Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kapica jst sem ornk blond z liliypie mi je ratalo, z uno tvojo pa ne,
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:28:54
|
|
|
|
kapica
|
Hura Poopsie, si lepo naredila. Ja vidis da gre, saj sem vedla da nisi tolk blond da ne bi tega zmogla. HURA za Poopsie
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo jst, ampakjst bi tudi tega imela snugglpie, ker so TAKOOOOOOOOOO lepi pa mi ne rata, ne morem se onovno prijaviti,ker imam prazen my account in potem iščem da bi lahko kam kliknila tako kot si rekla pa ni nič
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ku,ku, sem tu, sam za kratek čas, da niniko prosim, naj mi pošlje na ZS svoj naslov. Če sem jo prav zastopila bo imala punkcijo nekje kak dan za tabo poopsie. zato ji bo najbrž mal prepozno, da pošljem tebi, ti pa njej. Jaz bom poslala vsaki 2 svečki, več pa vama nikakor ne želim da bi rabile. NINIKA, pošlji naslov na zs. Dans smo še mal šopingirali, zdaj ap čakamo na mojga možeka, da nas odpelje jest, ap še mali se mora prej zbuditi. Se je ornk zamtral v šopingu. Ga hitro učimo in več ali manj uživa in se nič ne pritožuje kot nekateri moški . Moj UZ je za mano. Jutro ap je bilo ubijalsko, z bolečinami kot na punkciji in z dodatnim bruhanjem. Sem mislila da bom umrla, vmes pa še skoraj nekajkrat skup padla zaradi bolečin. Še dobr, da sem se zmeri znašla kje blizu stola ali kavča. Še v življenju me ni tako matralo. Ampak UZ je pokazal vse ok. Ena cista, ki je osatla od prejšnjega cikla, pa je tudi počila, lahko tudi zaradi tega take bolečine. No punce rihtajte si naprej trakce, kateri meni grejo ful na živce, če se RR-ju mal sfuzla, pa se ti trakci pol po celi strani pokažejo . Dans in jutri pa bo tudi mene čakalo nekaj več , se bom pršla jutri mal potožit na RR, zato bodite pripravljene. Jutri zjutraj gre tudi moj možek na službeno pot, tako, da me vsi zapustijo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:43:14
|
|
|
|
kapica
|
Ola Misek, lepo te je bilo prebrat, ti samo uzivajjj danes, jutri pa smo spet me tu da te vzpodbujamo. A tvoj more jutri tudi vstran? Ojoj, to bo pa hudo ja. A da te je tako bolelo danes zjutraj? Cudno res, a mislis da zaradi UZ al je res lahko tako bolece ko cista poci. A je danes na UZ pocla? Ojej, revica, dobro da se imas koga zraven sebe danes, da nisi sama tega mogla prestat, tako da se se postiskajte in poljubckajte danes, pa bojo bolecine ze boljse . In bravo za to da je bilo na UZ vse okej za videt.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK najprej objemčke, hudo mi je kaer si tako trpela...a UZ te je tako bolel? revica, upam, da si sedaj bolje. Groza kaj vse je treba prestajati..ampak si zelo pogumna uživaj trenutke s tvojo družino jutri pa se javi in jamraj kolikor hočeš.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica a si midve misli bereva? skor identičen post sva napisali za MIŠEK
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:54:07
|
|
|
|
kapica
|
Tako kot si napisala Poopsie. Jutri lahko Miska jamra kolikor hoce, me bomo jutri samo za njo tu in jo vzpodbujale, a ne punce ? Kje pa ste ostale?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:56:13
|
|
|
|
kapica
|
Ne vem ce si ravno misli bereva Poopsie.Nekako slutim da si ti od mene prepisovala, ker nimas svojih idej, ker sem jaz prva napisala .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 12:59:02
|
|
|
|
Anonimen
|
istočasno sva pisale draga moja, samo da si ti prej objavila ...tko, da nič ne prepisujem da veš ! zdjle grem kmalu domov,imam ful viška urin smo se zmenil, da odhajam prej domov
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie zdjle grem kmalu domov,imam ful viška urin smo se zmenil, da odhajam prej domov urin hotela sem reč da imam viška ur in ...bla bla
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:02:11
|
|
|
|
kapica
|
Ja Poopsie to zna biti, vidis jaz porednica sem prehitro zakljucke delala in te obsodla. Oprosti, upam da ne zameris . A ze gres domov? Lepo za tebe, sem vesela da smo tako fajn cvekale danes, mi je bilo prav fino. In niti enkrat nisem pomislila na moj trebuscek. Samo da ni kakih zamer, saj ves da sem samo hecam ce recem kaj taknega, a ne da ves?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:03:28
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie sedaj pa si se sama izdala. Ce ne bi tako s prstom pokazala na napako, je sploh ne bi videla .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica , seveda ne zamerim ...!!!itak, da se hecamo, hval bogu da je tako tebi sploh nebi mogla zmerit, si mi preveč pri srcu fino je bilo čvekat ja, zdej boš pa še kaj postorila, potem pa tvoj možek pride in bo spet lepo zakaj moraš biti tako daleč
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:11:27
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie, tako dalec sem da dinarcke sluzim, da imam moza samo za sebe, da druzina ne vidi kaj se z mano dogaja, itd. Mi kar pase a ves, trenutno ne bi zamenjala. Tako kot si rekla, se nakaj postorim, kosilo se naredim , potem pa na sprehod. Juhej . Tudi tebi lep dan zelim in vsem ostalim cvekicam tudi.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
urin , ti pa maš res včasih take za poscat , sem 5x prebrala stavek, ap mi ni bilo jasno, sem mislila, ad niamte sekreta, da bi se tam olajšala . Ne ni me Uz bolel, pred UZ-jem doma je bilo to. Po postopkih mam grozne bolečine prve dni, tak, da to več ni normalno. Kkao lepo čvekate, upam, da ko bom jaz imela več časa, da ne boste šle vse nazaj v kurnik čepet in zlaat jajca nest. Res bi bilo fajbn, da bi skupi mal koruze kljuvale in čvekale. Tle je potrebno mal dežja, pa je treba en ornk čvek udart.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:22:32
|
|
|
|
kapica
|
Ja misek mas prav, cvekat mormo. Jaz to zelo rada pocnem in mi je zal vsakic ko vas zamudim.Zato pa danes ne grem dol, dokler ste ve tukaj. Jutri se vam pridruzim po dvanajsti uri, ko gre mozek na siht, takrat mam mir .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
uh pr nas bo ura takrat že 3 popoldan, bom težko vzdržala do 3. bom pa vsaj mal bajto popucala, smo jo kar fajn posvinjali .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
sej vem kapica, ti privoščim da je tako. Samo sem se spomnila, da so vse moje prijateljice daleč no zdej pa jst šibam,pridne bodite moje pupike indržite pesti jutri za moj UZ!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 13:33:15
|
|
|
|
kapica
|
Popsie, fajn se mej, adijoooooo. Misek tako bos vsaj zaposlena, ce bos mela kaj za pucat, pa ne bos prevec mislila na to da si sama! No pol grem pa jaz tudi, krompircek se ze kuha, sedaj grem se ostalo pripravit. Papa punce .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 14:45:53
|
|
|
|
Neža81
|
Pozdravljene novemberke, decemberke! A se vam lahko pridružim pri klepetu? Po 11 mesecih čakanja na pošto iz konzilija, sem jo le prejela in v petek greva z na razgovor v MB k dr.Reljči, da nama pove kakšne so priprave na IVF. Špikati naj bi se začela že novembra (tak piše v dopisu), glavni del postopka pa naj bi bil konc januarja, v začetku februarja. Vem, da ste že veliko pisale o tem (čeprav nisem zasledila nikjer, ker nisem bila toliko na RR), bi vas vseeno prosila, če mi lahko katera na kratko pove, kaj bi sledilo v petek na razgovoru in kak potem naprej. Želim vam prijeten dan.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 14:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža, welcome Najprej čestitke, da si končno prejela pošto in da sem bo sedaj vse odvijalo tako kot se more. IVF v osnovi poteka takole: če imaš terapijo s Suprefactom ( to je sprej, ki si ga vbrizgavaš v nosnici par dni pred menstruacijo), 2. dan ciklusa oz. menstruacije začneš z špikanjem Menogona, vsak dan 1 špika v ritko, po menstruaciji boš imlea prvi UZ, kjer bo ginekolog ugotovil količino in velikost folikov, po približno 12 dneh špikanja boš dobila STOP inkecijo in po tej inekciji sledi punkcija, ponavadi v dnevu ali dveh po STOP-u. Punktirali ti bodo folikle iz katerih bodo dobili zrela jajčeca za oploditev. Ko boš ti na punkciji partner odda seme. Izvedela boš število jajčnih celic in 3 do 5 dni po punkciji sledi transfer zarodkov v maternico. Po transferju sledi 14 dnevno čakanje na rezultat. Če dobiš na žalost postopek ni bil uspešen. Če boš imela zadostno število jajčec, ki se bodo oplodila ti bodo zamrznili azrodke, tako da ti ne bo treba ponovno čez cel postopek, vstavili ti bodo samo zarodke, ko bo čas za to. Obstaja še ena terapija, na kateri sem sedaj jst. To ponavai izvajajo če prvi IVF z Menogonom in Suprefactom ni uspešen. Posotpek je isti samo drugačna zdravila so. Upam, da sem ti kaj pomagala in želim ti, da kmalu začneš pozdravček.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 15:44:20
|
|
|
|
kapica
|
Neza81 dobrodosla . Poopsie ti je ze fajn podrobno opisala kako vse poteka, jaz ne bi nicesar dodala. Je pac odvisno od zdravil kdaj katera kam dajes. Pri meni je bila razlika samo to, da nisem rabila spikat v rito ampak v trebuh. Tega sem bila zeloo vesela. Uspesen razgovor ti zelim in porocaj kako se bo razvijalo naprej.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 16:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo kapica jst pa zdej od doma surfam , končno da računalnik dela, juhuhu!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.11.2006 16:18:27
|
|
|
|
kapica
|
A da si doma? Se mi je cudno zdelo kako hoces nadure izkoristit, ce si ob tem casu se v sluzbi. To pa fajn da rec spet dela, to pomeni ni problema za nas, ko bos ti doma. Jaz pa se kr cakam na mojga da pride, majo nek sestanek v sluzbi, pa cakam s kosilom, sem ze takoo lacna, da je joj. Pa mislim da bi mogel vsak cas priti. Kaj pa ti,a si sama`?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?