|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
2.11.2006 15:13:48   
andreja2000
tejka
tudi jaz mislim,da bi bilo prav,da narediš test.Ti pa iz srca želim,da je klomifen odigral svojo vlogo tako uspešno,da siuser posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.11.2006 7:13:24   
tejči77
Tejka, naredi test, držim pesti.
Jaz sem tudi zadnjo tabletko klomifena pojedla 9. oktobra, menstraucije pa še ni. Kako dolgo bi ve še počakale s testom?
pozdrav

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.11.2006 9:36:33   
lana38
tejka77!
Tudi ti bi že lahko naredila test. Predvidevm, da ja danes tvoj 34. dan ciklusa. Če imaš user posted image  na 28-30 dni, bi ti že moralo prav pokazati. Če imaš pa daljše cikluse, potem pa še počakaj.
Jaz sem včeraj končala s K. Stranski učinki se sploh še nobeni niso pojavili.user posted image  To mi je kar všeč, samo da bi še deloval, pa bo vse 5.
LP

lana38

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.11.2006 9:54:23   
Goldy
Pot, ti si tak sonček!

Drugi teden imam G in se bava pomenile glede umetne in podobno. Sem pa že sama razmišljala, da ji rekla, naj naju kar prijavi (oz. naredi kar je treba). O tem še ne vem veliko oz. nič.

Pozdravček tebi Pot in seveda vsem ostalim tudi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.11.2006 10:25:20   
pot
Pozdravljene klomifenke!
sbap, to je pa odličen pozdrav! Pozdravjene bodoče nosečke. user posted image user posted image user posted image Upanje še obstaja, če sta potelovadila prej, tako, da še ni čas za obupat. Me pa žalosti, user posted image da se tvoj nenadoma obnaša čudno. Mogoče ga pa jezi vse skupaj, pa nima nikogar, s kom bi se lahko pogovoril ali pa si sploh ne želi pogovarjati o neplodnosti z nikomer. Vedeti moraš pa tudi, da smo me s K še bolj občutljive, ker nas hormoni kar mečejo. user posted image Tako, da se ne zapret ampak se kar lepo odpri in mu povej, da si zdaj bolj občutljiva in da ti nikakor ni bilo všeč, kako je odreagiral. Držimo pesti zate, za vaju. user posted image
zvezdica82, pozdravljena med nami!!! user posted image user posted image user posted image Držimo pesti še zate, da bo prav ta cikel uspešen. Če ne moreš zahtevati, da te pregledajo preko UZ pred ovulacijo, pa se sama naroči in si plačaj UZ, tako boš vsaj vedela, če sploh deluje, drugače ga nima smisla jemat. Morali bi preveriti, če sploh deluje, drugače te samo zastrupljajo. Enako velja za ostale. Pojdite na UZ, da vidite, če ste reagirale na K.
nemrak, držimo pesti, da nimaš napihnjenega trebuha samo zaradi K.
tejka**, upam, da si že naredila test in nam boš v teh dneh sporočila lepo, prečudovito novico o +.
tejči77, upam, da bo tudi pri tebi +. Mislim, da bi ga počasi že lahko naredila, odvisno kako dolge cikluse imaš. Držimo pesti za vaju. user posted image user posted image user posted image
Goldy hvala ti. user posted image Držim pesti, da vama čimprej rata.

Midva sva pa naročena decembra, na prvi skupni pregled, tako, da bom takrat zvedela kaj vse me čaka v prihodnosti še od Dr.. 

Držim pesti, da nam čimprej rata, da se ravnovesje seznamov prevesi v korist nosečk. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.11.2006 12:14:37   
cocki
Pozdravljene klomifenke!

Po dolgem času se vam pridružujem še jazuser posted image  Februarja sem po prvem ciklusu jemanja klomifena zanosila in na žalost imela izvenmater. nosečnost, tako, da sem nekaj časa morala počakati in evo, prišel je čas, da grem v nove boje! Z jemanjem klomifena začnem 7.11. (od 5 do 9 dne) in upam, da mi rata tokrat tako kot je treba! Prav tako želim vsaki posameznici tukaj, da svojim user posted image  podarite najlepše božično darilouser posted image

Pot dodaj me prosim na seznam in sicer, kot sem že napisala, K začnem jemati 7.11. po 2 tabletki od 5. do 9. dne, sem lastnica PCO in pa stranski učinki, ko sem prvič jemala K so bili, še bolj boleča ovulacija kot ponavadi user posted image  Upam, da sem napisala vse kar je treba, če je pa potrebno še kaj dodati me prosim opozorite. Aja, mogoče še to, da sem po izvenmat. nosečnosti imela tudi laparoskopijo!

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
3.11.2006 13:09:36   
andreja2000
Pozdravljeneuser posted image

cockiuser posted image
želim ti,da ti tudi tokrat s K hitro uspe in se dobro konča.

Danes je nekam pust in turoben dan vendar vam kljub temu želim,da ga preživite kar se da lepo.

Jaz sem v tistem malce živčnem obdobju,ko še samo čakamo,če se je kaj prijelo.   user posted image    Ne vem zakaj,a se mi tudi torat zdi ,da ne bo nič.Bpmo pa pač šli v tretji krog z tem našim ljubim K.Kot sem že pisala,bom nadaljevala z eno tabletko,saj imam že po njej močne straske učike.user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.11.2006 8:59:00   
tejči77

Pozdravljene, moram vam povedat, da sem včeraj zvečer ko sem se vračala iz službe kupila test. Jupiiiii, zagledala sem dve črtici, eno sicer bolj bledo, bila pa je. Tudi moj lubi pravi da je test očitno pozitiven. Noro sva vesela in sploh ne moreva verjeti, da se je res zgodilo. Občutki so neopisljivi.
Želim tudi vsem vam na forumu, da v kratkem tude ve zagledate +! Držim pesti.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.11.2006 10:30:29   
nemrak
Zdravo Tejči77!!
Čestitam user posted image user posted image user posted image !!!
Na kateria dan pa si delala test? Meni je tudi že danes tretji dan slabo in sem danes tudi naredila test in je pokazal rahli user posted image . Vendar me je strah, da je prezgodaj, ker je danes šele 29 dan (M pa so bile 30-34dni).
Test sem delala pred tremi urami, vendar črtica kar malo blediuser posted image user posted image .
Jo je pa mož tudi razločno videl!!!!
Želim vam čim več +++.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.11.2006 11:10:57   
tejči77

Pojma nima kateri dan, ker že tri mesece nimam menstraucije od prenehanja KT. Zato mi je g dala klomifen, ki sem ga jedla od 5.-9. oktobra. Po navodilih sem računala, da bi morala biti ovulacija nekje med 15 in 20. oktobrom, zato se mi je zdelo, da bi počasi že morala narediti test, saj mi je tako naročila zdravnica. Naj je ne kličem, če ni menstruacije, ampak prej naredim test. Tako, da po moje, test tudi tebi kaže pravilno, od količne hormona pa je odvisno kako močna je črtica. Jaz sem mesec in pol nazaj delala test, pa ni bilo o drugi črtici ne sluha ne duha. Ker tudi nisem bila noseča. Tako mislim, da tudi če je rahla, kaže pravilno.
Mislim, da sva obe noseči. Pa še to delala sem test firs sign iz dm-ja.
Čestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.11.2006 12:54:34   
andreja2000
nemrak  user posted image ,tejči77user posted image

kako lepe novice!

user posted image č e s t i t k e,pa zdravo in lepouser posted imageuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.11.2006 15:11:43   
lana38
Nemrak in tejči77!user posted image user posted image user posted image
Danes pa same lepe novice berem o novih user posted image . Črtica je verjetno zato bledela, ker se je testni trak sušil. Če je bila, je bila in to je to.
Obema želim lepo in zdravo user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.11.2006 19:27:23   
Ninika1
nemrak in tejči77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res lepo, da je vsak komu uspelo s K!!! Jaz sem ga namreč jedla 1,5 let pa ničuser posted image !!!

user posted image user posted image user posted image .....lepo user posted image

Ninika

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.11.2006 19:52:38   
nemrak
user posted image Živjo!!
Jaz sem jedla K od 11-15 oktobra. Ta mesec nisva bila nič pridna saj sva user posted image samo 2x (bolezen). Se pa še ne upam nič prehitro veseliti, saj pravijo, da je test lahko lažno pozitiven.user posted image
Moram počakati še kakšen dan, da test ponovim.
Vsem vam pa želim čim večuser posted image user posted image .

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.11.2006 22:25:24   
pot
Čestitke obema!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Končno poplava nosečk!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Super, zdaj se morata vsaj še javiti po prvem UZ, da povesta koliko srčkov je.

cocki, dobrodošla med nami!!! user posted image user posted image user posted image Upam, da greš kmalu na seznam nosečk.

Zdaj pa res že seznami kličejo, ko je toliko sprememb.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.11.2006 23:01:57   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  
2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK13 (50mg)
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)
9. Špelček (nova terapija)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK13

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Trenutna terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terapija)
2. sonce78  (ni reagirala)

2 tabletki od 3.-8. dne:
1. sonce78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. pot (4 cikluse) 50mg
2. Crnitulipan
3. Bety
4. konina (1. terapija, 1. leto)
5. prinjej
6. Anonimna 3
7. andreja2000
8. yudit (prejšnja terapija)
9. nemrak

2 tabletke od 5.-9. dne

1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček (prejšnja terapija)
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka (50mg)
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto) 50mg

17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)
23. kanarka
24. pot (zadnja, 5. terapija. Ena tableta zjutraj in ena zvečer)
25. lana38
26. Tamara79
27. RoniF
28. yudit (trenutna terapija)
29. sbap
30. *medi*(predlagana klasična terapija)
31. zvezdica82
32. cocki

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija.)

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

tejči77, 2 tableti 5 dni (za O, po
2 meseca izostali M)user posted image user posted image user posted image

ALJA75 (2 ciklusa 2 K, 2 ciklusa 3K) (DNEVI????????)

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19.cocki

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.11.2006 23:19:21   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
3. Liona user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   
4. tejči77 user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image  
3. Mokka user posted image  
4. prinjej user posted image   (javi se, ko boš s pregleda) da vidimo ali si user posted image ali user posted image user posted image
5. nemrak

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom)
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_  (na pavzi)
9. Goldy (držimo pesti da čimprej rata, zdaj po laparo in histero)
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj sledi ivf. Držimo pesti. )
14. andreja2000
15. MIŠEK13
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ponovno z nami v boju)
18. ANDREJA *
19. pot
20. casandra
21. martita
22. soni
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
26. Smrekica  (zaenkrat ni reagirala na K)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras (na pavzi)
39. Ulaa*
40. mojca9000
41. tejka**
42. nemrak
43. kanarka
44. *medi*(Pozdravljena v klubu klonimfenk!!! )
45. Tamara79 (nič še ni izgubljenega, držimo pesti naprej user posted image )
46. lana38
47. Linda25
48. sbap
49. RoniF
50. Blaboma (na pavzi)
51. yudit  (kaj pravi UZ?)
52. Katka1a (za pol leta na KT, da se umirijo jajčniki, potem pa K)
53. zvezdica82 (Pozdravljena v klubu klonimfenk!!! user posted image user posted image user posted image )
54. cocki (Pozdravljena v klubu klonimfenk!!! user posted image user posted image user posted image )

Naša Blaboma, fras in tajči84_ so malo na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image Punce, jaz sem se odločila, da je čas, da končno dočakamo nekaj nosečk, zato prosim, da se hitro javite, da ste končno zagledale+. user posted image user posted image user posted image Moramo uravnovesit seznam, da bo enak. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.11.2006 11:47:46   
zvezdica82
Nemrak in Tejči77,

čestitam in želim čim lepšouser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Z mojim pa se ravno odpravljava na nove boje, saj so dvevi O pred vrati.
Upam na čim boljše rezultate in da tudi sama kmalu ugledam user posted image .

Pot: hvala ti, se bom prijavila, da vidim kako je, sam za ta ciklus je že prepozno.

Pa lepo nedeljo vsem!!!!user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.11.2006 13:33:43   
kanarka
user posted image Res krasne novice, da se moram še jaz oglasiti. Čestitke obema!!

Andreja2000 midve sva potem obe na čakanju, čeprav jaz žal ne upam ta mesec. Nisva bila nič kaj pridna, ker je moj imel toliko dela, da ni imel časa niti spati. Tako, da se pripravljam za 3-ji krog in upam, da bo na dopustu (čez en teden odhajava za 14 dni) kaj bolj ratalo. To je potem tudi zadnji krog. Pol naprej pa še nočem razmišljati.
Lepo nedeljo vsem skupaj!

(odgovor članu zvezdica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.11.2006 16:09:09   
arneja
NMJ bi vprašala, glede na to, da je v sporočilu napisala, da je na čakalni listi za inseminacijo, koliko časa je čakala? Hvala za odgovor.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.11.2006 16:12:45   
arneja
Mozart, čisto enake izkušnje imam jaz z dr. Rešem. Jedla sem tudi samo po pol tabletke Klomifena, in na pregledu naj bi bila ravno tako pripravljena na dvojčke, zgodilo se ni pa nič...user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.11.2006 16:39:28   
andreja2000
kanarka,tudi jaz imam za ta mesec zeloooo slab občutek,da ni nič ratalo,saj so se mi pojavili prav vsi znaki,ki mi vedno najavljajo slabo novico user posted image ,tako,da bomo verjetno morali v tretji krog z K.,kaj hočemo,je že tako.

Vsem želim lep popoldan.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.11.2006 19:12:44   
sbap
user posted image Pozdravljene bodoče nosečke in srečke nosečke!

Hvala pot, sem ga še malo nadgradila. Se mi zdi, da sem nekje na forumu zasledila sezname srečk nosečk in tudi bodočih nosečk, pa sem naredila ven ta pozdravček. Se mi zdi, da ima ime "bodoče nosečke" tak pozitiven naboj, da mi da voljo in push naprej. In hvala ti za podporo. Veliko pomeni!!!user posted image si.

Vam moram povedati, da sva z mojim dragim spet nazaj v dobrem konektu. Ah ta moj zgagon, on sploh ni navajen pogovarjati se o teh stvareh, težko ga pripravim. Sva pa že govorila o neplodnosti in o možnostih. Tako da vem, da se zaveda, ne vem pa, koliko se obremenjuje s tem. Sploh ker ima moj brat prav tako ful, ful probleme s tem. Z ženo se že več kot leto in pol trudita, pa še ni bilo kaj. Sta tik pred umetno. Tako da bi jaz bila rada tudi stečka tetka.

In ker vregec nikoli ne počiva, pojavilo se mi je vnetje, bolečine so bile ostre in hude en večer, potem pa vedno milejše, zdaj pa imam rahel izcedek, kot beli tok, samo malo bolj na rumeno barvo vleče. Sva pa vseeno mal user posted image potem, ko so bolečine šle mimo. Sej veste, vsaj vsak tretji, četri dan user posted image .

Zvezdica82 Mogoče pa bi bilo fajn, da bi si merila BT. Ne vem, jaz gledam na to tako, da je to en pokazatelj, ki ginekologu omogoči lažjo definiranje diagnoze oz. zakaj ni user posted image ?. Ko sem julija bila pri g., me je najprej vprašal, če sem si merila BT. Sem mu razložila, da se pač do takrat nisem kaj preveč zanimala za te stvari in da niti nisem razmišljala o njih. In ta moj ginekolog me je celo pohvalil, da sem ostala mirna in nisem takoj prišla kao "zganjat cirkusa". No, takrat mi je naročil, da naj jo merim in mu naslednjič prinesem rezultate. Sploh pa mi je to postalo taka rutina, da mi ni več problem. Naredila sem si svojo tabelico za vsakodnveno zapisovanje. In mislim, da si bom merila tudi še naprej, tudi ko minejo ti 3. meseci.  

Tejči77 & nemrak Čestitke!!! Lepih user posted image  vama želim.

Vsem nam ostalim pa čimprej user posted image  user posted image .

Pozdravček,

Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.11.2006 21:57:28   
nemrak
Pozdravljene!user posted image user posted image
Danes sem test ponovila in sta se zopet pojavili user posted image , vendar se mi zdi malo manj intenzivno. Sedaj čakam, da se pojavi user posted image , ker imam občutek, da je test lažno pozitiven. Nimam nič več nosečniških znakov.
Oh, kako si znamo življenje zakomplicirati!!!
Pozdrav bodoče in nove nosečke!!

(odgovor članu sbap)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
5.11.2006 22:22:07   
pot
Pozdravljene bodoče nosečke in nosečke! user posted image

arneja, NMJ se tukaj ne oglaša več, jo pa lahko poiščeš na forumu nosečnost, dvojčki, trojčki... in jo tam kontaktiraš tudi Z.S..

nemrak, ti kar čakaj  user posted image user posted image user posted image , saj se bo oglasila čez 9 mesecev user posted image user posted image user posted image . Ne sekiraj se zaradi znakov, če še vedno dvomiš, pa naredi test čez 1 teden ali pa pojdi na krvni test, ti so še najbolj zanesljivi.

sbap, lepo, da sta se spravila. user posted image user posted image user posted image Pozdrav je pa res, poln optimizma in mi je zelo všeč.

Pri meni še nič novega, le da sta ti dve tabletki K povzročili nove strankse učinke - boleča prsa in zelo občutljive bradavičke. Bolečine v prsih nisem imela od prenehanja jemanja KT. Tako, da se očitno nek ritem hormonov vzpostavlja. Moja T že pada, čeprav je imela še nek čuden skok vmes, tako da jo v teh dneh pričakujem, potem greva pa na pavzo in na 1 preglede.

Veliko sreče in čimprej + še ostalim.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?