|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 14:19:21   
kapica
Misek res , najboljse da se skrijes pred vso tolpo ki prihaja user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.11.2006 14:19:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja Poopsie ti kr za sebe govori (glede denarja). Ker jaz bi kr vse vzela kar bi Misek dala.

user posted image user posted image grem raje v mišjo luknjo, da me ne najdete in oskubiteuser posted image user posted image , a mislite da bi mojemu bilo fajn gledat oskubljeno kurouser posted image

ah kaj bo tvoj, revček še vedel ne bo kaj ga je doletelo...sploh n bo porajtu kuk si oskubljenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
9.11.2006 14:20:41   
Anonimen
kapica, ti imaš pa en post več objave kokr jst..no zdjle svaizenačeni,ko bom tegale jst potrdilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
9.11.2006 14:21:48   
Anonimen
Saška, a si že spakirala????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
9.11.2006 14:22:10   
kapica
Ne Poopsie ne bova jih mele enako, ker jaz HOCEM bit boljsa in zato ze hitro dalje pisem user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.11.2006 14:23:41   
kapica
Jao pupike vidim kolko je ze ura. zal mi je res, morem pocasi zakljucit. Pa tako fino je danes z vami, ko ste vse na kupu.
Saj par minut se mam, samo ne se cudit ce bom pozneje naenkrat odsotna.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.11.2006 14:25:01   
kapica
Sasa se je vstrasla duhecov in si je premislila.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.11.2006 14:26:00   
Anonimen
kaj kapica a pride možek domovuser posted image user posted image s šibo v rokiuser posted image user posted image , če te na rr zalotiuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
9.11.2006 14:27:01   
Anonimen

kaj kapica a pride možek domovuser posted image user posted image s šibo v rokiuser posted image user posted image , če te na rr zalotiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
9.11.2006 14:27:55   
kapica
Ja Misek skoraj user posted image .
Joj ne , saj se hecam. ampak se kuham zraven in letim iz kuhinje na racunalnik in obratno in ce bo slo tako naprej ne bom gotova user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.11.2006 14:28:36   
Anonimen
kapica, danes je bilo res luštno, jst sem vmes malo zabluzila ampak ob vaši pomoči sem spet stara pupsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jutr pa glej da stiskaš user posted image user posted image user posted image na rokahin nogah!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
9.11.2006 14:29:17   
kapica
Ja punce nimamo vse taksne srece kot ve, ko mozje tud kaj naredijo. Smo tudi take ki morajo vecinoma same vse postorit user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.11.2006 14:29:28   
Anonimen

Ja Misek skoraj user posted image .
Joj ne , saj se hecam. ampak se kuham zraven in letim iz kuhinje na racunalnik in obratno in ce bo slo tako naprej ne bom gotova user posted image .

zdej se boš pa zgovarjalauser posted image ..ne,ne sej se hecam..ti kar skuhaj, da bom ožek zadovoljenuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
9.11.2006 14:30:17   
Anonimen
mislim, da se je niniki že dans prismodilo mleko in je od takrat ni slišat, najbrž lufta in puca, tak da najbrž res ni fajn, ad se še tebi kaj prismodi. le kaj, le kaj bo potem možek porekel, da cel dan doma noge v luft držiš, ap še poštenega kosila ne moreš skuhatuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
9.11.2006 14:31:31   
kapica
Seveda Poopsie, jutri so vsi moji prsti samo zate aktivni. OBLJUBIM !!!Drzi se pupika, naj bo cimmanj bolece in uspesnouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.11.2006 14:31:35   
Anonimen

Ja punce nimamo vse taksne srece kot ve, ko mozje tud kaj naredijo. Smo tudi take ki morajo vecinoma same vse postorit user posted image .

bom jst mojega poslala da naredi malo redauser posted image ..ne biti žalostna....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
9.11.2006 14:32:26   
Anonimen
kdo je ožekuser posted image , a to je možek brez žuser posted image

poopsie jaz ti držim pesti že ob 4 zjutraj naprej, po vašem času, po našem bo to 7

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
9.11.2006 14:33:15   
Anonimen

Seveda Poopsie, jutri so vsi moji prsti samo zate aktivni. OBLJUBIM !!!Drzi se pupika, naj bo cimmanj bolece in uspesnouser posted image user posted image .

zdjle bi te tolk stisnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jst pa veš,da mislim nate vsak dan posebej, da boš končno srečna kot si zaslužišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
9.11.2006 14:34:23   
Anonimen
spet en sam cuker, bo še kdo sladkorno fasaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
9.11.2006 14:34:57   
kapica
Ne ne Misek, pri meni se nic ne bo smodilo. tak blond pa nisem user posted image user posted image .

Kdo je rekel da noge v luft drzim, a?  Tako pridna ko sem, bi lahko cele dneve samo polezavala, ne pa da se sto drugih stvari zraven ustvarja. In to moj dragi dobro ve. Tak, pa sem vam pokazala user posted image .

user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.11.2006 14:36:44   
kapica
Ja Misek zenske pac. Kaj cs, taksne smo. In meni prav pase, da ves.

Evo, pa jih se tebi posiljam in te objemam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
9.11.2006 14:37:34   
Anonimen

kdo je ožekuser posted image , a to je možek brez žuser posted image

pismo no, čist zmer zajuser posted image user posted image user posted image ....ožek, to je zde nova beseda..jst in moj ožekuser posted image user posted image

poopsie jaz ti držim pesti že ob 4 zjutraj naprej, po vašem času, po našem bo to 7

user posted image user posted image user posted image user posted image to bom imela sreče jutri, ti boš stiskala že vnaprej in do 7h, ko bosta obe stiskali bo že toliko sreče plavalo prosti meni,da ziher nebo NIČ bolelo!!!!
No, k temu,da ne bo nič bolelo bodo pripomogle svečka, ki mi jo je zlata Saša odstopila!!!!user posted image

Super steuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
9.11.2006 14:37:36   
Anonimen
kapica in zakaj nisi nog v luft držala, veš da enim to ful pomaga in so s to metodo zanosili. vidš ko ti tega ne prakticirašuser posted image user posted image , bi te bilo treba še po nagi ritiuser posted image user posted image k trosuiš denar za ivf, namesto da bi noge v luft držalauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
9.11.2006 14:38:36   
Anonimen

spet en sam cuker, bo še kdo sladkorno fasaluser posted image

pa jo naj, al pa se naj stran obrneuser posted image ....če se imamo pa rade...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
9.11.2006 14:39:57   
kapica
user posted image user posted image  Misek, saj mas prav, ampak prvih par dni sem noge v luft drzala, tako da ni hudic da se ne bi kaj prijelo user posted image .
Fajn se mejte punce in uzivajte vsaka posebej user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?