katjandraž
|
Živjo! Se spet mal javljam. Sem včeri že začela pisat, pol so pa otroc jamral, pa ni blo nč. Oba sta namreč zbolela, tko da mam bolj mal časa, sploh zdej, k je starejši že brez vročine in bolečin, pa ma ful preveč energije . Malalorelaj, dobrodošla! Elanor, sej te štekam, sam jst sem zdej že predaleč, da bi nehala, zato pa kar grešim vsak dan po malo. Pa služba bo spet februarja in bom morala kaj drucga kot trenirko nase dat. Rozarozica, kje si? Te pogrešamo. Mala tinka, ti si se tudi zgubila? Skratka: ker je mali že včeri zbolel, nisem jedla prave pice skupaj z mojimi, vendar tisto brez sira, bolj kot ne po Rinini knjigi. Jupi, vsaka stvar je za neki dobra, ne? Danes imam sadni dan. Zajtrk: pomaranča, sm hotla dve, pa je bila druga čist zanič, čist suha Kosilo: 3 polnjena pečena jabolka po receptu, ki sem ga videla na tv. Je tak kot v Rini, samo še med je zraven Malica: banana Večerja: 1 polnjeno jabolko, ki je ostalo od kosila Jutri imam 29. dan diete, saj veste, kaj to pomeni, ne? Naj bi imela vodni dan, pa si ne predstavljam, kako bom to zdržala. Itak že vsak dan grešim, upam, da bo tehtnica sploh kaj manj pokazala, jutri, ko se bom tehtala. Poskusla bom, kaj bo pa ratalo, pa ne vem. Skor je že 8 ura, moram it hitro jabolko pojest. Lep začetek tedna.
|