neja
|
Evo mene...zadnje čase sem vas kar malo zanemarila . Sem bolj na knap s časom, pa še ta hudičevi računalnik me pošteno zajebava, saj včasih dela tako počasi, da prej izgubim živce , kot da se mi katera stran odpre. Komaj čakam, da preidemo na Amis in bo potem sigurno bolje. Vidim, da se vam kar veliko dogaja . SoncicaT čestitam za zobeka . Tudi moja Jana zdaj že dva dni noče nič kaj dosti jest. Verjetno tudi njo mučijo zobki. Tudi jaz Jani vsako večer umijem njena dva zoba z mokro krpico. To sem delala že pri Neji. Fluorovih tabletk pa jaz ne dajem, saj jih niti dobila nisem. Tananejka, lepe slike imaš in vidim, da tvoja Alina že tudi obvlada plazenje in postavljanje na nogice . Moja Jana pa je vedno večji divjakec. V stajici sploh več noče biti in če jo slučajno dam noter, se joka, kot da bi ji nevemkdo kaj hudega naredil. Ko pa je veni, pa leti po štirih ko strela in večina je sedaj na dveh nogah, saj ji je to zdaj največja finta. Na nogice se postavi v trenutku, samo da najde kje kakšno oporo, pa naj bo to gola stena, stol, mizica v dnevni, od koga noge (takrat obstaja nevarnost, da kdo ostane brez hlač ali krila, kot je moja babica pri Neji, ko se ji je obesla na krilo in je bila naenkrat v spodnjih hlačah .... . Se zna zdaj zgodbica ponovit pri Jani . Imam pa tudi ful probleme pri previjanju in res komaj, komaj čakam, da ji bom začela dajat tiste plenice, ki se samo potegnejo gor. Ker to je živa groza, ko ji hočem zapet plenico saj mi ne da mira niti za sekundo, tako da moram biti že res hitra, da ji plenice lepo gon naštimam. Non-stop se hoče obračat, pa vsedavat, vstajat...če pa je slučajno pri miru, pa tako hudo brca z nogicami, da je joj ali pa ima fejst skrčene in spet vse skupaj težko naredim. Včasih pa jih tako hudo skupaj tišči, da me je že strah, da ji bom kaj zlomila, ko ji noge rivlem narazen.Tudi pri kopanju mora ona stat in spet se jezim poleg ko jo posedavam. Se tolažim s tem, da bo kmalu bolje . Glede srečanja, tudi jaz upam, da se naslednji teden vidimo. Zdaj pa moram it, ker se mi je pupsi zbudila.
|