Encijan
|
Pozdravljene, ! Pri nas je pa včeraj snežilo in je bilo danes zjutraj prav lepo, vse pobeljeno. No, danes je sonce že skoraj ves sneg stopilo, tako da bo zima očitno še malo počakala. No, saj mraz je že kar pritisnil in smo morali že poiskati rokavice in kape, da smo šli lahko ven na sprehod. Mi pa zdaj kar bolj pašejo sprehodi, ne vem zakaj, morda zato, ker se lahko skrijem v bundo, ali zakaj Sicer sem ga včeraj spustila, ampak delam na tem, da bi šla vsak dan ven, vsaj za pol ure. Bom čez kak teden povedala, kako mi gre. Danes sem izkoristila sonce in je bilo zelo prijetno, čeprav sem bila sama, ker je možek zaseden. Z veseljem spremljam vaša poročila z morfologije in odštevam dneve do torka. Tudi meni se zdi, da izvaja nekakšne piruete, glede na to, kako občutim brcike, tako da bo to prav zanimivo videti in seveda slišati, da je vse OK - to je vendarle najpomembneje. Tejčica, ja moj dragi bo šel z mano na tečaj, najbrž ne vsakič, bova videla, kako bo zanimivo, sigurno pa bo izpolnil tisti minimum, ki je potreben za prisotnost pri porodu. Uživajte in božajte svoje bušije, pa na svoje možičke oz. partnerje tudi ne pozabite. Encijan
|