|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
28.11.2006 10:18:50   
lunca2
janapan tudi mene veseli, da je z user posted image vse uredu.
Tudi mene že malce skrbi glede tele NS ampak jo imam šele 12.12, bo še kar nekaj časa za počakat.
Vse, ki imate NH veliko sreče in sporočite kako je bilo.Za vse pa držim pesti.user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 926
28.11.2006 10:55:21   
Bibyka
Pozdravljene

Danes imam NS in me zanima, če katera ve ali pri Dr. Pušenjaku dobiš CD in slikice vštete v ceno 14.000,00 sit... ali moram CD prinesti s seboj da mi posname...
Sicer imam NS bolj pozno in sicer ob 18:45 tako da se mi bo današnji dan kar malo vlekel. Se pa z mojim že zelo veseliva da bova videla najinega fižolčka. Za spol bom tudi vprašala če se že kaj vidi.

Hvala za ogovore pa se pišemo...

LP, Biby

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 927
28.11.2006 11:18:32   
Jacqueline
janapan čestitke za NS!!! user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
28.11.2006 12:48:16   
janapan
Danes sem povedala v službi-- totalno pozitivna izkušnja, šef je bil ful vesel, mi je rekel da je to najlepši čas v življenju in naj ga uživam, potem mi je vsa raznežen povedal še kako je on doživljal ženino nosečnost in mi predlagal kakšen voziček naj si kupim....svašta...ampak lepo, ful sem vesela

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 929
28.11.2006 12:50:57   
Jacqueline
Jana lepo lepo!!! In kakšen voziček boš nabavla???user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 930
28.11.2006 13:35:31   
Anonimen
janapan lepo, da je bilo vse ok z user posted image . Dr. Babnik je pa res zelo prijazno, to sem ti tudi prej že povedala. Tudi meni je vse podrobnosti pokazala. Jaz se učim že cel dopoldan, me že ritka boli. Zdaj gem kuhat, pa še malo se bom natelovadila. Ma ste hitre s tem pisanjem, da vas komaj lovim. user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 931
28.11.2006 13:40:25   
ronja
jacky in ostale punce, ki ste me naganjale k zdravniku, HVALA, HVALA, HVALA! user posted image Ja, me je kregala, zakaj za vraga nisem že prej še 1x prišla...  Je kr sranje, pravi, da je precej hudo vnetje, dobila sem antibiotike (amoksiklav),user posted image 1x/12 ur... V petek mam spet kontrolo, da vidijo, če so prijeli...user posted image No, držite pesti! Pravi, da je to, da bi bila še naprej bolna in nezdravljen infekt precej bolj nevaren za user posted image kot antibiotiki... No, pa smo tam, kjer ni muh... NO, pa mal sem slabokrvna, ampak to sem pričakovala, niti me ne skrbi, itak sem večinoma še bolj kot sem zdaj...

Tiste, ki pravite, da je treba potrpet, pa da mine pa - verjetno imamo različne pragove, pri katerih začnemo fejst tarnatuser posted image

janapan, bravo! Vidiš, pa si se pizdila brezveze, hihi:) Saj šefi niso taki bavbavi!user posted image Moj bo po moje veseluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 932
28.11.2006 13:45:38   
zrak
Jana sem prav vesela zate vse gre kot mora.. NS je bila vredu user posted image , šef user posted image .. zdaj ko si povedala se boš tudi ti bolje počutila, bolj sproščeno bo.. pa če ne boš mogla bo šef razumeluser posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 933
28.11.2006 13:52:41   
KT
Ronja zdaj bo lažje - ti samo lepo počivaj in božaj bušija.

Janapan čestitke - samo, da gre vse v najlepšem redu.

vse ostale UŽIVAJTE!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 934
28.11.2006 13:56:47   
Jacqueline
ronja samo, da se čimprej pozdraviš in začneš uživat nosečnost 100 na uro!!!

Jaz pa pakiram za par dni Fr!!! user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 935
28.11.2006 14:02:07   
Kati81
Ronja končno, drugič te bomo še bolj matretirali da moraš k zdravniku, veš kakršnakoli infekcija ni ok zauser posted image , amoksiklav je pa dovoljen v nosečnosti tko da nič se bat, vse bo še ok. Pa lepo počivaj in ne se naprezat, nam se pa le oglasi kako je počutje.

Jana super, da je vse ok in da je šef zadovoljen, no saj naša ravnateljica je bila tudi, sam pri nas nikoli ne veš kaj jo piči.

jacquelin le glej da se boš kaj oglasla kako je v Fr, pa hitro se vrni, ker te bomo pogrešali.

Neposredna povezava do sporočila: 936
28.11.2006 14:10:21   
FLASK_A
Jackie, seveda- komaj čakam jutri na NS, da izvem vse kar me muči. S šolo za starše je pa tko, včeraj smo imeli temo Zdrava nosečnost, predavala pa je Marjana Adamič, babica user posted image  Super je blo, vsaj meni. Povedala je kakšni pregledi so v času nosečnosti, testi (urin- beljakovine, kri- Rh faktor, vsebnost železa zaradi slabokrvnosti, .. ) user posted image  Tko, po tednih- večinoma nič novega. Pomembno je da vam nekje v 24.T pregledajo krvni sladkor (pravi, da povsod tega ne delajo), da se vidi sladkorno v nosečnosti.

Aha, ja ful veliko naj bi pile, minimalno 2l/dan!!!! Meni včasih to res ne uspe, je pa to potrebno, da voda ne zastaja in da se ne nabirajo bakterije.. Tako da punce, PIJTE!! user posted image

Zanimivo pa mi je blo tudi ko je govorila o popadkih. A veste da obstajajo nosečniški in porodni popadki? Nosečniški se lahko pojavljajo že po 20.T, posebej zvečer zaradi utrujenosti. Trebuh postane trd in potem popusti. Porodni pa so lahko od 36.T kadarkoli, redni na 5min. Pravi, da bomo videle razliko same. Aha, če je katero slučajno mučilo vprašanje o izcedku iz nožnice ( mene je), to ni nič narobe. Dokler ni krvavitve, je vse v redu. Krvavitev pa je lahko drugega izvora in ni nujno preplah- poškodba pri spolnem odnosu, naša boljša prekrvavljenost..

In kako bomo vedele, da se ima naš user posted image  super? Čutile ga bomo 10x v 12h urah!! user posted image user posted image  

Ja, tako na splošno s tečaja bi blo to vse, danes imamo pa telovadbo- vam poročam!!

Zrak, res trenutno v našem pričakovanju izvidov na NS ne rabimo nesrečnih zgodbic, to si povemo ko smo vse srečno zaključile z ugotovitvijo da imamo super duper zdrave pikice user posted image   Ti poročam, kako bo šlo jutri, potem pa držim pesti še za vaju!!!! Naj bo že kmalu tisti dan ane user posted image  Saj bo vse v redu!!

Jana, čestitke za NS!! user posted image user posted image user posted image  Super si napiala heheuser posted image  Pa za šefa, ko je tako dobro sprejel, res SUPER!!

Ronja, super da si šla k zdavniku! Če pomislim, da si že imela nemen it u službo user posted image  Upam da se zdaj hitro pozdraviš pa da bosta s user posted image  obe kmalu pri močeh! Pa se bomo srečke user posted image  zmenile za jogo ane!!user posted image user posted image  Povej, a nisi ti prosila za tel. za prijavo na šolo za starše? Si potem dobila koga ali si preslaba da bi trenutno hodila?

Palčica, če se ne motim, si imela danes NS user posted image  Povej, kako je šlo!
Bibyka, tebi pa tudi srečno danes!!!

Se vam opravičujem za tale doooolg prosti spis, upam da me boste uspele prebrat user posted image  !!!

Neposredna povezava do sporočila: 937
28.11.2006 14:13:52   
Anonimen
Ronja bravo, da si šla k zdravniku. Zdaj pa upam samo na najboljše in da se boš, če prej ne vsaj drug teden bolje počutila. Ti kar lepo počivaj, kakšno dobro knjigo v roke, če ti to paše pa bo. Približuje pa se ti tudi čas, ko naj bi bilo konec teh slabosti in upam, da te tudi to mine.
Lepo se imej pa res počivaj. user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
28.11.2006 14:56:27   
janapan
Tudi jaz sem za vse ful  vesela in držim pesti da bi bilo z našimi dojenčki vse v najlepšem redu....user posted image user posted image user posted image .

Mene pa je že spet začel ful firbcat spol...jaz bi mela user posted image  pa mi prav vsi napovedujejo user posted image , pa baje da če ti ne dela slabo, da če ti paše jest slano, da če nimaš mozoljev..da pol bo user posted image ... ma sam da bo vse v redu z njim / njo...me pa matra firbec ;))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
28.11.2006 15:43:18   
melaverde
Ciaoo punce!!

Full sem vesela prav za vse ki ste NS že dale skozi in tiste ki to še bomo....

Jana, joj kako te razumem...že ponoči sanjam ali bom v petek (imam NS) zagledala kakšnega lulčka...tako sem nevčakana. Ma koliko možnosti je, da se že vidi spol tako zgodaj ?? Ker baje je naslednji pregled šele čez mesec dni (če je vse v redu seveda) in kdo bo zdržal do takrat user posted image user posted image

pozdravček vsem !!!!!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 940
28.11.2006 15:59:57   
Jacqueline
malaverde nama je G rekla, da sedaj kaže na fantka ni pa ziher. Oprema se še ne vidi, lahko pa približno napove iz položaja kosti. Poišči malo z iskalnikom kako je z NS in spolom, meni sedaj javi napako in ne najdem tiste teme!!!

Ti bi tudi imela user posted image ???

Lp,
Jackie

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 941
28.11.2006 16:48:17   
lunca2
Drage user posted image !
Dejte mi prosim povedat, kdaj je treba iti v materinsko šolo? A tu mora partner zraven hoditi, če hoče biti poleg poroda?

Hvala za odgovore!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 942
28.11.2006 16:49:09   
FLASK_A
Pošiljam vam link za filmček: http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html?click=dhc_leftnav&clik=health_leftnav

Midva sva se čisto raznežila...user posted image user posted image user posted image  (razen reklame so smotane..)

Neposredna povezava do sporočila: 943
28.11.2006 16:52:27   
FLASK_A
Lunca2, midva hodiva na tečaj zgodnje nosečnosti (priporočljiv, ne obvezen), kasneje je še en tečaj, kjer pa MORA biti tvoj fant s tabo, da dobi potrdilo o opravljeni šoli za starše. Če ne, ne more s tabo rodit. Vsaj v LJ je to potrdilo baje nujno imet. Za drugje pa nevem točno.

Pozdravček

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 944
28.11.2006 17:57:18   
špela07
Jackie, dopolnjujem svoje podatke: rodila bom v Celju, stara sem pa 29 let.

Res je zanimivo prebirat vaše zgodbe z NS. Komaj čakam, da grem, ampak do takrat je še daleč (več kot 1 teden). Res se veselim, da bom vidla, kaj vse počne user posted image .

Drugače pa sem zeeeeeelo utrujena, spala bi cele dneve, oz. popoldneve, ko pridem iz službe.. Kak dan je bolš, kak dan je slabše.. Slabo mi je tu pa tam kdaj...določenih vonjav ne prenesem, ki pridejo iz kuhinje. ampak bruham ne. na srečo. Imam pa problem z oblačili. Nič kaj mi več ni prav. Sem bla že pri šiviliji. Drug tedn dobim nove hlače.

Lp in uživajte ......

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 945
28.11.2006 18:15:49   
Palčica*
Evo pa je za mano in najbolj pomembno je S PIKICO JE VSE V REDU !user posted image
Pa o.k.-od začetka.Dr. Strahova je najbolj prijazna in hecna zdravnica kar sem jih kdaj srečala. Všeč mi je njen način dela,tako s humorjem zna preplesti zadeve,ki to potrebujejo in ostane resna kadar tudi drugim ni do heca.

Bolj kot je bilo vse skupaj (kljub temu,da sem kar požirala vse vas,ki ste pisale o NS in kljub temu da sem prebrala tudi nekaj malega o NS sami) razumljivo meni,je razumel moj user posted image . In če kdaj potem sem bila danes resnično vesela da je z menoj. Celo pot domov mi je razlagal zakaj je prav vse kar nama je povedala dobro.
Ampak najprej malo statistike- baje ima idealno (kako si ženske te besede zapomnimo a ne?) velikost za 12t6d-7 cm je velik.Utrip 160na minuto,tveganje pa sej ne vem a je rekla 1:4000 ali kako že (moj je številkami bolj na čistem),glavno je da je v mejah normale.

Ne vem ali je dr.Strahova skoz takšna a si tako podrobno vzame čas tudi zato ker pričakujemo prvič.V glavnem...tudi nama je pokazala rokice,prstke (mali frajer ali frajerka je v trebuhu štopal user posted image ),potem nosek nogice,hrbtenico,pokazala nama je celo mehur in želodček. Seveda...ne morem reči,da se je vse videlo kristalno jasno,otroček je tako zelo majhen še,da potrebuješ nekja domišljije,da vidiš kar želiš videti.

Moj je vse to spremljal z mirnim navdušenjem,všeč mi je bilo ko česa ni razumel je enostavno vprašal in pokazala ali povedala mu je ponovno.
Na koncu sva se midve narobe razumeli- Razumela sem jo,da je meja 300 za kromosomske napake,najin rezultat pa je 400-ne sprašujte,nimam pojma kako mi je to ratal.Potem je kot za nalašč začela govorit še o DHT (kar sem jo seveda spodbudila sama) . Na srečo se je bolj kot z mano v pogovor zapletla z mojim.
Ko sva odhajala je končno videl,da sem bleda kot zid.Ko sem mu povedala zakaj,me je stisnil in povedal,da sem narobe razumela zadnji del,nadaljni pogovor med njim in dr.Strahovo pa preslišala-spraševal jo je o tem če najini izvidi v grobem pomenijo normalne izvide in podobno in odgovor je bil pritrdilen in podobno.
No tko je uspelo zakomplicirati meni tole NS.

Ampak na koncu-vse super vse o.k.
Hvalabogu.Aha,za spol nisva vprašala.

Ronja a veš,da pravzaprav nisem vedela,da je tako slabo s Tabo.Mislila sem,da gre bolj za nosečniško slabost,tisto o temperaturi sem očitno spregledala. Hvala bogu,da si šla. Upam in želim ti da se čim prej pozdraviš.

Nikical če kdaj potem sem danes prepričana,da ni rečeno da je za Tvojo NS prepozno. Zakaj? Zato ker Ti bodo tam izmerili velikost ploda in povedali ali ustreza času nosečnosti. Pomiri se...vse se bo obrnilo prav.Boš videla.Kam pa greš na NS?
Sporoči-držim pesti zate in čim prej napiši kaj se bo dogajalo.

Bybika kako si opravila Ti? Sporoči !

Punce jaz grem mal počit.Čist sem zmatrana od tega dneva.

Vse ostale- upam,da ste v redu !

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 946
28.11.2006 19:27:38   
špela07
Palčica...hvala za izčrpne informacije glede NS, tud js grem namreč k dr. strahovi drug teden. Zanima me, če dobiš CD tam al ga morš s sabo prinest. Mi je kr odleglo, ko si povedla, da je taka fajn zdravnica.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 947
28.11.2006 19:36:47   
Bibyka
Pozdravček

Evo me... nazaj iz NS... sem več kot presrečna... videla sem fižolčka... rokice, nogice, kako se premika.. glavico... Sem še čisto v euforiji. Rezultati so tudi dobri 1:7574... Utrip 154... velik je 5,94 cm. Sem vprašala za spol... in sicer je rekel da lahko pričakujemo fanta ampak da to ni 100% in da mi lahko zagotovijo za spol šele okrog 20t .
Vzela sem tudi CD.. filmček sem si doma še enkrat ogledala... dobila dve slikici user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da sem prav vesela in komaj čakam naslednji UZ... sej do takrat pa bom gledala ta cd na katerem imam mališo

LP, Biby

(odgovor članu špela07)
Neposredna povezava do sporočila: 948
29.11.2006 9:08:20   
Palčica*
Dobro jutro z Gorenjske.
Špela 07 midva nisva mela s sabo Cd-ja,dobila ga pa tam tudi nisv,tko da Ti ne morem pomagat.Za vsak slučaj ga vzemi s sabo. Drugače pa ne skrbi,boš videla kako je super d.Strahova. Ne boš jo mogla prehvalit,ko se vrneš z NS. Držim pesti,da se vrneš z najlepšimi novičkami.

Bibyka user posted image user posted image user posted image . A niso fajni občutki,a ? Men kot,da bi skala trešla s prsi.Danes sem mela še svojo ginekologinjo in sedaj ko se končno rešujem slabosti,že poslušam litanije o kilogramih.V decembru je celo popustila za 1 kilo,torej se lahko zredim za celi 2 kili !

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 949
29.11.2006 9:31:53   
janapan
GLEDE KG

Kolk pa ste se kaj zredile do sedaj - jaz sem danes zjutraj v 12 tednu in 4 dni če se ne motim težja za 0.8 kg...mi pa vsi pravijo da sem se zredila ko me vidijo, da sem taka bolj polna ; ))

No je pa res da sem se zredila pred nosečnostjo za tri kg, ker sem prišla iz Mehike in mi je tako pasala slo hrana da sem fino papcala.

Drugače jaz jem enako kot prej se mi zdi, sam prej se mi je kdaj zgodilo da nisem imela časa za jest...sedaj pa si tega ne dovolim...jem pa kar mi paše...slabosti nisem imela nikoli tako, da tisti plus izgube kakšnega deka nisem imela....hvala bogu ker mora bit ful grozno da ti dela slabo...punce ki vam dela slabo in vam je ...držim z vami in upam da bodo slabosti hitro minile.

kaj naj vam še povem...aj ada so na naši hiški o novem že okna ;)

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?