|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
9.11.2006 19:12:16   
mk_pika
Punce!user posted image

Sporočam vam, da je mk_pika v ponedeljek 6.11 ob 15.35 rodila user posted image   ŽANA, 54 cm, 3490 g.user posted image

PDP 8.11.2006

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
9.11.2006 19:15:34   
Anonimen
A Vam nisem rekla, no! user posted image  user posted image  user posted image

Za vse druge uganem, da so rodile, moja pa noče ven,...jah tudi prav no,... lahko pa za vas navijam drage moje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke za malega princa!!!user posted image

(odgovor članu mk_pika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
9.11.2006 19:17:12   
Monika79
čestitke mk_pika za sinka Žana in polnoooooooooooooooo cartanja in lepih trenutkov vam želim user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mk_pika)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
9.11.2006 19:19:22   
Anonimen

NOVEMBRKE:

user posted image

Katy.25, PDP 1.11., Trbovlje, 2.11. rodila SARO user posted image user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image , 9.11. rodila NEJOuser posted image user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, 5.11. rodila MAŠO user posted image user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, 2.11. rodila GAŠPERJA user posted image user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj, 6.11. rodila ŽANA user posted image  user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10. rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

[/quote]

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4504
9.11.2006 19:28:30   
ema79
Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!!user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!!!!

Mi se veselo cartamo, ven še nismo šli, upam, da nam bo ta vikend uspelo oz. da bo vreme zdržalo.
Naša pišamiša je danes tudi uradno dobila očija!user posted image user posted image user posted image Je priznal!!!user posted image user posted image
In to brez, da bi mu grozila!user posted image user posted image

Viv, a sva ble medve zmenjene, al kaj?
Kakega carteka lepiga maš, pa Kaja tud!

Drgač sem pa na strani Starši čvekamo včeraj odprla temo Novemberke 2006 in ste vse novopečene mamice vljudno vabljene, da se pridružite, ostale srečke nosečke pa se podvizajte in pridružite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
9.11.2006 20:07:02   
urška76
user posted image user posted image Aja inuser posted image user posted image mk_pika iskrene čestitke. Zdaj pa pridno cartita svoji štručki.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja tale tvoj Gašper je tud pravi cukr. Če bo naša res pupa, ga kar rezerviraj zanjo user posted image
Pa toliko, da povem, da ne bo kake nepotrebne panike, jutri me do večera ne bo nič na netu. Mi dragi prenosnika vzame, da ga sinhronizira s službenim rač. Če bom pa slučajno v porodnišnici pristala (kar pa močno dvomim), pa itak zveste pravi čas.
No pa da danes našega malega pohvalim.  Je bil prav priden celo popoldne. Sploh v primerjavi s včeraj, ko se je drl, ko da ga dajemo iz kože, zato, ker je moral na stranišče. Pa ga je tako tiščalo, da smo mu komaj gatke dali dol, pa je že teklo.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
9.11.2006 20:19:13   
r1ta
Tukaj decemberka! Čestitke vsem mamicam!user posted image user posted image user posted image  In seveda veliko uspehov tistim, ki ste na tej poti!

AMPAK! Dajte malo zavlečt tale november no!user posted image Ko pogledam vaš seznam me kar panika zagrabi saj mi je kristalno jasno, da se tudi moj datum hitro približujeuser posted image . Prav rada bi, da tale strah zamenja neučakanost... 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
9.11.2006 20:22:28   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
AMPAK! Dajte malo zavlečt tale november no!user posted image Ko pogledam vaš seznam me kar panika zagrabi saj mi je kristalno jasno, da se tudi moj datum hitro približujeuser posted image . Prav rada bi, da tale strah zamenja neučakanost... 

Nikar ne izivaj... Ko bi ti vedela, kako se vleče, ko si enkrat čez rok.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
9.11.2006 20:27:41   
Nogavica
Čestitke Aja1 in mk_pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Veliko cartanja in lepih trenutkov vam želim.

No, končno se je malo premaknilo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.11.2006 21:22:21   
kaja11
čestitam mk-pikauser posted image user posted image user posted image .... no pa se je začelo... po moje bodo zdaj kar ven padali... boste videle.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
9.11.2006 22:09:16   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mk_pika, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja  vse prav lepo pozdravlja. Je dobila EA, pa tudi umetne popadke, tko da predvidevam, da ji z njimi ni blo lih luštno. No,upam, da nam bo kmalu razkrila porodno izkušnjo.

Jst pa sem tud zdej s porodnišnice. Me je začelo grabt, ampak ko sem pršla tam, je vse ponehalo. Prov butasto se mi je zdelo. Oni so me pa kr notr hotrli obdržat. Ena tečna babca, uf, že pri prvem porodu je bla pr men v porodni. Ampak me je gin potem vprašal, če hočem not ostat ali it domov. Pa sem rekla, da grem domov.

Je vprašu kdaj mam pregled, pa sem rekla, da v nedeljo, pa on potem reče: "Ja, če bom dočakala nedeljo!" Kr neki.... Ko bi vsaj, takrat je moja dežurna.

Jah, tako, zdej pa grem k moji pikici počivat. VErjetno naš sinček očija čaka, pride jutr domov z Italije.

MucaMaca je zelo sumljiva, mislim, da je že mamica.

Pa se slišimo kaj jutri zjutraj.

NOčko

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
9.11.2006 22:13:26   
Anonimen
Nekam je potihnilo vse tukaj user posted image ,...

torej pri meni še vedno čist nič ne dogaja,...NIČ od NIČ user posted image ,... Me kar skrbi, da bom šla po Ajinih stopinjah,...
Si že čist preveč želim to najino pupo objet, da bi še cel teden čakala user posted image  user posted image ,...
Jah, pa tudi če ne bo hotela ven, mi druga skoraj ne preostane, ne? user posted image  Kot čakat,....

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
10.11.2006 7:23:19   
MALINČICA
Good morning!!!!
Jaz sem na odhodu za ctg in vem, da bom spet celo dopoldne pračakala pri ginekologu v čakalniciuser posted image !
Upam, da je katero že prijelo rodit ponoči in da imamo že kakšno mamico več!

Punce, ali imate ve tudi takšne bolečine v mednožju, ko se vstanete ali pa se npr. presedete oz premaknete?
Mene tako boli celo spolovilo in še dol po bedrih, pa tudi dragi je rekel, da imam celo spolovilo ful otečeno oz nabreklo.

Moram danes gin vprašat, če bi me lahko pregledal, ker sem s pregledi sicer končala in mam danes zadnji ctg pri njemu, drugače pa grem v bolnico, tak!

Držite se "skoraj ne več nosečnice"!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
10.11.2006 8:12:49   
**Petra**
Jutro!

Jst pa danes, ko sem šla na WC, sem na papirju opazila sluz pomešano s krvjo. A zdej pa le gre zares? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali je mogoče to od pregleda? Baje, da lahko po pregledu malce krvaviš. Ne vem, mal bom še počakala, pol pa bomo videli.

Da ne bo nazadnje isto kot včeraj, pol se bom pa pršla pokazat, pa me bojo za prazen nič kar notr hotli obdržat. Ne vem kaj majo od tega. Ležim lahko tudi doma, pa hodim na CTG.

No, se slišimo še kaj

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.11.2006 9:21:47   
krfjolca
Petra, lahko je to čep. Pri meni se je odluščil že prejšnji teden, pa še ni nič. Ene pravijo, da se to naredi tudi več tednov prej, ali pa tik pred porodom, tako da ni nič rečeno. V porodnišnico ti pa samo zaradi tega ni treba letet.

Pri nas je še vse mirno user posted image Ni bilo ponoči nobenih alarmov. V bistvu upam, da danes in jutri še ne bo, ker dragega ni. Imajo z bendom 2 zabavi, sicer ga lahko vmes pokličem in ga tudi pogrešijo lahko, ampak potem ne bo dinarčkov user posted image ... Če mi pa kaka voda odteče, me bo moral pa nekdo drug peljat v bolnico, to mi pa tudi ne diši preveč.

Jaz imam pa tako grozen hemoroid user posted image Komaj sedim! Upam, da se ne bo po porodu še ful poslabšalo, ker je živa groza!user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.11.2006 9:42:53   
danaja1
Krfjolca, ti pa res vse stakneš, tale nosečnost ti bo že glavo zrasla ane!user posted image user posted image  A so ti kaj dali za te hemeroide?

No pri meni je tud zatišje, samo ponoči ne morem spat in stalno se potimuser posted image user posted image
V ponedeljek bomo videli kaj bodo rekli dohtarji, mogoče bom že držala svojo pupikouser posted image user posted image user posted image  Ne bi pa rada,da me mučijo z amnio vsake 2 dni, kot je ta dohtor navajen, saj sem še toliko pred rokomuser posted image

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.11.2006 9:47:44   
**Petra**
Krfjolca, sam men je rekla, da če bo kaka krvavitev, da morem pridet nazaj. Mah, sej ne vem več, mogoče je pa to od včerajšnjega pregleda.

Sem prej klicala mojo gin, pa je ni za dobit, morem kasneje poskusit. Bom vidla kaj bo rekla, sam brez veze ne bom not bla. Na oddelku so tok srečni, če kdo not ostane, da je kaj. Meni pa je to muka. Vam sporočim, kakšna bo odločitev gin.

Drgač pa sem včeri mela nenormalno otrdevanje trebuha, non stop, na CTG-ju pa NIČ. Noro. Ko sem pršla domov, pa spet. Pol sem se pa kar na stran obrnila in nekak zaspala. Me je pa včeraj celo popoldne po malem špikalo.

Je kar mrtvo tle na RR, ko jih je že velik mamic, ne?

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.11.2006 9:57:43   
Anonimen
Hojla,

jaz sem še kar tukaj user posted image ,...no zbudila sem se okoli 5.30, sem imela neke čudne krče user posted image , sem šla na wc,... so se potem kar nadaljevali, je mama vprašala, če greva kar v porodnišnico, pa sem rekla, da ne, da bom probala nazaj zaspat, ker se ne bi rada hodila tja obračat,... potem sem nekako zaspala nazaj za uro pa pol,...no zdaj pa spet vse po starem,... user posted image  user posted image
Trebuh še otrdi tu pa tam, to pa je tudi vseuser posted image .

Mislim, da se še pri meni dolgo ne bo nič zgodilo, o čepu pa tud ni ne duha ne sluha user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.11.2006 9:58:01   
MALINČICA
Evo mene s ctg-ja!
Nič posebnega, boleče mednožje je nekaj čisto normalnega, ker se vse že kao pripravlja na porod.
Popadki tam na 50, pa počepe sem itak spet morala delat, ker je dojenček zaspal vmes!
Zgleda da imamo neko zaspano dete!
Če do ponedeljka ne rodim, moram ob 11.00 v porodnoišnico.

Neposredna povezava do sporočila: 4519
10.11.2006 10:10:18   
krfjolca
Sam res, Danaja1, same sitnosti. Samo še strije čakam ...
No, je pa res, da imam rajši tisoč hemoroidov pa zdravega dojenčka, kot pa obratno.

MALINČICA, tudi mene že vse boli, sploh ponoči, ko se obračam z enega boka na drugega. Jao jao, samo stokanje me je. Je dragi rekel, da potem sploh ne bo take spremembe, ko naju bo otroški jok prebujal, ko je že zdaj od mene tak hrup vsako uro, ko moram na WC. user posted image

Včeraj sem si potem kupila še eno majčko za dojenje. So prav luštne. Sicer ne nevemkako poceni, ampak ok. Bombažna je okoli 7.000, z elastanom pa 6.000.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 4520
10.11.2006 10:21:20   
MALINČICA
Prav groza me je tega vikenda, mojga dragega tudi ni doma oz dela ponoči (no, lahko pride kadarkoli), ampak vseeno upam, da se bo kaj premaknilo, želja po tem, da že končno spoznam malo piko v mojem trebuhu je enostavno premočna!
Sicer pa a vaši partnerji mislijo po porodu naredit kao čago, da se časit na otrokovo zdravje?

Midva nisva imela tega namena, čeprav vem da je to kao tradicija, ampak vsseno se mi to zdi butasto iskati razlog, da se ga napiješ in pač zapit svojega otroka.

Ne vem no, bomo vidli!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
10.11.2006 10:39:07   
Anonimen
Tudi meni je groza tega vikenda, ker bom tako ali tako še kar v enem kosu user posted image ,.... sem upala, da bom že mamica, pa da bom že cartala njaina zakladek, pa nič user posted image
Ma prav psihira me že to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4522
10.11.2006 10:46:07   
MALINČICA
Ja, mene isto!
Se mi zdi, kot da je to, da ne bom rodila do roka nekaj najhujšega.... Ma sem smotana!

Itak vem, da bom slej ko prej rodila, samo živciram se nekaj brezveze, ampak vseeno mi je tako pomembno, da bi čimprej rodila.
Smo hecne, ha?
To so zgleda te nosečniške muhe, ki jih razumemo samo me!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
10.11.2006 10:47:17   
viv_
Čestitke novim mamciam user posted image . Zdej pa lahko že novembrski čvek odpremo pri "Starši čvekamo". Sem se hotla oktobrkam prištulit, pa kar ne morem... Se mamo tuki tako fletno user posted image

Urška - ti boš pa hitro vse otroke poženila in pomožila user posted image  Ampak naša Mirna je že oddana user posted image

Kaja11 - pravi lepotec user posted image

Pa še to - dones je bila patronažka in zdaj se redimo OK, ampak si moram črpat po vsakem dojenju. Pa rekla je, naj dudo opustim, da nima smisla do 5. meseca dude met. Ma ja, duda ostaja! user posted image

vse nosečke - držte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
10.11.2006 10:51:18   
majas
Pozdravček vsem in najprej čestitke vsem ki že cartate svoje zakladeke...

Tudi jaz sem še v enem kosu, nič se ne dogaja le spodaj me malo boli in trebuh utrdeva to pa je tudi vse. Noče naša Kaja še prijokati na svet... bom kar počakal na rok ali pa me bo matrala še po roku...

Joj Matejka sem mislila na tebe pa še vedno nič..to je zdaj najhujše kaj user posted image  pa saj bo in vajina zala se bo stiskala v varnem naročju pri mamici...

Trenutno pa sem pri kolegici ki ima en mesec staro punčko, jaz sem čisto raznežena in komaj čakam... sem jo previla pa sem bila tako trda zraven user posted image  ah ja...

Tako drage moje jaz sem še vedno tako izgubljena braz vas in vas pogrešam!
Lepo bodite, drugim želim vso srečo in veselo cartanje... papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?