Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:19:21
|
|
|
|
kapica
|
Misek res , najboljse da se skrijes pred vso tolpo ki prihaja .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: kapica Ja Poopsie ti kr za sebe govori (glede denarja). Ker jaz bi kr vse vzela kar bi Misek dala. grem raje v mišjo luknjo, da me ne najdete in oskubite , a mislite da bi mojemu bilo fajn gledat oskubljeno kuro ah kaj bo tvoj, revček še vedel ne bo kaj ga je doletelo...sploh n bo porajtu kuk si oskubljena
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, ti imaš pa en post več objave kokr jst..no zdjle svaizenačeni,ko bom tegale jst potrdila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:21:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Saška, a si že spakirala????
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:22:10
|
|
|
|
kapica
|
Ne Poopsie ne bova jih mele enako, ker jaz HOCEM bit boljsa in zato ze hitro dalje pisem .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:23:41
|
|
|
|
kapica
|
Jao pupike vidim kolko je ze ura. zal mi je res, morem pocasi zakljucit. Pa tako fino je danes z vami, ko ste vse na kupu. Saj par minut se mam, samo ne se cudit ce bom pozneje naenkrat odsotna.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:25:01
|
|
|
|
kapica
|
Sasa se je vstrasla duhecov in si je premislila.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj kapica a pride možek domov s šibo v roki , če te na rr zaloti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 kaj kapica a pride možek domov s šibo v roki , če te na rr zaloti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:27:55
|
|
|
|
kapica
|
Ja Misek skoraj . Joj ne , saj se hecam. ampak se kuham zraven in letim iz kuhinje na racunalnik in obratno in ce bo slo tako naprej ne bom gotova .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, danes je bilo res luštno, jst sem vmes malo zabluzila ampak ob vaši pomoči sem spet stara pupsi jutr pa glej da stiskaš na rokahin nogah!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:29:17
|
|
|
|
kapica
|
Ja punce nimamo vse taksne srece kot ve, ko mozje tud kaj naredijo. Smo tudi take ki morajo vecinoma same vse postorit .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Ja Misek skoraj . Joj ne , saj se hecam. ampak se kuham zraven in letim iz kuhinje na racunalnik in obratno in ce bo slo tako naprej ne bom gotova . zdej se boš pa zgovarjala ..ne,ne sej se hecam..ti kar skuhaj, da bom ožek zadovoljen
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da se je niniki že dans prismodilo mleko in je od takrat ni slišat, najbrž lufta in puca, tak da najbrž res ni fajn, ad se še tebi kaj prismodi. le kaj, le kaj bo potem možek porekel, da cel dan doma noge v luft držiš, ap še poštenega kosila ne moreš skuhat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:31:31
|
|
|
|
kapica
|
Seveda Poopsie, jutri so vsi moji prsti samo zate aktivni. OBLJUBIM !!!Drzi se pupika, naj bo cimmanj bolece in uspesno .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Ja punce nimamo vse taksne srece kot ve, ko mozje tud kaj naredijo. Smo tudi take ki morajo vecinoma same vse postorit . bom jst mojega poslala da naredi malo reda ..ne biti žalostna....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kdo je ožek , a to je možek brez ž poopsie jaz ti držim pesti že ob 4 zjutraj naprej, po vašem času, po našem bo to 7
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Seveda Poopsie, jutri so vsi moji prsti samo zate aktivni. OBLJUBIM !!!Drzi se pupika, naj bo cimmanj bolece in uspesno . zdjle bi te tolk stisnila . jst pa veš,da mislim nate vsak dan posebej, da boš končno srečna kot si zaslužiš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
spet en sam cuker, bo še kdo sladkorno fasal
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:34:57
|
|
|
|
kapica
|
Ne ne Misek, pri meni se nic ne bo smodilo. tak blond pa nisem . Kdo je rekel da noge v luft drzim, a? Tako pridna ko sem, bi lahko cele dneve samo polezavala, ne pa da se sto drugih stvari zraven ustvarja. In to moj dragi dobro ve. Tak, pa sem vam pokazala .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:36:44
|
|
|
|
kapica
|
Ja Misek zenske pac. Kaj cs, taksne smo. In meni prav pase, da ves. Evo, pa jih se tebi posiljam in te objemam .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 kdo je ožek , a to je možek brez ž pismo no, čist zmer zaj ....ožek, to je zde nova beseda..jst in moj ožek poopsie jaz ti držim pesti že ob 4 zjutraj naprej, po vašem času, po našem bo to 7 to bom imela sreče jutri, ti boš stiskala že vnaprej in do 7h, ko bosta obe stiskali bo že toliko sreče plavalo prosti meni,da ziher nebo NIČ bolelo!!!! No, k temu,da ne bo nič bolelo bodo pripomogle svečka, ki mi jo je zlata Saša odstopila!!!! Super ste
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica in zakaj nisi nog v luft držala, veš da enim to ful pomaga in so s to metodo zanosili. vidš ko ti tega ne prakticiraš , bi te bilo treba še po nagi riti k trosuiš denar za ivf, namesto da bi noge v luft držala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 spet en sam cuker, bo še kdo sladkorno fasal pa jo naj, al pa se naj stran obrne ....če se imamo pa rade...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:39:57
|
|
|
|
kapica
|
Misek, saj mas prav, ampak prvih par dni sem noge v luft drzala, tako da ni hudic da se ne bi kaj prijelo . Fajn se mejte punce in uzivajte vsaka posebej .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?