala ker me razumeš! take stvari so vedno triki, navadno vse učijo, da moraš se z mamo super razumet, pa ne glede na vse in če slučajno napišeš po pravici, hitro izpadeš ena grdoba. Sem prav pozitivno presenečena! Sem pričakovala, da me bo katera najurilauser posted image . Se strinjam s tabo, z glavo skozi zid se ne da, pa meni sta ti dve moji lastnosti (resnicoljubnost in iskrenost) na splošno eni od ljubših, tako da se jih ne bi rada znebilauser posted image , tudi za mamo neuser posted image

Ja, nikica, meni se zdi, da človek v življenju dobi vse, kar rabi (tu pri nas, recimo, ne velja za one črnčke prestradane), samo ne vedno od tam, od koder pričakuje.

Midve sva pač dobili materinsko ljubezen od tašč, bolje pozno kot nikoliuser posted image . Žal mi je za tvojo, upam, da bo fantova mami še zeloooo dolgo živa, no, pa saj ni tako stara, pa tudi se super drži. Ker tiste stvari, za katere po navadi pravijo, da so nekak domena mam, dobim pri njej - ko sem bila kdaj bolana, mi je vedno takoj letela kuhat čajček, če rabiva avto za v italijo zadnjič, recimo, ni problem, vedela je, kaj delam, še ko sem delala prek študenta, pa kaj me mori tudi... Če bi bila frka, bi poklicala njo, ker  vem, da bi prišla. Ko sem mela tisto prometno nesrečo, je ona zrhtala in plačala rešilca (ga je treba vnaprej plačat, sicer sploh ne vozi, potem ji je oče seveda takoj vrnil, čim sem prišla v Lj.), ampak štekate, kaj hočem rečt... Mami se ni javila na telefon...
Za rojstne dneve ali novo leto mi da stvari, ki so mi všeč (recimo kuharske knjige, pekač, trenirko, tople nogavice, ker ve, da me skoz zebe), moja mami pa mi da kako fensi obleko, ki bi jo ona rada nosila, ampak absolutno ni moj stil (=kavbojke in majca)... Ne vem, težko je razložit, ampak je tisoč stvari, ki ti povejo, da te ma nekdo rad - tako lepo, nežno, ne zato, da bi se videlo na ven...

Pa ne pravim, da me moja mami nima rada, saj mam jaz tudi njo, samo res nisva na isti valovni dolžini...Sem ponosna nanjo, da si je upala določene stvari in jo občudujem, kako noro disciplino glede dela ima (jaz sem bolj po očetu - dokler ne teče voda v grlo, ni lih ne vem kaj od mene - ko pa teče, pa delava 500%, ona pa takrat zmrzne).

xandra, ma ti si faca! Super nasveti, veš da bom poslušala! Tale je super, kaj nisem bla do zdaj vedno korajžna, heheuser posted image Ker strahopetnosti mi pa res ne more očitat, sem marsikaj, kar ni lih najlepše, ampak to pa nisemuser posted image Včasih je od zunaj veliko lažje najt kak tak simpatičen nasvet,  bom še kdaj vprašala, če ne bom preveč morilauser posted image Aja, pošlihtano podstrešje sem pa vzela kot komplimentuser posted image

no, sicer je prejle spet klicala, pa sem probala mal na šalo obrnit, na splošno mi pomanjkanja smisla za humor ni še noben očital, samo mi ni lih ratalo, se mi zdi... Sem ji rekla, da mi je mal hecno, da me zdaj skoz kliče. Pa pravi, da jo skrbi. Mislim, pa ko da lahko kaj naredi glede vsega skup. Ko sem mela pljučnico (pri 7ih), pa kasneje 2 gripi (pri 12ih) sva živeli skup, pa ni nič naredila, razen, da mi je težila, da nimam kaj k zdravnikom hodit, ker mi itak nič ni... Zdaj pa se nekaj gre...

Saj štekam, da ona pač jamra za vsako figo in da če rečeš, da nisi ok, to zanjo še čisto nič ne pomeni, sam meni pa ni všeč,da bi samo jamrala skoz... Se mi zdi čisto brezveze, če si že bolan, je čisto dost grozno, zakaj bi morala bit še sitna in slabe volje zravenuser posted image

Skratka, sem rekla, da ni treba, da me vsak dan kliče (pa sem res probala bit čim bolj prijazna, tak mal za šalo), češ, saj se super držim itd... Pa pravi, a nočeš, da te kličem. Sem rekla, no, ne vsak dan. Je blo sam še adijo in je odložla... Tak da - zamerila verjetno je, ampak jaz bom mela zdaj miruser posted image . Bratec pravi, da naj ji povem direkt, ker drugač itak ne zastopi in da boljše zdaj direkt kot potem, ko bom že čist jezna in jo bom orto direkt natulla. Sem se držalauser posted image

xandra, pa saj če se zdaj boljše razumeta s šefom, bo pa mogoče razumel... Pojdi do njega, pa se mal po trebuščku pobožajuser posted image , pa mu reci, da sta zdaj tako super sodelovala, da ti je prav žal, da boš morala spet na porodniškouser posted image jaz mojemu še nisem povedala, mi je smotano, ker bi mu rada v živo, ampak ker bom drug teden še na bolniški, bi bilo skoraj fer, da mu že takrat (ta teden ga itak ni)...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.11.2006 12:03:33   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Jacqueline

ronja glede oblačenja, nisem pričakovala, da bodo moje sodelavke imele ful dizajnerskih cot pa odštekanih kombinacij, ki izpadejo fantastično

Opa, Jacky,  tole mesto pa se mi zdi, da bo pravo zateuser posted image . Se mi zdi, da se boš počutila ko bubrek v lojuuser posted image A mam prav?user posted image

melaverde, moj lubi je tudi rakec, moja zlata babi je bila tudi, bivši fant tudi, pa tale najin user posted image bo po vsej verjetnosti tudi rakec - rakci so fajn, taki nežni in domači. Res jih je težko kam spravit, ampak ko te majo pa enkrat radi, pa bojo zate vse naredili! Fajn znamenjeuser posted image Sicer nimam pojma o znamenjih, ampak z rakci mam pa res lepe izkušnje.
Ampak kar ne bi zamenjla svoje user posted image al kaj? ja to je pa strašno čudnouser posted image user posted image pa tak na izi bi zrihtaleuser posted image

Aja, sem dolžna še poročilo za danes: še nisem bruhala, jedla sem pa grozdje (bratec prinesu) in pomarančni sok (ga nekaj časa nisem pila, pa mi je bilo enako slabo, tak da sem ga izključila kot osumljenca), sem pa dobila drisko, kar pa je pogosti stranski efekt tehle antibiotikov, torej je vse v najlepšem redu, heheuser posted image Bruhanje po navadi pride zvečer, ko res ne morem več zdržat... Zdaj si ne pustim bruhat, ker sem ravno vzela tableto...

< Sporočilo je popravil ronja -- 30.11.2006 12:07:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 990
30.11.2006 12:33:20   
Kati81
 Ronja tebe je pa tko fino brat, si res faca, kar se tiče tvoje mame te pa čist razumem, čeprav pri meni ni tako ampak imam kar nekaj kolegic, ki imajo podobne težave, tko da vem kako je.

Danes sem bila v službi na obisku in se mi je prav stožilo po mojih cukrčkih, ki so prišli k meni in me objemali, tko da sem tam preživela dobri dve uri in se fino zabavala, prav pogrešam vse skupaj. No ampak bomo tudi to potrpeli.
Pro nas se stanje presenetljivo izboljšuje, sem full polna energije in nič več zaspana, in to tko na hiter, v torek sem še spala popoldan dans pa sem čist naspidirana, pa ne boste verjele kaj se mi je zaluštalo za kosilo, kislo zelje pa pečenice in krompir, bom pol skuhala ko pride še ljubi iz službe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 991
30.11.2006 13:31:37   
melaverde
Ronja, rakci ja..v naši družini nas je kar nekaj ampak ti si povzela samo + lastnosti. Moj mož bi ti rekel  in kako so občutljivi, kako se težko v družbo vklopijo, pa skozi bi bili doma user posted image ...sej ima prav.
jaz bom mogla verjetno kolena stiskat za en teden...če ne bo pa dvojček sej je tudi v redu (na koncu bo punčka in še dvojček user posted image )
Joj, se mi zdi da zadnje čase mi hodijo same neumnosti po glavi, pa fantaziram tako na veliko...se mi zdi da ta čas tako počasi teče, da imam preveč prostega časa (za neumnosti).

naj vas potolažim, da imam tudi jaz težave doma ampak s taščo user posted image , samo jaz sem prišla že tako daleč, da sem možu grozila da bo otroke prek interneta gledala !!!! mamo se mi zdi, da z leti že zdresiraš...taščo pa...ni upanja !! Tako je črnogleda, pesimistična ...tukaj pri nas rečemo z eno besedo "kativerjasta" ker v nosečnosti ne vidi nič lepega...vse treba podedovat staro, nič kupit...obleke..trenerka in greš user posted image

dobro, danes sem se jaz izkašljala...na žalost zato ker se približuje ura za domov...

uživajte srečke moje...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 992
30.11.2006 13:33:45   
N _ B
No, sem že doma.

Ob osmih zjutraj sva bila z možijem na NS v Domžalah pri. Dr. Strahovi. Kot je že Palčica napisala je dr. Strahova res tako pozitivna oseba, da se moraš kar skoz smejat. Skratka, z našim user posted image  je vse v najlepšem redu. PDP ostaja 09.06.2007. Velik(a) je 6,5 cm in tveganje je 1:6766. Prešteli smo vse prstke, pogledali notranje organe...res se je vse zelo lepo videlo. Najbolj sva bila v bistvu impresionirana, ko ste je razločno videli leva in desna polovica možganov. Noro. user posted image  je prav poziral(a) in se dr. sploh ni mogla odločit, katera slikica bo za naju. No nazadnje sva dobila dve. Ena je, ko je v akciji z rokicami in nogicami, druga pa, ko gre z roko v usta. Vprašala sva za spol, pa se ni mogla točno opredelit, ampak, če bi ji mož tisti trenutek stal s pištolo za vratom (tako se je ona izrazila user posted image user posted image user posted image ) se bolj nagiba k........ vam ne povem. Boste izvedele junija. user posted image

Ob 10.30 sem imela potem še UZ pri svojem g. Glede na to, da sem mu prinesla izvide NS in da nima 3D UZ je naredil kontrolni UZ. Dobila sem datum za posvetovalnico in 15.12. končno dobim materinsko knjižico.

Ha jutri imam dopust, moj dragi gre v službo, malčica v vrtec, jaz pa si bom vzela dopoldan zaseeeeeeee. Zjutraj bo kot običajno, ko grem v službo. Malčico v vrtec, z možijem na kavo, potem pa v Ljubljano. Najprej se s prijateljico dobiva na dopoldanskem čveku, potem pa grem malo po trgovinah. Se mi katera pridruži?user posted image

Grem ven hodit.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 993
30.11.2006 14:00:02   
melaverde
N & B , ma se hecaš ali nam res ne boš povedala ???
Joj, kako sem jaz firbčna...ma tudi za druge, ne samo zame....

Vseeno držimo pesti da je tisto kar sta si želela...zdravo !!!!!

ciaoo

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 994
30.11.2006 14:00:58   
janapan
n&b sem vesela da je vse ok a je filing ko vidiš kako se giblje v trebuščku a ne. ne razumem pa ene stvari zakaj so ti v tako kratkem času delali 2 UZ ja. Saj je verjetno vseenoa mpak če si že bla malo prej na NS ti itak kaj novega s tem UZ jem g ni videl oz povedal...no razen če je take sorte da ti bo vsakič naredil Uz...moja namreč šparauser posted image user posted image   in bom po mojem morala prav težit da mi bo nardila še tiste dva boga Uz ja ki mi pripadata...ma važno da je vse ok a ne...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 995
30.11.2006 14:26:03   
zrak
n&b  srečnica,,, kako lepo..user posted image ..

Jaz pa sem moram pohvalit in ne vem še komu zahvalit za taščo, ker je zelo dobra z mano in bi naredila zame kar bi rekla.. Je zelo dobrega srca in vedno gleda da naredi samo da je meni prav, čeprav gre njej v škodo.. Saj je tudi ona starokopitna, ampak jo je potrebno tako sprejeti, ker nekoč bomo tudi mi.. Kakorkoli sem vesela, da se razumemo, saj živimo v isti hiški. Nikoli se niso vtikali v najin odnos in vse kar spada zraven... Bravo moja tašča user posted image user posted image ...

In mama je tudi super... No kar se tiče žensk v moji familji so vse user posted image user posted image ..

Moj dragi je tudi rakec, tako lahko, da bomo imeli kar dva rakca ali pa dvojčka... saj še zdaj ne vem točno PDP. Vse zvem na NS.

Ne poznam nobenega dvojčka. Kakšni pa so po značaju?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 996
30.11.2006 14:41:57   
Kati81
N&B kam pa greš jutri v Lj, morda bi se ti pa res pridružila!

Me veseli da je vse tko ok kot mora bit.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 997
30.11.2006 15:15:17   
N _ B
Kati81: verjetno se bom zadrževala kar na območju Šmartinke - City Park, BTC, Emporium. Če želiš se lahko zmeniva. Piši na Zs, da si izmenjava tel. št. oz. se dogovoriva kje se dobiva, če si za. Jaz sem.

Melaverde: ne bom povedala, razen, če se ne bom kdaj slučajno zagovorila. Bom že pri malčici morala pazit, ker vse preveč že registrira.

Janapan: moj g naredi ta UZ ne glede na NS in če posumi na povečano tveganje te pošlje dalje. Prejšnjič nisem povedala, da imam NS, ker me tudi vprašal ni, če sem že kje naročena. Rekel je le, da je to moja odločitev ali grem na to ali ne. Danes, ko sem prišla na UZ sem mu pa najprej prenesla pozdrave dr. Strahove, ker naj bi se poznala. Sicer je takoj rekel, da skoraj nima smisla delat UZ, ker ne bo pokazal nič več kot tam, da pa mi ga naredi, če želim, ker mi pripada. Seveda sem bila za, ker bo do naslednjega verjetno minilo kar ene 8 tednov. Če se ne motim, je naslednji UZ med 20-im in 24-im tednom.

Zrak: pri nas doma smo zaenkrat samo vodna znamanja. Mož je user posted image , midve z malčico pa rakici. Sem si želela še enega rakca, pa je ratalo prej user posted image user posted image user posted image . Moja mami je dvojček in odkrito povedano sva bili kot pes in mačka dokler sva živeli pod isto streho. Sicer so pa dvojči precej odkriti, se znajo prikupiti, radi govorijo (no ja, jaz nič manj user posted image ) in tisto kar si zapičijo v glavo običajno tudi izpeljejo. Če je potrebno tudi preko trupel.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 998
30.11.2006 15:36:35   
Palčica*
Oh dečve...vidim,da imate hude debate.

Tole z mamami in taščami je zanimivo.
Najin odnos z mamo je v konstantni gradjni. Skozi težke in hude preizkušnje sva šli,a zdi se mi da z vsakim letom napredujeva.Čeprav gre počasi,res počasi...
Najinega problema vsaj do sedaj še niste omenile. Sem prvo rojenka in imam še mlajšega brata. Problem je bil v tem, da so za naju vedno veljala dvojna merila in jaz sem se vedno počutila odrinjeno. Dolga leta sem imela občutek da nikoli ne bo dovolj dobro kar bom naredila,medtem ko bo brat brez truda zaslužen za največji aplavz. Hja,razlike med nama so bile velike,včasih tako velike,da jih je opazil tudi on. Naj povem,da se imava z bratom nenormalno rada in da mi je takoj,ko je razumel dovolj pomagal pri odpiranju oči mami.
A dolga leta delanja razlik so naredila svoje in nekje pri devetnajstih je bilo dovolj,ob malenkosti je usekalo čez rob.
Še vedno kar težko govorim o tem obdobju,kajti to stanje nekje v ozadju je naredilo tako zelo veliko škode,da bo potrebno ogromno časa,predvsem pa pozornosti,da se bom počutila drugače.
Na začetku je šlo za jezo.Z njo sem si pomagala,da je vse skupaj zletelo iz mene,in ona je z njo zgradila obrambni zid. Kasneje je šlo za žalost tako z moje kot njene starni.Vmes pa je preteklo tako zelo veliko časa. Da se sedaj pogovarjava o preteklem obdobju je potrebno veliko energije in tudi poguma.Nobena noče v boleče spomine.Nobena noče poslušati očitkov,ki imajo res na vsak zakaj  svoj zato.

A danes po 11 letih najinega občasnega pogajanja okoli tega kaj in koliko je koga bolelo je opazit napredek.
Bolj zrele sva,bolj pripravljene na prilagajanja,kompromise,mogoče celo na poslušanje.
To pa je tisto kar je najtežje.

Kaj hočem reči...? Ko se odločiš kaj je pomembno in kaj ni se temu primerno tudi odzoveš.Mene osebno je odnos z mojo mamo vedno žalostil,želela sem si,da se nekaj premakne-v katerokoli smer. Kar pa ne pomeni,da se mora enako zgoditi tudi z Vami.
V določenem trenutku je pomebno eno,v naslednjem drugo in resnično verjamem,da obstajajo ljudje in mame,(ki tako kot je rekla Ronja) vzamejo preveč energije,ki jo lahko vložimo drugam.Tja kjer se ne bo zdela samoumevna.
A moja se je na srečo vrnila in mi dala voljo,da se skupaj z mamo trudim naprej.

Velikokrat-pa zdaj res ne opravičujem vsega kar počenjo mame,se vprašam kako bo vloga mame uspela meni.Kljub dobremu namenu...

S taščo se razumeva in tudi jaz lahko rečem,da sem vesela da je takšna kot je. A da jo imam raje od mame kljub vsemu,kar sva s slednjo preživeli ne morem reči.

Vse Vas lepo pozdravljam. Upam,da ste v redu.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 999
30.11.2006 16:25:19   
Kati81
N&B sem ti hotla kontaktirat pa ne morem pridet do tvojega emaila, zato ti posredujem svojega katarina.babic@amis.net, pa mi lahko pošlješ mail in se dogovoriva, v dopoldanskem času bi meni tud ustrezalo, vsaj da se malo sprehodim.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?